• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen
0 : : 0 : : 0 Barneprodukter -30%

Tenson - Viser nå: 106 modeller

Tenson

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Tenson

Tenson ble etablert år 1951 av Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bak selskapet går helt tilbake til midten av 1940-tallet, når Paul Rydholm sto bak disken i farens Outfitters butikk i Varberg. Pauls nysgjerrighet over hvorfor ikke man kunne få bra hatter for sykling gjorde så han ble engasjert i å finne et svar på det. Kort til etter kom Kents sykkelhatt til på Pauls tegnebord og sykkelprodusenten Monark var en stor kunde. Det var ikke lenge etter den drivne ungdommen konstruerte en bukse med innovative lommer. Buksene gjorde fliluftslivet morsommere men var fortsatt for vanlige folk.

Noen år etter at Tenson startet, kjøpte Paul Rydholm noen eksemplarer av amerikanske livsstilmagasiner. Magasinene gjorde så inspirasjonen fløyt og Tensons første serie av badetøy kunne skapes. Det ble så vellykket for Tenson at det fortsatte i flere år og ulike temaer ble prøvd ut. På begynnelsen av 1960-tallet lastet Paul og hans søster en lastebil full av klær, maling og treverk og reiste ned til Tyskland på en messe. Tensons klær ble vist frem i en hjemmelaget stand og kjøpere ble imponerte av Tensons uvanlige løsninger og innovative klær. Bestillingen på klær fra Tenson kom fra England, Tyskland og Sveits, som offisielt betydde at Tenson hadde tatt sine første steg utenfor Sverige. Det var begynnelsen på Tensons fremgangsrike eksport.

Pauls oppfinnsomhet viste ingen grenser. Han begynte å lure på hvordan mennesker ikke lever som vi er ment til å gjøre. ”Før i tiden ble vi skapt som en jaktart så det er på tide å finne veien tilbake til naturen”. Fra og med det, ble det skapt en idé om å tilby et komplett utvalg av jakt- og friluftsklær. Mens Paul oppfant Tensons sortiment av vinterklær, sov han flere netter i en isgrotte bare for å forsikre seg om at klærne fungerte som han ville. Fra det ble det formet en tanke om at en Tenson-person går, kjører ski, jakter og fisker med sin Tensonjakke. Denne tenkemåten var i linje med Tensons slagord ”En måte å leve på” som betyr at en kunde hos Tenson ikke bare kjøper en jakke de kjøper en lykkelig opplevelse.

Den dag i dag holder Tenson fast ved den filosofien som Paul Rydholm hadde om å skape klær for mennesker som liker å ha det bra utendørs. Tenson står for klær med funksjonalitet, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighet. En av de mest klassiske jakkene som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson fortsetter å produsere klær for mennesker som liker å leve et aktivt og fremgangsrikt liv, akkurat som Paul ville.

more news
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

Adidas har hatt et langt samarbeid med designeren Stella McCartney, noe som feires med den nye kolleksjonen Statement. Sjekk ut de fine plaggene her.

Mote & trender
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 farsdagsgaver

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Her er 15 gaver alle pappaer blir glade for.

Mote & trender
kokosdröm_.png

Oppskrifter: Unicorn toast & kokosdrøm

Maten som ser like god ut som den smaker får alltid plusspoeng av oss. Disse to oppskriftene kommer garantert til å vekke mat-instagrammeren i deg.

Kosthold & oppskrifter
NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Mote & trender
Overaller barn no

Test av vinterens varmeste barnedresser

Årets viktigste innkjøp til de minste i familien er definitivt vinterdressen. Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig.

Mote & trender
IdaB

3 øvelser som gir deg en sterk rumpe

Rumpe, glutes, booty eller sete? Kroppens største muskel har mange navn og hjelper oss betydelig mer enn man tror. PT-en Ida Bergfoth forklarer hvorfor og viser sine tre beste rumpeøvelser.

Sport & trening
Vegansk snabbmat 1.png

Veganske brunsj-favoritter

Leter du etter raske, gode veganske oppskrifter som passer utmerket til en koselig brunsj i helgen? Vær så god!

Kosthold & oppskrifter
Ida Bergfoth

Hjemmetrening med egen kroppsvekt

Er det vanskelig å sette av tid til trening? PT-en Ida Bergfoth har den perfekte hjemmetreningen som aktiverer hele kroppen på en tidseffektiv måte.

Sport & trening
Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Mote & trender
Wyte jacka

15 must-have plagg i høstens heteste farge

Høstens mest trendy farge er helt klart den vinrøde kuløren, eller burgunder som den kalles av moteeliten. Vi har plukket frem 15 høstplagg for henne som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
Chins pull ups

Hva er forskjellen på pull-ups og chins?

Chins, chin-ups og pull-up – kjært barn har mange navn, eller? PT-en Jonathan Fagerlund forklarer forskjellen på øvelsene og gir tips til hvordan du kan trene opp styrken din.

Sport & trening
Header löpartights NO

8 varme løpetights som er best i test

Dropp tredemølla og fortsett med løpingen ute i høst og vinter. Med en fôret tights forsvinner unnskyldningene om at det er for kaldt ute. Her er damemodellene som har blitt best i test!

Mote & trender
Nike Utility.png

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

Noen av Nikes mest populære løpesko har blitt rustet opp til høsten og vinteren. Hold føttene tørre og varme uansett vær i nyheten Nike Shield.

Mote & trender
Karljohanfries.png

Vegetarisk hverdagsmiddag på brett

Julia Tuvesson, kjent som matbloggeren Tuvessonskan, har nettopp sluppet sin første bok. I den svenske boken, Plåtmat, finner du gode vegetariske oppskrifter som lages på et brett.

Kosthold & oppskrifter