• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Lacoste - Viser nå: 19 modeller

Lacoste

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Lacoste

Lacoste ble etablert år 1933 av tennisspilleren René Lacoste sammen med eieren av den største franske produksjonsbedriften av strikket plagg, André Gillier. Historien om merket Lacoste begynner år 1925 i samarbeid med Davis Cup-matchen i Boston mellom Australia og Frankrike. Når det franske laget ikke var på treningsbanen eller på match gikk de rundt i byen. René Lacoste så da en veske laget av krokodilleskinn, som han ble veldig forelsket i. René og lagkampteinen Pierre Gillou lagde et veddemål om at René skulle få vesken om han vant sine gjenværende kamper. Til tross for at Lacoste tapte kampene og deretter veddemålet, hadde en amerikansk journalist fått høre om historien og skrev:”Den unge Lacoste vant ikke skinnvesken, men kjempet i alle fall som en ordentlig krokodille”. Fra og med den dagen ble René Lacoste kalt ”the Alligator”. De siste årene som tennisspiller hadde René latt en venn tegne den senere berømte og klassiske krokodillelogoen. Krokodillelogoen ble senere brodert på alle blazers og skjorter som René spilte i.


René Lacoste avsluttet sin tenniskarriere på begynnelsen av 1930-tallet og ble da rådet av en venn om å begynne å jobbe i klesbransjen og lage klær med krokodillelogoen. La Société Chemise Lacoste ble etablert år 1933 og samme år kom den første kolleksjonen med pikétrøyer. Kort etterpå produserte Lacoste også gensere og skjorter for Golf og Seiling. På begynnelsen av 1950-tallet begynte Lacoste å ekspandere i og med lanseringen av andre farger enn kun den hvite tennisskorten. År 1952 innledes en eksport av klær til USA og Lacoste ble da markedsført som ”Statussymolet for den kompetente idrettsmannen”.


René Lacoste ga selskapet til sin sønn Bernard år 1963. Når Bernard Lacoste tok over merket vokste selskapet stadig og gikk opp til rundt 300000 solgte produkter hvert år. Lacoste var som mest populært i siste delen av 1970-tallet, blant annet takket være stort publisitet av velkjente moteeksperter. Lacoste begynte også da å introdusere andre produkter i sortimentet, slik som: parfyme, shorts, solbrikker, tennissko, tursko, klokker og ulike lærprodukter.


I løpet av 70- og 80-tallet jobbet ofte Izod og Lacoste sammen. Merket Izod produserte klær på 1950-tallet som ble kalt for Izod Lacoste. År 1993 opphørte partnerskapet mellom selskapet og Lacoste fikk igjen rettighetene til å distribuere produkter i USA under deres eget merke.


År 2005 ble det solgt nesten 50 millioner produkter fra Lacoste i over 110 land. Samme år begynte selskapet å markedsføre seg mer gjennom kontrakt med et antall verdensstjerner innenfor idrett. De største navnene var tennisspilleren Andy Roddick, Stanislas Wawrinka samt golfspillerene Colin Montgomerie og José María Olazábal. Samme året ble Bernard Lacoste alvorlig syk, noe som førte til at hans yngre bror Michel Lacoste tok over. Bernard gikk bort i mars, 2006.


Idag er Lacostes produkter fortsatt populære og berømte for den høye kvaliteten og designet de har. Merket vender seg så vel til idrettsutøvere som til mennesker som vil ha stilrene klær i god kvalitet til hverdagsbruk.
Carnaby og Lacoste Tennis Shirt er to av de klassiske modellene som Lacoste har.

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening