• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Møt våren med nye sko! Få 25% rabatt her

Tenson - Viser nå: 105 modeller

Tenson

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Tenson

Tenson ble etablert år 1951 av Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bak selskapet går helt tilbake til midten av 1940-tallet, når Paul Rydholm sto bak disken i farens Outfitters butikk i Varberg. Pauls nysgjerrighet over hvorfor ikke man kunne få bra hatter for sykling gjorde så han ble engasjert i å finne et svar på det. Kort til etter kom Kents sykkelhatt til på Pauls tegnebord og sykkelprodusenten Monark var en stor kunde. Det var ikke lenge etter den drivne ungdommen konstruerte en bukse med innovative lommer. Buksene gjorde fliluftslivet morsommere men var fortsatt for vanlige folk.

Noen år etter at Tenson startet, kjøpte Paul Rydholm noen eksemplarer av amerikanske livsstilmagasiner. Magasinene gjorde så inspirasjonen fløyt og Tensons første serie av badetøy kunne skapes. Det ble så vellykket for Tenson at det fortsatte i flere år og ulike temaer ble prøvd ut. På begynnelsen av 1960-tallet lastet Paul og hans søster en lastebil full av klær, maling og treverk og reiste ned til Tyskland på en messe. Tensons klær ble vist frem i en hjemmelaget stand og kjøpere ble imponerte av Tensons uvanlige løsninger og innovative klær. Bestillingen på klær fra Tenson kom fra England, Tyskland og Sveits, som offisielt betydde at Tenson hadde tatt sine første steg utenfor Sverige. Det var begynnelsen på Tensons fremgangsrike eksport.

Pauls oppfinnsomhet viste ingen grenser. Han begynte å lure på hvordan mennesker ikke lever som vi er ment til å gjøre. ”Før i tiden ble vi skapt som en jaktart så det er på tide å finne veien tilbake til naturen”. Fra og med det, ble det skapt en idé om å tilby et komplett utvalg av jakt- og friluftsklær. Mens Paul oppfant Tensons sortiment av vinterklær, sov han flere netter i en isgrotte bare for å forsikre seg om at klærne fungerte som han ville. Fra det ble det formet en tanke om at en Tenson-person går, kjører ski, jakter og fisker med sin Tensonjakke. Denne tenkemåten var i linje med Tensons slagord ”En måte å leve på” som betyr at en kunde hos Tenson ikke bare kjøper en jakke de kjøper en lykkelig opplevelse.

Den dag i dag holder Tenson fast ved den filosofien som Paul Rydholm hadde om å skape klær for mennesker som liker å ha det bra utendørs. Tenson står for klær med funksjonalitet, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighet. En av de mest klassiske jakkene som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson fortsetter å produsere klær for mennesker som liker å leve et aktivt og fremgangsrikt liv, akkurat som Paul ville.

more news
Spänningshuvudvärk

Tren bort spenningshodepinen

Får du spenningshodepine etter en lang arbeidsdag? Her får du 5 tips for å motvirke det!

Friluft & Velvære
Tommy Sport

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

Det blir mer og mer populært med funksjonell sportsmote, og våren 2019 er den stilige vindjakken på topp. Her er modellene vi ikke kan stoppe å lengte etter.

Mote & trender
Löparjackor

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

Før vi beveger oss inn i sommermånedene er det smart med en løpejakke på vindfulle løpeturer. Vi har testet herremodellene som både er fine og funksjonelle. Løp og kjøp!

Mote & trender
Header.png

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

Vi har testet seksten modeller. Alt fra lett til høy støtte. I basisfarger og vårens mest trendy farger. Her er sesongens mest populære sports-BH'er!

Mote & trender
Löparjackor Test

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

Det er et sikkert vårtegn når løpelysten kommer tilbake igjen. Når det fortsatt er litt kjølig i luften, kreves det en løpejakke som beskytter mot vind. Her er testpanelets favoritter våren 2019.

Mote & trender
Nike Tanjun

9 fine damesneakers våren 2019

Har du også lyst til å pakke bort vinterstøvlene? Her er ni nyheter egnet for sneakersvær.

Mote & trender
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers våren 2019

Snart er det vår, hurra! Feir med noen splitter nye sneakers. Her er åtte herremodeller vi liker litt ekstra akkurat nå.

Mote & trender
iStock-852688676.jpg

Har du IBS? Les dette!

Dersom du mistenker at du har IBS, gjelder det å få kontroll over kostholdet ditt. Vi har pratet med Sofia Antonsson, Sveriges fremste ekspert på problemmager, om hva du kan gjøre for å føle deg bedre.

Kosthold & oppskrifter
Header-HERR.jpg

TEST! Nye treningssko for ham 2019

Årets treningsnyheter har rullet inn på Sportamore og vårt mannlige testpanel har svettet i seks nye treningssko. Her er modellene som er best i test!

Mote & trender
Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

Mote & trender
Puma Cilia.jpg

Vårens heteste sneakers 2019

Praktiske, kraftige og retro. Her er de tre heteste sneakerstrendene i 2019.

Mote & trender
padel racket test

Best i test: Padelracket 2019

Er du på jakt etter en ny padelracket? Da har du kommet riktig. Vårt treffsikre testpanel har testet de 6 beste modellene våre på padelbanen. Hvilken passen best til deg?

Sport & trening
Header_DAM.png

Best i test! Nye løpesko for kvinner 2019

Ut med det gamle og inn med det nye! Løpesesongen 2019 er endelig i gang og det er tid for å utstyre seg med nye favoritter på føttene.

Mote & trender
Jackor test

Best i test! 11 tynne dunjakker du kommer til å elske

Når temperaturen passerer null er det på tide å tørke støv av den tynne dunjakken. Eller kanskje investere i en ny modell. Her er 11 favoritter for dame og herre!

Mote & trender
Header_SE.png

Stor test! Sesongens nye løpesko for menn 2019

Vårnyhetene begynner endelig å komme inn og vi lader opp til løpesesongen 2019. Dette mener vårt mannlige testpanel om nyhetene fra de største merkene.

Mote & trender