• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Bursdagsfest på Sportamore!

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Icepeak

1996 ble merket Icepeak opprettet. Raskt ble Icepeak et velkjent navn innen sportsbransjen rundt om i hele Europa. Icepeak har deretter vokst til å bli et av de ledende innen sportsmote. Icepeak er et moteorientert merke som kombinerer sportsmote med funksjonalitet.

I Icepeaks sortiment finner dere produkter for alle familiemedlemmer og alle stiler. Icepeak har et bredt utvalg av produkter som passer like bra å bruke i skibakken som i byen. Icepeaks sortiment er varierende og du kan velge blant en mengde ulike produkter. Her finner du alt bra badedrakter til vame og funksjonelle jakker. Når du kjøper en vare fra icepeak skal du kunne bruke produktet regelmessig og i mange år framover. Icepeak arbeider aktivt for å utvikle et sortiment med lang holdbarhet. Produktene fra Icepeak er utviklet for aktive personer med en aktiv livsstil.

Kvalitet og funksjon er viktige grunnsteiner for Icepeak. Klærne er laget av kvalitetsmateriale slik som Cooltech, Icemax, Nano Quick Dry Stretch, Icepro 3-layer m.fl.

Materialet Cooltech garanterer best mulig fukttransport og holder deg tørr gjennom alle aktiviteter. Underlaget er både holdbart og tørker raskt, slik som materialet Icemax som også beskytter deg mot vind og vann.
Klærne som er laget i Nano Quick Dry, er beregnet for uforsiktig bruk. Takket være Nano-behandlingen er det enkelt å få bort vann og smuss. Tøyet går an å vaske i lav temperatur og tørker veldig raskt. Det kjente Icepro- og Icestretch materialet er funksjonelle tøy som er bekvemme, lette og utmerket for aktiviteter som krever total bevegelsesfrihet. Disse er også veldig lette å pakke og ha med seg når man er ute på eventyr.

Icepeaks klær er helt enkelt det beste for den som er ute etter moteriktige klær med bra kvalitet. Uansett om du vil ha funksjonelle treningsklær, praktiske utendørsklær eller sportslige accessories , har Icepeak sannsynligvis det du leter etter.


Icepeak - Viser nå: 71 modeller

Nyhet
more news
Test fritidsbyxor herr

Vi har testet sesongens beste fritidsbukser til ham

Trenger du en ny fritidsbukse til fotturen? Eller ser du etter en modell som du kan bygge terrassen i? Vårt mannlige testpanel har prøvd fem sesongfavoritter!

Friluft & Velvære
Test

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

Vår og regn hører sammen. Du må derfor tenke på at barnet ditt trenger noen gode gummistøvler. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler, som alle gjør det mulig for barna å plaske i vanndammer.

Mote & trender
Mental träning

Bli en bedre golfer med mental trening

Avstand, vindhastighet og svingteknikk er ikke det eneste du må tenke på for å bli en bedre golfer. Eksperten vet hvordan du trener deg opp mentalt for å håndtere motgangen på banen.

Sport & trening
Bulk – Ta till vara på kalorierna

Slik kan du hamstre inn og dra nytte av kaloriene

Snu kalorioverskuddet i din favør, da kan du trene oftere og mer intensivt. PT-en Mattias Egnell forklarer hvordan du kan gjøre som kroppsbyggere og øke porsjonene på tallerken.

Kosthold & oppskrifter
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære