• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Master

Master kjennetegner høy kvalitet, tilltalende design og an attraktiv prislapp. De har et gedigent sortiment og tilbyr alle muligheter til å finne utstyret som passer hver enkel persons treningsbehov.


Foruten trimsykler, romaskiner, crosstrainer, spinningsykler og tredemøller for hjemmebruk, finnes også et bredt utvalg av mer holdbare utstyr som passer til for eksempel selskap, treningssenter, rehablitering og foreninger.


Master har også et stort utvalg av for eksempel multigym, benker, vektstenger, vekter, manualer, bokseutstyr, yogamatter, gym- og balanseballer. Noen ganger trengs det ikke mere enn et par manualer eller vektskiver for å få til en bra treningsøkt i miniformat.


Muligheten til å kunne bestille hjem en tredemølle, en crosstrainer eller en trimsykkel har gjort at veldig mange flere, på en smidigere og enklere måte, kan komme i gang med trening og mosjon. Masters produkter gjør det mulig for alle, uansett om du vil trene hardt eller bare gå daglig, å gjøre det i huset. Masters mange ulike produkter og brede sortiment skaper rett forutsetninger for effektiv og allsidig trening og for Masters del er, og har vært, viktig at produktene skal være bra og lette å bruke og tilpasse til kundenes hjem.


Master tilbyr et alternativ til planlegging av treningstider og stadig trenge å holde seg oppdatert på vektprognosene. Master har filosofien at alle skal ha muligheten til å trene når man får lyst! Med et funksjonelt, fint treningsreskap eller en treningsmaskin med høy kvalitet i hjemmet, blir man både mer fleksibel og helt uavhengig av vær og vind. Målet for Master er helt enkelt å gi hvert individ tilgangen til en effektiv og morsom trening – 24 timer i døgnet syv dager i uka!

Master - Viser nå: 20 modeller

more news
Test fritidsbyxor herr

Vi har testet sesongens beste fritidsbukser til ham

Trenger du en ny fritidsbukse til fotturen? Eller ser du etter en modell som du kan bygge terrassen i? Vårt mannlige testpanel har prøvd fem sesongfavoritter!

Friluft & Velvære
Test

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

Vår og regn hører sammen. Du må derfor tenke på at barnet ditt trenger noen gode gummistøvler. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler, som alle gjør det mulig for barna å plaske i vanndammer.

Mote & trender
Mental träning

Bli en bedre golfer med mental trening

Avstand, vindhastighet og svingteknikk er ikke det eneste du må tenke på for å bli en bedre golfer. Eksperten vet hvordan du trener deg opp mentalt for å håndtere motgangen på banen.

Sport & trening
Bulk – Ta till vara på kalorierna

Slik kan du hamstre inn og dra nytte av kaloriene

Snu kalorioverskuddet i din favør, da kan du trene oftere og mer intensivt. PT-en Mattias Egnell forklarer hvordan du kan gjøre som kroppsbyggere og øke porsjonene på tallerken.

Kosthold & oppskrifter
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære