• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

SPRING DEAL -25%

Umbro - Viser nå: 69 modeller

Umbro

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Umbro

Harold Humphreys hadde akkurat forlatt tenårene når han startet et sportsklær selskap med navnet Umbro i et lite vaskerom på Green Lane i Wilmslow 1924. Den første leveringen ble gjort med en håndkjerre, men allerede 1934 kledde han Manchester City og Portsmouth før FA Cup finalen på Wembley. 1966 bærte 85 prosent av alle britiske klubber klær fra Umbro og under VM 1966 hade 95 % av alle lag på seg Umbro. Nå var Umbro fotballmerket!


Som dere forstår så har en mengde av de store fotballstjernene svettet, kriget, vunnet og tapt i klær og sko fra Umbro, og for å nevne noen har vi Pelé, Bobby Moore, Alan Shearer, Michael Owen, Wayne Rooney m.fl.


Gjennom årene leverte Umbro førsteklasses plagg og revolusjonerende utvikling av fotballdrakter og sportsklær. Samarbeidet med de mest kjente trenerne (Fra Sir Alf Ramsey i en periode til Fabio Capello i en annen) og ikoner (Franny Lee til John Terry) har alltid gått ut på å lage trøyen, shortsen og strømpene like godt forberedt som spillerne som bærer dem.


Selvom selskapet har opplevd flere eieforandringer de seneste tiårene, så har den karakteristiske logoen med en dobbel diamant vært den samme. Hvor den enn er, på sko, treningsgensere eller matchdrakter, garanterer den kvalitet og ekthet. Hvert produkt som bærer Umbros dobbeldiamant har blitt designet av mennesker med genuin kunnskap og lidenskap for fotball. At Englands aller første landslagsdrakt år 1874 hadde et liknende symbol er kun en tilfeldighet.


Grunderen og mannen med visjonene Harold Humphreys ville innføre design og passform til sportsklesindustrien for å kunne tilby idrettsutøverne klær som både satt bra og som var funksjonelle. Umbro har gjennom årene laget en mengde klær og sko og de verker etter å lage produkter som kan brukes av både toppspillere og mosjonister.


Idag bærer blant annet følgende klubber og spillere Umbro:
Landslag som bærer Umbo: Sverige, England, Norge, Irland, Wales, Peru
Klubblag som bærer Umbro: Manchester City, Sunderland, Elfsborg, Mjällby, Gefle, Lille OSC, Hajduk Split, Athletic Club de Bilbao, Santos, New York Cosmos
Spillere som bærer Umbro: John Terry, Darren Bent, Andy Carrol, Joe Hart, Jordan Hendersson, Gaël Clichy, Deco, Pepe, Anders Svensson & Michael Owen.

more news
löparskor

På tide å kjøpe nye løpesko? Husk dette!

Alt du bør vite før du investerer i nye løpesko.

Sport & trening
Spänningshuvudvärk

Tren bort spenningshodepinen

Får du spenningshodepine etter en lang arbeidsdag? Her får du 5 tips for å motvirke det!

Friluft & Velvære
Tommy Sport

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

Det blir mer og mer populært med funksjonell sportsmote, og våren 2019 er den stilige vindjakken på topp. Her er modellene vi ikke kan stoppe å lengte etter.

Mote & trender
Löparjackor

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

Før vi beveger oss inn i sommermånedene er det smart med en løpejakke på vindfulle løpeturer. Vi har testet herremodellene som både er fine og funksjonelle. Løp og kjøp!

Mote & trender
Header.png

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

Vi har testet seksten modeller. Alt fra lett til høy støtte. I basisfarger og vårens mest trendy farger. Her er sesongens mest populære sports-BH'er!

Mote & trender
Löparjackor Test

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

Det er et sikkert vårtegn når løpelysten kommer tilbake igjen. Når det fortsatt er litt kjølig i luften, kreves det en løpejakke som beskytter mot vind. Her er testpanelets favoritter våren 2019.

Mote & trender
Nike Tanjun

9 fine damesneakers våren 2019

Har du også lyst til å pakke bort vinterstøvlene? Her er ni nyheter egnet for sneakersvær.

Mote & trender
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers våren 2019

Snart er det vår, hurra! Feir med noen splitter nye sneakers. Her er åtte herremodeller vi liker litt ekstra akkurat nå.

Mote & trender
iStock-852688676.jpg

Har du IBS? Les dette!

Dersom du mistenker at du har IBS, gjelder det å få kontroll over kostholdet ditt. Vi har pratet med Sofia Antonsson, Sveriges fremste ekspert på problemmager, om hva du kan gjøre for å føle deg bedre.

Kosthold & oppskrifter
Header-HERR.jpg

TEST! Nye treningssko for ham 2019

Årets treningsnyheter har rullet inn på Sportamore og vårt mannlige testpanel har svettet i seks nye treningssko. Her er modellene som er best i test!

Mote & trender
Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

Mote & trender
Puma Cilia.jpg

Vårens heteste sneakers 2019

Praktiske, kraftige og retro. Her er de tre heteste sneakerstrendene i 2019.

Mote & trender
padel racket test

Best i test: Padelracket 2019

Er du på jakt etter en ny padelracket? Da har du kommet riktig. Vårt treffsikre testpanel har testet de 6 beste modellene våre på padelbanen. Hvilken passen best til deg?

Sport & trening
Header_DAM.png

Best i test! Nye løpesko for kvinner 2019

Ut med det gamle og inn med det nye! Løpesesongen 2019 er endelig i gang og det er tid for å utstyre seg med nye favoritter på føttene.

Mote & trender
Jackor test

Best i test! 11 tynne dunjakker du kommer til å elske

Når temperaturen passerer null er det på tide å tørke støv av den tynne dunjakken. Eller kanskje investere i en ny modell. Her er 11 favoritter for dame og herre!

Mote & trender