• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på mengder av sko med kode

Tenson - Viser nå: 70 modeller

Tenson

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Tenson

Tenson ble etablert år 1951 av Paul Rydholm i Varberg, Sverige. Historien bak selskapet går helt tilbake til midten av 1940-tallet, når Paul Rydholm sto bak disken i farens Outfitters butikk i Varberg. Pauls nysgjerrighet over hvorfor ikke man kunne få bra hatter for sykling gjorde så han ble engasjert i å finne et svar på det. Kort til etter kom Kents sykkelhatt til på Pauls tegnebord og sykkelprodusenten Monark var en stor kunde. Det var ikke lenge etter den drivne ungdommen konstruerte en bukse med innovative lommer. Buksene gjorde fliluftslivet morsommere men var fortsatt for vanlige folk.

Noen år etter at Tenson startet, kjøpte Paul Rydholm noen eksemplarer av amerikanske livsstilmagasiner. Magasinene gjorde så inspirasjonen fløyt og Tensons første serie av badetøy kunne skapes. Det ble så vellykket for Tenson at det fortsatte i flere år og ulike temaer ble prøvd ut. På begynnelsen av 1960-tallet lastet Paul og hans søster en lastebil full av klær, maling og treverk og reiste ned til Tyskland på en messe. Tensons klær ble vist frem i en hjemmelaget stand og kjøpere ble imponerte av Tensons uvanlige løsninger og innovative klær. Bestillingen på klær fra Tenson kom fra England, Tyskland og Sveits, som offisielt betydde at Tenson hadde tatt sine første steg utenfor Sverige. Det var begynnelsen på Tensons fremgangsrike eksport.

Pauls oppfinnsomhet viste ingen grenser. Han begynte å lure på hvordan mennesker ikke lever som vi er ment til å gjøre. ”Før i tiden ble vi skapt som en jaktart så det er på tide å finne veien tilbake til naturen”. Fra og med det, ble det skapt en idé om å tilby et komplett utvalg av jakt- og friluftsklær. Mens Paul oppfant Tensons sortiment av vinterklær, sov han flere netter i en isgrotte bare for å forsikre seg om at klærne fungerte som han ville. Fra det ble det formet en tanke om at en Tenson-person går, kjører ski, jakter og fisker med sin Tensonjakke. Denne tenkemåten var i linje med Tensons slagord ”En måte å leve på” som betyr at en kunde hos Tenson ikke bare kjøper en jakke de kjøper en lykkelig opplevelse.

Den dag i dag holder Tenson fast ved den filosofien som Paul Rydholm hadde om å skape klær for mennesker som liker å ha det bra utendørs. Tenson står for klær med funksjonalitet, følelse, smarte løsninger, design og bekvemmelighet. En av de mest klassiske jakkene som er et eksempel på det er Tenson Himalaya. Tenson fortsetter å produsere klær for mennesker som liker å leve et aktivt og fremgangsrikt liv, akkurat som Paul ville.

more news
Josefin Jensen

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

Influenceren Josefin Jensen har stålkontroll på trendene når det gjelder ytterplagg. Hun deler sine beste tips til å gå høsten i møte med en deilig og sporty stil.

Mote & trender
Pendlarjackor dam NO

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

Hvordan tar du deg til jobben? Vi har testet de beste jakkene som passer til ulike måter å komme seg til og fra jobben på. Finn en passelig pendlerjakke for deg!

Mote & trender
Pendlarjackor herr NO

Best i test! Pendlerjakker til ham

Hva slags jakke bruker du på vei til jobben? Vårt mannlige testpanel har pendlet til jobben på ulike måter med ulike jakker – her er modellene som er best i test.

Mote & trender
Test tights no.jpg

Best i test! Høstens heteste tights

Er du en av dem som trenger minst ti ulike tights for en komplett treningsgarderobe? Vi også! Her er høstens nyheter som er best i test.

Mote & trender
Jackor:2018

10 banebrytende høstjakker til henne

Om du liker den sporty stilen er det bare én jakke som gjelder i høst: den puffy dunjakken. Retro, sporty og kjempefint. Her er 10 av våre favoritter akkurat nå.

Mote & trender
Bananscones

Oppskrift: Gode bananscones på 20 minutter

Nybakte bananscones er en perfekt start på helgen. Med denne oppskriften får du en luksusfrokost på null komma niks!

Kosthold & oppskrifter
NO_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sesongens største løpenyhet fra Nike har endelig landet! Vil du vite hvordan de er å løpe i? Her er testpanelets vurdering og kommentarer.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-09-11 kl. 10.52.04.png

3 gode grønne oppskrifter

Hvis du vil spise mer grønt er Therese Elgquists bok, The new green protein, høstens lesestoff. Her er tre av hennes favorittoppskrifter fra boken.

Kosthold & oppskrifter
Isbjörn

Tenk på dette når du skal kjøpe barnedress

Vi går mot kaldere tider og det er snart på tide å se nærmere på dresser til de små. Hva er det viktigste å tenke på? Her er en kjøpeguide til barnedresser!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter.

Mote & trender
NO Header sneaker

TEST! Sneakers for henne

Sneakers er alltid et trygt valg. Det er fint, det er enkelt å matche og fremfor alt er det behagelig for føttene. Sjekk ut testen vår og finn dine nye favoritter!

Mote & trender
NO Header herr

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

Du kan aldri få for mange sneakers. Gå høsten i møte med noen nye favoritter – vi har testet 7 trendy modeller for herrer.

Mote & trender
New Green Protein

Grønne proteinkilder – slik fungerer det!

Et plantebasert kosthold er mer trendy enn noensinne, men dette med proteiner kan virke litt vanskelig. Her er alt du bør vite om grønne proteinkilder.

Kosthold & oppskrifter
Chris Boots.2018

Høstens heteste damestøvler

Høstsko i god kvalitet er en av de beste investeringene i skohylla. Vi har valgt ut tre trender på bootsfronten som er verdt å se nærmere på.

Mote & trender
Running tjejmilen

Den beste oppladingen til Tjejmilen

Kom i løpeform! Her er de beste tipsene til en god oppladingsuke før Tjejmilen setter i gang.

Sport & trening