• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

Lacoste - Viser nå: 25 modeller

Lacoste

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Lacoste

Lacoste ble etablert år 1933 av tennisspilleren René Lacoste sammen med eieren av den største franske produksjonsbedriften av strikket plagg, André Gillier. Historien om merket Lacoste begynner år 1925 i samarbeid med Davis Cup-matchen i Boston mellom Australia og Frankrike. Når det franske laget ikke var på treningsbanen eller på match gikk de rundt i byen. René Lacoste så da en veske laget av krokodilleskinn, som han ble veldig forelsket i. René og lagkampteinen Pierre Gillou lagde et veddemål om at René skulle få vesken om han vant sine gjenværende kamper. Til tross for at Lacoste tapte kampene og deretter veddemålet, hadde en amerikansk journalist fått høre om historien og skrev:”Den unge Lacoste vant ikke skinnvesken, men kjempet i alle fall som en ordentlig krokodille”. Fra og med den dagen ble René Lacoste kalt ”the Alligator”. De siste årene som tennisspiller hadde René latt en venn tegne den senere berømte og klassiske krokodillelogoen. Krokodillelogoen ble senere brodert på alle blazers og skjorter som René spilte i.


René Lacoste avsluttet sin tenniskarriere på begynnelsen av 1930-tallet og ble da rådet av en venn om å begynne å jobbe i klesbransjen og lage klær med krokodillelogoen. La Société Chemise Lacoste ble etablert år 1933 og samme år kom den første kolleksjonen med pikétrøyer. Kort etterpå produserte Lacoste også gensere og skjorter for Golf og Seiling. På begynnelsen av 1950-tallet begynte Lacoste å ekspandere i og med lanseringen av andre farger enn kun den hvite tennisskorten. År 1952 innledes en eksport av klær til USA og Lacoste ble da markedsført som ”Statussymolet for den kompetente idrettsmannen”.


René Lacoste ga selskapet til sin sønn Bernard år 1963. Når Bernard Lacoste tok over merket vokste selskapet stadig og gikk opp til rundt 300000 solgte produkter hvert år. Lacoste var som mest populært i siste delen av 1970-tallet, blant annet takket være stort publisitet av velkjente moteeksperter. Lacoste begynte også da å introdusere andre produkter i sortimentet, slik som: parfyme, shorts, solbrikker, tennissko, tursko, klokker og ulike lærprodukter.


I løpet av 70- og 80-tallet jobbet ofte Izod og Lacoste sammen. Merket Izod produserte klær på 1950-tallet som ble kalt for Izod Lacoste. År 1993 opphørte partnerskapet mellom selskapet og Lacoste fikk igjen rettighetene til å distribuere produkter i USA under deres eget merke.


År 2005 ble det solgt nesten 50 millioner produkter fra Lacoste i over 110 land. Samme år begynte selskapet å markedsføre seg mer gjennom kontrakt med et antall verdensstjerner innenfor idrett. De største navnene var tennisspilleren Andy Roddick, Stanislas Wawrinka samt golfspillerene Colin Montgomerie og José María Olazábal. Samme året ble Bernard Lacoste alvorlig syk, noe som førte til at hans yngre bror Michel Lacoste tok over. Bernard gikk bort i mars, 2006.


Idag er Lacostes produkter fortsatt populære og berømte for den høye kvaliteten og designet de har. Merket vender seg så vel til idrettsutøvere som til mennesker som vil ha stilrene klær i god kvalitet til hverdagsbruk.
Carnaby og Lacoste Tennis Shirt er to av de klassiske modellene som Lacoste har.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening