• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

New Era - Viser nå: 29 modeller

New Era

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

New Era

Det amerikanske steetwear merket New Era Cap Company Inc, ble etablert 1920 av familien Koch og har siden det vært i familiens eiendom. New Era Cap Company er det ledende selskapet med capser og luer i hele verden og de er også skaperen av New Era Apparel. New Era's produkter uttrykker livsstilen sport og mote.


New Era produserer mere enn 35 millioner capser per år og blir derfor den største produsenten og markedsføreren av capser som profesjonelle Baseballspillere bruker. Capsmodellen 59Fifty er en av New Eras mest solgte modeller og det er også den offisielle Major League-capsen. Blir ikke capsen sett på baseballstjerner så blir den ofte sett på andre kjente personer.


New Era selger foruten capsmodellen 59Fifty blant annet 9Fifty Snapback, 39Thirty Stretch Fit, 9Forty Adjustable, 9Twenty Adjustable, 29Twenty Adjustable, 29Twenty Adjustable, EK Collection, Knits og Runner Caps.


I pannen på New Eras capser finner du lag-logoen fra MLB-lag som Atlanta Bravers, Chicago Cubs, New York Yankees, San Diego Pedres mfl. Innen NBA finner du lag som Boston Celtics, Chicago Bulls og Los Angeles Lakers. NFL – Chicago Bears, Arizona Cardinals, Philadelphia Eagles, New England Patriots mfl. For også å nevne noen NHL-kubber som du kan få foran på capsen din finnes blant annet Boston Bruins, Chicago Blackhawks, Detroit Redwings og Los Angeles Kings.


Flere av capsene fra New Era har snapback-nakke som gjør at de enkelt kan tilpasses etter ulike størrelser på hodet. En annen populær variant er flex-fit som ”flexer” og på den måten tilpasser seg etter størrelsen på hodet. De capsene som ikke går an å tilpasse er ofte angitt i tommel-størrelser. Nedenfor følger en oversettelse fra tommelstørrelsene til cm:


7: 55,8cm
7 1/8: 56,8cm
7 1/4 : 57,7cm
7 3/8: 58,7cm
7 1/2: 59,6cm
7 5/8: 60,6 cm
7 3/4: 61,5cm

Capser er ikke det eneste du kan kjøpe fra New Era, de selger også gensere, jakker, T-shirts, hoodies, belter, poloer og andre accessories. Vil du bevege deg med stil er New Era et merke å satse på.

more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender