Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av november

Klikk for å se våre aktuelle deals

Swipe up

workoutispassion

Trening og livsstil i én og samme klokke

Suunto 7

Det kan være vanskelig å kombinere trening med en hektisk hverdag. Nå kan du imidlertid få hjelp til det! Suunto 7 er en smart treningsklokke som er helt unik i sitt slag. Ved å kombinere alle de praktiske funksjonene som en smartklokke har med en utrolig allsidig pulsklokke, får du alt du trenger – i én og samme klokke.

Suunto 7 er kompatibel med både iPhone og Android gjennom det innebygde operativsystemet WearOS by Google.

Spor treningen din med 70 sportsmoduser

I Suunto 7 får du 70 forskjellige sportsmoduser, pulsmåling på håndleddet og GPS-sporing. Du kan trene på treningssenteret, løpe, sykle, svømme og mye mer. Samtidig samarbeider apper som Endomondo og Strava med Suunto-appen, og deler dermed dine resultater.

Kjøp Suunto 7

Gratis kart slik at du kan utforske

Ved hjelp av varmekart kan du se de mest populære rutene som andre Suunto-brukere har trent på. Med et enkelt sveip kan du se kartene mens du trener. Alle kartene er gratis og kan også lastes ned i offline-modus før du begir deg ut.

Kjøp Suunto 7

Smarte funksjoner forenkler hverdagen

Takket være WearOS by Google, er Suunto 7 en veldig smart pulsklokke. Du kan få notifikasjoner fra dine favorittapper, se informasjon fra kalenderen din og andre huskelister, men også ha kontroll over både samtaler og tekstmeldinger direkte fra klokken.

Kjøp Suunto 7

Alltid klar for et nytt eventyr

Suunto 7 tåler vann, støt og smuss og kan brukes i all slags vær – uansett om du er ute på dypt farvann, sykler i pøsregn eller løper i snø. Suunto 7 er robust takket være fysiske knapper og et holdbart Gorillaglass som dekker skjermen. Batteriet holder opp til 48 timer og 12 timer i GPS-modus.

Kjøp Suunto 7

Bedre for hver dag

Når klokken er tilkoblet til wifi, oppdateres programvaren automatisk. Det innebærer at den alltid er oppdatert med de nyeste funksjonene. Smart, ikke sant?

Kjøp Suunto 7

Suunto 7

En smartklokke og sportsklokke i én og samme klokke med WearOS by Google. Se påminnelser, kalender og tekstmeldinger direkte i klokken. Tren ved hjelp av 70 ulike sportsmoduser, pulsmåling på håndleddet, GPS og gratis kart.

4 790 kr

Kjøp Suunto 7