• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

SKONYTT! -25% PÅ SKONYHETER

Tenson - Viser nå: 104 modeller

Tenson

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Tenson

Tenson ble etablert år 1951 av Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bak selskapet går helt tilbake til midten av 1940-tallet, når Paul Rydholm sto bak disken i farens Outfitters butikk i Varberg. Pauls nysgjerrighet over hvorfor ikke man kunne få bra hatter for sykling gjorde så han ble engasjert i å finne et svar på det. Kort til etter kom Kents sykkelhatt til på Pauls tegnebord og sykkelprodusenten Monark var en stor kunde. Det var ikke lenge etter den drivne ungdommen konstruerte en bukse med innovative lommer. Buksene gjorde fliluftslivet morsommere men var fortsatt for vanlige folk.

Noen år etter at Tenson startet, kjøpte Paul Rydholm noen eksemplarer av amerikanske livsstilmagasiner. Magasinene gjorde så inspirasjonen fløyt og Tensons første serie av badetøy kunne skapes. Det ble så vellykket for Tenson at det fortsatte i flere år og ulike temaer ble prøvd ut. På begynnelsen av 1960-tallet lastet Paul og hans søster en lastebil full av klær, maling og treverk og reiste ned til Tyskland på en messe. Tensons klær ble vist frem i en hjemmelaget stand og kjøpere ble imponerte av Tensons uvanlige løsninger og innovative klær. Bestillingen på klær fra Tenson kom fra England, Tyskland og Sveits, som offisielt betydde at Tenson hadde tatt sine første steg utenfor Sverige. Det var begynnelsen på Tensons fremgangsrike eksport.

Pauls oppfinnsomhet viste ingen grenser. Han begynte å lure på hvordan mennesker ikke lever som vi er ment til å gjøre. ”Før i tiden ble vi skapt som en jaktart så det er på tide å finne veien tilbake til naturen”. Fra og med det, ble det skapt en idé om å tilby et komplett utvalg av jakt- og friluftsklær. Mens Paul oppfant Tensons sortiment av vinterklær, sov han flere netter i en isgrotte bare for å forsikre seg om at klærne fungerte som han ville. Fra det ble det formet en tanke om at en Tenson-person går, kjører ski, jakter og fisker med sin Tensonjakke. Denne tenkemåten var i linje med Tensons slagord ”En måte å leve på” som betyr at en kunde hos Tenson ikke bare kjøper en jakke de kjøper en lykkelig opplevelse.

Den dag i dag holder Tenson fast ved den filosofien som Paul Rydholm hadde om å skape klær for mennesker som liker å ha det bra utendørs. Tenson står for klær med funksjonalitet, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighet. En av de mest klassiske jakkene som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson fortsetter å produsere klær for mennesker som liker å leve et aktivt og fremgangsrikt liv, akkurat som Paul ville.

more news
Puma XT Fuse

De beste håndballskoene i 2019

Hvis du har sett på Håndball-VM har du mest sannsynlig sett skoene Puma Rise Fuse XT på en del spillere. Vi tok en prat med venstrebacken Simon Jeppsson, som elsker skoene sine.

Mote & trender
UA Hovr

Løpeskoene du ikke vil gå glipp av i 2019

Hvilke løpenyheter kan du virkelig ikke gå glipp av dette året? Vi vet!

Mote & trender
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

Om du ser etter noen sko som takler det nordiske vinterværet helt uten problemer, så er det Mount Baker fra Canada Snow du skal satse på.

Mote & trender
Kitchen workout

Kitchen workout – 6 øvelser med miniband

Det er lett tilgjengelig, enkelt å sette opp og tidseffektivt. En treningsøkt foran spisebordet er derimot hardere enn du tror!

Sport & trening
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
Yoga Veronica Jäderlund

Slik blir du en yogi i 2019

Nytt år, ny yogarutine! Yogin Veronica Jäderlund guider deg til en rolig og stressfri 2019.

Friluft & Velvære
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
278356.jpg

Derfor skal du bade i kaldt vann

Det er gratis, enkelt og gir en rekke positive helseeffekter. Dette er året hvor du skal begi deg ut i iskaldt vann.

Friluft & Velvære
Hälsoångest

Har du helseangst?

Om du har et overdrevent fokus på din egen helse eller en konstant redsel for å bli alvorlig syk, kan du være utsatt for helseangst. Her er ekspertens tips til hvordan du kan få hjelp med problemet ditt.

Friluft & Velvære
Massage

Vondt i ryggen? Test denne ryggmassasjen

Det er ingen nyhet at kontorjobb, gjøremål og trening kan gi en vond rygg. Her er ryggmassasjen som (til og med) partneren din kan lære seg.

Friluft & Velvære
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
iStock-692990626.jpg

5 helsetrender i 2019

Trendeksperten speider etter hva som gjelder innenfor wellness det kommende året. Her er de fem største trendene du bør vite om.

Friluft & Velvære
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender