• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Zone - Viser nå: 52 modeller

Zone

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Zone

Zone Sweden AB ble etablert i 2001 i Mölnlycke, Sverige. Zones mål er å utvikle og forbedre produktene deres og på den måten også sporten innebandy. En av Zones sterke sider er at de er veldig trendige og at de stadig arbeider mot nye idéer for hvordan sporten innebandy skal utvikles. Zone har flere produkter med fingertuppfølelse og de har blant annet utviklet køllen Naterpiece 2, en av verdens letteste innebandykøller. Zone arbeider mot å tilby kundene de beste produktene de kan med funksjonalitet, design, holdning og kvalitet som største faktorer. Zone har siden starten, 2001, utviklet seg til et sterkt internasjonalt merke på flere markeder rundt om i verden, i mere enn 40 land. I dag har Zone også kontor i Sveits og i Tyskland.


Kjente idrettsutøvere som spiller innebandy med Zones køller og klær er blant annet; Daniel Calebsson, Henrik Quist, Hermine Dahlerus og Jesper Berggren. Zone har Pixbo Wallenstam, FC Helsingborg og Djurgårdens IF som team.
Zones jobber veldig hardt med å fremstille produkter slik at kundene blir fornøyde og kan deretter utøve sporten på best måte med best produkter. Noen av Zones beste køller er Neon Line, Central Line, Supreme, Masterpiece, Basic Line og Piraya. Det er veldig viktig at man bruker riktig utstyr avhengig av hvilket nivå man har når man spiller innebandy. Derfor har Zone tenkt på å tilpasse sine blad til nivået på spilleren, slik som f.eks Masterpiece bladet som passer spilleren med litt høyere nivå eller Supreme bladet som passer alle typer spillere. Mere enn køller, håndtak og blad selger Zone også keeperutstyr og beskyttelse, praktiske solbriller, treningsklær slik som shorts, t-skjorter, treningsvester og andre klær å kunne bruke til hverdags; fine pikétrøyer i stilrene farger, hoodies og ytterjakker.


Zone tror sterkt på fremtiden og vet at de har kommet for å bli!


 

Hurtigkjøp 138626-zone-zuper-air-gulbla
399 NOK
239 NOK

Levering: 2-6 arbeidsdager

Du har lagt ett produkt i handlekurven
399 NOK
239 NOK
more news
276153.jpg

PT-Olga: “Heller en massasje enn en bootcamp-klasse”

Olga Rönnbergs nye bok er et must å lese for alle kvinner som opplever at kroppen ikke responderer like bra på treningen som den gjorde. Slik gjør du ting annerledes – på en smart måte!

Friluft & Velvære
Träningströja

10 treningstrøyer som selger best

Synes du det er vanskelig å velge riktig treningstrøye? Få hjelp av andre! Dette er topp ti kundefavoritter for kvinner.

Mote & trender
ASICS

Høstnytt: Løpeskoene for ham

Blant de første høstnyhetene ser vi både oppdaterte favoritter og spennende nykommere. Her er løpeskoene for menn som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
Coretips_workout

Core tips alle jenter bør lese

En sterk mage kan føles uoppnåelig uansett hvor mange situps du tar på treningssenteret, men fortvil ikke! Her er tipsene som gir deg en stabil core.

Sport & trening
BTS_KIDS

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester står for tur. Sørg for at barna er klare til skolestart. Her er våre favoritter akkurat nå.

Mote & trender
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Høstens nye løpesko for henne

Ny sesong betyr nye modeller, farger og oppdateringer av løpesko fra de ulike varemerkene våre. Her er favorittene våre for kvinner.

Mote & trender
Anti-stressdeg

DIY: Lag din egen anti-stressdeig

Ferien er over og det er på tide å brette og ermene og dra tilbake på jobb. Her er oppskriften på en stressfri høst!

Friluft & Velvære
iStock-528887863.jpg

Derfor bør du trene på morgenen

Det gjelder å finne en rutine som kan vare når man skal sette i gang med treningen etter sommeren. Vi vet hvorfor trening på morgenen er et konsept som fungerer.

Sport & trening
CrossFIt Games

Slik ser programmet ut på CrossFit Games 2018

Føler du deg trøtt og sliten? Ta en titt på programmet for CrossFit Games 2018, så kommer du garantert til å føle deg piggere. Det er mildt sagt et svett opplegg.

Sport & trening
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg

12 tightsnyheter du ikke kan gå glipp av

Endelig begynner høstens nyheter å trille inn! Her er 12 nye tights vi mer enn gjerne bestiller hjem for å kickstarte treningssesongen.

Mote & trender
hiit

Treningstips: Minimalt tidsforbruk men maksimalt resultat

Den prisbelønte PT-en Patrick Rapp vet hvordan du skal trene veldig effektivt om du har dårlig tid. Test ut hans korte, men utrolig slitsomme, økt!

Sport & trening
Workout_2018

Bør du trene to ganger om dagen?

Det er ikke bare eliteutøvere som kan trene flere ganger om dagen, men det gir ikke nødvendigvis bedre resultater. Slik skal du tenke om du vil svette mer enn én gang om dagen.

Sport & trening
NOheader.jpg

TEST: Rosa treningssingleter

Liker du rosa? Da bør du lese denne testen. Vi har svettet i 8 kjære favoritter, slik at du finner nyansen og modellen som passer best for deg.

Mote & trender
nike tisha

Sensommerens 12 fineste hvite t-skjorter

T-skjorte er det optimale plagget både til trening og hverdagsbruk på sensommeren. Her er sesongens fineste hvite varianter.

Mote & trender
Petra Månström backlöpning

5 ting du bør å tenke på når du løper bakkeintervaller

Det er både trendy og utfordrende å ta løpingen til nye høyder gjennom bakkeintervaller. Her er løperen Petra Månströms 5 beste teknikktips, som gjør bakkeløpingen smidigere.

Sport & trening