• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Silva - Viser nå: 52 modeller

Silva

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Silva

Historien begynner allerede på 1930-tallet. Friluftsmennesket Gunnar Tilander hadde lenge tenkt på å oppfinne en ny type kompass, en som skulle være lettere å bruke enn de andre som man tidligere brukte. Gunnar vendte seg da til brødrene Alva og Björn Kjellström og de bestemte seg for å starte et selskap. Silva utviklet seg veldig raskt deretter og merket begynte å bli kjent rundt om i verden på 50-tallet. Björn jobbet først og fremst med å utvikle Silva i den nordlige delen av Amerika, Alva i hele verden og Gunnar jobbet med å produsere nyskapende produkter som skulle passe alle typer utendørsaktiviteter men først og fremst orientering. Samtidig som Silva innførte det nye kompasset, lanserte de også en hodelykt som raskt ble et av Silvas kjennetegn.


Hele Silva selskapet består av personer som elsker friluftslivet og som hviler reiser og orienterer rundt om i verden. Takket være den store lidenskapen til naturen, er de ansatte inspirert av å utviklet og prøver nye produkter som skal passe alle. Skandinavias kalde og mørke vinter krever ekstremt mye utarbeidet utendørsutstyr, derfor er alle produkter testet av profesjonelle, slik at du kan føle deg trygg med at du kjøper holdbare og slitesterkt utstyr.


Idag finnes Silva i hele verden, og de største kategoriene som selskapet tilbyr er: Sport, Outdoor og Professional. I disse kategoriene finner du alt fra kompasser og pedometer til hodelykter og briller. Alt du trenger for å orientere på beste måte helt enkelt! Selvom mye har endret seg siden Silva startet, er kompassene førstevalget for orienterere rundt om i verden. Silva, har som mange andre sportsrelaterte selskap, et team. Silva teamet består av alt fra studenter, lærere og forretningsmenn til musikere og ingenører. Laget konkurrerer også i en del internasjonale konkurranser.


Silva jobber aktivt med miljøspørsmål og er såklart veldig opptatt av naturen, dermed er hele produktsjonsprosessen veldig nøye kontrollert. 2010 vant Silva prisen som beste utendørsutstyr.

more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender