20% rabatt på klær & sko med kode >>

Nike Free - Akkurat nå: 57 modeller på lager

Nike Free

Filtrer etter

Varemerker
Vis alle Skjul filter
Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Nike Free

Nike Free er en sko som tillater muskeloppbyggningen i foten gjennom å gi mindre motstand ved bruk. Noen representanter fra Nike så at en velkjent løpetrener lot laget sitt trene barfotet og bestemte seg for å skape en sko som imiterte barfotløping. Etter flere års forskning omkring fotens anatomi og dens naturlige steg, ble Nike Free introdusert i 2004. Denne fjærlette og fleksible sko har i dag blitt vanvittig populær og brukes til løping, trening eller som et par riktig fine sneakers.
more news
Under Armour Threadborne

Derfor er Under Armours nye funksjonsmateriale uslålig

Treningsklær som tørker raskere, puster bedre og er ekstremt tynne. Under Armours nye funksjonsmateriale er nesten for godt til å være sant.

Mote & trender
lunarconverge

Alt du trenger å vite om Nike Lunar

Om det står Lunar i modellnavnet på Nike-skoene dine er det garantert en myk og god sko du har i hendene dine. Her er alt du trenger å vite om Lunarfamilien.

Mote & trender
Lunarsolo_Nike

Lunarsolo – en myk løpenyhet fra Nike

Høstens nyeste løpesko fra Nike heter Lunarsolo og kombinerer den myke lunarlon-teknologien med en lettere overdel, for en enda mer komfortabel følelse.

Mote & trender
X-fit

Begynn å trene X-fit – her er alt du trenger

Et par sko med mindre demping foretrekkes ved eksplosive øvelser og tunge løft. Vi har samlet X-fit-sko og smarte plagg som gjør susen i boxen!

Mote & trender
ice cream

Derfor får du gravidmage etter et måltid

Nei, du er ikke gravid - men det ser ut som du er det hver gang du spiser et større måltid. Ernæringsfysiologen forteller hvorfor noen får en "food baby" når de spiser.

Kosthold & oppskrifter
mat_2017

Når blir sunn mat usunn?

Når noe stemples som sunt spiser vi gjerne ekstra mye av de matvarene. Det er jo sunt! Men hvor mye skal vi egentlig spise av den "sunne" maten? Ernæringsfysiologen forklarer.

Kosthold & oppskrifter
Charged legend

Nye høstfarger på Under Armours treningssko til eksplosive øvelser

Under Armours treningssko passer for deg som elsker eksplosive øvelser og tunge løft. Sjekk ut den nye favoritten som er forbedret her - i nye farger!

Mote & trender
Löpning uppvärmning

Derfor skal du varme opp før løping

Helt siden gymmen på grunnskolen har man hatt læreren sitt mas om oppvarmingen i bakhodet. Men hvor viktig er det egentlig å varme opp før en løpetur? Løpecoachen Johanna Nilsson har svaret!

Sport & trening
Granola.png

Oppskrift: 3 x granola

Granola er enkelt å lage, holder seg lenge og er den perfekte take away-frokosten sammen med litt tyrkisk yoghurt. Her er tre ulike typer.

Kosthold & oppskrifter
Löpträning

Gjør du denne feilen når du løper?

Det finnes mange tips for å øke utholdenheten under løperunden, men det finnes også enkle feil som gir totalt motsatt effekt. Her er den aller vanligste feilen.

Sport & trening
Löpning

Slik løper du med en venn - uten å konkurrere mot hverandre

Tør å slippe fokus noen ganger og la løpingen styres av følelsen. Løpecoachen Johanna Nilsson tipser om hvordan du kan slutte å konkurrere og sammenligne deg med vennene og de du følger på Instagram.

Sport & trening
Retaliation Nike

Test: Den nye treningsskoen Retaliation TR fra Nike

Snart er innendørssesongen i gang igjen og vi lengter etter nye treningssko. Testpanelet har satt Retaliation TR – Nikes nye tilskudd til menn - på prøve.

Mote & trender
Header_Pureboostdpr.jpg

“Pureboost DPR gir en suveren løpefølelse”

Høres lette løpsko med fantastisk støtdemping og et fint design fristende ut? Da kan Adidas sin nye herresko Pureboost DPR være noe for deg.

Mote & trender
Asics

Si hei til ASICS nye løpesko: Gel-Kayano 24

Favoritten Gel-Kayano fra Asics kommer nå i en 24. utgave med enda bedre passform og support. Skoen er også utformet for deg som overpronerer.

Mote & trender
NO_header.jpg

Vi tester godbitene fra Blaccs høstkolleksjon 2017

Den første delen av Blaccs høstkolleksjon til trening og løping er her - og vi har testet noen av damefavorittene. Dette mente testerne om plaggene.

Mote & trender