• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

48H: 25% på løping, trening & yoga

Icepeak - Viser nå: 45 modeller

Icepeak

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Icepeak

1996 ble merket Icepeak opprettet. Raskt ble Icepeak et velkjent navn innen sportsbransjen rundt om i hele Europa. Icepeak har deretter vokst til å bli et av de ledende innen sportsmote. Icepeak er et moteorientert merke som kombinerer sportsmote med funksjonalitet.

I Icepeaks sortiment finner dere produkter for alle familiemedlemmer og alle stiler. Icepeak har et bredt utvalg av produkter som passer like bra å bruke i skibakken som i byen. Icepeaks sortiment er varierende og du kan velge blant en mengde ulike produkter. Her finner du alt bra badedrakter til vame og funksjonelle jakker. Når du kjøper en vare fra icepeak skal du kunne bruke produktet regelmessig og i mange år framover. Icepeak arbeider aktivt for å utvikle et sortiment med lang holdbarhet. Produktene fra Icepeak er utviklet for aktive personer med en aktiv livsstil.

Kvalitet og funksjon er viktige grunnsteiner for Icepeak. Klærne er laget av kvalitetsmateriale slik som Cooltech, Icemax, Nano Quick Dry Stretch, Icepro 3-layer m.fl.

Materialet Cooltech garanterer best mulig fukttransport og holder deg tørr gjennom alle aktiviteter. Underlaget er både holdbart og tørker raskt, slik som materialet Icemax som også beskytter deg mot vind og vann.
Klærne som er laget i Nano Quick Dry, er beregnet for uforsiktig bruk. Takket være Nano-behandlingen er det enkelt å få bort vann og smuss. Tøyet går an å vaske i lav temperatur og tørker veldig raskt. Det kjente Icepro- og Icestretch materialet er funksjonelle tøy som er bekvemme, lette og utmerket for aktiviteter som krever total bevegelsesfrihet. Disse er også veldig lette å pakke og ha med seg når man er ute på eventyr.

Icepeaks klær er helt enkelt det beste for den som er ute etter moteriktige klær med bra kvalitet. Uansett om du vil ha funksjonelle treningsklær, praktiske utendørsklær eller sportslige accessories , har Icepeak sannsynligvis det du leter etter.


more news
Sportswear herr

Fargerikt og oversized for menn i høst

Influenceren John Fornander har full oversikt over sesongens trender når det gjelder sporty ytterplagg. Her deler han noen fine tips.

Mote & trender
NO_header.jpg

Stor test av 10 superundertøy i syntet

Det nærmer seg vinterløping og skikjøring! Sats på syntetisk superundertøy som transporterer bort svette og holder kroppen tørr. Vi tester ti favoritter til dame og herre.

Mote & trender
Wyte

Hold føttene varme med Wyte

Er du ute etter nye sko til den kjølige sesongen? Wyte lanserer for første gang en kolleksjon med vintersko, som er komfortable og fine for både dame og herre.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST! 12 varme ullundertøy

Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy.

Mote & trender
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddygensere

Teddygenseren er uten tvil sesongens mykeste trend. Utstyr hele familien i det myke pile-materialet!

Mote & trender
ida b olsson

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

Kaldere vær betyr ikke nødvendigvis at du må flytte treningen inn på treningssenteret. Helseinspirasjonen Ida B Olsson vet hvordan du kler deg best etter været.

Mote & trender
Reflexplagg löpning

14 refleksplagg for høstløping

Gjør deg synlig med refleks! Vi har samlet 14 løpenyheter som er spesielt tilpasset for høst- og vintermørket.

Mote & trender
vinterlöpning

Slik skal kvinner løpe trygt i mørket

Mange kvinner føler seg utrygge i høstmørket og unngår derfor løping utendørs. Det vil merket Silva gjøre noe med gjennom løpeeventet Girls night out.

Sport & trening
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løpekolleksjon med myke, naturlige nyanser som gjenspeiler frihetsfølelsen klærne gir deg når du løper.

Mote & trender
NO-Header-HERR.jpg

Test av høstens beste liner jakker til ham

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

Mote & trender
Blacc jet vest

Vi tester løpevesten Jet fra Blacc

Synes du det er vanskelig å kle deg optimalt når du skal løpe på høsten? Vi har testet plagget alle vil løpe i når det er kaldt ute – den nye løpevesten fra Blacc!

Mote & trender
NO-Header-DAM.jpg

Best i test! Liner jakke til dame

En liner jakke er ikke bare det ultimate ytterplagget, det er også det perfekte mellomlaget. Vi har testet liner jakker i både dun og syntet på Sportamore.

Mote & trender
Blundstone

Nytt tidløst skomerke på Sportamore

Et nytt merke har kommet inn til oss på Sportamore, med funksjon og finesse i ett. Blundstone tilbyr slitesterke sko med et trendy preg og høy motefaktor.

Mote & trender
Workout_sleeping

Slik bør du trene for å sove bedre

Sover du bedre etter en hard kveldsøkt? Og bør du virkelig analysere dagen før du skal sove? Søvnforskeren forteller hvorfor du egentlig skal unngå begge deler.

Friluft & Velvære
HEADER_NO.jpg

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

Er du på jakt etter en ny pulsklokke? Vi har testet 6 av våre beste modeller – både dyre multiklokker og enklere varianter som er snille mot lommeboka.

Mote & trender