• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

O'neill - Viser nå: 2 modeller

O'neill

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

O'neill

Merket O'Neill ble dannet av Jack O'Neill 1952 når han forlenget surfesesongen gjennom å utvikle verdens første neopren våtdrakt. Jack hadde en stor lidenskap for surfing og våtdrakten gjorde så han kunne trosse de kalde bølgene utenfor Californias kyst lengre enn tidligere. Selvfølgelig ville han dele dette revolusjonerende produktet og ikke lenge etter at han utviklet drakten åpnet han garasjeporten til sin første surfebutikk på Great Highway i Santa Cruz, San Fransisco.


Jack har en sønn som heter Pat O'Neill. Pat var tidlig med å hjalp til å utvikle farens produkter og det ble han som begynte utviklingen av surfeselen som finnes på dagens brett. Selen forhindrer at brettet forsvinner i vei når surferen ramler og Pat laget de fra starten av med resirkulerbare materiale som nylon, slanger, sugekopper og lignende. Under en testing av selen ramlet Jack O'Neill forferdelig og mistet et øye som gjør at han nå bærer den karakteristiske øyelappen.


I sortimentet fra O'Neill finnes i dag foruten våtdrakter, brett og seler, boardbags, fritidsklær, sko, accessories og badetøy for surfing. Merket O'Neill gikk også tidlig inn i snowboardverden og de var faktisk i 1987/88 et av de første selskapene som var hovedsponsor for verdenscupen i snowboard. O'Neill har dermed et bredt sortiment for vintersport. Idag sponser de snowboardkjørere som Jeremy Jones, Seb Toots, Janne Korpi & Fredrik Evensen. På surfesiden kan vi finne verdensnavn som John Florence, Jordy Smith, Timmy Reyez, Raoni Monteiro & Cory Lopez.
I senere tid har O'Neill startet et samarbeid med Royal Philips Electronics som de har laget hodetelefoner og in-ear ørepropper med enestående lyd.


O'Neill har visjonen om å ta fram innovative og funksjonelle produkter som samtidig er trendige. Dette er noen av O'Neills sterkeste drivkraft og det har vært kjernen i alt de har gjort siden begynnelsen av 50-tallet.

 

 

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening