• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Stor vinterferie-deal her

Moheda - Viser nå: 23 modeller

Moheda

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Moheda

Det svenske selskapet Moheda er et selskap i fem generasjoner og det opprinnelige firmanavnet er I.Reinholdson Sko AB. Det hele begynte i Småland, når Johan Magnus Sundell begynte som skomakerlærling i Åkhult, en liten del av Moheda sokken. 1860 ble han skomaker. Johans sønn, Axel, fortsatte i pappas fotsport og ble også skomaker. Det var år 1939 som Axel oppnådde med Reinhold Johansson en skofabrikk i Vitteryd, der de bestemte seg for å produsere sandalsydde arbeidssko og slippers. Vitteryd lå også i Moheda lageret. Det var under den fjerde generasjonen som Moheda Toffeln virkelig kom ut på markedet. 1973 startet Inge Reinholds produksjon av tretøfler og bare noen pr etter; 1986, ble den nåværende fabrikken bygd. Etter det har de stadig bygd om for å tilpasse virksomheten til nye tider og krav. Skoene er veldig nøye utarbeidet og laget av ekte lær.


Idag har Moheda blitt en enorm suksess og har også utvidet sitt sortiment noe enormt. Moheda tilbyr fleksible og myke tøfler, arbeids-tøfler, beskyttelsesko, tresko, tresandaler i ulike modeller og farger samt gummistøvler. Hos Moheda finner du også et sortiment for barn og et mindre for menn, men fortsatt mye å velge mellom.


Den senere tiden har Moheda skoene blitt veldig kjente blant trendsettere rundt om i Norden. Ved at kjente motebevisste personer har hatt på seg Moheda sko, blogget om treskoene, har selskapet fått seg et stort løft og man har sett Moheda sko på alles føtter! Mohedas mest kjente modell, Betty Skoen, har de siste årene blitt en favorittsko blant jenter i alle aldre. Skoene passer like bra til jeans eller skjørt til kjole. Du kan ha på deg skoene en dag i byen, på jobben, på afterwork eller en kveld ute uten å få vondt i føttene et eneste sekund! Skoene er behagelige, holdbare og utrolig fine!

more news
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Stram passform og bedre energiretur i hvert eneste løpesteg er stikkordene for de nye, hypede løpeskoene fra Adidas. Dette mener testpanelet vårt om UltraBoost 19.

Mote & trender
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender