Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av oktober

Klikk for å se våre aktuelle deals

Sportamore Partners

Leveranser

Når du kjøper denne varen som inngår i Sportamore Partners, så sendes den direkte fra leverandørens egne lager. Du vil få en SMS-avisering når pakken er klar til å hentes hos ditt nærmeste utleveringssted. Vær oppmerksom på at det ikke er mulig med hjemleveranse på en vare som inngår i Sportamore Partners sortimentet.

Om du bestiller flere varer på Sportamore, der en del sendes direkte fra vårt lager, samt en vare som inngår i Sportamore Partners, vil det bli en delleveranse. Du vil da få to SMS-aviseringer når pakkene er klare til å hentes ut. Dette fremgår i kassen før du gjennomfører kjøpet samt på din ordrebekreftelse.

Returer

Såklart har du 30 dagers åpent kjøp med fri frakt og retur på varer i Sportamore Partners sortimentet. Om du vil gjøre en retur på denne varen, så sender du den tilbake med den fraktseddelen som følger med dette produktet. Vær oppmerksom på at du ikke kan returnere et produkt fra Sportamore Partners med en returseddel som tilhører pakker som kommer direkte fra Sportamore. Det vil fremgå på fraktseddelen hvilken du skal bruke.

Om du ikke har frakseddelen, kan du kontakte vår kundeservice her, så hjelper vi deg med å sende ut en ny fraktseddel.

Behold alltid din returkvittering som du får når returen leveres inn. Denne er alltid bra å ha til vi har håndtert din retur.

Bytte

Vær oppmerksom på at det ikke går an å gjøre noen bytte på varer som inngår i Sportamore Partners. Om du behøver å bytte størrelse, så sender du tilbake varen med hjelp av fraktseddelen som er vedlagt i pakken, for så å be om tilbakebetaling av denne. Deretter legger du en ny bestilling på den nye størrelsen direkte.

Priser og rabatter

Varer som inngår i Sportamore Partners er ekskludert fra alle rabattkoder og kampanjer. Det går ikke an å kombinere en vare med Sportamore Partners logo med en rabattkode.

Beroende på hvilken størrelse du velger, så kan prisen justeres. Prisen kan være forskjellig på samme vare i to ulike størrelser. Det er alltid den aktuelle prisen for hver størrelse som gjelder.