• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Silva

Historien begynner allerede på 1930-tallet. Friluftsmennesket Gunnar Tilander hadde lenge tenkt på å oppfinne en ny type kompass, en som skulle være lettere å bruke enn de andre som man tidligere brukte. Gunnar vendte seg da til brødrene Alva og Björn Kjellström og de bestemte seg for å starte et selskap. Silva utviklet seg veldig raskt deretter og merket begynte å bli kjent rundt om i verden på 50-tallet. Björn jobbet først og fremst med å utvikle Silva i den nordlige delen av Amerika, Alva i hele verden og Gunnar jobbet med å produsere nyskapende produkter som skulle passe alle typer utendørsaktiviteter men først og fremst orientering. Samtidig som Silva innførte det nye kompasset, lanserte de også en hodelykt som raskt ble et av Silvas kjennetegn.


Hele Silva selskapet består av personer som elsker friluftslivet og som hviler reiser og orienterer rundt om i verden. Takket være den store lidenskapen til naturen, er de ansatte inspirert av å utviklet og prøver nye produkter som skal passe alle. Skandinavias kalde og mørke vinter krever ekstremt mye utarbeidet utendørsutstyr, derfor er alle produkter testet av profesjonelle, slik at du kan føle deg trygg med at du kjøper holdbare og slitesterkt utstyr.


Idag finnes Silva i hele verden, og de største kategoriene som selskapet tilbyr er: Sport, Outdoor og Professional. I disse kategoriene finner du alt fra kompasser og pedometer til hodelykter og briller. Alt du trenger for å orientere på beste måte helt enkelt! Selvom mye har endret seg siden Silva startet, er kompassene førstevalget for orienterere rundt om i verden. Silva, har som mange andre sportsrelaterte selskap, et team. Silva teamet består av alt fra studenter, lærere og forretningsmenn til musikere og ingenører. Laget konkurrerer også i en del internasjonale konkurranser.


Silva jobber aktivt med miljøspørsmål og er såklart veldig opptatt av naturen, dermed er hele produktsjonsprosessen veldig nøye kontrollert. 2010 vant Silva prisen som beste utendørsutstyr.

Silva - Viser nå: 67 modeller

more news
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening
Cykelbyxor

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

Sykkelshorts med pad er helt klart en av dine viktigste investeringer når du skal opp på setet og tråkke i vei. Vi har testet sesongens mest populære modeller!

Mote & trender
Löpartights test

Vi tester sesongens løpetights til ham

I takt med at solen stiger mer og mer, er det alltid et bra alternativ med en løpetur i lunsjen eller på kveldstid. Her er våre fem beste løpetights til menn.

Mote & trender