• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

Tuxer

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Tuxer

Merket Tuxer kommer fra tidlig 50-tallet da selskapet Greiffs ble etablert. Greiffs er et selskap som designer, utvikler og produserer sports- og fritidsklær for alle aldre og smaker under merket Tuxer.

Merkenavnet Tuxer har sine røtter fra den praktfulle fjellkjeden og isbreen Hintertux i Tyrolen, Østerrike. Det er i stor grad fra naturen og menneskene som lever der de får ideer og inspirasjon til sine kolleksjoner. Bedriftens visjon er å skape klær for hele familien, tilpasset en aktiv livsstil. Tanken er også at klær fra Tuxer skal ha en bra pris, uten at det skal gå utover den delen med funksjon og kvalitet. Tuxer har valgt å legge seg lavere i pris for at forbrukerne skal ha penger til overs for å oppdage og oppleve naturen.

På starten var Tuxer et merke som fremfor alt satset på vinter- og skiklær men idag produseres også lettere sommerklær med høy funksjon og kvalitet, som f.eks skjorter, shorts, joggedress og tynne jakker. Tuxer har med sine drøye 60 år i sportsbransjen stort erfaring med å produsere og lage produkter som motsvarer markedets behov. Idag har Tuxer sitt hovedkontor i Solna, Stockholm Sverige, og er representert i Sverige, Finland, Tyskland, Danmark og Russland.

Aktive familier leker, driver med sport og omgås utendørs uansett hvilken tid det er på året. Klærne som brukes stilles det høye krav på når det kommer til funksjon, men også utseende og design. Til disse aktive familiene trengs klær som tåler påkjenning av vær og vind året rundt. Tuxer skaper klær som skal tåle turer med fart i akebakken, kalde sportsdager i slalombakken, snø- og isfylte sykkelturer til jobben, kveldsturer i skogen, eventyr i lekeparken, late dager på stranden og regnfulle fjellturer. Når Tuxer skaper, designer, og utvikler sine kær har de alltid disse familiene i ettertanke.

Dessverre fant vi ikke ikke noe resultat på ditt søk i vårt sortiment.
Leter du kanskje etter noen av produktene nedenfor?
  • Sorter her:
  • Farger
    Vis alle Skjul filter
  • Pris
    Vis alle Skjul filter
  • Viser 60 / 23656 produkter