Gratis frakt over 499 kr og gratis retur30 dagers åpent kjøpKjøp nå, betal i slutten av november

Klikk for å se våre aktuelle deals

Girlpower med vårens heteste sneaker

Bubblegum, freestyle og store sko – det er bare noe av det som tilhører 90-tallet . Reeboks nye sneaker Royal Pervader og Royal Turbo Impulse fører tankene tilbake til 1900-tallets siste tiår da den mest trendy stilen var en blanding av lekenhet og attitude.

Kjøp sneakers fra Reebok

Chunky!

Nå kan du gjenskape 90-tallets kuleste look med Reeboks sneakers nyheter Royal Pervader och Royal Turbo Impulse. Det er både chunky modeller med bølgende linjer, heftige såler og pastellfarger. Miksede materiale med transparente detaljer blandes med funksjonell og behagelig fuelForm. Mellomsåle for en responsiv og dempet følelse.

Kjøp sneakers fra Reebok

Match rett

Du kan matche dine chunky sneakers på flere måter. Enten kan du bruke et par lange sykkelbukser, en puffy jakke og tett hestehale som du topper med store ringer i ørene og et par retro solbriller. Eller du har på deg en 90-tallsduftende treningsbukse i sort eller hvit, som du matcher med en choppa t-skjorte, choker halskjede og en kort bomber - eller treningsjakke. Chunky sneakers er også lekkert til en sporty sommerkjole og skinn- eller jeansjakke.

Kjøp sneakers fra Reebok

Royal Turbo Impulse

699 kr

Kjøp nå

Royal Pervader

749 kr

Kjøp nå

Vil du se flere fete sneakers fra Reebok?

Les artikkelen