• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

O'neill - Viser nå: 1 modeller

O'neill

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

O'neill

Merket O'Neill ble dannet av Jack O'Neill 1952 når han forlenget surfesesongen gjennom å utvikle verdens første neopren våtdrakt. Jack hadde en stor lidenskap for surfing og våtdrakten gjorde så han kunne trosse de kalde bølgene utenfor Californias kyst lengre enn tidligere. Selvfølgelig ville han dele dette revolusjonerende produktet og ikke lenge etter at han utviklet drakten åpnet han garasjeporten til sin første surfebutikk på Great Highway i Santa Cruz, San Fransisco.


Jack har en sønn som heter Pat O'Neill. Pat var tidlig med å hjalp til å utvikle farens produkter og det ble han som begynte utviklingen av surfeselen som finnes på dagens brett. Selen forhindrer at brettet forsvinner i vei når surferen ramler og Pat laget de fra starten av med resirkulerbare materiale som nylon, slanger, sugekopper og lignende. Under en testing av selen ramlet Jack O'Neill forferdelig og mistet et øye som gjør at han nå bærer den karakteristiske øyelappen.


I sortimentet fra O'Neill finnes i dag foruten våtdrakter, brett og seler, boardbags, fritidsklær, sko, accessories og badetøy for surfing. Merket O'Neill gikk også tidlig inn i snowboardverden og de var faktisk i 1987/88 et av de første selskapene som var hovedsponsor for verdenscupen i snowboard. O'Neill har dermed et bredt sortiment for vintersport. Idag sponser de snowboardkjørere som Jeremy Jones, Seb Toots, Janne Korpi & Fredrik Evensen. På surfesiden kan vi finne verdensnavn som John Florence, Jordy Smith, Timmy Reyez, Raoni Monteiro & Cory Lopez.
I senere tid har O'Neill startet et samarbeid med Royal Philips Electronics som de har laget hodetelefoner og in-ear ørepropper med enestående lyd.


O'Neill har visjonen om å ta fram innovative og funksjonelle produkter som samtidig er trendige. Dette er noen av O'Neills sterkeste drivkraft og det har vært kjernen i alt de har gjort siden begynnelsen av 50-tallet.

 

 

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening