• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Jofa

Historien om JOFA begynner i Malung på slutten av 20-tallet. Grunderen, den unge Niss-Oskar Jonsson, laget skøytestropper av resirkulert materiale. Det var 1933 som selskapet startet helt og holdent når Niss-Oskar kjøpte selskapets første fabrikk. Navnet, JOFA, kommer fra JO i Jonsson og FA i fabrikker; Jonssons fabrikker. Det han ikke kunne ane da, var den store suksessen som selskapet skulle få. Det begynte å gå veldig bra for det nystartede selskapet Jonssons Fabriker og sortimentet økte raskt. JOFA startet med produksjon av blant annet bindinger, hansker, skistaver og telt. Likt flere andre selskap blomstret JOFA opp under andre verdenskrig da det svenske forsvaret gjorde store bestillinger av blant annet uniformer og telt. JOFAs sortiment bestod da, først og fremst av campingprodukter og skinntekstil; perfekt tilpasset for å kunne overleve under vanskelige omstendigheter.


Selvom det gikk veldig bra for JOFA fra begynnelsen av, var det 1963 som merket fikk et realt løft. Produksjonen av ishockeyhjelmer og beskyttelse gjorde JOFA til en av de verdensledende produsentene av ishockeybeskyttelse. JOFA fikk da patent på sin hockeyhjelm. Hjelmer har siden det vært JOFAs kjennetegn og selskapet tilbyr i dag også ridehjelmer og skihjelmer. En annen grunn til JOFAs suksess er selvfølgelig deres spesialtilpasset kroppsbeskyttelse, den fine og holdbare kvaliteten på hvert eneste produkt men først og fremst sikkerheten som alltid har kommet i første rekke. For å nå denne plasseringen, verdensledende som produsenter av ishockeybeskyttelse, har JOFA alltid satset store ressurser på utviklingen av produkter.


Den legendariske hockeyspilleren Wayne Gretzky er bare en av mange ishockeyspillere som inntrer hockeybaner rundt om i verden utstyrt med JOFAs klassiske VM-hjelm. Selskapet har de siste ti årene produsert hockeyutstyr til verdens beste spillere. Peter Forsberg, Mats Sundin, Mario Lemieux og Jaromir Jagr er bare noen av de.


JOFA tilbyr ikke bare produkter til hockeyspillere. De siste årene har de produsert skiutstyr til blant annet slalom, bandy og ridning. JOFA har blitt eid av Adidas siden 2006 og sammen utvikler de utstyr i verdensklasse.

 

 

 

 

 

 

Jofa - Viser nå: 1 modeller

more news
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening
Cykelbyxor

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

Sykkelshorts med pad er helt klart en av dine viktigste investeringer når du skal opp på setet og tråkke i vei. Vi har testet sesongens mest populære modeller!

Mote & trender
Löpartights test

Vi tester sesongens løpetights til ham

I takt med at solen stiger mer og mer, er det alltid et bra alternativ med en løpetur i lunsjen eller på kveldstid. Her er våre fem beste løpetights til menn.

Mote & trender