• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

MOC

MOC står for Mobile Outdoor Cases. Det er et helhetskonsept for hvordan du bærer med deg mobilen når driver med idrett, både ut og inne.

For ca. 1 1/2 år siden var noen kompiser ute i Sveriges natur og syklet. Alle ville ta bilder, ta mocfie (selfie) osv. Men ingen hadde noen god løsning for sin telefon. Siden det har det vokst fram et varemerke og et sortiment som både er unikt og av høyeste kvalitet med fokus på å være brukervennlig.

De viktigste aspektene


• Det skal være enkel tilgang til mobilen slik at man lett kan få tak i den

• Holderne skal sitte behagelig på kroppen

• Veksene og dekslene skal beskytte mobilen din

• Systemet er fleksibelt og kan brukes på mange ulike måter

• Vi har utviklet nye og ulike alternativ for å frakte telefonen

• Med borrelåssystem kan man kjøpe ulike vesker og deksler når du har funnet favoritt holderen

Konseptet bygger på en Quick and Release funksjon der du enkelt plukker av din telefon fra holderen som sitter på øvre eller nedre del av armen, på midjen eller over brystet. Vi produserer nesten alle holdere med et materiale som heter Medical Stretch som betyr at de sitter bra på kroppen og er fleksible i og med at musklene pulserer ved fysisk aktivitet.

MOC - The story

På sensommeren 2013 var Johan Forsgren på en inspirerende sykkeltur med kompisene. Plassen var Issjödalen i Sverige. En historisk plass som er formet av en gigantisk issjø fra istiden for over 8000år siden. Å fange øyeblikk og opplevelsen ble selvfølgelig et mål for alle, men å ta bilder og film samtidig som de manøvrerte syklene ble mildt sagt en utfordring

Der ble idéen om sportslige, smarte og fleksible produkter født, for det verktøyet som alle alltid har med seg - mobiltelefonene

Hjemme igjen begynte prototyp-produksjonen og Johan har sammen med Janne Fjällström utviklet varemerket MOC til ett nytt konsept på makredet.

MOC har sin base i Åre i Sverige. Der det er de beste forutsettingene for å teste og utvikle produktene

Gründer av MOC

Janne Fjellström

Design & Product Manager & Partner

Janne har vært i sportsbransjen i 24 år og har drevet framgangsrike bedrifter som Rock Group Sweden samt varemerker som North Bend og Gneis. Han har til og med laget klær til James Bond og Vendetta.

Johan ”Rasta” Forsgren

Sales & Marketing Manager & Partner

Vært i sportsbransjen i 25år. Butikksjef for löplabbet i Stockholm og Stadium i Pre. Han bor i Åre og har vært World Cup utøver. Han sykler mountainbike i og rundt Åres magiske natur

MOC - Viser nå: 7 modeller

more news
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening
Cykelbyxor

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

Sykkelshorts med pad er helt klart en av dine viktigste investeringer når du skal opp på setet og tråkke i vei. Vi har testet sesongens mest populære modeller!

Mote & trender
Löpartights test

Vi tester sesongens løpetights til ham

I takt med at solen stiger mer og mer, er det alltid et bra alternativ med en løpetur i lunsjen eller på kveldstid. Her er våre fem beste løpetights til menn.

Mote & trender