• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Prince - Viser nå: 40 modeller

Prince

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Prince

Prince er merket som har en lang og stor erfaring av tennisprodukter. De begynte sin historie allerede i 1976 da Bob McClure oppfant den første ballmaskinen ”Little Prince”. Maskinen var den første modellen som egnet seg for bruk utenfor de profesjonelle banene og den første maskinen brukte McClure utenfor garasjen sin i Princeton, NJ.


Deretter har Prince flere ganger bevist at de er et av de ledende merkene inennfor tennisbransjen, både når det kommer til design, kvalitet og funksjon på produktene sine. For eksempel så utviklet Howard Head (også grunderen av Head Ski Company) år 1976 den første Oversize racketen – Prince Classic. Racketen ble en av de mest populære for sin tid og vant publikum både hos de profejonelle spillerne og mosjonistene da den hadde en stor effektiv treffsikkerhet (sweetsport). Prince laget tidlig racketen The Prince Original Graphite, mest kjent som ”POG”. Denne modellen ble, akkurat som Prince Classic, også tidlig hyllet av flere av de aller beste spillerne og mange innenfor bransjen sier at akkurat denne modellen satte en standard som senere andre nye rackets sammenlignes mot. Det finnes den dag i dag flere spillere på touren som bruker POG-modellen. Andre racketteknologier som Prince har fått fram i løpet av årene er blant annet teknologiene Longbody, O3 og Speedport.


Prince produserer mere enn bare rackets og ballmaskiner. De utviklet blant annet i midten av 1980-tallet tennisskoene TPU 4000. Skoene ble laget spesielt for tennis og med sin lette vekt og stabile design, ble de veldig tidlig lagt merke til på tennisbanene. Prince produserer også vesker, klær, strenger, accessories og grep tape.  


I sin gruppe av profesjonelle spillere, har Prince blant annet noen av sportens aller største stjerner som bl.a. Maria Sharapova, Nikolay Davydenko, Jennifer Capriati, Patrick Rafter, Jimmy Connors og Martina Navratilova.

   
Spillet tennis utviklet seg raskt år for år og i dag er tennisspillerne både større, raskere og mer atletiske enn noensinne tidligere. For å møte disse spillerne med de aller beste, så jobber Prince steinhardt med å lage produkter som lar de vokse sammen med spillet.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening