• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Silva - Viser nå: 44 modeller

Silva

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Silva

Historien begynner allerede på 1930-tallet. Friluftsmennesket Gunnar Tilander hadde lenge tenkt på å oppfinne en ny type kompass, en som skulle være lettere å bruke enn de andre som man tidligere brukte. Gunnar vendte seg da til brødrene Alva og Björn Kjellström og de bestemte seg for å starte et selskap. Silva utviklet seg veldig raskt deretter og merket begynte å bli kjent rundt om i verden på 50-tallet. Björn jobbet først og fremst med å utvikle Silva i den nordlige delen av Amerika, Alva i hele verden og Gunnar jobbet med å produsere nyskapende produkter som skulle passe alle typer utendørsaktiviteter men først og fremst orientering. Samtidig som Silva innførte det nye kompasset, lanserte de også en hodelykt som raskt ble et av Silvas kjennetegn.


Hele Silva selskapet består av personer som elsker friluftslivet og som hviler reiser og orienterer rundt om i verden. Takket være den store lidenskapen til naturen, er de ansatte inspirert av å utviklet og prøver nye produkter som skal passe alle. Skandinavias kalde og mørke vinter krever ekstremt mye utarbeidet utendørsutstyr, derfor er alle produkter testet av profesjonelle, slik at du kan føle deg trygg med at du kjøper holdbare og slitesterkt utstyr.


Idag finnes Silva i hele verden, og de største kategoriene som selskapet tilbyr er: Sport, Outdoor og Professional. I disse kategoriene finner du alt fra kompasser og pedometer til hodelykter og briller. Alt du trenger for å orientere på beste måte helt enkelt! Selvom mye har endret seg siden Silva startet, er kompassene førstevalget for orienterere rundt om i verden. Silva, har som mange andre sportsrelaterte selskap, et team. Silva teamet består av alt fra studenter, lærere og forretningsmenn til musikere og ingenører. Laget konkurrerer også i en del internasjonale konkurranser.


Silva jobber aktivt med miljøspørsmål og er såklart veldig opptatt av naturen, dermed er hele produktsjonsprosessen veldig nøye kontrollert. 2010 vant Silva prisen som beste utendørsutstyr.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening