• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

Moon Boot - Viser nå: 4 modeller

Moon Boot

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Moon Boot

Giancarlo Zanalta er personen som ble så inspirert av månelandingen med Apollo 11 i juli 1969, at han designet et par støvler som minnet en smule om Neil Armstrongs månelandingssko. Han valgte å kalle dem Moon Boot og har siden det sett nesten like ut og blitt produsert i samme materiale. Moon Boot grunderen, Giancarlo var en ung entreprenør fra Montebelluna i Italia. Denne byen ble verdens sentrum for produksjonen av sportsko.


Moon Boot har blitt pioner i å binde sammen sport ånden med en touch av mote. Støvlene ble raskt det man skulle ha fordi man kunne bruke de så vel som i bakken som i byen. Disse fine støvlene er produser på en måte at samtidig som de veier veldig lite, beskytter de deg fra vann og holder deg varm. Det til og med når termometeret viser -35 grader! Moon Boot finnes i en rekke ulike farger, stiler og materiale, men de holder alltid fast ved den tradisjonelle modellen. Moon Boot er det beste eksempelet for det man kaller ”Democratic Design”; alle, uansett alder, kjønn eller stil kan stolt ha på seg Moon Boot støvler.

År 2000 ble Moon Boot kåret av Louvre museet i Paris, som en av de hundre mest viktige symboler av vår tids design. I løpet av årene har Moon Boot hengt med i trendene når det gjelder farger, design og stiler men har alltid vært fast til den opprinnelige modellen og aldri endret formen.


Moon Boot har også utvidet sitt sortiment med barnestørrelser og modeller, det finnes ingen andre støvler som holder dine barns føtter både varme og trendige! Moon Boot støvelen er helt klart det beste og fineste du kan ha på deg under hele vintersesongen!

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening