• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Vi feirer at våren er her!

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Moheda

Det svenske selskapet Moheda er et selskap i fem generasjoner og det opprinnelige firmanavnet er I.Reinholdson Sko AB. Det hele begynte i Småland, når Johan Magnus Sundell begynte som skomakerlærling i Åkhult, en liten del av Moheda sokken. 1860 ble han skomaker. Johans sønn, Axel, fortsatte i pappas fotsport og ble også skomaker. Det var år 1939 som Axel oppnådde med Reinhold Johansson en skofabrikk i Vitteryd, der de bestemte seg for å produsere sandalsydde arbeidssko og slippers. Vitteryd lå også i Moheda lageret. Det var under den fjerde generasjonen som Moheda Toffeln virkelig kom ut på markedet. 1973 startet Inge Reinholds produksjon av tretøfler og bare noen pr etter; 1986, ble den nåværende fabrikken bygd. Etter det har de stadig bygd om for å tilpasse virksomheten til nye tider og krav. Skoene er veldig nøye utarbeidet og laget av ekte lær.


Idag har Moheda blitt en enorm suksess og har også utvidet sitt sortiment noe enormt. Moheda tilbyr fleksible og myke tøfler, arbeids-tøfler, beskyttelsesko, tresko, tresandaler i ulike modeller og farger samt gummistøvler. Hos Moheda finner du også et sortiment for barn og et mindre for menn, men fortsatt mye å velge mellom.


Den senere tiden har Moheda skoene blitt veldig kjente blant trendsettere rundt om i Norden. Ved at kjente motebevisste personer har hatt på seg Moheda sko, blogget om treskoene, har selskapet fått seg et stort løft og man har sett Moheda sko på alles føtter! Mohedas mest kjente modell, Betty Skoen, har de siste årene blitt en favorittsko blant jenter i alle aldre. Skoene passer like bra til jeans eller skjørt til kjole. Du kan ha på deg skoene en dag i byen, på jobben, på afterwork eller en kveld ute uten å få vondt i føttene et eneste sekund! Skoene er behagelige, holdbare og utrolig fine!

Moheda - Viser nå: 40 modeller

more news
Mental träning

Bli en bedre golfer med mental trening

Avstand, vindhastighet og svingteknikk er ikke det eneste du må tenke på for å bli en bedre golfer. Eksperten vet hvordan du trener deg opp mentalt for å håndtere motgangen på banen.

Sport & trening
Bulk – Ta till vara på kalorierna

Slik kan du hamstre inn og dra nytte av kaloriene

Snu kalorioverskuddet i din favør, da kan du trene oftere og mer intensivt. PT-en Mattias Egnell forklarer hvordan du kan gjøre som kroppsbyggere og øke porsjonene på tallerken.

Kosthold & oppskrifter
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender