• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Skechers - Viser nå: 37 modeller

Skechers

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Skechers

Skechers er et amerikansk selskap med kontor i Manhattan Beach i California. Skenchers ble etablert av Robert Greenberg og hans sønn Mickael år 1992. Skenchers er et av de ledende merkene innenfor skoindustrien. Skenchers leverer sko for alle anledninger, både til hverdags men også treningssko av høy kvalitet. De designer, utviklet og lager sko til trendbevisste menn, kvinner og barn. I Skechers produktportfølje finnes over 3000 ulike modeller som møter kundenes behov uansett alder, kjønn eller hvor de bor.

Gjennom årene har Skechers vokst seg sterke og er et merke som man kan regne med. Merkets fremgang mener de selv er på grunn av deres ansatte, høye kvalitet, variert produktutvalg, blandingen av både nasjonale og internasjonale distribusjonskanaler, og målrettet markedsføring i ulike kanlaler.
Status er viktig for merket og ved å bruke reklame drevet av kjendiser lykkes Skechers å opprettholde sitt image om å være et trendig og elegant merke. Kjendiser som gjerne bærer merket er blant annet Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood og David Cook .

Skechers tilbyr to ulike sko kategorier: en livsstil kolleksjon som inkluderer BOBS veldedighetslinje fra Skechers og en kolleksjon som inkluderer Skechers GOrun, Skechers GOwalk og Skechers GObionic sko. Selskapet vokser også raskt som global virksomhet gjennom lisensavtale for fitness og barns klær, vesker, klokker, briller og ytterlige varer.

Internasjonalt selger Skechers produktene til varehus og spesialforretninger via datterselskapet i Canada, Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Spania, Portugal, Italia, Sveit, Østerrike, Benelux, Chile, Japan, samt Kina, Hongkong, Malaysia, Singapore og Thailand. Skechers har også et omfattende nettverk av globale ditributører som selger produktene i over 120 land, og mere enn 650 Skechers butikker rundt om i verden.

Er du ute etter et par fine løpesko eller bare et par som du kan trives i til hverdags så er Skechers helt klart merket for deg.

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening