• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

O'neill

Merket O'Neill ble dannet av Jack O'Neill 1952 når han forlenget surfesesongen gjennom å utvikle verdens første neopren våtdrakt. Jack hadde en stor lidenskap for surfing og våtdrakten gjorde så han kunne trosse de kalde bølgene utenfor Californias kyst lengre enn tidligere. Selvfølgelig ville han dele dette revolusjonerende produktet og ikke lenge etter at han utviklet drakten åpnet han garasjeporten til sin første surfebutikk på Great Highway i Santa Cruz, San Fransisco.


Jack har en sønn som heter Pat O'Neill. Pat var tidlig med å hjalp til å utvikle farens produkter og det ble han som begynte utviklingen av surfeselen som finnes på dagens brett. Selen forhindrer at brettet forsvinner i vei når surferen ramler og Pat laget de fra starten av med resirkulerbare materiale som nylon, slanger, sugekopper og lignende. Under en testing av selen ramlet Jack O'Neill forferdelig og mistet et øye som gjør at han nå bærer den karakteristiske øyelappen.


I sortimentet fra O'Neill finnes i dag foruten våtdrakter, brett og seler, boardbags, fritidsklær, sko, accessories og badetøy for surfing. Merket O'Neill gikk også tidlig inn i snowboardverden og de var faktisk i 1987/88 et av de første selskapene som var hovedsponsor for verdenscupen i snowboard. O'Neill har dermed et bredt sortiment for vintersport. Idag sponser de snowboardkjørere som Jeremy Jones, Seb Toots, Janne Korpi & Fredrik Evensen. På surfesiden kan vi finne verdensnavn som John Florence, Jordy Smith, Timmy Reyez, Raoni Monteiro & Cory Lopez.
I senere tid har O'Neill startet et samarbeid med Royal Philips Electronics som de har laget hodetelefoner og in-ear ørepropper med enestående lyd.


O'Neill har visjonen om å ta fram innovative og funksjonelle produkter som samtidig er trendige. Dette er noen av O'Neills sterkeste drivkraft og det har vært kjernen i alt de har gjort siden begynnelsen av 50-tallet.

 

 

O'neill - Viser nå: 1 modeller

more news
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening
Cykelbyxor

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

Sykkelshorts med pad er helt klart en av dine viktigste investeringer når du skal opp på setet og tråkke i vei. Vi har testet sesongens mest populære modeller!

Mote & trender
Löpartights test

Vi tester sesongens løpetights til ham

I takt med at solen stiger mer og mer, er det alltid et bra alternativ med en løpetur i lunsjen eller på kveldstid. Her er våre fem beste løpetights til menn.

Mote & trender