• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

WeSC - Viser nå: 40 modeller

WeSC

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

WeSC

WeSC ble etablert år 1999 av blant annet Greger Hagelin. I slutten av år 1999 ville Hagelin, sammen med de andre grunderne, skape et bedre utvalg av streetmote for menn og kvinner. Konseptet skulle være noe som ikke tidligere eksisterte og de tok da initiativet til å lage et navn som de formulerte til ”the Superlative Conspiracy”. WeSC ville skape ”et liv etter skate”, som innebar en mer utviklet stilretning for mennesker både innenfor og utenfor skateverden. WeSC beholdt til tross for sine kjerneverdier og fortsatte å spre seg. Grunderne av WeSC var alle skatere eller snowboardkjørere som hadde kreative ideer og ville dele verdier og livsstilen som WeSC og den overlegne konspirasjonen innebar.

En av de viktigste komponentene for WeSC, og den ”overlegne konspirasjonen”, er WeAktivistene. En WeAktivist er noen som er ekstremt dyktige på hva de gjør, uansett om de er verdensberømte eller helt ukjente. WeAktivistene er noen som har en streetwise mentalitet, er driven og motivert, men også en ydmyk person. I hovedsak er de en uformell ambassadør for WeSC i ulike subkulturer slik som skate, musikk, kunst og film. WeAktivistene er alltid en venn av WeSC og er alltid nøye utvalgt. Det unike partnerskapet WeSC har med WeAktivistene i kombinasjon med den unike identiteten og merket som WeSC har, er den taktikken som vellykket har gjort så WeSC peker seg ut fra resten på markedet. Relasjonene som WeSC har bygd opp, og bygger, er grunnen til den ”Overlegne Konspirasjon”.  

WeSC er i dag et av de største svenske selskapene i klesbransjen, både i Sverige så vel som internasjonalt. I dag kan man finne WeSC butikker i byer som; Tokyo, Paris, Berlin, Beverly Hills, München, New York, Aten med flere. En stor brikke i fremgangen har på begynnelsen vært sponsingen av mange svenske underground artister, og musikere, som har stor tilhørlighet i skate verden med klær.  Blant de første artistene som brukte klær fra WeSC var hip hop artisten Looptroop og Timbuktu. Idag sponser fortsatt WeSC mange kjente svenske personer som er WeAktivister.

WeSC elsker fargen Gul og bruker fargen overalt, i kampanjer, klær, nyhetsbrev og logoer. Historien bak det er at Greger og Pontus Karlsson satt på et fortau i Hermosa Beach. Da viste Greher hvor han hadde skatet når han var yngre og hvor han hadde bodd. Fortauet de satt på var malt i lik gulfarge som senere representerte WeSC og der selskapet har sin opprinnelse. Gatene, skateboardet og å leve livet akkurat som du ønsker, det et bare noen ting den gule fargen symboliserer.  

 

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening