• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

Varme klær og tilbehør -30%

Moheda - Viser nå: 26 modeller

Moheda

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Moheda

Det svenske selskapet Moheda er et selskap i fem generasjoner og det opprinnelige firmanavnet er I.Reinholdson Sko AB. Det hele begynte i Småland, når Johan Magnus Sundell begynte som skomakerlærling i Åkhult, en liten del av Moheda sokken. 1860 ble han skomaker. Johans sønn, Axel, fortsatte i pappas fotsport og ble også skomaker. Det var år 1939 som Axel oppnådde med Reinhold Johansson en skofabrikk i Vitteryd, der de bestemte seg for å produsere sandalsydde arbeidssko og slippers. Vitteryd lå også i Moheda lageret. Det var under den fjerde generasjonen som Moheda Toffeln virkelig kom ut på markedet. 1973 startet Inge Reinholds produksjon av tretøfler og bare noen pr etter; 1986, ble den nåværende fabrikken bygd. Etter det har de stadig bygd om for å tilpasse virksomheten til nye tider og krav. Skoene er veldig nøye utarbeidet og laget av ekte lær.


Idag har Moheda blitt en enorm suksess og har også utvidet sitt sortiment noe enormt. Moheda tilbyr fleksible og myke tøfler, arbeids-tøfler, beskyttelsesko, tresko, tresandaler i ulike modeller og farger samt gummistøvler. Hos Moheda finner du også et sortiment for barn og et mindre for menn, men fortsatt mye å velge mellom.


Den senere tiden har Moheda skoene blitt veldig kjente blant trendsettere rundt om i Norden. Ved at kjente motebevisste personer har hatt på seg Moheda sko, blogget om treskoene, har selskapet fått seg et stort løft og man har sett Moheda sko på alles føtter! Mohedas mest kjente modell, Betty Skoen, har de siste årene blitt en favorittsko blant jenter i alle aldre. Skoene passer like bra til jeans eller skjørt til kjole. Du kan ha på deg skoene en dag i byen, på jobben, på afterwork eller en kveld ute uten å få vondt i føttene et eneste sekund! Skoene er behagelige, holdbare og utrolig fine!

more news
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender
Out of breath

PT-en tipser: Slik kommer du i gang med treningen

Ifølge en ny undersøkelse fra GIH, så har nesten annenhver svenske en helsefarlig dårlig kondisjon. Det er veldig triste tall! Her er den svenske Biggest Loser-treneren, Pischa, sine tips til deg som vil komme i gang.

Sport & trening