• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Scholl - Viser nå: 31 modeller

Scholl

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Scholl

Scholls historie begynte i Chicago 1899. Den sytten år gamle William M Scholl jobbet da i en liten skobutikk som fokuserte på komfort- og spesialsko. På den tiden bestemte William seg for å begynne en livslag oppgave for å forbedre menneskers helse gjennom deres føtter. Han var fasinert over hvor mange personer han møtte med smerter i føttene, at han søkte seg inn på medisinskolen. Målet med dette var å skaffe seg en større forståelse for den menneskelige kroppen og da spesielt fotens anatomi og fysiologi.

Allerede under studietiden utviklet William M Scholl sin første banebrytende oppfinnelse, Foot-Eazer. Den var utviklet for å korrigere svakheter i fothvelvet og den ble lansert i 1904, kort etter han hade tatt sin legeeksamen ved en alder av 22 år. Scholls Foot-Eazer ble senere en av de største produktene innenfor fotpleie.

Med sin nye kunnskap gikk det opp for Dr Scholl hvilken forskjell han kunne gjøre med menneskers helse. Han slo seg derfor sammen med sin bror Frank for å utvikle en serie av dempende og hjelpende produkter. År 1912 etablerte han The Illinois College og Chiropody and Orthopaedics. Det ble senere den største utdanningsinstitusjonen i USA innenfor sitt område.

Scholl ble også en av de første til å tilby kostnadsfrie fotundersøkelser til allmennheten, dette gjennom sine Dr Scholl Foot Comfort Service Stores.
På 20-tallet designet Dr Scholl en rekke bekvemme sko som ble markedsført gjennom hans Foot Comfort Demonstration Service.

1959 kom en av de mest bemerkelsesverdige produktlanseringene. Produktet som lansertes var Scholl Exercise-sandaler, som ikke bare forbedret synet på merket men også ga fordeler til millioner av brukere. Hos vanlige mennesker ble den helt enkelt kjent som ”Scholls” og de ble et komfort- og stilikon på 60- og 70-tallet. Designet har blitt forandret siden det, men de ergonomiske prinsippene lever videre etter originalmodellen.

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening