• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Prince - Viser nå: 35 modeller

Prince

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Prince

Prince er merket som har en lang og stor erfaring av tennisprodukter. De begynte sin historie allerede i 1976 da Bob McClure oppfant den første ballmaskinen ”Little Prince”. Maskinen var den første modellen som egnet seg for bruk utenfor de profesjonelle banene og den første maskinen brukte McClure utenfor garasjen sin i Princeton, NJ.


Deretter har Prince flere ganger bevist at de er et av de ledende merkene inennfor tennisbransjen, både når det kommer til design, kvalitet og funksjon på produktene sine. For eksempel så utviklet Howard Head (også grunderen av Head Ski Company) år 1976 den første Oversize racketen – Prince Classic. Racketen ble en av de mest populære for sin tid og vant publikum både hos de profejonelle spillerne og mosjonistene da den hadde en stor effektiv treffsikkerhet (sweetsport). Prince laget tidlig racketen The Prince Original Graphite, mest kjent som ”POG”. Denne modellen ble, akkurat som Prince Classic, også tidlig hyllet av flere av de aller beste spillerne og mange innenfor bransjen sier at akkurat denne modellen satte en standard som senere andre nye rackets sammenlignes mot. Det finnes den dag i dag flere spillere på touren som bruker POG-modellen. Andre racketteknologier som Prince har fått fram i løpet av årene er blant annet teknologiene Longbody, O3 og Speedport.


Prince produserer mere enn bare rackets og ballmaskiner. De utviklet blant annet i midten av 1980-tallet tennisskoene TPU 4000. Skoene ble laget spesielt for tennis og med sin lette vekt og stabile design, ble de veldig tidlig lagt merke til på tennisbanene. Prince produserer også vesker, klær, strenger, accessories og grep tape.  


I sin gruppe av profesjonelle spillere, har Prince blant annet noen av sportens aller største stjerner som bl.a. Maria Sharapova, Nikolay Davydenko, Jennifer Capriati, Patrick Rafter, Jimmy Connors og Martina Navratilova.

   
Spillet tennis utviklet seg raskt år for år og i dag er tennisspillerne både større, raskere og mer atletiske enn noensinne tidligere. For å møte disse spillerne med de aller beste, så jobber Prince steinhardt med å lage produkter som lar de vokse sammen med spillet.

more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender