• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Vi feirer at våren er her!

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Leatherman

Det hele begynte 1983, når Tim Leatherman og hans partner Steve Berliner startet selskapet Pocket Survival Tool, PST. Noen år senere endret de navn til Leatherman og de har siden det laget allsidig verktøy som dere kan bruke til det meste. Produksjonen av Leatherman verktøy skjer i Oregon i Portland, og det har det gjort siden starten.

Merket kjennetegnes av innovasjon, kvalitet og stabilitet. Tim Leatherman har bygd opp selskapet gjennom en simpel filosofi; lage bra produkter, spesialisere seg, ha bra kvalitet på alle produkter samt ha et mål å ha et sunt arbeidsmiljø for alle ansatte. Det finnes i dag 400 ansatte i selskapet. Verktøyet kan brukes i de fleste miljøer og Leatherman har i løpet av årene presentert et flertall ulike modeller som har blitt en suksess; PST (som det opprinnelige firmanavnet), Super Tool som er Leathermans største og sterkeste verktøy innenfor sortimentet, Wave og Skeletool. Innenfor Leathermans store sortiment finner vi en mengde ulike kategorier; Heavy Duty – der kan det kan være 19 eller til og med 21 ulike deler i et verktøy. Full size – der du finner veldig bra modeller slik som Blast og Sidekick. Pocket size – de er veldig små og smidige, perfekte til å ha i lommen. Keychain – er enda mindre enn pocket size, like smidig. Pink program – denne kolleksjonen er spesiell fordi den støtter brystkreft, derfor det rosa verktøyet. Retired – De var spesial laget til merkets 25 års dag. En annen viktig modell som kjennetegner Leatherman er Mini Tool, denne er verdens minste multifunksjonelle verktøy.

Leathermans multiverktøy tåler veldig tøffe forhold; kniv, sag, saks og flaskeåpnere er bare noen av delene i hverdagslivet. Tim, grunderen, sier om Oregon og Leatherman;” Out here we do it all. And we make tools to help you do it all, too”

Leatherman - Viser nå: 12 modeller

more news
Mental träning

Bli en bedre golfer med mental trening

Avstand, vindhastighet og svingteknikk er ikke det eneste du må tenke på for å bli en bedre golfer. Eksperten vet hvordan du trener deg opp mentalt for å håndtere motgangen på banen.

Sport & trening
Bulk – Ta till vara på kalorierna

Slik kan du hamstre inn og dra nytte av kaloriene

Snu kalorioverskuddet i din favør, da kan du trene oftere og mer intensivt. PT-en Mattias Egnell forklarer hvordan du kan gjøre som kroppsbyggere og øke porsjonene på tallerken.

Kosthold & oppskrifter
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender