• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

Scholl - Viser nå: 33 modeller

Scholl

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Scholl

Scholls historie begynte i Chicago 1899. Den sytten år gamle William M Scholl jobbet da i en liten skobutikk som fokuserte på komfort- og spesialsko. På den tiden bestemte William seg for å begynne en livslag oppgave for å forbedre menneskers helse gjennom deres føtter. Han var fasinert over hvor mange personer han møtte med smerter i føttene, at han søkte seg inn på medisinskolen. Målet med dette var å skaffe seg en større forståelse for den menneskelige kroppen og da spesielt fotens anatomi og fysiologi.

Allerede under studietiden utviklet William M Scholl sin første banebrytende oppfinnelse, Foot-Eazer. Den var utviklet for å korrigere svakheter i fothvelvet og den ble lansert i 1904, kort etter han hade tatt sin legeeksamen ved en alder av 22 år. Scholls Foot-Eazer ble senere en av de største produktene innenfor fotpleie.

Med sin nye kunnskap gikk det opp for Dr Scholl hvilken forskjell han kunne gjøre med menneskers helse. Han slo seg derfor sammen med sin bror Frank for å utvikle en serie av dempende og hjelpende produkter. År 1912 etablerte han The Illinois College og Chiropody and Orthopaedics. Det ble senere den største utdanningsinstitusjonen i USA innenfor sitt område.

Scholl ble også en av de første til å tilby kostnadsfrie fotundersøkelser til allmennheten, dette gjennom sine Dr Scholl Foot Comfort Service Stores.
På 20-tallet designet Dr Scholl en rekke bekvemme sko som ble markedsført gjennom hans Foot Comfort Demonstration Service.

1959 kom en av de mest bemerkelsesverdige produktlanseringene. Produktet som lansertes var Scholl Exercise-sandaler, som ikke bare forbedret synet på merket men også ga fordeler til millioner av brukere. Hos vanlige mennesker ble den helt enkelt kjent som ”Scholls” og de ble et komfort- og stilikon på 60- og 70-tallet. Designet har blitt forandret siden det, men de ergonomiske prinsippene lever videre etter originalmodellen.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening