• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Stiga

Stiga ble etablert i 1934 av den da 23-årige ungkaren og entreprenøren Stig Hjelmquist i Tranås, Sverige. Selskapet var på starten begynnelsen kun etimport- og grossistfirma. Stig hadde allerede på begynnelsen en bra forretningssans og hadde tidligere skapt et navn som Tranås største juleavis- og majblomme selger. Stigs forretningsidé var fra begynnelsen av å tilby markedet produkter med høy kvalitet og nyhetsverdi og bra design. Gjennom de 75 årene som merket Stiga har vært til, har de hatt en mengde ulike typer produkter i sortimentet, som f.eks kaffekopper i bakelitt, piltavler, kjelker, fotballer, dampmaskiner, lekepistoler, fritid stoler, maske, bensinkanner, telt og redningsvester. Idag består sortimentet av hagemaskiner samt leke- og sportsprodukter som alle blir solgt under navnet Stiga.

Merket Stiga er i dag delt opp i to ulike selskap – Stiga Sverige produserer hagemaskiner og er eid av det britiske konsernet Global Garden Products mens Stiga Sports AB, som senere i 2006 ble eid av selskapet Banda, står for produksjon av leke- og sportsprodukter.

Stiga Sports AB har vært verdensledende innenfor sporten bordtennis i over 60 år, og er i dag et globalt selskap med partnere i over 100 land. I mere enn et halvt århundre har Stiga vært verdensberømte for sine bordtennisprodukter og de har gjennom hele den tiden fortsatt å styrke sin posisjon som innovative ledere. For Stig har dette vært mulig takket være at de alltid har brukt materiale av absolutt høyeste kvalitet i kombinasjon med kontinuelig invistering i nye utviklingsteknikker og forskning. I løpet av årene har selskapet samlet mengder med kunnskap og kompetanse og ved et nært samarbeid med bordtennistrenere og spillere i verdensklasse har de kunnet tilby innovative produkter som møter deres høyeste stilte krav og behov.
Stiga Games inngår i Stiga Sports AB og har en lang historie som begynte allerede da det første bordhockeyspillet kom ut på markedet 1957. Siden det har mere enn 5 millioner spill blitt solgt og enda flere millioner kamper har blitt spilt rundt om i verden. 1956 ble den første Stuga Snowraceren produsert, også den har blitt solgt millioner av ganger til barn og voksne som har ønsket fart og eventyr i snøen og hoppbakken. STIGA Games produkter blir solgt i flere enn 30 land rundt om i verden.

Stiga - Viser nå: 171 modeller

more news
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening
Cykelbyxor

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

Sykkelshorts med pad er helt klart en av dine viktigste investeringer når du skal opp på setet og tråkke i vei. Vi har testet sesongens mest populære modeller!

Mote & trender
Löpartights test

Vi tester sesongens løpetights til ham

I takt med at solen stiger mer og mer, er det alltid et bra alternativ med en løpetur i lunsjen eller på kveldstid. Her er våre fem beste løpetights til menn.

Mote & trender