Vi hjelper deg med nyttårsforsettet!

Speedo - Viser nå: 65 modeller

Speedo

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Speedo

Merket Speedo ble etablert litt etter 1920 av Alexander MacRae som flyttet til USA for å åpne en undertøysfabrikk. Når Macrae merket at strandkulturen i Australia bare ble større og større bestemte han seg for å inkludere badetøy i kolleksjonen sin. Rundt 1930 vokste badetøy markedet svært mye takket være at svømming ble akseptert som en sport og en mer liberal holdning for felles svømming for menn og kvinner.

Alexander Macrae produserte den klassiske og mest praktiske badedraktmodellen ”Racerback- costume” som gjorde at man svømte raskere og derfra kommer selskapets slagord: Speed on your Speedos.

Takket være den svenske svømmeren Arne Borg ble Speedo en stor suksess blant svømmere, og alle som likte å svømme. Han satte rekord kledd i badebukser fra Speedo og etter det ble selskapet bare større og større og selskapet dominerte badetøymarkedet og Speedo var det eneste rette for de fleste svømmere.

På slutten av 1950 begynte selskapet å eksportere klær til USA, Japan, New Zealand m.fl. Speedo var nemlig det første badetøyselskapet som produserte badetøy i nylon og Elastan.

Idag er Speedo et verdenskjent merke og det er mange kjente designere som har vært med å gjestedesigne badetøy. Selskapet sponser også Michal Phelps som i løpet av årene har vunnet 8 gullmedaljer.

 

 

more news
2018-01-08 09.16.04 4.jpg

Veganmat for nybegynnere

Lyst til å teste “Veganuary”? Tvillingene bak Instagramkontoen Vegansk matlåda vet hvordan du lager vegansk mat (og hvor godt og lett det er!).

Kosthold & oppskrifter
2018

5 enkle kostråd å følge i 2018

Ikke gjør kostholdet vanskeligere enn det egentlig er. Her er fem enkle ting å ha i bakhodet om du vil spise litt bedre i det nye året.

Kosthold & oppskrifter
no

Topp 3: Våre beste langrennsjakker til dame og herre

Er du usikker på hvilken jakke som er best for langrennsløping? Vi har svaret! Her er tre langrennsjakker som aldri skuffer noen.

Mote & trender
sälen

Din guide til Sälen 2018

Nyt skiferien i Sälen i Sverige! Her er de beste tipsene til praktiske steder å bo, fantastisk skikjøring og restaurantene som topper ferien.

Friluft & Velvære
sträckning baksida lår

Slik behandler du en strekk

Dersom du får en strekk eller muskelbrist er det viktig å behandle det riktig for å minimere skaden og restitusjonstiden. Her er de mest effektive tipsene fra naprapaten.

Friluft & Velvære
under armour

De mest trendy treningsklærne våren 2018

Her er klærne, skoene og trendene som kommer til å være synlig på treningssenteret denne våren. (Gå ikke glipp av de utrolig fine it-skoene fra Under Armour!)

Mote & trender
alkohol

Er det verdt å ta en hvit måned?

Etter all alkoholinntak og festligheter i julen føler mange et behov for en hvit måned. Men gir det noen effekter av å ta avstand fra fredagsvinen et par uker? Legen forteller.

Friluft & Velvære
sara rönne

De beste tipsene i Åre 2018

Skal du til Åre? Her er alle tipsene du trenger! Åre-eksperten Sara Rönne guider deg til den beste kjøringen, gøyeste afterski-stedene og restaurantene du ikke vil gå glipp av.

Friluft & Velvære
Lovisa Sandström.png

Lofsan tipser: Slik kommer du i gang med treningen i 2018

Her er de - tipsene og knepene som gjør 2018 til et vinnende treningsår!

Sport & trening
löparskor

Vinterløpeskoene som er best i test

Snø, is, sludd og glatt føre er ingen hindring for løping. Det gjelder bare å løpe i bra vinterløpesko! Løpecoachen Ida B Olsson har testet tre favorittmodeller.

Mote & trender
Happy_new_year

Slik lykkes du med nyttårsforsettene - en gang for alle!

Sprakende nyttårsraketter og skålende champagneglass kommer ofte hånd i hånd med løftet om å bli et bedre menneske. Dette skal du gjøre for å gjennomføre nyttårsforsettene.

Friluft & Velvære
Header_2018

De beste kuppene på romjulssalget

Her er redaksjonens favoritter for både store og små som vi mer enn gjerne shopper til litt hyggelige priser.

Mote & trender
Tekniktips

3 teknikktips før Vasaloppet

Uansett om du satser før Vasaloppet 2018 eller først og fremst går for å mosjonere, så tjener du på å ta til deg disse tre teknikktipsene.

Sport & trening
NO-header.jpg

Treningstrøyene som er best i test!

En funksjonstrøye skal være enkel å bevege seg i, holde kroppen tørr og gi en deilig varme ved utendørstrening på vinteren. Her er de langermede modellene som er best i test.

Mote & trender
early grey.png

Oppskrift: Varm eplemost med ingefær

Friskt, varmt og godt. Bytt på mellom gløgg og denne drikken med ingefær og svart te i julen.

Kosthold & oppskrifter