• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Tuxer

Merket Tuxer kommer fra tidlig 50-tallet da selskapet Greiffs ble etablert. Greiffs er et selskap som designer, utvikler og produserer sports- og fritidsklær for alle aldre og smaker under merket Tuxer.

Merkenavnet Tuxer har sine røtter fra den praktfulle fjellkjeden og isbreen Hintertux i Tyrolen, Østerrike. Det er i stor grad fra naturen og menneskene som lever der de får ideer og inspirasjon til sine kolleksjoner. Bedriftens visjon er å skape klær for hele familien, tilpasset en aktiv livsstil. Tanken er også at klær fra Tuxer skal ha en bra pris, uten at det skal gå utover den delen med funksjon og kvalitet. Tuxer har valgt å legge seg lavere i pris for at forbrukerne skal ha penger til overs for å oppdage og oppleve naturen.

På starten var Tuxer et merke som fremfor alt satset på vinter- og skiklær men idag produseres også lettere sommerklær med høy funksjon og kvalitet, som f.eks skjorter, shorts, joggedress og tynne jakker. Tuxer har med sine drøye 60 år i sportsbransjen stort erfaring med å produsere og lage produkter som motsvarer markedets behov. Idag har Tuxer sitt hovedkontor i Solna, Stockholm Sverige, og er representert i Sverige, Finland, Tyskland, Danmark og Russland.

Aktive familier leker, driver med sport og omgås utendørs uansett hvilken tid det er på året. Klærne som brukes stilles det høye krav på når det kommer til funksjon, men også utseende og design. Til disse aktive familiene trengs klær som tåler påkjenning av vær og vind året rundt. Tuxer skaper klær som skal tåle turer med fart i akebakken, kalde sportsdager i slalombakken, snø- og isfylte sykkelturer til jobben, kveldsturer i skogen, eventyr i lekeparken, late dager på stranden og regnfulle fjellturer. Når Tuxer skaper, designer, og utvikler sine kær har de alltid disse familiene i ettertanke.

Tuxer - Viser nå: 1 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening