• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

MOC - Viser nå: 13 modeller

MOC

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

MOC

MOC står for Mobile Outdoor Cases. Det er et helhetskonsept for hvordan du bærer med deg mobilen når driver med idrett, både ut og inne.

For ca. 1 1/2 år siden var noen kompiser ute i Sveriges natur og syklet. Alle ville ta bilder, ta mocfie (selfie) osv. Men ingen hadde noen god løsning for sin telefon. Siden det har det vokst fram et varemerke og et sortiment som både er unikt og av høyeste kvalitet med fokus på å være brukervennlig.

De viktigste aspektene


• Det skal være enkel tilgang til mobilen slik at man lett kan få tak i den

• Holderne skal sitte behagelig på kroppen

• Veksene og dekslene skal beskytte mobilen din

• Systemet er fleksibelt og kan brukes på mange ulike måter

• Vi har utviklet nye og ulike alternativ for å frakte telefonen

• Med borrelåssystem kan man kjøpe ulike vesker og deksler når du har funnet favoritt holderen

Konseptet bygger på en Quick and Release funksjon der du enkelt plukker av din telefon fra holderen som sitter på øvre eller nedre del av armen, på midjen eller over brystet. Vi produserer nesten alle holdere med et materiale som heter Medical Stretch som betyr at de sitter bra på kroppen og er fleksible i og med at musklene pulserer ved fysisk aktivitet.

MOC - The story

På sensommeren 2013 var Johan Forsgren på en inspirerende sykkeltur med kompisene. Plassen var Issjödalen i Sverige. En historisk plass som er formet av en gigantisk issjø fra istiden for over 8000år siden. Å fange øyeblikk og opplevelsen ble selvfølgelig et mål for alle, men å ta bilder og film samtidig som de manøvrerte syklene ble mildt sagt en utfordring

Der ble idéen om sportslige, smarte og fleksible produkter født, for det verktøyet som alle alltid har med seg - mobiltelefonene

Hjemme igjen begynte prototyp-produksjonen og Johan har sammen med Janne Fjällström utviklet varemerket MOC til ett nytt konsept på makredet.

MOC har sin base i Åre i Sverige. Der det er de beste forutsettingene for å teste og utvikle produktene

Gründer av MOC

Janne Fjellström

Design & Product Manager & Partner

Janne har vært i sportsbransjen i 24 år og har drevet framgangsrike bedrifter som Rock Group Sweden samt varemerker som North Bend og Gneis. Han har til og med laget klær til James Bond og Vendetta.

Johan ”Rasta” Forsgren

Sales & Marketing Manager & Partner

Vært i sportsbransjen i 25år. Butikksjef for löplabbet i Stockholm og Stadium i Pre. Han bor i Åre og har vært World Cup utøver. Han sykler mountainbike i og rundt Åres magiske natur

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening