• Gratis frakt over 299 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Gå ikke glipp av: -25% på merker vi elsker!

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Reebok

 

Reebok ble etablert i 1895 i Bolton, Storbritannia, av Joseph William Foster. Grunnen til at han ville etablere det nye selskapet var rett og slett fordi atleter og idrettsutøvere ville løpe raskere. Derfor skapte J.W. Foster på 1890-tallet en av de første løpeskoene med spikerknotter. Målet var å lage sko for toppløpere. JW Foster and Sons, Reeboks opprinnelige selskap, fikk et stort antall internasjonalt fremtredende idrettsutøvere som ville bruke produktene deres. Familiebedriften lagde også løpeskoene som ble brukt under sommer-OL i 1924.

I 1958 startet to av grunnleggerens barnebarn et selskap som ble til Reebok. Navnet er tatt fra en afrikansk antilope som heter Rehbuck på afrikansk. Det store gjennombruddet kom i 1979 da brannmannen Paul oppdaget Reebok sine sko på en internasjonal messe. Etter forhandlinger om lisensen for den nord-amerikanske distribusjonen, ble det introdusert tre nye løpesko i USA samme året. For 60 amerikanske dollar var det de dyreste løpeskoene på markedet.

Reebok innførte sitt første atletiske design for kvinner i 1981. Skoen het Freestyle og var tilpasset den da moderne treningsformen aerobics. Reebok skulle komme til å skape tre store atletiske trender som ville endre bransjen og markedet for sportssko; forbedre aerobic-bevegelsen, få en større tilstrømning av kvinner til idrett og mosjon, og en generell aksept for å bruke godt designede sportssko på gaten og sammen med vanlig klær.  Det førte til en enorm tilvekst som gjorde Reebok til en ledende aktør i bransjen.

Reebok gjorde sitt første strategiske oppkjøp i 1986 med kjøpet av Rockport Company. Rockport var en pioner når det gjaldt bruk av avanserte materialer og teknologi i tradisjonelle sko. På slutten av 1980-tallet begynte Reebok å ekspandere kraftig og fantes i mer enn 170 land.

I dag er Reebok et merke som skaper og markedsfører livsstil- og sportsprodukter. Reebok-produkter er grunnlagt på en sterk arv og ekthet innen idrett, fitness og damekategorier. Siden 2005 har Adidas vært eiere av Reebok. Det har gjort at Reebok er blitt en del av en av verdens største merkevarer.

Noen av kategoriene der Reebok i dag tilbyr produkter; basket, ishockey, fotball, løping, tennis, cricket, amerikansk fotball, friidrett, boksing, baseball, rugby og tennis.

Reeboks visjon er å gjøre det mulig for enhver idrettsutøver å oppnå det de er i stand til, uansett forutsetninger. Alle har et potensial til å nå høyder man kanskje trodde var umulig. Reeboks oppgave er alltid å utfordre og lede gjennom kreativitet. Reebok ser verden litt annerledes da merket gjennom hele selskapets historie har våget å lage og utfordre konvensjoner. Reebok skaper produkter og markedsføring som speiler markedets ubegrensede kreative potensiale.

Klassiske modeller fra Reebok; Freestyle Hi Top (F/S Hi), Pump, GL6000, BB4600 og Newport Classic (NPC).

 

Noen av verdensstjernene som i dag bruker Reebok;

Basket: Yao Ming, Al Jefferson, Jamal Crawford, Jason Terry, Eddie House, Jason Smith og Gabe Pruitt. 

Ishockey: Sidney Crosby, Roberto Luongo, Jason Spezza, Victor Hedman, Pavel Datsyuk, Marty Turco og Marc-Andre Fleury. 

Amerikansk fotball:Eli Manning, Peyton Manning, Chad Ochocinco, Santonio Holmes, Steve Smith, Joe Flacco, Johnnie Lee Higgins og Laurence Maroney

Fotball: Thierry Henry, Ryan Giggs, Andriy Shevchenko. 

Artister: Jay-Z, 50 Cent, Nelly, Scarlett Johansson

 

Reebok - Viser nå: 313 modeller

  • Sorter her:
  • Farger
    Vis alle Skjul filter
  • Pris
    Vis alle Skjul filter
  • Viser 60 / 313 produkter
more news
Problem med vaderna header

Derfor får du problemer med leggene når du løper

Er du en av mange som lett får krampe, blir stiv eller får vondt i leggene når du løper? Her forklarer eksperten hva det kommer av.

1 dag siden
Sport & trening
Gabriella Picano

Treningen som brenner flest kalorier

Trening er viktig for at vi skal ha det bra. Men hva vi spiser og hvile spiller også en stor rolle for hvilke treningsresultater vi får. Vi har snakket med PT-en Gabriella Picano om trening og mat.

2 dager siden
Sport & trening
didrikson kids

Alt du trenger til barnehagestart

Skal barnet ditt starte i barnehagen? Mange spørsmål dukker opp angående hva barnet ditt trenger når han eller hun skal begynne i barnehagen. Vi har laget en sjekkliste som du kan bruke.

3 dager siden
Mote & trender
Barnskor

Guide: Slik finner du riktig skostørrelse til barn

Å finne velsittende vinterstøvler til minstemann i familien er lettere sagt enn gjort. Her er tipsene som gjør sesongens innkjøp av sko til barna mye enklere.

4 dager siden
Mote & trender
Header löparoutfit

Alt du trenger for å bli en profesjonell løper

Har du bare et par løpesko som du løper i uansett distanse? Eller har du kanskje glemt å skaffe deg løpebriller? Vi har satt sammen alt du trenger for å bli en profesjonell løper.

5 dager siden
Sport & trening
pischa

Derfor skal du ikke løpe for å gå ned i vekt

Les mer! Det er ekspertens fremste råd når det gjelder løping og vektreduksjon – en kombinasjon som i feil format faktisk kan være direkte skadelig.

12 jul 2019
Kosthold & oppskrifter
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

10 jul 2019
Mote & trender
Better Bodies grupp

Treningsutstyr – dette trenger du på treningssenteret

Noen vil ha så lite utstyr som overhodet mulig når de trener, mens andre vil ha mye. Her er utstyret du trenger for å trene som hardcore-gymmeren!

05 jul 2019
Sport & trening
Kost och löpning

Slik skal du spise for å maksimere løpingen din

Hvor mange kalorier skal jeg spise for å beholde en sunn vekt, samtidig som jeg presser min personlige rekord? Kostholdsrådgiveren gir noen nyttige råd når det gjelder mat og løping!

03 jul 2019
Kosthold & oppskrifter
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet!

02 jul 2019
Mote & trender
Kompressionskläder header

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

Medisinsk gradert kompresjon kan hjelpe deg med å øke prestasjonen, lindre skader og øke blodsirkulasjonen. Her er alt du trenger å vite om når plaggene skal brukes, hvordan og hvorfor!

01 jul 2019
Mote & trender
Gabriella Picano

Hvilken form for trening passer meg?

Det kan – men ikke nødvendigvis alltid – være vanskelig å vite hvilken form for trening som passer deg. Gabriella Picano jobber som PT og vet hvilke spørsmål du skal stille deg selv for å komme frem til hva du skal satse på.

27 jun 2019
Sport & trening
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

Du er helt sikkert ute etter et par stabile løpesko hvis du har blitt fortalt at du pronerer. Vårt testpanel har løpt i 5 ekstra dempede og stabile modeller for å se hvilken modell som kan støtte deg i løpesporet.

23 jun 2019
Mote & trender
Jannica Sigurdsson

Dette skal du tenke på ved sommerløping

Mange har lyst til å begi seg ut på løpetur på sommeren. Løpsentusiasten Jannica Sigurdsson, som blant annet driver Instagramkontoen @runn1ca, deler sine beste tips til løping på sommeren.

19 jun 2019
Sport & trening
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

16 jun 2019
Mote & trender