• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Icepeak - Viser nå: 60 modeller

Icepeak

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Icepeak

1996 ble merket Icepeak opprettet. Raskt ble Icepeak et velkjent navn innen sportsbransjen rundt om i hele Europa. Icepeak har deretter vokst til å bli et av de ledende innen sportsmote. Icepeak er et moteorientert merke som kombinerer sportsmote med funksjonalitet.

I Icepeaks sortiment finner dere produkter for alle familiemedlemmer og alle stiler. Icepeak har et bredt utvalg av produkter som passer like bra å bruke i skibakken som i byen. Icepeaks sortiment er varierende og du kan velge blant en mengde ulike produkter. Her finner du alt bra badedrakter til vame og funksjonelle jakker. Når du kjøper en vare fra icepeak skal du kunne bruke produktet regelmessig og i mange år framover. Icepeak arbeider aktivt for å utvikle et sortiment med lang holdbarhet. Produktene fra Icepeak er utviklet for aktive personer med en aktiv livsstil.

Kvalitet og funksjon er viktige grunnsteiner for Icepeak. Klærne er laget av kvalitetsmateriale slik som Cooltech, Icemax, Nano Quick Dry Stretch, Icepro 3-layer m.fl.

Materialet Cooltech garanterer best mulig fukttransport og holder deg tørr gjennom alle aktiviteter. Underlaget er både holdbart og tørker raskt, slik som materialet Icemax som også beskytter deg mot vind og vann.
Klærne som er laget i Nano Quick Dry, er beregnet for uforsiktig bruk. Takket være Nano-behandlingen er det enkelt å få bort vann og smuss. Tøyet går an å vaske i lav temperatur og tørker veldig raskt. Det kjente Icepro- og Icestretch materialet er funksjonelle tøy som er bekvemme, lette og utmerket for aktiviteter som krever total bevegelsesfrihet. Disse er også veldig lette å pakke og ha med seg når man er ute på eventyr.

Icepeaks klær er helt enkelt det beste for den som er ute etter moteriktige klær med bra kvalitet. Uansett om du vil ha funksjonelle treningsklær, praktiske utendørsklær eller sportslige accessories , har Icepeak sannsynligvis det du leter etter.


Hurtigkjøp 160186-icepeak-hope-hologram-reflective-jr-vit
1595 NOK

Levering: 2-6 arbeidsdager

MVP står for Most Valuable Product og er en markering vi gir varer som tilhører vårt premiumsortiment. Du vet, de produktene som kommer i begrenset utgave fra de heteste merkene. Det beste av det beste helt enkelt, som det er verdt å betale fullpris for.
Hurtigkjøp 160187-icepeak-hope-hologram-reflective-jr-svart
1595 NOK

Levering: 2-6 arbeidsdager

MVP står for Most Valuable Product og er en markering vi gir varer som tilhører vårt premiumsortiment. Du vet, de produktene som kommer i begrenset utgave fra de heteste merkene. Det beste av det beste helt enkelt, som det er verdt å betale fullpris for.
more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender