• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Jofa - Viser nå: 4 modeller

Jofa

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Jofa

Historien om JOFA begynner i Malung på slutten av 20-tallet. Grunderen, den unge Niss-Oskar Jonsson, laget skøytestropper av resirkulert materiale. Det var 1933 som selskapet startet helt og holdent når Niss-Oskar kjøpte selskapets første fabrikk. Navnet, JOFA, kommer fra JO i Jonsson og FA i fabrikker; Jonssons fabrikker. Det han ikke kunne ane da, var den store suksessen som selskapet skulle få. Det begynte å gå veldig bra for det nystartede selskapet Jonssons Fabriker og sortimentet økte raskt. JOFA startet med produksjon av blant annet bindinger, hansker, skistaver og telt. Likt flere andre selskap blomstret JOFA opp under andre verdenskrig da det svenske forsvaret gjorde store bestillinger av blant annet uniformer og telt. JOFAs sortiment bestod da, først og fremst av campingprodukter og skinntekstil; perfekt tilpasset for å kunne overleve under vanskelige omstendigheter.


Selvom det gikk veldig bra for JOFA fra begynnelsen av, var det 1963 som merket fikk et realt løft. Produksjonen av ishockeyhjelmer og beskyttelse gjorde JOFA til en av de verdensledende produsentene av ishockeybeskyttelse. JOFA fikk da patent på sin hockeyhjelm. Hjelmer har siden det vært JOFAs kjennetegn og selskapet tilbyr i dag også ridehjelmer og skihjelmer. En annen grunn til JOFAs suksess er selvfølgelig deres spesialtilpasset kroppsbeskyttelse, den fine og holdbare kvaliteten på hvert eneste produkt men først og fremst sikkerheten som alltid har kommet i første rekke. For å nå denne plasseringen, verdensledende som produsenter av ishockeybeskyttelse, har JOFA alltid satset store ressurser på utviklingen av produkter.


Den legendariske hockeyspilleren Wayne Gretzky er bare en av mange ishockeyspillere som inntrer hockeybaner rundt om i verden utstyrt med JOFAs klassiske VM-hjelm. Selskapet har de siste ti årene produsert hockeyutstyr til verdens beste spillere. Peter Forsberg, Mats Sundin, Mario Lemieux og Jaromir Jagr er bare noen av de.


JOFA tilbyr ikke bare produkter til hockeyspillere. De siste årene har de produsert skiutstyr til blant annet slalom, bandy og ridning. JOFA har blitt eid av Adidas siden 2006 og sammen utvikler de utstyr i verdensklasse.

 

 

 

 

 

 

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening