Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av november

Klikk for å se våre aktuelle deals

Trygghetsgaranti

For at du skal føle deg trygg på at du er fornøyd med ditt kjøp, tilbyr Sportamore Gratis frakt over 499 kr, gratis retur og 30 dagers åpent kjøp.

Dette innebærer at du i fred og ro hjemme kan forsikre deg om at du er fornøyd med ditt kjøp.

Om du vil returnere en vare, klistrer du returseddelen på emballasjen som varen ble levert i. Enklere blir det ikke!

Sportamore er sertifisert av Trygg e-handel Sverige (en del av Svensk distansehandel). Les mer om sertifiseringen her: Trygg e-handel

Vi tilbyr prisløfte

På Sportamore forsøker vi alltid å tilby markedets beste priser. Prisene på markedet kan svinge hurtig, og vi kan derfor ikke alltid garantere at vi har lavest pris på siden. Vi tilbyr derfor følgende prisløfte:

Om du har kjøpt en vare hos oss og deretter, innen syv (7) dager fra den dagen du kjøpte varen hos oss, finner samme vare til en billigere pris enten i en norsk fysisk butikk, eller i en norsk nettbutikk (dvs ”.no”) som handler i NOK, betaler vi tilbake differansen mellom vår pris og den lavere prisen til deg.

For at du skal ha rett til tilbakebetaling av differansen må du, innen tiden ovenfor, vise til at varen av samme merke, modell, farge og størrelse kan kjøpes billigere av deg som kunde som ovenfor, enn hos oss. Dette beviser du ved å sende oss en annonse, link eller annet som tydelig viser dette (screenshots godtas ikke).

I dette tilfellet vil frakt-, toll- eller andre avgifter blir lagt til på konkurrentenes priser, slik at alle avgifter er inkludert ved sammenligning.

Vår prisgaranti kan ikke kombineres med Sportamores øvrige rabatter, herunder verdikuponger, kampanjer eller andre tilbud.