• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Icepeak - Viser nå: 55 modeller

Icepeak

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Icepeak

1996 ble merket Icepeak opprettet. Raskt ble Icepeak et velkjent navn innen sportsbransjen rundt om i hele Europa. Icepeak har deretter vokst til å bli et av de ledende innen sportsmote. Icepeak er et moteorientert merke som kombinerer sportsmote med funksjonalitet.

I Icepeaks sortiment finner dere produkter for alle familiemedlemmer og alle stiler. Icepeak har et bredt utvalg av produkter som passer like bra å bruke i skibakken som i byen. Icepeaks sortiment er varierende og du kan velge blant en mengde ulike produkter. Her finner du alt bra badedrakter til vame og funksjonelle jakker. Når du kjøper en vare fra icepeak skal du kunne bruke produktet regelmessig og i mange år framover. Icepeak arbeider aktivt for å utvikle et sortiment med lang holdbarhet. Produktene fra Icepeak er utviklet for aktive personer med en aktiv livsstil.

Kvalitet og funksjon er viktige grunnsteiner for Icepeak. Klærne er laget av kvalitetsmateriale slik som Cooltech, Icemax, Nano Quick Dry Stretch, Icepro 3-layer m.fl.

Materialet Cooltech garanterer best mulig fukttransport og holder deg tørr gjennom alle aktiviteter. Underlaget er både holdbart og tørker raskt, slik som materialet Icemax som også beskytter deg mot vind og vann.
Klærne som er laget i Nano Quick Dry, er beregnet for uforsiktig bruk. Takket være Nano-behandlingen er det enkelt å få bort vann og smuss. Tøyet går an å vaske i lav temperatur og tørker veldig raskt. Det kjente Icepro- og Icestretch materialet er funksjonelle tøy som er bekvemme, lette og utmerket for aktiviteter som krever total bevegelsesfrihet. Disse er også veldig lette å pakke og ha med seg når man er ute på eventyr.

Icepeaks klær er helt enkelt det beste for den som er ute etter moteriktige klær med bra kvalitet. Uansett om du vil ha funksjonelle treningsklær, praktiske utendørsklær eller sportslige accessories , har Icepeak sannsynligvis det du leter etter.


more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening