• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Uhlsport - Viser nå: 32 modeller

Uhlsport

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Uhlsport

Uhlsports historie begynner i 1948 i den lille byen Balingen i det sydøstlige Tyskland. Da skaper uhlsports grunnlegger Karl Uhl sine og markedets første lærdubber til fotballsko.

uhlsport er en spesialist og innovatør innenfor fotball og er markedsledende på bl.a. keeperhansker. Virksomheten er også på forkant med produktutviklingen av f.eks. både fotballer og leggbeskyttere.

Uhlsport har gjennom mange år vært ledende i produktutviklingen av keeperhansker og er i dag ett av de største varemerkene i verden på keeperutstyr. I dag står mange profilerte keepere i topfotballen verden over, med keeperhansker fra Uhlsport og i Sverige har de en ledende posisjon.

Med leggbeskyttere har uhlsport alltid vært innovative og først ut med nye tekniske og funksjonelle løsninger, alt for å optimere følelsen og fremfor alt beskyttelsesfunksjonen. Noen tekniske løsninger som kommer fra Uhlsport – fleksible skinne-plater, ankelstrømpe og kompresjonsstrømpe.

Fotballen utvikles hele tiden og her har Uhlsport bidratt med f.eks. sy-teknikk og mønstre, forskjellige materialer på den indre blæren av ballen, og derutover også forskjellige sammensetninger av materialer og lag for å skape den beste følelsen.

Uhlsport har et bredt sortiment av klubbklær, og tilgodeser alt for klubbene, inklusiv alt tilbehør som trengs til fotballen. Kjente storklubber fra Tyskland – FC Kaiserslautern er en av de store klubbene som benytter seg av hele Uhlsports sortiment. I Sverige har Uhlsport i lang tid hatt et samarbeid med f.eks. den klassiske og hederlige klubben Åtvidabergs FF.

Uhlsports ambisjon er å fortsette med å levere førsteklasses produkter til fotball – både individuelt og til klubber.

more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender