• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Uhlsport - Viser nå: 34 modeller

Uhlsport

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Uhlsport

Uhlsports historie begynner i 1948 i den lille byen Balingen i det sydøstlige Tyskland. Da skaper uhlsports grunnlegger Karl Uhl sine og markedets første lærdubber til fotballsko.

uhlsport er en spesialist og innovatør innenfor fotball og er markedsledende på bl.a. keeperhansker. Virksomheten er også på forkant med produktutviklingen av f.eks. både fotballer og leggbeskyttere.

Uhlsport har gjennom mange år vært ledende i produktutviklingen av keeperhansker og er i dag ett av de største varemerkene i verden på keeperutstyr. I dag står mange profilerte keepere i topfotballen verden over, med keeperhansker fra Uhlsport og i Sverige har de en ledende posisjon.

Med leggbeskyttere har uhlsport alltid vært innovative og først ut med nye tekniske og funksjonelle løsninger, alt for å optimere følelsen og fremfor alt beskyttelsesfunksjonen. Noen tekniske løsninger som kommer fra Uhlsport – fleksible skinne-plater, ankelstrømpe og kompresjonsstrømpe.

Fotballen utvikles hele tiden og her har Uhlsport bidratt med f.eks. sy-teknikk og mønstre, forskjellige materialer på den indre blæren av ballen, og derutover også forskjellige sammensetninger av materialer og lag for å skape den beste følelsen.

Uhlsport har et bredt sortiment av klubbklær, og tilgodeser alt for klubbene, inklusiv alt tilbehør som trengs til fotballen. Kjente storklubber fra Tyskland – FC Kaiserslautern er en av de store klubbene som benytter seg av hele Uhlsports sortiment. I Sverige har Uhlsport i lang tid hatt et samarbeid med f.eks. den klassiske og hederlige klubben Åtvidabergs FF.

Uhlsports ambisjon er å fortsette med å levere førsteklasses produkter til fotball – både individuelt og til klubber.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening