• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Scholl

Scholls historie begynte i Chicago 1899. Den sytten år gamle William M Scholl jobbet da i en liten skobutikk som fokuserte på komfort- og spesialsko. På den tiden bestemte William seg for å begynne en livslag oppgave for å forbedre menneskers helse gjennom deres føtter. Han var fasinert over hvor mange personer han møtte med smerter i føttene, at han søkte seg inn på medisinskolen. Målet med dette var å skaffe seg en større forståelse for den menneskelige kroppen og da spesielt fotens anatomi og fysiologi.

Allerede under studietiden utviklet William M Scholl sin første banebrytende oppfinnelse, Foot-Eazer. Den var utviklet for å korrigere svakheter i fothvelvet og den ble lansert i 1904, kort etter han hade tatt sin legeeksamen ved en alder av 22 år. Scholls Foot-Eazer ble senere en av de største produktene innenfor fotpleie.

Med sin nye kunnskap gikk det opp for Dr Scholl hvilken forskjell han kunne gjøre med menneskers helse. Han slo seg derfor sammen med sin bror Frank for å utvikle en serie av dempende og hjelpende produkter. År 1912 etablerte han The Illinois College og Chiropody and Orthopaedics. Det ble senere den største utdanningsinstitusjonen i USA innenfor sitt område.

Scholl ble også en av de første til å tilby kostnadsfrie fotundersøkelser til allmennheten, dette gjennom sine Dr Scholl Foot Comfort Service Stores.
På 20-tallet designet Dr Scholl en rekke bekvemme sko som ble markedsført gjennom hans Foot Comfort Demonstration Service.

1959 kom en av de mest bemerkelsesverdige produktlanseringene. Produktet som lansertes var Scholl Exercise-sandaler, som ikke bare forbedret synet på merket men også ga fordeler til millioner av brukere. Hos vanlige mennesker ble den helt enkelt kjent som ”Scholls” og de ble et komfort- og stilikon på 60- og 70-tallet. Designet har blitt forandret siden det, men de ergonomiske prinsippene lever videre etter originalmodellen.

Scholl - Viser nå: 41 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening