• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

MOC - Viser nå: 9 modeller

MOC

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

MOC

MOC står for Mobile Outdoor Cases. Det er et helhetskonsept for hvordan du bærer med deg mobilen når driver med idrett, både ut og inne.

For ca. 1 1/2 år siden var noen kompiser ute i Sveriges natur og syklet. Alle ville ta bilder, ta mocfie (selfie) osv. Men ingen hadde noen god løsning for sin telefon. Siden det har det vokst fram et varemerke og et sortiment som både er unikt og av høyeste kvalitet med fokus på å være brukervennlig.

De viktigste aspektene


• Det skal være enkel tilgang til mobilen slik at man lett kan få tak i den

• Holderne skal sitte behagelig på kroppen

• Veksene og dekslene skal beskytte mobilen din

• Systemet er fleksibelt og kan brukes på mange ulike måter

• Vi har utviklet nye og ulike alternativ for å frakte telefonen

• Med borrelåssystem kan man kjøpe ulike vesker og deksler når du har funnet favoritt holderen

Konseptet bygger på en Quick and Release funksjon der du enkelt plukker av din telefon fra holderen som sitter på øvre eller nedre del av armen, på midjen eller over brystet. Vi produserer nesten alle holdere med et materiale som heter Medical Stretch som betyr at de sitter bra på kroppen og er fleksible i og med at musklene pulserer ved fysisk aktivitet.

MOC - The story

På sensommeren 2013 var Johan Forsgren på en inspirerende sykkeltur med kompisene. Plassen var Issjödalen i Sverige. En historisk plass som er formet av en gigantisk issjø fra istiden for over 8000år siden. Å fange øyeblikk og opplevelsen ble selvfølgelig et mål for alle, men å ta bilder og film samtidig som de manøvrerte syklene ble mildt sagt en utfordring

Der ble idéen om sportslige, smarte og fleksible produkter født, for det verktøyet som alle alltid har med seg - mobiltelefonene

Hjemme igjen begynte prototyp-produksjonen og Johan har sammen med Janne Fjällström utviklet varemerket MOC til ett nytt konsept på makredet.

MOC har sin base i Åre i Sverige. Der det er de beste forutsettingene for å teste og utvikle produktene

Gründer av MOC

Janne Fjellström

Design & Product Manager & Partner

Janne har vært i sportsbransjen i 24 år og har drevet framgangsrike bedrifter som Rock Group Sweden samt varemerker som North Bend og Gneis. Han har til og med laget klær til James Bond og Vendetta.

Johan ”Rasta” Forsgren

Sales & Marketing Manager & Partner

Vært i sportsbransjen i 25år. Butikksjef for löplabbet i Stockholm og Stadium i Pre. Han bor i Åre og har vært World Cup utøver. Han sykler mountainbike i og rundt Åres magiske natur

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening