• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

New Era - Viser nå: 45 modeller

New Era

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

New Era

Det amerikanske steetwear merket New Era Cap Company Inc, ble etablert 1920 av familien Koch og har siden det vært i familiens eiendom. New Era Cap Company er det ledende selskapet med capser og luer i hele verden og de er også skaperen av New Era Apparel. New Era's produkter uttrykker livsstilen sport og mote.


New Era produserer mere enn 35 millioner capser per år og blir derfor den største produsenten og markedsføreren av capser som profesjonelle Baseballspillere bruker. Capsmodellen 59Fifty er en av New Eras mest solgte modeller og det er også den offisielle Major League-capsen. Blir ikke capsen sett på baseballstjerner så blir den ofte sett på andre kjente personer.


New Era selger foruten capsmodellen 59Fifty blant annet 9Fifty Snapback, 39Thirty Stretch Fit, 9Forty Adjustable, 9Twenty Adjustable, 29Twenty Adjustable, 29Twenty Adjustable, EK Collection, Knits og Runner Caps.


I pannen på New Eras capser finner du lag-logoen fra MLB-lag som Atlanta Bravers, Chicago Cubs, New York Yankees, San Diego Pedres mfl. Innen NBA finner du lag som Boston Celtics, Chicago Bulls og Los Angeles Lakers. NFL – Chicago Bears, Arizona Cardinals, Philadelphia Eagles, New England Patriots mfl. For også å nevne noen NHL-kubber som du kan få foran på capsen din finnes blant annet Boston Bruins, Chicago Blackhawks, Detroit Redwings og Los Angeles Kings.


Flere av capsene fra New Era har snapback-nakke som gjør at de enkelt kan tilpasses etter ulike størrelser på hodet. En annen populær variant er flex-fit som ”flexer” og på den måten tilpasser seg etter størrelsen på hodet. De capsene som ikke går an å tilpasse er ofte angitt i tommel-størrelser. Nedenfor følger en oversettelse fra tommelstørrelsene til cm:


7: 55,8cm
7 1/8: 56,8cm
7 1/4 : 57,7cm
7 3/8: 58,7cm
7 1/2: 59,6cm
7 5/8: 60,6 cm
7 3/4: 61,5cm

Capser er ikke det eneste du kan kjøpe fra New Era, de selger også gensere, jakker, T-shirts, hoodies, belter, poloer og andre accessories. Vil du bevege deg med stil er New Era et merke å satse på.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening