• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Stor vinterferie-deal her

Master - Viser nå: 39 modeller

Master

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Master

Master kjennetegner høy kvalitet, tilltalende design og an attraktiv prislapp. De har et gedigent sortiment og tilbyr alle muligheter til å finne utstyret som passer hver enkel persons treningsbehov.


Foruten trimsykler, romaskiner, crosstrainer, spinningsykler og tredemøller for hjemmebruk, finnes også et bredt utvalg av mer holdbare utstyr som passer til for eksempel selskap, treningssenter, rehablitering og foreninger.


Master har også et stort utvalg av for eksempel multigym, benker, vektstenger, vekter, manualer, bokseutstyr, yogamatter, gym- og balanseballer. Noen ganger trengs det ikke mere enn et par manualer eller vektskiver for å få til en bra treningsøkt i miniformat.


Muligheten til å kunne bestille hjem en tredemølle, en crosstrainer eller en trimsykkel har gjort at veldig mange flere, på en smidigere og enklere måte, kan komme i gang med trening og mosjon. Masters produkter gjør det mulig for alle, uansett om du vil trene hardt eller bare gå daglig, å gjøre det i huset. Masters mange ulike produkter og brede sortiment skaper rett forutsetninger for effektiv og allsidig trening og for Masters del er, og har vært, viktig at produktene skal være bra og lette å bruke og tilpasse til kundenes hjem.


Master tilbyr et alternativ til planlegging av treningstider og stadig trenge å holde seg oppdatert på vektprognosene. Master har filosofien at alle skal ha muligheten til å trene når man får lyst! Med et funksjonelt, fint treningsreskap eller en treningsmaskin med høy kvalitet i hjemmet, blir man både mer fleksibel og helt uavhengig av vær og vind. Målet for Master er helt enkelt å gi hvert individ tilgangen til en effektiv og morsom trening – 24 timer i døgnet syv dager i uka!

more news
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Stram passform og bedre energiretur i hvert eneste løpesteg er stikkordene for de nye, hypede løpeskoene fra Adidas. Dette mener testpanelet vårt om UltraBoost 19.

Mote & trender
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender