Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av november

Klikk for å se våre aktuelle deals

Fotball

1453 produkter

Fotball

Hva er forskjellen mellom ulike fotballsko?

Når du skal kjøpe fotballsko, må du først og fremst kjøpe sko som passer det underlaget du skal spille på. Skal du spille innendørs, utendørs på kunstgress, naturgress eller på grus? For å vite hvilket underlag skoen er laget for, er det forkortelser i produktnavnet som indikerer dette.

FG = Firm Ground (naturgress)

AG = Artificial Ground (kunstgress)

TF = Turf (grus)

IC = Indoor Courts (innendørs)

Det som skiller fotballskoene fra hverandre, er hvordan sålene og knottene ser ut. Fotballsko beregnet for naturgress (FG) har lange og harde knotter som gir godt grep selv på myke og våte gressbaner. Sko med FG-knotter skal ikke brukes på kunstgress, da de lange knottene risikerer å sette seg fast i kunstgresset og kan da forårsake vridninger i knær og ankler.

Utvalget av kunstgressko (AG) har økt i takt med at kunstgress har blitt lagt ut på mange fotballbaner de siste årene. Det som skiller kunstgressko fra sko beregnet for naturgress, er at kunstgressko har litt flere og kortere knotter, som i tillegg er takler bedre slitasje fra kunstgress

Grussko skiller seg fra gressko ved at de har mindre og betydelig flere små knotter under sålen. Grussko er ofte mer dempet enn gressko, noe som gjør dem slitesterke og holdbare. Grussko kan brukes på harde og tørre kunstgressbaner, men da er det viktig at det er veldig kort gress, hvis ikke får du ikke bra nok feste.

Innendørssko har ingen knotter, men har en mønstrete og flat såle for å komme nærme gulvet og gi et godt grep. Innendørs fotballsko kan også brukes til andre idretter, men "vanlige" treningssko passer sjeldent hvis du skal spille fotball innendørs, siden de ofte er utstyrt med for tykke såler eller er for klumpete til fotball.

Fotballspillere spiller sjeldent bare på ett underlag. Hvis du spiller mye fotball på gress, er det best at du har to par sko – ett par for kunstgress og ett par for naturgress. Hvis du ikke spiller så ofte eller ikke satser like mye, så finnes det modeller som kan brukes til både naturgress og kunstgress. Da er FG/AG oppgitt i produktnavnet, og modellene har en kombinasjon av egenskaper som gir godt grep og holdbarhet for begge banene. 

Det finnes fotballsko i damemodeller, men utvalget er ikke like stort som for menn. Herremodeller kan også brukes av kvinner, men de finnes sjeldent i mindre størrelser. For damespillere med små føtter, anbefaler vi å ta en titt i juniorsortimentet. Flere fotballsko for juniorer har den samme kvaliteten som sko for voksne. Du ser som oftest på prisen hvilke sko det gjelder

Hvilke fotballsko bør jeg velge?

I tillegg til å velge riktige sko for underlaget du spiller på, er det mange andre aspekter du må tenke på når du velger fotballsko, inkludert hvilket materiale skoen er laget av. Gressko er tradisjonelt sett laget av skinn, og kunstgressko er vanligvis laget i syntet. Ofte er gressko laget av både skinn og syntet, der overdelen av skoen er laget av skinn. De syntetiske materialene gjør skoen lettere, mens skinnsko kan gi mer følelse og et mykere preg på ballen. Fotballsko er ofte smale. Hvis du har brede føtter, kan skinnsko være et godt alternativ da de kan tilpasse seg foten mer enn sko i syntet.

Når du velger fotballsko, så er det flere forskjellige modeller å velge mellom. Plasseringen av skolissene og størrelsen på pløsen er to ting som varierer veldig ved fotballsko. Det finnes også sko uten lisser, og fotballsko med høyt skaft som går opp over ankelen og gir en strømpeaktig passform. Det er vanligvis noe spillere som har vrikket føttene flere ganger setter pris på, da det gir god støtte.

I tillegg til underlag, materiale og modell, finnes det fotballsko som er tilpasset forskjellige posisjoner på banen. Hvis du er angrepsspiller, så anbefales vanligvis en lett og fleksibel skomodell med optimalt grep, da denne typen sko passer retningsendringer og raske spurter på banen. For midtbanespillere som løper mye under en kamp, kan det være mer optimalt med sko som har lavere knotter, da det er mer skånsomt for føttene. 

I sortimentet vårt finner du fotballsko i forskjellige prisklasser, og selvfølgelig holder de dyreste skoene en høyere standard når det gjelder materialer og teknologi. På Sportamore Magazine kan du lese artikler og tester av fotballsko, som igjen kan hjelpe deg å finne riktige sko. Det kan også være lurt å lese produktbeskrivelsen som ofte beskriver hvilke egenskaper skoen har. Du kan også rådføre deg med vår kunnskapsrike kundeservice. Sportamore sin kundeservice kan du nå via telefon, mail eller chat.

Velg riktig fotball

Fotballer kommer i ulike størrelser. For å velge riktig størrelse, finnes det en modell basert på kjønn og alder.

Størrelse 3: for spillere opp til 9 år. 

Størrelse 4: for gutter mellom 10-12 år, og jenter mellom 10-16 år.

Størrelse 5: standard størrelse for seniorspillere.

Hos oss på Sportamore kan du kjøpe fotballer som passer for spill på flere steder enn bare på klassiske gressbaner. For spill og lek i gater eller på lekeplasser, så finnes det gateballer som har mer kontrollert sprett og er optimale på underlaget. Beach soccer, sandfotball, har blitt en populær sommeraktivitet for mange. Til den sporten finnes det myke fotballer som egner seg bedre for spillere som er barbeinte. Det finnes også små fotballer som ikke brukes til spill, men heller til triksing og tekniske øvelser.

Fotball er god trening

I tillegg til at fotball er en av verdens morsomste idretter og aktiviteter, er det også veldig god trening. Det er aldri for sent å begynne med fotball, og for de som har problemer med å komme i gang med individuell trening, kan fotball være svaret. Fotball trener både muskelstyrken og kondisjon. En hel fotballkamp kan gi opptil en kilometer med løping, i tillegg blir kroppen trent av alle hopp, rotasjoner og spurter. Avslutt fotballtreningen med litt fysisk trening sammen med lagkameratene, den ekstra treningen gjør deg sterkere på banen og reduserer risikoen for skader. Selv armhevinger, sit ups og utfall er morsommere med venner!

Hvordan skal fotballsko sitte?

Fotballsko skal sitte så stramt som mulig, og det viktigste er at de sitter tett over forfoten og anklene. Da får du en god følelse og kan lettere styre ballkontrollen din. Det er viktig at skoen er behagelig, selv om den er stram. Mindre drevne spillere kjøper ofte for store sko og mister dermed litt ballfølelse, men pass også på at de ikke er for små. Hvis du kjøper sko som er utelukkende laget av skinn, skal skoene i utgangspunktet være på grensen til for små, da de vil utvide seg og forme seg etter foten din. For juniorer med voksende føtter, skal man ikke bruke fotballsko som har mer enn en centimeter å gå på.

Hvordan vasker jeg fotballsko og fotballklær?

Det er veldig viktig at du tar vare på fotballskoene dine for at de skal holde. De fleste sko er nå laget delvis av eller kun av syntet, og da er ikke vedlikeholdet veldig tidkrevende. Sko i syntet må bare rengjøres og tørkes etter bruk, og som alle slags sko, så har de det best med en skokloss i seg når de ikke brukes. Sko som bare er laget av skinn skal rengjøres og smøres etter bruk. For sko som er laget av en blanding av materialer, dvs. både skinn og syntet, holder det med rengjøring og sporadisk smøring med fett i ny og ned.

Hvilket utstyr er nødvendig?

I tillegg til fotballsko, så er det nødvendig med litt annet utstyr hvis du spiller fotball. Det fungerer selvfølgelig med en vanlig treningstrøye og shorts på trening, men hos oss på Sportamore finner du klær som er spesielt beregnet for fotball. Hvis du står i mål og beskytter målområdet, trenger du keeperhansker. På Sportamore har vi keeperhansker fra store merker som adidas, Puma, Uhlsport, Nike og flere. Vi har både tynne og tykke keeperhansker i flere forskjellige prisklasser.

Fotballstrømper er et must for fotballspillere. De rekker deg som oftest til knærne, og holder leggskinn på plass. Det finnes strømper med ulike tykkelser og funksjoner, for eksempel med tanke på hvor godt de ventilerer eller hvor mye kompresjon de gir over føttene og leggene. På Sportamore finner du fotballstrømper i mange forskjellige modeller, farger og merker. Det er mye å velge mellom når du skal ha leggskinn. Det finnes leggskinn som er sydd inn, eller som du legger i en sleeve som du deretter drar over benet under strømpene. Disse gir kompresjon for benmuskulaturen, men holder seg også på plass under hele treningsøkten eller kampen. Leggskinn kommer i forskjellige varianter, der noen er små og smidige, og andre som dekker mer av bena. De fleste modeller er også tilgjengelige i forskjellige størrelser, avhengig av lengden på spillerens ben. Sjekk størrelsesguiden for produktet hvis du vil være sikker på at du kjøper riktig størrelse. For å få leggskinn og strømper til å sitte ekstra bra under en hel kamp, brukes det ofte teip. Husk imidlertid at du skal bruke teip i samme farge som strømpene.

Under de kaldeste årstidene, kan det ofte være behov for undershorts, superundertøy, hansker og pannebånd eller lue. Det finnes spesielle hansker som er designet for fotball, og har som oftest små gummidetaljer på håndflatene og fingrene for å gi bedre grep på ballen når du tar innkast. Barn spiller ofte i langbukser om høsten og vinteren. Buksene er laget av polyester og sitter etter rundt leggene. Ofte har slike bukser glidelås ved anklene, som betyr at det er lettere å ta leggskinn av og på.

Spill som stjernene

Mange av de store fotballspillerne i dag har egne skomodeller. Messi har sin egen kolleksjon bestående av fotballsko i et samarbeid med adidas, en kolleksjon som har fått navnet Nemeziz Messi. Disse skoene er beregnet for både voksne og barn, og de er tilgjengelige for spill både utendørs og innendørs. Skoene passer til Messi sin tekniske og raske spillestil. For de aller største supporterne, så finnes det klær, leggskinn og annet tilbehør også i Messi sin adidas-kolleksjon. Enten favorittspilleren din er Messi, Neymar, Ronaldo eller Pogba, så kan du på Sportamore kjøpe de samme skoene som stjernene spiller med.

Hos oss på Sportamore kan du også kjøpe fotballdrakter og sett fra favorittlaget ditt. Vi har trøyer fra flere av Europas største lag, som Liverpool, Juventus, Barcelona og Real Madrid. Vi har også fotballtøy for voksne, barn og babyer.

Profesjonelt tips 

På Sportamore Magazine kan du ikke bare lese tester av sesongens beste fotballsko eller guider som gjør det lettere å velge utstyr. Vi legger også opp smarte tips for fotballspillere, for eksempel videoer hvor du kan lære deg nye triks og finter. 

Fotball

Hva er forskjellen mellom ulike fotballsko?

Når du skal kjøpe fotballsko, må du først og fremst kjøpe sko som passer det underlaget du skal spille på. Skal du spille innendørs, utendørs på kunstgress, naturgress eller på grus? For å vite hvilket underlag skoen er laget for, er det forkortelser i produktnavnet som indikerer dette.

FG = Firm Ground (naturgress)

AG = Artificial Ground (kunstgress)

TF = Turf (grus)

IC = Indoor Courts (innendørs)

Det som skiller fotballskoene fra hverandre, er hvordan sålene og knottene ser ut. Fotballsko beregnet for naturgress (FG) har lange og harde knotter som gir godt grep selv på myke og våte gressbaner. Sko med FG-knotter skal ikke brukes på kunstgress, da de lange knottene risikerer å sette seg fast i kunstgresset og kan da forårsake vridninger i knær og ankler.

Utvalget av kunstgressko (AG) har økt i takt med at kunstgress har blitt lagt ut på mange fotballbaner de siste årene. Det som skiller kunstgressko fra sko beregnet for naturgress, er at kunstgressko har litt flere og kortere knotter, som i tillegg er takler bedre slitasje fra kunstgress

Grussko skiller seg fra gressko ved at de har mindre og betydelig flere små knotter under sålen. Grussko er ofte mer dempet enn gressko, noe som gjør dem slitesterke og holdbare. Grussko kan brukes på harde og tørre kunstgressbaner, men da er det viktig at det er veldig kort gress, hvis ikke får du ikke bra nok feste.

Innendørssko har ingen knotter, men har en mønstrete og flat såle for å komme nærme gulvet og gi et godt grep. Innendørs fotballsko kan også brukes til andre idretter, men "vanlige" treningssko passer sjeldent hvis du skal spille fotball innendørs, siden de ofte er utstyrt med for tykke såler eller er for klumpete til fotball.

Fotballspillere spiller sjeldent bare på ett underlag. Hvis du spiller mye fotball på gress, er det best at du har to par sko – ett par for kunstgress og ett par for naturgress. Hvis du ikke spiller så ofte eller ikke satser like mye, så finnes det modeller som kan brukes til både naturgress og kunstgress. Da er FG/AG oppgitt i produktnavnet, og modellene har en kombinasjon av egenskaper som gir godt grep og holdbarhet for begge banene. 

Det finnes fotballsko i damemodeller, men utvalget er ikke like stort som for menn. Herremodeller kan også brukes av kvinner, men de finnes sjeldent i mindre størrelser. For damespillere med små føtter, anbefaler vi å ta en titt i juniorsortimentet. Flere fotballsko for juniorer har den samme kvaliteten som sko for voksne. Du ser som oftest på prisen hvilke sko det gjelder

Hvilke fotballsko bør jeg velge?

I tillegg til å velge riktige sko for underlaget du spiller på, er det mange andre aspekter du må tenke på når du velger fotballsko, inkludert hvilket materiale skoen er laget av. Gressko er tradisjonelt sett laget av skinn, og kunstgressko er vanligvis laget i syntet. Ofte er gressko laget av både skinn og syntet, der overdelen av skoen er laget av skinn. De syntetiske materialene gjør skoen lettere, mens skinnsko kan gi mer følelse og et mykere preg på ballen. Fotballsko er ofte smale. Hvis du har brede føtter, kan skinnsko være et godt alternativ da de kan tilpasse seg foten mer enn sko i syntet.

Når du velger fotballsko, så er det flere forskjellige modeller å velge mellom. Plasseringen av skolissene og størrelsen på pløsen er to ting som varierer veldig ved fotballsko. Det finnes også sko uten lisser, og fotballsko med høyt skaft som går opp over ankelen og gir en strømpeaktig passform. Det er vanligvis noe spillere som har vrikket føttene flere ganger setter pris på, da det gir god støtte.

I tillegg til underlag, materiale og modell, finnes det fotballsko som er tilpasset forskjellige posisjoner på banen. Hvis du er angrepsspiller, så anbefales vanligvis en lett og fleksibel skomodell med optimalt grep, da denne typen sko passer retningsendringer og raske spurter på banen. For midtbanespillere som løper mye under en kamp, kan det være mer optimalt med sko som har lavere knotter, da det er mer skånsomt for føttene. 

I sortimentet vårt finner du fotballsko i forskjellige prisklasser, og selvfølgelig holder de dyreste skoene en høyere standard når det gjelder materialer og teknologi. På Sportamore Magazine kan du lese artikler og tester av fotballsko, som igjen kan hjelpe deg å finne riktige sko. Det kan også være lurt å lese produktbeskrivelsen som ofte beskriver hvilke egenskaper skoen har. Du kan også rådføre deg med vår kunnskapsrike kundeservice. Sportamore sin kundeservice kan du nå via telefon, mail eller chat.

Velg riktig fotball

Fotballer kommer i ulike størrelser. For å velge riktig størrelse, finnes det en modell basert på kjønn og alder.

Størrelse 3: for spillere opp til 9 år. 

Størrelse 4: for gutter mellom 10-12 år, og jenter mellom 10-16 år.

Størrelse 5: standard størrelse for seniorspillere.

Hos oss på Sportamore kan du kjøpe fotballer som passer for spill på flere steder enn bare på klassiske gressbaner. For spill og lek i gater eller på lekeplasser, så finnes det gateballer som har mer kontrollert sprett og er optimale på underlaget. Beach soccer, sandfotball, har blitt en populær sommeraktivitet for mange. Til den sporten finnes det myke fotballer som egner seg bedre for spillere som er barbeinte. Det finnes også små fotballer som ikke brukes til spill, men heller til triksing og tekniske øvelser.

Fotball er god trening

I tillegg til at fotball er en av verdens morsomste idretter og aktiviteter, er det også veldig god trening. Det er aldri for sent å begynne med fotball, og for de som har problemer med å komme i gang med individuell trening, kan fotball være svaret. Fotball trener både muskelstyrken og kondisjon. En hel fotballkamp kan gi opptil en kilometer med løping, i tillegg blir kroppen trent av alle hopp, rotasjoner og spurter. Avslutt fotballtreningen med litt fysisk trening sammen med lagkameratene, den ekstra treningen gjør deg sterkere på banen og reduserer risikoen for skader. Selv armhevinger, sit ups og utfall er morsommere med venner!

Hvordan skal fotballsko sitte?

Fotballsko skal sitte så stramt som mulig, og det viktigste er at de sitter tett over forfoten og anklene. Da får du en god følelse og kan lettere styre ballkontrollen din. Det er viktig at skoen er behagelig, selv om den er stram. Mindre drevne spillere kjøper ofte for store sko og mister dermed litt ballfølelse, men pass også på at de ikke er for små. Hvis du kjøper sko som er utelukkende laget av skinn, skal skoene i utgangspunktet være på grensen til for små, da de vil utvide seg og forme seg etter foten din. For juniorer med voksende føtter, skal man ikke bruke fotballsko som har mer enn en centimeter å gå på.

Hvordan vasker jeg fotballsko og fotballklær?

Det er veldig viktig at du tar vare på fotballskoene dine for at de skal holde. De fleste sko er nå laget delvis av eller kun av syntet, og da er ikke vedlikeholdet veldig tidkrevende. Sko i syntet må bare rengjøres og tørkes etter bruk, og som alle slags sko, så har de det best med en skokloss i seg når de ikke brukes. Sko som bare er laget av skinn skal rengjøres og smøres etter bruk. For sko som er laget av en blanding av materialer, dvs. både skinn og syntet, holder det med rengjøring og sporadisk smøring med fett i ny og ned.

Hvilket utstyr er nødvendig?

I tillegg til fotballsko, så er det nødvendig med litt annet utstyr hvis du spiller fotball. Det fungerer selvfølgelig med en vanlig treningstrøye og shorts på trening, men hos oss på Sportamore finner du klær som er spesielt beregnet for fotball. Hvis du står i mål og beskytter målområdet, trenger du keeperhansker. På Sportamore har vi keeperhansker fra store merker som adidas, Puma, Uhlsport, Nike og flere. Vi har både tynne og tykke keeperhansker i flere forskjellige prisklasser.

Fotballstrømper er et must for fotballspillere. De rekker deg som oftest til knærne, og holder leggskinn på plass. Det finnes strømper med ulike tykkelser og funksjoner, for eksempel med tanke på hvor godt de ventilerer eller hvor mye kompresjon de gir over føttene og leggene. På Sportamore finner du fotballstrømper i mange forskjellige modeller, farger og merker. Det er mye å velge mellom når du skal ha leggskinn. Det finnes leggskinn som er sydd inn, eller som du legger i en sleeve som du deretter drar over benet under strømpene. Disse gir kompresjon for benmuskulaturen, men holder seg også på plass under hele treningsøkten eller kampen. Leggskinn kommer i forskjellige varianter, der noen er små og smidige, og andre som dekker mer av bena. De fleste modeller er også tilgjengelige i forskjellige størrelser, avhengig av lengden på spillerens ben. Sjekk størrelsesguiden for produktet hvis du vil være sikker på at du kjøper riktig størrelse. For å få leggskinn og strømper til å sitte ekstra bra under en hel kamp, brukes det ofte teip. Husk imidlertid at du skal bruke teip i samme farge som strømpene.

Under de kaldeste årstidene, kan det ofte være behov for undershorts, superundertøy, hansker og pannebånd eller lue. Det finnes spesielle hansker som er designet for fotball, og har som oftest små gummidetaljer på håndflatene og fingrene for å gi bedre grep på ballen når du tar innkast. Barn spiller ofte i langbukser om høsten og vinteren. Buksene er laget av polyester og sitter etter rundt leggene. Ofte har slike bukser glidelås ved anklene, som betyr at det er lettere å ta leggskinn av og på.

Spill som stjernene

Mange av de store fotballspillerne i dag har egne skomodeller. Messi har sin egen kolleksjon bestående av fotballsko i et samarbeid med adidas, en kolleksjon som har fått navnet Nemeziz Messi. Disse skoene er beregnet for både voksne og barn, og de er tilgjengelige for spill både utendørs og innendørs. Skoene passer til Messi sin tekniske og raske spillestil. For de aller største supporterne, så finnes det klær, leggskinn og annet tilbehør også i Messi sin adidas-kolleksjon. Enten favorittspilleren din er Messi, Neymar, Ronaldo eller Pogba, så kan du på Sportamore kjøpe de samme skoene som stjernene spiller med.

Hos oss på Sportamore kan du også kjøpe fotballdrakter og sett fra favorittlaget ditt. Vi har trøyer fra flere av Europas største lag, som Liverpool, Juventus, Barcelona og Real Madrid. Vi har også fotballtøy for voksne, barn og babyer.

Profesjonelt tips 

På Sportamore Magazine kan du ikke bare lese tester av sesongens beste fotballsko eller guider som gjør det lettere å velge utstyr. Vi legger også opp smarte tips for fotballspillere, for eksempel videoer hvor du kan lære deg nye triks og finter. 

more news
x

New in: Fotballskoen X Ghosted fra Adidas

Endelig! Her er X Ghosted – den nye versjonen av den raske fotballskoen fra Adidas.

01 sep 2020
Sport & trening
Rehband

Alt du bør vite om meniskskaden din

Menisken i kneet kan bli skadet av vridninger og kraftige støt, men ofte kommer ikke en meniskskade alene. Les mer her!

16 jun 2020
Sport & trening
Header.jpg

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

På tide å gå til innkjøp av nye fotballsko til barnet? Les denne testen først!

21 may 2020
Mote & trender
fotbollsskor header

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

Gjør deg klar for sesongstart med nye fotballsko. Her har vi samlet våre favoritter fra Nike, Puma og Adidas.

26 feb 2020
Mote & trender
Predator Mutator Pack

Vårens kuleste fotballnyhet – Demonskin fra Adidas!

De har et reptilutseende, lanseres for første gang som unisex-modeller og er det kuleste du kan spille i. Nå er de nye fotballskoene i Demonskin fra Adidas her!

28 jan 2020
Sport & trening
Nemeziz 19.1

Test! Så bra er de nye Nemeziz 19.1 fra Adidas

Du som har en indre Lionel Messi i deg kommer til å elske Nemeziz 19.1. En lett, eksplosiv og utrolig fin skomodell til den offensive spilleren. Dette mener testpanelet vårt om de nye fotballskoene fra Adidas.

21 may 2019
Mote & trender
Nike

Fotballfest med de nye plaggene fra Nike

Før årets fotballfest lanserer Nike sin nye fotballkolleksjon for damer. Del konkurransegleden og gjør deg klar til årets kamper i nye streetwear-plagg fra merket.

16 may 2019
Mote & trender
Skillnaden på olika fotbollsskor

Forskjellen mellom fotballsko beregnet for kunst- og naturgress

Korte, lange eller harde knotter? Fotballeksperten forklarer, en gang for alle, forskjellen mellom knottene på fotballsko beregnet for gressbane og kunstgress.

01 may 2019
Mote & trender
Så vet du om skon passar

Guide: velg riktige fotballsko

Har du riktig størrelse på fotballskoene og hvordan skal de egentlig sitte? Eksperten på Adidas forklarer hva som kjennetegner en perfekt passform.

26 apr 2019
Mote & trender
Adidas Exhibit Pack

Guide: Finn de rette fotballskoene fra Adidas

Det trenger ikke være så vanskelig å kjøpe fotballsko på nettet. Testpanelet vårt guider deg blant Adidas sine signaturmodeller.

05 feb 2019
Mote & trender
Adidas Copa 19

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

Hele fotballverden holder pusten når de nye Copa 19 fra Adidas trer inn på markedet. Her er alt du trenger å vite om fotballskoene som har fått sin første makeover på 36 år.

20 nov 2018
Mote & trender
Cristiano Ronaldo Paulo Dybala

Paulo Dybala: ”Slik kommer det til å gå for Juventus i Champions League”

Juventus-spilleren Paulo Dybala er ansiktet utad for de nye fotballskoene Copa 19 fra Adidas. Vi har truffet verdensstjernen.

12 nov 2018
Sport & trening
Adidas Spectral Mode Pack

Er pastell det nye svart?

Adidas våger å skille seg ut i sin nye kolleksjon av fotballsko. Glem de svarte skoene, her kjører vi på med pastellfarger!

28 sep 2018
Mote & trender
FA18YABTS_KID_MARIO_LOOK_01_PORTRAIT_HFR2_2x3.jpg

Kul til skolestart i Nikes høstnyheter

Like før skolestart lanserer Nike en ny kolleksjon med klær til barn som både er trendy og komfortable. Her er gullkorna barna dine ikke bør gå glipp av.

18 aug 2018
Mote & trender
Puma Future

Puma Uprising – det opplagte valget for tenåringer

VM 2018 er over men det venter alltid en ny fotballsesong rett rundt hjørnet. Sjekk ut de oppdaterte fotballskoene fra Puma som passer for alle spillertyper!

26 jul 2018
Mote & trender