• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

SUPR DEAL! 30% rabatt på nesten alt!

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Tenson

Tenson ble etablert år 1951 av Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bak selskapet går helt tilbake til midten av 1940-tallet, når Paul Rydholm sto bak disken i farens Outfitters butikk i Varberg. Pauls nysgjerrighet over hvorfor ikke man kunne få bra hatter for sykling gjorde så han ble engasjert i å finne et svar på det. Kort til etter kom Kents sykkelhatt til på Pauls tegnebord og sykkelprodusenten Monark var en stor kunde. Det var ikke lenge etter den drivne ungdommen konstruerte en bukse med innovative lommer. Buksene gjorde fliluftslivet morsommere men var fortsatt for vanlige folk.

Noen år etter at Tenson startet, kjøpte Paul Rydholm noen eksemplarer av amerikanske livsstilmagasiner. Magasinene gjorde så inspirasjonen fløyt og Tensons første serie av badetøy kunne skapes. Det ble så vellykket for Tenson at det fortsatte i flere år og ulike temaer ble prøvd ut. På begynnelsen av 1960-tallet lastet Paul og hans søster en lastebil full av klær, maling og treverk og reiste ned til Tyskland på en messe. Tensons klær ble vist frem i en hjemmelaget stand og kjøpere ble imponerte av Tensons uvanlige løsninger og innovative klær. Bestillingen på klær fra Tenson kom fra England, Tyskland og Sveits, som offisielt betydde at Tenson hadde tatt sine første steg utenfor Sverige. Det var begynnelsen på Tensons fremgangsrike eksport.

Pauls oppfinnsomhet viste ingen grenser. Han begynte å lure på hvordan mennesker ikke lever som vi er ment til å gjøre. ”Før i tiden ble vi skapt som en jaktart så det er på tide å finne veien tilbake til naturen”. Fra og med det, ble det skapt en idé om å tilby et komplett utvalg av jakt- og friluftsklær. Mens Paul oppfant Tensons sortiment av vinterklær, sov han flere netter i en isgrotte bare for å forsikre seg om at klærne fungerte som han ville. Fra det ble det formet en tanke om at en Tenson-person går, kjører ski, jakter og fisker med sin Tensonjakke. Denne tenkemåten var i linje med Tensons slagord ”En måte å leve på” som betyr at en kunde hos Tenson ikke bare kjøper en jakke de kjøper en lykkelig opplevelse.

Den dag i dag holder Tenson fast ved den filosofien som Paul Rydholm hadde om å skape klær for mennesker som liker å ha det bra utendørs. Tenson står for klær med funksjonalitet, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighet. En av de mest klassiske jakkene som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson fortsetter å produsere klær for mennesker som liker å leve et aktivt og fremgangsrikt liv, akkurat som Paul ville.

Tenson - Viser nå: 126 modeller

more news
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

Det å stå på scenen og danse krever både følelse, mot og mest av alt en kul look. Adjani Hjert Goli forteller om hvordan hun takker sceneskrekken og når hun føler seg mest komfortabel.

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Paula Rosas om det å løfte tungt: "Jeg bryr meg ikke om jeg blir en muskelbunt"

Gå fra det å ikke ville ha noen muskler på armene til å foretrekke en sterk kropp. Slik bidro mammarollen til at Paula Rosas ville løfte tyngt på treningssenteret.

akkurat nå
Sport & trening
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

1 dag siden
Mote & trender
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Tre effektive mageøvelser du må prøve

”Hvordan får jeg en veltrent mage?". Svaret er lett, men treningen er ikke det. Her er tre mageøvelser som sliter ut kjernen din!

6 dager siden
Sport & trening
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treningstights med lommer

Ikke undervurder bra lommer! Når du vil ha med deg det aller nødvendigste, er det helt perfekt med lommer på treningsklærne. Her er noen av våre fineste treningstights med lommer.

16 may 2019
Mote & trender
Birkenstock Sandalheader

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

Uansett om du skal gå i sand på stranden eller trenger noen enkle sko som du kan matche med antrekket ditt en varm sommerdag, så finnes det noen passelige sandaler. Her er årets sandaltrender 2019!

14 may 2019
Mote & trender
Test löpartröjor

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

5 nye løpetrøyer som på mange måter minner om hverandre. Testpanelet vårt har undersøkt forskjellene mellom dem, slik at du vet hvilken modell som skal bli med ut på din neste løpetur!

13 may 2019
Mote & trender
Dasia Starlily Bow

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

Er du på jakt etter drømmeskoene som faktisk er like fantastiske i virkeligheten? Nå kan du shoppe sneakers fra Dasia på Sportamore!

11 may 2019
Mote & trender
Tre myter om magen

Tre myter om magetrening

Er en flat mage virkelig en veltrent mage? Er de synlige magemusklene faktisk de viktigste? Her stikker vi hull på tre myter om magetrening og forteller hva som egentlig er en sterk kjerne.

09 may 2019
Sport & trening
Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

07 may 2019
Mote & trender
Epic React

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

Lyst på nye løpesko? Sjekk ut Nikes populære Epic React Flyknit 2, som nå har blitt oppdatert i nye kulører for sesongen.

07 may 2019
Mote & trender
Nike Icon Clash

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

Kombiner surfelooken med treningsplagg fra Nike! Her finner du fargerike og sommerlige treningsplagg som gjør at du vil henge og trene på stranden.

07 may 2019
Mote & trender
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hva er vel en sommer uten noen fine solbriller? Unngå å bli blendet og få en kul look på kjøpet i noen av sesongens solbriller.

06 may 2019
Mote & trender
Nike Tech pack

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

Futuristiske detaljer, ekstra tynne materialer og et design utformet for en kropp i bevegelse. Det er hva Nikes oppdatering av kolleksjonen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Mote & trender