• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Fortsett å gjøre store kupp på vinterkampanjen

Umbro - Viser nå: 72 modeller

Umbro

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Umbro

Harold Humphreys hadde akkurat forlatt tenårene når han startet et sportsklær selskap med navnet Umbro i et lite vaskerom på Green Lane i Wilmslow 1924. Den første leveringen ble gjort med en håndkjerre, men allerede 1934 kledde han Manchester City og Portsmouth før FA Cup finalen på Wembley. 1966 bærte 85 prosent av alle britiske klubber klær fra Umbro og under VM 1966 hade 95 % av alle lag på seg Umbro. Nå var Umbro fotballmerket!


Som dere forstår så har en mengde av de store fotballstjernene svettet, kriget, vunnet og tapt i klær og sko fra Umbro, og for å nevne noen har vi Pelé, Bobby Moore, Alan Shearer, Michael Owen, Wayne Rooney m.fl.


Gjennom årene leverte Umbro førsteklasses plagg og revolusjonerende utvikling av fotballdrakter og sportsklær. Samarbeidet med de mest kjente trenerne (Fra Sir Alf Ramsey i en periode til Fabio Capello i en annen) og ikoner (Franny Lee til John Terry) har alltid gått ut på å lage trøyen, shortsen og strømpene like godt forberedt som spillerne som bærer dem.


Selvom selskapet har opplevd flere eieforandringer de seneste tiårene, så har den karakteristiske logoen med en dobbel diamant vært den samme. Hvor den enn er, på sko, treningsgensere eller matchdrakter, garanterer den kvalitet og ekthet. Hvert produkt som bærer Umbros dobbeldiamant har blitt designet av mennesker med genuin kunnskap og lidenskap for fotball. At Englands aller første landslagsdrakt år 1874 hadde et liknende symbol er kun en tilfeldighet.


Grunderen og mannen med visjonene Harold Humphreys ville innføre design og passform til sportsklesindustrien for å kunne tilby idrettsutøverne klær som både satt bra og som var funksjonelle. Umbro har gjennom årene laget en mengde klær og sko og de verker etter å lage produkter som kan brukes av både toppspillere og mosjonister.


Idag bærer blant annet følgende klubber og spillere Umbro:
Landslag som bærer Umbo: Sverige, England, Norge, Irland, Wales, Peru
Klubblag som bærer Umbro: Manchester City, Sunderland, Elfsborg, Mjällby, Gefle, Lille OSC, Hajduk Split, Athletic Club de Bilbao, Santos, New York Cosmos
Spillere som bærer Umbro: John Terry, Darren Bent, Andy Carrol, Joe Hart, Jordan Hendersson, Gaël Clichy, Deco, Pepe, Anders Svensson & Michael Owen.

more news
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
Yoga Veronica Jäderlund

Slik blir du en yogi i 2019

Nytt år, ny yogarutine! Yogin Veronica Jäderlund guider deg til en rolig og stressfri 2019.

Friluft & Velvære
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
278356.jpg

Derfor skal du bade i kaldt vann

Det er gratis, enkelt og gir en rekke positive helseeffekter. Dette er året hvor du skal begi deg ut i iskaldt vann.

Friluft & Velvære
Hälsoångest

Har du helseangst?

Om du har et overdrevent fokus på din egen helse eller en konstant redsel for å bli alvorlig syk, kan du være utsatt for helseangst. Her er ekspertens tips til hvordan du kan få hjelp med problemet ditt.

Friluft & Velvære
Massage

Vondt i ryggen? Test denne ryggmassasjen

Det er ingen nyhet at kontorjobb, gjøremål og trening kan gi en vond rygg. Her er ryggmassasjen som (til og med) partneren din kan lære seg.

Friluft & Velvære
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
iStock-692990626.jpg

5 helsetrender i 2019

Trendeksperten speider etter hva som gjelder innenfor wellness det kommende året. Her er de fem største trendene du bør vite om.

Friluft & Velvære
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender
Adidas_brajpg

8 nye treningsfavoritter for henne

Hvordan innleder du treningsåret 2019 på best mulig måte? Selvfølgelig med nye, fine treningsklær! Disse åtte nyhetene gir deg en flyvende start på treningssenteret.

Mote & trender
NO-DAM-Header.jpg

TEST! Våre beste kompresjonstights

Det er ikke bare de avanserte idrettsutøverne som ser fordelen med å trene i kompresjonsplagg. Testpanelet vårt har kåret den beste tightsen for maksimal restitusjon.

Mote & trender
NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

Mote & trender
Burpees

5 nye versjoner av burpees

Du kommer ikke unna burpees bare fordi du er lei av den klassiske versjonen. Her er fem nye, både lettere og tyngre, burpees du kan piffe opp treningsøkten din med.

Sport & trening