• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

WeSC

WeSC ble etablert år 1999 av blant annet Greger Hagelin. I slutten av år 1999 ville Hagelin, sammen med de andre grunderne, skape et bedre utvalg av streetmote for menn og kvinner. Konseptet skulle være noe som ikke tidligere eksisterte og de tok da initiativet til å lage et navn som de formulerte til ”the Superlative Conspiracy”. WeSC ville skape ”et liv etter skate”, som innebar en mer utviklet stilretning for mennesker både innenfor og utenfor skateverden. WeSC beholdt til tross for sine kjerneverdier og fortsatte å spre seg. Grunderne av WeSC var alle skatere eller snowboardkjørere som hadde kreative ideer og ville dele verdier og livsstilen som WeSC og den overlegne konspirasjonen innebar.

En av de viktigste komponentene for WeSC, og den ”overlegne konspirasjonen”, er WeAktivistene. En WeAktivist er noen som er ekstremt dyktige på hva de gjør, uansett om de er verdensberømte eller helt ukjente. WeAktivistene er noen som har en streetwise mentalitet, er driven og motivert, men også en ydmyk person. I hovedsak er de en uformell ambassadør for WeSC i ulike subkulturer slik som skate, musikk, kunst og film. WeAktivistene er alltid en venn av WeSC og er alltid nøye utvalgt. Det unike partnerskapet WeSC har med WeAktivistene i kombinasjon med den unike identiteten og merket som WeSC har, er den taktikken som vellykket har gjort så WeSC peker seg ut fra resten på markedet. Relasjonene som WeSC har bygd opp, og bygger, er grunnen til den ”Overlegne Konspirasjon”.  

WeSC er i dag et av de største svenske selskapene i klesbransjen, både i Sverige så vel som internasjonalt. I dag kan man finne WeSC butikker i byer som; Tokyo, Paris, Berlin, Beverly Hills, München, New York, Aten med flere. En stor brikke i fremgangen har på begynnelsen vært sponsingen av mange svenske underground artister, og musikere, som har stor tilhørlighet i skate verden med klær.  Blant de første artistene som brukte klær fra WeSC var hip hop artisten Looptroop og Timbuktu. Idag sponser fortsatt WeSC mange kjente svenske personer som er WeAktivister.

WeSC elsker fargen Gul og bruker fargen overalt, i kampanjer, klær, nyhetsbrev og logoer. Historien bak det er at Greger og Pontus Karlsson satt på et fortau i Hermosa Beach. Da viste Greher hvor han hadde skatet når han var yngre og hvor han hadde bodd. Fortauet de satt på var malt i lik gulfarge som senere representerte WeSC og der selskapet har sin opprinnelse. Gatene, skateboardet og å leve livet akkurat som du ønsker, det et bare noen ting den gule fargen symboliserer.  

 

WeSC - Viser nå: 29 modeller

more news
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening
Cykelbyxor

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

Sykkelshorts med pad er helt klart en av dine viktigste investeringer når du skal opp på setet og tråkke i vei. Vi har testet sesongens mest populære modeller!

Mote & trender
Löpartights test

Vi tester sesongens løpetights til ham

I takt med at solen stiger mer og mer, er det alltid et bra alternativ med en løpetur i lunsjen eller på kveldstid. Her er våre fem beste løpetights til menn.

Mote & trender