• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Lacoste

Lacoste ble etablert år 1933 av tennisspilleren René Lacoste sammen med eieren av den største franske produksjonsbedriften av strikket plagg, André Gillier. Historien om merket Lacoste begynner år 1925 i samarbeid med Davis Cup-matchen i Boston mellom Australia og Frankrike. Når det franske laget ikke var på treningsbanen eller på match gikk de rundt i byen. René Lacoste så da en veske laget av krokodilleskinn, som han ble veldig forelsket i. René og lagkampteinen Pierre Gillou lagde et veddemål om at René skulle få vesken om han vant sine gjenværende kamper. Til tross for at Lacoste tapte kampene og deretter veddemålet, hadde en amerikansk journalist fått høre om historien og skrev:”Den unge Lacoste vant ikke skinnvesken, men kjempet i alle fall som en ordentlig krokodille”. Fra og med den dagen ble René Lacoste kalt ”the Alligator”. De siste årene som tennisspiller hadde René latt en venn tegne den senere berømte og klassiske krokodillelogoen. Krokodillelogoen ble senere brodert på alle blazers og skjorter som René spilte i.


René Lacoste avsluttet sin tenniskarriere på begynnelsen av 1930-tallet og ble da rådet av en venn om å begynne å jobbe i klesbransjen og lage klær med krokodillelogoen. La Société Chemise Lacoste ble etablert år 1933 og samme år kom den første kolleksjonen med pikétrøyer. Kort etterpå produserte Lacoste også gensere og skjorter for Golf og Seiling. På begynnelsen av 1950-tallet begynte Lacoste å ekspandere i og med lanseringen av andre farger enn kun den hvite tennisskorten. År 1952 innledes en eksport av klær til USA og Lacoste ble da markedsført som ”Statussymolet for den kompetente idrettsmannen”.


René Lacoste ga selskapet til sin sønn Bernard år 1963. Når Bernard Lacoste tok over merket vokste selskapet stadig og gikk opp til rundt 300000 solgte produkter hvert år. Lacoste var som mest populært i siste delen av 1970-tallet, blant annet takket være stort publisitet av velkjente moteeksperter. Lacoste begynte også da å introdusere andre produkter i sortimentet, slik som: parfyme, shorts, solbrikker, tennissko, tursko, klokker og ulike lærprodukter.


I løpet av 70- og 80-tallet jobbet ofte Izod og Lacoste sammen. Merket Izod produserte klær på 1950-tallet som ble kalt for Izod Lacoste. År 1993 opphørte partnerskapet mellom selskapet og Lacoste fikk igjen rettighetene til å distribuere produkter i USA under deres eget merke.


År 2005 ble det solgt nesten 50 millioner produkter fra Lacoste i over 110 land. Samme år begynte selskapet å markedsføre seg mer gjennom kontrakt med et antall verdensstjerner innenfor idrett. De største navnene var tennisspilleren Andy Roddick, Stanislas Wawrinka samt golfspillerene Colin Montgomerie og José María Olazábal. Samme året ble Bernard Lacoste alvorlig syk, noe som førte til at hans yngre bror Michel Lacoste tok over. Bernard gikk bort i mars, 2006.


Idag er Lacostes produkter fortsatt populære og berømte for den høye kvaliteten og designet de har. Merket vender seg så vel til idrettsutøvere som til mennesker som vil ha stilrene klær i god kvalitet til hverdagsbruk.
Carnaby og Lacoste Tennis Shirt er to av de klassiske modellene som Lacoste har.

Lacoste - Viser nå: 18 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening