• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

WeSC - Viser nå: 44 modeller

WeSC

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

WeSC

WeSC ble etablert år 1999 av blant annet Greger Hagelin. I slutten av år 1999 ville Hagelin, sammen med de andre grunderne, skape et bedre utvalg av streetmote for menn og kvinner. Konseptet skulle være noe som ikke tidligere eksisterte og de tok da initiativet til å lage et navn som de formulerte til ”the Superlative Conspiracy”. WeSC ville skape ”et liv etter skate”, som innebar en mer utviklet stilretning for mennesker både innenfor og utenfor skateverden. WeSC beholdt til tross for sine kjerneverdier og fortsatte å spre seg. Grunderne av WeSC var alle skatere eller snowboardkjørere som hadde kreative ideer og ville dele verdier og livsstilen som WeSC og den overlegne konspirasjonen innebar.

En av de viktigste komponentene for WeSC, og den ”overlegne konspirasjonen”, er WeAktivistene. En WeAktivist er noen som er ekstremt dyktige på hva de gjør, uansett om de er verdensberømte eller helt ukjente. WeAktivistene er noen som har en streetwise mentalitet, er driven og motivert, men også en ydmyk person. I hovedsak er de en uformell ambassadør for WeSC i ulike subkulturer slik som skate, musikk, kunst og film. WeAktivistene er alltid en venn av WeSC og er alltid nøye utvalgt. Det unike partnerskapet WeSC har med WeAktivistene i kombinasjon med den unike identiteten og merket som WeSC har, er den taktikken som vellykket har gjort så WeSC peker seg ut fra resten på markedet. Relasjonene som WeSC har bygd opp, og bygger, er grunnen til den ”Overlegne Konspirasjon”.  

WeSC er i dag et av de største svenske selskapene i klesbransjen, både i Sverige så vel som internasjonalt. I dag kan man finne WeSC butikker i byer som; Tokyo, Paris, Berlin, Beverly Hills, München, New York, Aten med flere. En stor brikke i fremgangen har på begynnelsen vært sponsingen av mange svenske underground artister, og musikere, som har stor tilhørlighet i skate verden med klær.  Blant de første artistene som brukte klær fra WeSC var hip hop artisten Looptroop og Timbuktu. Idag sponser fortsatt WeSC mange kjente svenske personer som er WeAktivister.

WeSC elsker fargen Gul og bruker fargen overalt, i kampanjer, klær, nyhetsbrev og logoer. Historien bak det er at Greger og Pontus Karlsson satt på et fortau i Hermosa Beach. Da viste Greher hvor han hadde skatet når han var yngre og hvor han hadde bodd. Fortauet de satt på var malt i lik gulfarge som senere representerte WeSC og der selskapet har sin opprinnelse. Gatene, skateboardet og å leve livet akkurat som du ønsker, det et bare noen ting den gule fargen symboliserer.  

 

more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender