• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Stiga - Viser nå: 64 modeller

Stiga

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Stiga

Stiga ble etablert i 1934 av den da 23-årige ungkaren og entreprenøren Stig Hjelmquist i Tranås, Sverige. Selskapet var på starten begynnelsen kun etimport- og grossistfirma. Stig hadde allerede på begynnelsen en bra forretningssans og hadde tidligere skapt et navn som Tranås største juleavis- og majblomme selger. Stigs forretningsidé var fra begynnelsen av å tilby markedet produkter med høy kvalitet og nyhetsverdi og bra design. Gjennom de 75 årene som merket Stiga har vært til, har de hatt en mengde ulike typer produkter i sortimentet, som f.eks kaffekopper i bakelitt, piltavler, kjelker, fotballer, dampmaskiner, lekepistoler, fritid stoler, maske, bensinkanner, telt og redningsvester. Idag består sortimentet av hagemaskiner samt leke- og sportsprodukter som alle blir solgt under navnet Stiga.

Merket Stiga er i dag delt opp i to ulike selskap – Stiga Sverige produserer hagemaskiner og er eid av det britiske konsernet Global Garden Products mens Stiga Sports AB, som senere i 2006 ble eid av selskapet Banda, står for produksjon av leke- og sportsprodukter.

Stiga Sports AB har vært verdensledende innenfor sporten bordtennis i over 60 år, og er i dag et globalt selskap med partnere i over 100 land. I mere enn et halvt århundre har Stiga vært verdensberømte for sine bordtennisprodukter og de har gjennom hele den tiden fortsatt å styrke sin posisjon som innovative ledere. For Stig har dette vært mulig takket være at de alltid har brukt materiale av absolutt høyeste kvalitet i kombinasjon med kontinuelig invistering i nye utviklingsteknikker og forskning. I løpet av årene har selskapet samlet mengder med kunnskap og kompetanse og ved et nært samarbeid med bordtennistrenere og spillere i verdensklasse har de kunnet tilby innovative produkter som møter deres høyeste stilte krav og behov.
Stiga Games inngår i Stiga Sports AB og har en lang historie som begynte allerede da det første bordhockeyspillet kom ut på markedet 1957. Siden det har mere enn 5 millioner spill blitt solgt og enda flere millioner kamper har blitt spilt rundt om i verden. 1956 ble den første Stuga Snowraceren produsert, også den har blitt solgt millioner av ganger til barn og voksne som har ønsket fart og eventyr i snøen og hoppbakken. STIGA Games produkter blir solgt i flere enn 30 land rundt om i verden.

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening