• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

Varme klær og tilbehør -30%

Leatherman - Viser nå: 15 modeller

Leatherman

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Leatherman

Det hele begynte 1983, når Tim Leatherman og hans partner Steve Berliner startet selskapet Pocket Survival Tool, PST. Noen år senere endret de navn til Leatherman og de har siden det laget allsidig verktøy som dere kan bruke til det meste. Produksjonen av Leatherman verktøy skjer i Oregon i Portland, og det har det gjort siden starten.

Merket kjennetegnes av innovasjon, kvalitet og stabilitet. Tim Leatherman har bygd opp selskapet gjennom en simpel filosofi; lage bra produkter, spesialisere seg, ha bra kvalitet på alle produkter samt ha et mål å ha et sunt arbeidsmiljø for alle ansatte. Det finnes i dag 400 ansatte i selskapet. Verktøyet kan brukes i de fleste miljøer og Leatherman har i løpet av årene presentert et flertall ulike modeller som har blitt en suksess; PST (som det opprinnelige firmanavnet), Super Tool som er Leathermans største og sterkeste verktøy innenfor sortimentet, Wave og Skeletool. Innenfor Leathermans store sortiment finner vi en mengde ulike kategorier; Heavy Duty – der kan det kan være 19 eller til og med 21 ulike deler i et verktøy. Full size – der du finner veldig bra modeller slik som Blast og Sidekick. Pocket size – de er veldig små og smidige, perfekte til å ha i lommen. Keychain – er enda mindre enn pocket size, like smidig. Pink program – denne kolleksjonen er spesiell fordi den støtter brystkreft, derfor det rosa verktøyet. Retired – De var spesial laget til merkets 25 års dag. En annen viktig modell som kjennetegner Leatherman er Mini Tool, denne er verdens minste multifunksjonelle verktøy.

Leathermans multiverktøy tåler veldig tøffe forhold; kniv, sag, saks og flaskeåpnere er bare noen av delene i hverdagslivet. Tim, grunderen, sier om Oregon og Leatherman;” Out here we do it all. And we make tools to help you do it all, too”

more news
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender
Out of breath

PT-en tipser: Slik kommer du i gang med treningen

Ifølge en ny undersøkelse fra GIH, så har nesten annenhver svenske en helsefarlig dårlig kondisjon. Det er veldig triste tall! Her er den svenske Biggest Loser-treneren, Pischa, sine tips til deg som vil komme i gang.

Sport & trening