Miss Smith

Filtrer etter

Varemerker
Vis alle Skjul filter
Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Miss Smith

Her finner du alle Miss Smith fra Svea
more news
NO_header.jpg

Skalljakkene som gjør jobben i 2018

En skalljakke er en god investering uansett om du skal ut i skogen, sykkelpendler til jobben eller er på fjellet. Testpanelet vet hvilken skalljakke som er best i test.

Mote & trender
tretorn

Tretorns nye regnjakke er snill mot miljøet

Tretorn gjør sitt for miljøet og tar nå vare på hundretusener tonn med fiskegarn som dumpes i havet. Resultatet: En veldig bra regnjakke.

Mote & trender
new era

Topp outfiten med en strikket caps fra New Era

Den beskytter mot sterke solstråler, er et sporty tilskudd i hverdagen og en redning når du har bad hair days. Nå lanserer New Era capser som er laget av spunnet lettvekts garn.

Mote & trender
kari traa

Endelig! Kari Traas første athleisure-kolleksjon er her

Feminine og avslappede plagg med et sporty preg? Yes, please! Endelig lanseres Kari Traas første kolleksjon av athleisure-klær. Sjekk ut godbitene her!

Mote & trender
Eco PROOF_I4A0042.jpg

Haglöfs Eco Proof Jacket – skapt for å kunne repareres

Å reparere i stedet for å kaste er den grunnleggende ideen bak Haglöfs nye prisbelønte skalljakke som du enkelt kan fikse dersom den går i stykker. Her er alt du bør vite om vår mest holdbare skalljakke.

Mote & trender
header

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for henne

Med en tynn multiliner vil du være forberedt på vårens og sommerens væromslag. Her er alt du bør vite om testpanelets lette favorittjakker med Primaloft og dun.

Mote & trender
header

Best i test: Tynne dunjakker for ham

En varm og lett multiliner er det ultimate ytterplagget på våren. Her er testpanelets meninger om noen favorittjakker i Primaloft og dun.

Mote & trender
houdini

3 Houdini-jakker du kommer til å elske denne våren

Uansett om du er på jakt etter en lett skalljakke eller et smart mellomlag så har Houdini en vårnyhet som passer for deg. Dessuten er vårjakkene deres mer miljøvennlige enn noensinne.

Mote & trender
Craft_running

Her er løpeskoene for deg som elsker å løpe en mil

I dag lanseres endelig Crafts aller første løpesko - noensinne! V175 Lite og Chrome er spesielt utviklet for løperen som vil ha en solid sko med et uslåelig grep. Dette bør du vite om skoene.

Mote & trender
didriksons

Den ultimate guiden: Slik bør du tenke når du kjøper en skalljakke til et barn

En veldig bra skalljakke er et must ved aktivitet og lek denne våren. Her er alt du bør å tenke over.

Mote & trender
Vasaloppet

Slik skal du spise før Vasaloppet

4. mars går startskuddet for årets Vasalopp. Er du en av de 16 000 som skal gå? Her er guiden som sørger for at du får tilstrekkelig med energi før, under og etter løpet.

Friluft & Velvære
underarmour

Med Under Armours nye løpesko kan du utfordre tyngdekraften

Under Armour utfordrer tyngdekraften med sine nye løpesko. Sjekk ut de nye favorittene som får deg til å sveve på skyene i løpesporet.

Mote & trender
Primaloft_8848Altitude

Derfor er Primaloft det perfekte mellomlaget

Den syntetiske isoleringen Primaloft er et suverent valg for deg som vil holde varmen uten å bruke dun. Her er alt du bør vite om det innovative materialet.

Mote & trender
Bjørn Dæhlie

Slik kler du deg for et skiløp

Er du usikker på hvordan du skal kle deg optimalt for et kommende skiløp? Vi vet hvordan du på best mulig måte skal kle deg for å opprettholde en bra temperatur gjennom hele løpet.

Friluft & Velvære
turdell

Kristofer Turdell: ”Jeg leter etter den vanskeligste veien ned”

Kristofer Turdell fra Sverige er verdens tredje beste frikjører, og dette tenker han før han kaster seg utfor en ny fjelltopp.

Friluft & Velvære