• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

Skechers - Viser nå: 66 modeller

Skechers

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Skechers

Skechers er et amerikansk selskap med kontor i Manhattan Beach i California. Skenchers ble etablert av Robert Greenberg og hans sønn Mickael år 1992. Skenchers er et av de ledende merkene innenfor skoindustrien. Skenchers leverer sko for alle anledninger, både til hverdags men også treningssko av høy kvalitet. De designer, utviklet og lager sko til trendbevisste menn, kvinner og barn. I Skechers produktportfølje finnes over 3000 ulike modeller som møter kundenes behov uansett alder, kjønn eller hvor de bor.

Gjennom årene har Skechers vokst seg sterke og er et merke som man kan regne med. Merkets fremgang mener de selv er på grunn av deres ansatte, høye kvalitet, variert produktutvalg, blandingen av både nasjonale og internasjonale distribusjonskanaler, og målrettet markedsføring i ulike kanlaler.
Status er viktig for merket og ved å bruke reklame drevet av kjendiser lykkes Skechers å opprettholde sitt image om å være et trendig og elegant merke. Kjendiser som gjerne bærer merket er blant annet Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood og David Cook .

Skechers tilbyr to ulike sko kategorier: en livsstil kolleksjon som inkluderer BOBS veldedighetslinje fra Skechers og en kolleksjon som inkluderer Skechers GOrun, Skechers GOwalk og Skechers GObionic sko. Selskapet vokser også raskt som global virksomhet gjennom lisensavtale for fitness og barns klær, vesker, klokker, briller og ytterlige varer.

Internasjonalt selger Skechers produktene til varehus og spesialforretninger via datterselskapet i Canada, Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Spania, Portugal, Italia, Sveit, Østerrike, Benelux, Chile, Japan, samt Kina, Hongkong, Malaysia, Singapore og Thailand. Skechers har også et omfattende nettverk av globale ditributører som selger produktene i over 120 land, og mere enn 650 Skechers butikker rundt om i verden.

Er du ute etter et par fine løpesko eller bare et par som du kan trives i til hverdags så er Skechers helt klart merket for deg.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening