• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Jofa - Viser nå: 4 modeller

Jofa

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Jofa

Historien om JOFA begynner i Malung på slutten av 20-tallet. Grunderen, den unge Niss-Oskar Jonsson, laget skøytestropper av resirkulert materiale. Det var 1933 som selskapet startet helt og holdent når Niss-Oskar kjøpte selskapets første fabrikk. Navnet, JOFA, kommer fra JO i Jonsson og FA i fabrikker; Jonssons fabrikker. Det han ikke kunne ane da, var den store suksessen som selskapet skulle få. Det begynte å gå veldig bra for det nystartede selskapet Jonssons Fabriker og sortimentet økte raskt. JOFA startet med produksjon av blant annet bindinger, hansker, skistaver og telt. Likt flere andre selskap blomstret JOFA opp under andre verdenskrig da det svenske forsvaret gjorde store bestillinger av blant annet uniformer og telt. JOFAs sortiment bestod da, først og fremst av campingprodukter og skinntekstil; perfekt tilpasset for å kunne overleve under vanskelige omstendigheter.


Selvom det gikk veldig bra for JOFA fra begynnelsen av, var det 1963 som merket fikk et realt løft. Produksjonen av ishockeyhjelmer og beskyttelse gjorde JOFA til en av de verdensledende produsentene av ishockeybeskyttelse. JOFA fikk da patent på sin hockeyhjelm. Hjelmer har siden det vært JOFAs kjennetegn og selskapet tilbyr i dag også ridehjelmer og skihjelmer. En annen grunn til JOFAs suksess er selvfølgelig deres spesialtilpasset kroppsbeskyttelse, den fine og holdbare kvaliteten på hvert eneste produkt men først og fremst sikkerheten som alltid har kommet i første rekke. For å nå denne plasseringen, verdensledende som produsenter av ishockeybeskyttelse, har JOFA alltid satset store ressurser på utviklingen av produkter.


Den legendariske hockeyspilleren Wayne Gretzky er bare en av mange ishockeyspillere som inntrer hockeybaner rundt om i verden utstyrt med JOFAs klassiske VM-hjelm. Selskapet har de siste ti årene produsert hockeyutstyr til verdens beste spillere. Peter Forsberg, Mats Sundin, Mario Lemieux og Jaromir Jagr er bare noen av de.


JOFA tilbyr ikke bare produkter til hockeyspillere. De siste årene har de produsert skiutstyr til blant annet slalom, bandy og ridning. JOFA har blitt eid av Adidas siden 2006 og sammen utvikler de utstyr i verdensklasse.

 

 

 

 

 

 

more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender