• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

Varme klær og tilbehør -30%

Master - Viser nå: 15 modeller

Master

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Master

Master kjennetegner høy kvalitet, tilltalende design og an attraktiv prislapp. De har et gedigent sortiment og tilbyr alle muligheter til å finne utstyret som passer hver enkel persons treningsbehov.


Foruten trimsykler, romaskiner, crosstrainer, spinningsykler og tredemøller for hjemmebruk, finnes også et bredt utvalg av mer holdbare utstyr som passer til for eksempel selskap, treningssenter, rehablitering og foreninger.


Master har også et stort utvalg av for eksempel multigym, benker, vektstenger, vekter, manualer, bokseutstyr, yogamatter, gym- og balanseballer. Noen ganger trengs det ikke mere enn et par manualer eller vektskiver for å få til en bra treningsøkt i miniformat.


Muligheten til å kunne bestille hjem en tredemølle, en crosstrainer eller en trimsykkel har gjort at veldig mange flere, på en smidigere og enklere måte, kan komme i gang med trening og mosjon. Masters produkter gjør det mulig for alle, uansett om du vil trene hardt eller bare gå daglig, å gjøre det i huset. Masters mange ulike produkter og brede sortiment skaper rett forutsetninger for effektiv og allsidig trening og for Masters del er, og har vært, viktig at produktene skal være bra og lette å bruke og tilpasse til kundenes hjem.


Master tilbyr et alternativ til planlegging av treningstider og stadig trenge å holde seg oppdatert på vektprognosene. Master har filosofien at alle skal ha muligheten til å trene når man får lyst! Med et funksjonelt, fint treningsreskap eller en treningsmaskin med høy kvalitet i hjemmet, blir man både mer fleksibel og helt uavhengig av vær og vind. Målet for Master er helt enkelt å gi hvert individ tilgangen til en effektiv og morsom trening – 24 timer i døgnet syv dager i uka!

more news
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender
Out of breath

PT-en tipser: Slik kommer du i gang med treningen

Ifølge en ny undersøkelse fra GIH, så har nesten annenhver svenske en helsefarlig dårlig kondisjon. Det er veldig triste tall! Her er den svenske Biggest Loser-treneren, Pischa, sine tips til deg som vil komme i gang.

Sport & trening
löpning_kallt väder.jpg

Derfor kan du løpe i vinterkulda

Flytter du løpeøkten innendørs når vinterkulda kommer? Ikke gjør det! Minusgrader og kald luft behøver ikke sette en stopper for utendørstreningen.

Sport & trening