• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

SPRING DEAL -25%

Speedo - Viser nå: 177 modeller

Speedo

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Speedo

Merket Speedo ble etablert litt etter 1920 av Alexander MacRae som flyttet til USA for å åpne en undertøysfabrikk. Når Macrae merket at strandkulturen i Australia bare ble større og større bestemte han seg for å inkludere badetøy i kolleksjonen sin. Rundt 1930 vokste badetøy markedet svært mye takket være at svømming ble akseptert som en sport og en mer liberal holdning for felles svømming for menn og kvinner.

Alexander Macrae produserte den klassiske og mest praktiske badedraktmodellen ”Racerback- costume” som gjorde at man svømte raskere og derfra kommer selskapets slagord: Speed on your Speedos.

Takket være den svenske svømmeren Arne Borg ble Speedo en stor suksess blant svømmere, og alle som likte å svømme. Han satte rekord kledd i badebukser fra Speedo og etter det ble selskapet bare større og større og selskapet dominerte badetøymarkedet og Speedo var det eneste rette for de fleste svømmere.

På slutten av 1950 begynte selskapet å eksportere klær til USA, Japan, New Zealand m.fl. Speedo var nemlig det første badetøyselskapet som produserte badetøy i nylon og Elastan.

Idag er Speedo et verdenskjent merke og det er mange kjente designere som har vært med å gjestedesigne badetøy. Selskapet sponser også Michal Phelps som i løpet av årene har vunnet 8 gullmedaljer.

 

 

more news
löparskor

På tide å kjøpe nye løpesko? Husk dette!

Alt du bør vite før du investerer i nye løpesko.

Sport & trening
Spänningshuvudvärk

Tren bort spenningshodepinen

Får du spenningshodepine etter en lang arbeidsdag? Her får du 5 tips for å motvirke det!

Friluft & Velvære
Tommy Sport

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

Det blir mer og mer populært med funksjonell sportsmote, og våren 2019 er den stilige vindjakken på topp. Her er modellene vi ikke kan stoppe å lengte etter.

Mote & trender
Löparjackor

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

Før vi beveger oss inn i sommermånedene er det smart med en løpejakke på vindfulle løpeturer. Vi har testet herremodellene som både er fine og funksjonelle. Løp og kjøp!

Mote & trender
Header.png

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

Vi har testet seksten modeller. Alt fra lett til høy støtte. I basisfarger og vårens mest trendy farger. Her er sesongens mest populære sports-BH'er!

Mote & trender
Löparjackor Test

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

Det er et sikkert vårtegn når løpelysten kommer tilbake igjen. Når det fortsatt er litt kjølig i luften, kreves det en løpejakke som beskytter mot vind. Her er testpanelets favoritter våren 2019.

Mote & trender
Nike Tanjun

9 fine damesneakers våren 2019

Har du også lyst til å pakke bort vinterstøvlene? Her er ni nyheter egnet for sneakersvær.

Mote & trender
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers våren 2019

Snart er det vår, hurra! Feir med noen splitter nye sneakers. Her er åtte herremodeller vi liker litt ekstra akkurat nå.

Mote & trender
iStock-852688676.jpg

Har du IBS? Les dette!

Dersom du mistenker at du har IBS, gjelder det å få kontroll over kostholdet ditt. Vi har pratet med Sofia Antonsson, Sveriges fremste ekspert på problemmager, om hva du kan gjøre for å føle deg bedre.

Kosthold & oppskrifter
Header-HERR.jpg

TEST! Nye treningssko for ham 2019

Årets treningsnyheter har rullet inn på Sportamore og vårt mannlige testpanel har svettet i seks nye treningssko. Her er modellene som er best i test!

Mote & trender
Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

Mote & trender
Puma Cilia.jpg

Vårens heteste sneakers 2019

Praktiske, kraftige og retro. Her er de tre heteste sneakerstrendene i 2019.

Mote & trender
padel racket test

Best i test: Padelracket 2019

Er du på jakt etter en ny padelracket? Da har du kommet riktig. Vårt treffsikre testpanel har testet de 6 beste modellene våre på padelbanen. Hvilken passen best til deg?

Sport & trening
Header_DAM.png

Best i test! Nye løpesko for kvinner 2019

Ut med det gamle og inn med det nye! Løpesesongen 2019 er endelig i gang og det er tid for å utstyre seg med nye favoritter på føttene.

Mote & trender
Jackor test

Best i test! 11 tynne dunjakker du kommer til å elske

Når temperaturen passerer null er det på tide å tørke støv av den tynne dunjakken. Eller kanskje investere i en ny modell. Her er 11 favoritter for dame og herre!

Mote & trender