• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Vinterkampanjen fortsetter! Opp til 50% rabatt

Madshus - Viser nå: 3 modeller

Madshus

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Madshus

Øye for detaljer har fulgt Madshus i over 100 år, fra begynnelsen da produksjonen fungerte for hånd, til dagens toppmoderne produksjonsprosess. Den daglige drivkraften har alltid vært å finne det beste, fineste materialet og produsere de beste skiene i verden.

Merket Madshus ble født i 1906 i en låve hjemme på gården i Vardal, Norge som tilhørte Martin Madshus' pappa. Produksjonen av Martins første treski ble gjort med hjemmelaget verktøy og en drøm hadde blitt realisert. Martins øye for godt materiale fokusert på hans valg av kjernemateriale, ble tre kjøpt inn som råmateriale for produksjonen. Madshus produsenter kjøpte inn trær fra skogen, deretter tilbrakte flere timer til å inspisere hvert eneste tre for å finne den beste kvaliteten og potensielle høstingen. De trærne som klarte sorteringen ble merket med en Madshus øks. Denne øksen hadde et M merke på baksiden og dette merket ble slått inn i hvert tre slik at en Madshus skiprodusent senere kunne lage en ski av treet.

Produksjonsprosessen og valget av materiale har gjennom årene endret seg dramatisk fra originalt tre, til dagens materialer av høyeste kvalitet, men prinsippet er det samme. Vi bruker i dag kun de fineste og mest slitesterke materialene for å få den høyeste grad av kontroll i produksjonsprosessen og sluttproduktet. I dag produserer vi våre toppski av en akrylfoam kjerne, kompositt og karbonfiber konstruksjon. Denne produksjonen gjør at vi får en stabil og kvalitetssikker produksjon. Vårt daglige mål er å hele tiden med hjelp av mye tester og kunnskap produsere hver ski, støvel og stav med den samme lidenskapen for både verdenseliten og amatøren. Siden 1906, har dette vært vårt kjennetegn, og glansen fra Madshus øksen fortsetter å leve i hvert Madshus produkt vi lager.

more news
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
Yoga Veronica Jäderlund

Slik blir du en yogi i 2019

Nytt år, ny yogarutine! Yogin Veronica Jäderlund guider deg til en rolig og stressfri 2019.

Friluft & Velvære
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
278356.jpg

Derfor skal du bade i kaldt vann

Det er gratis, enkelt og gir en rekke positive helseeffekter. Dette er året hvor du skal begi deg ut i iskaldt vann.

Friluft & Velvære
Hälsoångest

Har du helseangst?

Om du har et overdrevent fokus på din egen helse eller en konstant redsel for å bli alvorlig syk, kan du være utsatt for helseangst. Her er ekspertens tips til hvordan du kan få hjelp med problemet ditt.

Friluft & Velvære
Massage

Vondt i ryggen? Test denne ryggmassasjen

Det er ingen nyhet at kontorjobb, gjøremål og trening kan gi en vond rygg. Her er ryggmassasjen som (til og med) partneren din kan lære seg.

Friluft & Velvære
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
iStock-692990626.jpg

5 helsetrender i 2019

Trendeksperten speider etter hva som gjelder innenfor wellness det kommende året. Her er de fem største trendene du bør vite om.

Friluft & Velvære
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender
Adidas_brajpg

8 nye treningsfavoritter for henne

Hvordan innleder du treningsåret 2019 på best mulig måte? Selvfølgelig med nye, fine treningsklær! Disse åtte nyhetene gir deg en flyvende start på treningssenteret.

Mote & trender
NO-DAM-Header.jpg

TEST! Våre beste kompresjonstights

Det er ikke bare de avanserte idrettsutøverne som ser fordelen med å trene i kompresjonsplagg. Testpanelet vårt har kåret den beste tightsen for maksimal restitusjon.

Mote & trender
NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

Mote & trender
Burpees

5 nye versjoner av burpees

Du kommer ikke unna burpees bare fordi du er lei av den klassiske versjonen. Her er fem nye, både lettere og tyngre, burpees du kan piffe opp treningsøkten din med.

Sport & trening