• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Moon Boot - Viser nå: 3 modeller

Moon Boot

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Moon Boot

Giancarlo Zanalta er personen som ble så inspirert av månelandingen med Apollo 11 i juli 1969, at han designet et par støvler som minnet en smule om Neil Armstrongs månelandingssko. Han valgte å kalle dem Moon Boot og har siden det sett nesten like ut og blitt produsert i samme materiale. Moon Boot grunderen, Giancarlo var en ung entreprenør fra Montebelluna i Italia. Denne byen ble verdens sentrum for produksjonen av sportsko.


Moon Boot har blitt pioner i å binde sammen sport ånden med en touch av mote. Støvlene ble raskt det man skulle ha fordi man kunne bruke de så vel som i bakken som i byen. Disse fine støvlene er produser på en måte at samtidig som de veier veldig lite, beskytter de deg fra vann og holder deg varm. Det til og med når termometeret viser -35 grader! Moon Boot finnes i en rekke ulike farger, stiler og materiale, men de holder alltid fast ved den tradisjonelle modellen. Moon Boot er det beste eksempelet for det man kaller ”Democratic Design”; alle, uansett alder, kjønn eller stil kan stolt ha på seg Moon Boot støvler.

År 2000 ble Moon Boot kåret av Louvre museet i Paris, som en av de hundre mest viktige symboler av vår tids design. I løpet av årene har Moon Boot hengt med i trendene når det gjelder farger, design og stiler men har alltid vært fast til den opprinnelige modellen og aldri endret formen.


Moon Boot har også utvidet sitt sortiment med barnestørrelser og modeller, det finnes ingen andre støvler som holder dine barns føtter både varme og trendige! Moon Boot støvelen er helt klart det beste og fineste du kan ha på deg under hele vintersesongen!

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening