Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av november

Klikk for å se våre aktuelle deals

Akkurat nå: 30% rabatt!

Fantastiske priser på jakker, boots, løpesko, løpeklær, treningssko, treningsklær, gummistøvler og mere. Se alle tilbudene her under!

Finn din rabattkode på Sportamore

Er du på jakt etter en Sportamore rabattkode? Da har du kommer helt rett. På denne siden har vi samlet alle pågående rabatter og tilbud som gjelder akkurat nå. Hvis du klarte å finne hit under en stor SALG-periode, så lyser nok skjermen opp med fete deals og blinkende prosenter. Hvis ikke, så blinker de kanskje mer diskret med røde prislapper på nøye utvalgte guldkorn i sesongens sortiment. Uansett er det hit du skal vende deg for å finne neste rabattkode på Sportamore.

Forskjellen mellom Sportamores verdikode og rabattkoder?

En verdikode innebærer at din kode motsvarer X antall kroner, som kommer dras av fra hele ditt kjøp, mens en rabattkode sikter på en prosentsats som dras av fra ditt kjøpt eller en spesifikk vare. Avhengig av hva det er for tilbud som gjelder akkurat nå kan en kode gjelde på utvalgte produkter i vårt sortiment, på et helt kjøp eller på en viss kategori innen klær, sko og utstyr. Visse rabattkoder trenger du skrive inn manuelt i kassen mens andre dras av automatisk.

Ikke gå glipp av en rabattkode

Vil du forsikre deg om at du ikke går glipp av rabatter eller salg? Registrer deg på vårt nyhetsbrev så vil du motta en oppdatering hver gang vi lanserer et nytt tilbud - enten det er midt i Black Friday eller bare en vanlig onsdag. Plutselig senker vi prisene på nye joggesko, trendy tights eller sportslige topper. Det vil du ikke gå glipp av!

Når har Sportamore SALG?

På Sportamore elsker vi festligheter, høytider og alt som kan feires. I løpet av året passerer vi derfor flere prisfester (også kalt SALG-perioder), hvor du kan finne favorittene dine til en super pris. På denne siden vil vi guide deg til de aller beste. Lykke til!