0 : : 0 : : 0 Kode "SUNNY30" gir 30% på Sko & Klær:

Peak Performance - Akkurat nå: 232 modeller på lager

Peak Performance

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Peak Performance

Peak Performance ble etablert av noen svenske utforkjørere år 1986 i Åre, Sverige.   Det var Stefan Engström og Peter Blom sammen med noen venner som kom på idéenom å skape Peak. Det hele begynte med en lidenskap for sport og for å oppleve den delen av naturen som enda ikke er utforsket. På begynnelsen valgte selskapet først og fremst å satse på skiklær og klassiske basicplagg. Samme år som Peak Performance ble etablert lanserte de den første kolleksjonen. Hele kolleksjonen bestod av høyeste kvalitet og tilbydde design og funksjonalitet. Navnet Peak Performance symboliserte kvaliteten og funksjonen som klærne hadde.

År 1989 ekspanderte Peak Performance og begynte da også inkludere sportsmote for våren og sommeren. Det gjorde selskapet til en året rundt leverandør med utvalg av god kvalitet for alle årstider. Peak Performance begynte også med en kolleksjon av Jeans som dro til seg oppmerksomhet som et selskap som også selger casualwear og annet enn bare sport – merker og klær. Peak Performance fikk da gjennom en eksportavtale med Norge, Danmark, Finland og Sveits, som ga gode resultater. År 1991 var det året som Peak Performance åpnet sin første allmenne butikk i Stockholm, Sverige. År 1995 hadde Peak Performance en kolleksjon av klær for seiling og ble utnevnt til en av Sveriges raskest voksende selskap.   Siden år 1998 omfatter også selskapet IC Companys. 

Idag er Peak Performance Skandinavias største klesmerke innenfor sektoren for funksjonell sportsmote. Selskapet er i dag multinasjonalt med over 200 ansatte, ca 60 butikker og distribusjon i over 20 land. En av forklaringene til den store fremgangen og til at Peak Performance fortsetter å vokse og ekspandere er de verdier, visjoner og oppdrag som selskapet jobber etter. Alle virksomheter innenfor Peak Performance må leve opp til disse verdiene; Å være Ekte, Langsiktig, Tillit, Optimisme, Fornyelse og Troen på Team Peak Performance.

Peak Performance visjon er å skape et globalt og verdensledende merke som bygger på den sjelen av lidenskap og verdier som selskapet har. Oppdraget er å utvikle, lage og selge produkter som er av verdensklasse i kvalitet , funksjon og design. Det skal gjøres i samsvar med Peak Performance verdier og visjonen som selskapet har. Mottoet som brukes har under en lengre tid vært at ”mennesket og naturen i en perfekt harmoni”. Til tross for at det kan bli ansett som et uholdbart mål, sier det tross alt noe om ambisjonene og relasjonen Peak Performance har til miljøet.

Peak Performance tilbyr premiumprodukter utviklet for kategorier som Skikjøring, Golf, Løping, Friluftsliv, Seiling og Trening. Peak Performnce har også produkter for de som vil koble av på skianlegget, i byer eller ved havet.

En stor del av Peak Performance markedsføring blir gjort med sponsing. Blant annet står selskapet bakom tidenes største skifilm konkurranse – VAST.

Peak Performance har golfspillerne Helen Alfredsson og Fredrik Jacobsson som representanter for selskapet. Også skikjørerne Henrik Windstedt og Stina Jakobsson bruker merket.

 

Viktige årstall i selskapets historie: 

 • 1986: Peak Performance ble etablert og den første kolleksjonen ble lansert.
 • 1989: Kolleksjonen ble utvidet og begynte å inkludere sommer- og vårklær. Peak Performance begynte også med casualklær og dro til seg mye oppmerksomhet ved å presentere Jeans.
 • 1991: Peak Performance åpnet den første allmenne butikken i Stockholm, Sverige og begynte å eksportere klær til Norge, Danmark, Finland og Sveits.
 • 1992: En allmenn butikk ble åpnet i Geneve og ”The Peak Performance Ski Lodge” ble lansert ved det klassiske Hotel Diplomat Åre.
 • 1994: Merket begynte å produsere avanserte klesplagg for seilig til mannskapet på Intrum, en båt i Whitebread Round The World Race.
 • 1995: Etter mindre enn 10 år hadde Peak Performance blitt et av Skandinavias største selskap innen sport og sportsmote. Den nyte butikken i München åpnet og selskapet begynte å selge øyeprodukter etter å ha fått lisens. Det var dette året som Peak Performance lanserte hjemmesiden dems.
 • 1996-97: Peak Performance kom ut på Stockholmsbørsen og nye butikker ble åpnet i skianlegg som; St. Anton, Zermatt og Chamonix.
 • 2000-01: Selskapet hadde blitt etablert i 16 land og hadde 24 butikker. Alpina VM i St. Anton ble sponset blant annet av Peak. Carli Gry gikk sammen med InWear og sammen bygde de IC Companys.
 • 2002: Peak Performance invisterte i et avansert teknologisk materiale, som ga resultat. Samme år vant Peak, European Ski Awards for sin nye isoleringsteknikk, Airvantage.
 • 2003: Trango jakken vant også European Ski Awards for det nye Softshell produktet.
 • 2005: Peak Performance var dette året etablert i 21 land med 1400 forhandlere og 24 butikker. Den mest tekniske kolleksjonen ble introdusert, Black Light.
 • 2006: Peak Performance feiret sitt 20 års jubileum med å åpne et fjellkontor midt på Tottbacken i Åre, Sverige

 

more news
Header-NO.jpg

Vårens store sneakerstest 2017

Våren er endelig her og det er på tide å bytte ut vinterskoene med sneakers. Vi har testet 14 par så du kan velge rett vårsneakers til skosamlingen din.

Mote & trender
solglasögon 2017

Vårens solbriller 2017

Nå er våren offisielt her! Det beste vårtegnet av alle? Nye solbriller! Her er 11 modeller vi liker.

Mote & trender
joakim lagergren

Slik trener du opp til golfsesongen

Sving sikkert i sommer! Bygg opp kroppen før golfsesongen med golferen Joakim Lagergrens beste øvelser.

Sport & trening
tomatsoppa med zucchini

Tomatsuppe med ekstra proteiner til deg som trener

At det er mandagen før lønning behøver ikke å bety pasta og pesto. Denne gode tomatsuppen med proteinrik topping er både god og sunn.

Kosthold & oppskrifter
NO-header.jpg

Vårens store test av bomberjakker

Bomberjakke er like hot denne våren som tidligere sesonger, men det kan være vanskelig å velge modell. Testpanelet vårt har testet 9 ulike bomberjackets til både damer og herrer, slik at du kan få hjelp til å velge riktig modell.

Mote & trender
Sidan84.jpg

3 smarte superfood-mellommåltid

Superfood gir kroppen og helsen en ekstra boost - med andre ord perfekt for et sunt energikick på ettermiddagen.

Kosthold & oppskrifter
johanna davidsson

Årets eventyrer om verdensrekorden

Johanna Davidsson er den første svensken og den raskeste kvinnen i verden som alene har dratt på tur-retur reise til Sydpolen. Ikke rart at hun er Årets eventyrer!

Friluft & Velvære
rotfruktsplättar

Rotfruktsveler med cottage cheese

Klassiske sveler med en sunn twist, servert med en proteinrik røre av cottage cheese og smaksrik pepperrot.

Kosthold & oppskrifter
nike

Seks fine blokkmønstrete tights våren 2017

Trenger du hjelp til å komme ut og gjennomføre løperunden eller treningsøkten? Et par nye, trendy blokkmønstrete tights som venter på å innvies kan kanskje hjelpe deg med motivasjonen!

Mote & trender
vårdun

Slik bærer du dunjakken våren 2017

Våren er her snart, men ikke legg vekk dunjakken helt enda. Her er tips til hvordan du kan bære den selv ved plussgrader.

Mote & trender
tretorn

Klær og sko som beskytter mot slaps

Mens man venter på solrikt sneakersvær kreves vanntette klær og sko. Disse 9 favorittene beskytter mot slaps og holder deg tørr til vårværet virkelig slår til.

Mote & trender
träningstrender 2017

3 hotte treningstrender akkurat nå

Nattklubbinspirerte gymtimer, gratis løpeklubber i regi av klesbutikker og mindfulness ved hjelp av lyd. Slik ser de 3 hotteste treningstrendene ut!

Friluft & Velvære
God_Morgon_Nyponvärmare.jpg

3 varme juicedrikker

Juice er både godt og sunt, men hvem bestemte at de kun skal nytes kalde? Disse juicedrikkene serveres rykende varme og er perfekte når det føles mer ut som vinter enn vår.

Kosthold & oppskrifter
hallonsmoothie

Kalorifattig cottage cheese - oppskrift

Tre raske oppskrifter hvor kalorifattig og proteinrik cottage cheese spiller hovedrollen. Nam!

Kosthold & oppskrifter
löpteknik

Slik får du en bedre løpeteknikk

Kontroller beina, hoftene, armene og blikket når du løper, da vil du automatisk få en bedre teknikk. Her er løpetrenerens beste tips.

Sport & trening