• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Stor vinterferie-deal her

Leatherman - Viser nå: 16 modeller

Leatherman

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Leatherman

Det hele begynte 1983, når Tim Leatherman og hans partner Steve Berliner startet selskapet Pocket Survival Tool, PST. Noen år senere endret de navn til Leatherman og de har siden det laget allsidig verktøy som dere kan bruke til det meste. Produksjonen av Leatherman verktøy skjer i Oregon i Portland, og det har det gjort siden starten.

Merket kjennetegnes av innovasjon, kvalitet og stabilitet. Tim Leatherman har bygd opp selskapet gjennom en simpel filosofi; lage bra produkter, spesialisere seg, ha bra kvalitet på alle produkter samt ha et mål å ha et sunt arbeidsmiljø for alle ansatte. Det finnes i dag 400 ansatte i selskapet. Verktøyet kan brukes i de fleste miljøer og Leatherman har i løpet av årene presentert et flertall ulike modeller som har blitt en suksess; PST (som det opprinnelige firmanavnet), Super Tool som er Leathermans største og sterkeste verktøy innenfor sortimentet, Wave og Skeletool. Innenfor Leathermans store sortiment finner vi en mengde ulike kategorier; Heavy Duty – der kan det kan være 19 eller til og med 21 ulike deler i et verktøy. Full size – der du finner veldig bra modeller slik som Blast og Sidekick. Pocket size – de er veldig små og smidige, perfekte til å ha i lommen. Keychain – er enda mindre enn pocket size, like smidig. Pink program – denne kolleksjonen er spesiell fordi den støtter brystkreft, derfor det rosa verktøyet. Retired – De var spesial laget til merkets 25 års dag. En annen viktig modell som kjennetegner Leatherman er Mini Tool, denne er verdens minste multifunksjonelle verktøy.

Leathermans multiverktøy tåler veldig tøffe forhold; kniv, sag, saks og flaskeåpnere er bare noen av delene i hverdagslivet. Tim, grunderen, sier om Oregon og Leatherman;” Out here we do it all. And we make tools to help you do it all, too”

more news
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Stram passform og bedre energiretur i hvert eneste løpesteg er stikkordene for de nye, hypede løpeskoene fra Adidas. Dette mener testpanelet vårt om UltraBoost 19.

Mote & trender
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender