• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Skechers

Skechers er et amerikansk selskap med kontor i Manhattan Beach i California. Skenchers ble etablert av Robert Greenberg og hans sønn Mickael år 1992. Skenchers er et av de ledende merkene innenfor skoindustrien. Skenchers leverer sko for alle anledninger, både til hverdags men også treningssko av høy kvalitet. De designer, utviklet og lager sko til trendbevisste menn, kvinner og barn. I Skechers produktportfølje finnes over 3000 ulike modeller som møter kundenes behov uansett alder, kjønn eller hvor de bor.

Gjennom årene har Skechers vokst seg sterke og er et merke som man kan regne med. Merkets fremgang mener de selv er på grunn av deres ansatte, høye kvalitet, variert produktutvalg, blandingen av både nasjonale og internasjonale distribusjonskanaler, og målrettet markedsføring i ulike kanlaler.
Status er viktig for merket og ved å bruke reklame drevet av kjendiser lykkes Skechers å opprettholde sitt image om å være et trendig og elegant merke. Kjendiser som gjerne bærer merket er blant annet Brandy, Britney Spears, Christina Aguilera, The Black Eyed Peas, Ashlee Simpson, Carrie Underwood og David Cook .

Skechers tilbyr to ulike sko kategorier: en livsstil kolleksjon som inkluderer BOBS veldedighetslinje fra Skechers og en kolleksjon som inkluderer Skechers GOrun, Skechers GOwalk og Skechers GObionic sko. Selskapet vokser også raskt som global virksomhet gjennom lisensavtale for fitness og barns klær, vesker, klokker, briller og ytterlige varer.

Internasjonalt selger Skechers produktene til varehus og spesialforretninger via datterselskapet i Canada, Storbritannia, Irland, Frankrike, Tyskland, Spania, Portugal, Italia, Sveit, Østerrike, Benelux, Chile, Japan, samt Kina, Hongkong, Malaysia, Singapore og Thailand. Skechers har også et omfattende nettverk av globale ditributører som selger produktene i over 120 land, og mere enn 650 Skechers butikker rundt om i verden.

Er du ute etter et par fine løpesko eller bare et par som du kan trives i til hverdags så er Skechers helt klart merket for deg.

Skechers - Viser nå: 75 modeller

more news
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening
Cykelbyxor

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

Sykkelshorts med pad er helt klart en av dine viktigste investeringer når du skal opp på setet og tråkke i vei. Vi har testet sesongens mest populære modeller!

Mote & trender
Löpartights test

Vi tester sesongens løpetights til ham

I takt med at solen stiger mer og mer, er det alltid et bra alternativ med en løpetur i lunsjen eller på kveldstid. Her er våre fem beste løpetights til menn.

Mote & trender