• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

Stiga - Viser nå: 95 modeller

Stiga

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Stiga

Stiga ble etablert i 1934 av den da 23-årige ungkaren og entreprenøren Stig Hjelmquist i Tranås, Sverige. Selskapet var på starten begynnelsen kun etimport- og grossistfirma. Stig hadde allerede på begynnelsen en bra forretningssans og hadde tidligere skapt et navn som Tranås største juleavis- og majblomme selger. Stigs forretningsidé var fra begynnelsen av å tilby markedet produkter med høy kvalitet og nyhetsverdi og bra design. Gjennom de 75 årene som merket Stiga har vært til, har de hatt en mengde ulike typer produkter i sortimentet, som f.eks kaffekopper i bakelitt, piltavler, kjelker, fotballer, dampmaskiner, lekepistoler, fritid stoler, maske, bensinkanner, telt og redningsvester. Idag består sortimentet av hagemaskiner samt leke- og sportsprodukter som alle blir solgt under navnet Stiga.

Merket Stiga er i dag delt opp i to ulike selskap – Stiga Sverige produserer hagemaskiner og er eid av det britiske konsernet Global Garden Products mens Stiga Sports AB, som senere i 2006 ble eid av selskapet Banda, står for produksjon av leke- og sportsprodukter.

Stiga Sports AB har vært verdensledende innenfor sporten bordtennis i over 60 år, og er i dag et globalt selskap med partnere i over 100 land. I mere enn et halvt århundre har Stiga vært verdensberømte for sine bordtennisprodukter og de har gjennom hele den tiden fortsatt å styrke sin posisjon som innovative ledere. For Stig har dette vært mulig takket være at de alltid har brukt materiale av absolutt høyeste kvalitet i kombinasjon med kontinuelig invistering i nye utviklingsteknikker og forskning. I løpet av årene har selskapet samlet mengder med kunnskap og kompetanse og ved et nært samarbeid med bordtennistrenere og spillere i verdensklasse har de kunnet tilby innovative produkter som møter deres høyeste stilte krav og behov.
Stiga Games inngår i Stiga Sports AB og har en lang historie som begynte allerede da det første bordhockeyspillet kom ut på markedet 1957. Siden det har mere enn 5 millioner spill blitt solgt og enda flere millioner kamper har blitt spilt rundt om i verden. 1956 ble den første Stuga Snowraceren produsert, også den har blitt solgt millioner av ganger til barn og voksne som har ønsket fart og eventyr i snøen og hoppbakken. STIGA Games produkter blir solgt i flere enn 30 land rundt om i verden.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening