• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Icebug - Viser nå: 69 modeller

Icebug

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Icebug

År 2001 ble Icebug opprettet, et uavhengig svenskt skomerke som allerede på starten begynte å utfordre verdens sportsko giganter. Drivkraften bak Icebug er innovasjon, kreativitet og integritet – de vil lage funksjonelle og fine sko av høy kvalitet.
Grunnen til at Icebug ble til fra begynnelsen av var egentlig ren frustrasjon fra grunderne selv: Skal man virkelig behøve å velge mellom å skli rundt på glatt underlag om man vil gjøre en aktivitet undendørs eller helt enkelt bli inne på grunn av at det er for glatt?

Svaret ble naturligvis nei og løsningen på problemet ble den prisberømte og patenterte Bugrip-teknologien som med en spesiell grummiblanding og 15-16 integrerte stålpigger gir en dynamisk funksjon. Piggene, som er helt uavhengige av hverandre, presses innover ved trykket fra brukeren, samtidig som de tilpasser deg etter underlaget og på den måten gir best mulig grep. Bugrip-teknologien revolusjonerer markedet og Icebug blir sett på i dag som helt outstanding når det gjelder funksjonelle grepteknologier. Icebug er forgjengeren og den eneste grepspesialisten som stadig utvikler sine grepteknologier og gjør den bedre.
De få årene som merket Icebug har vært til, har de utvidet sortimentet skikkelig og i dag finnes foruten sko for terreng- og vinterløping, også populære sko tilpasset spesielt til orientering. Icebug sponser en god del stjerner innenfor sporten, og et par Icebug-sko vant VM-gull i orientering 2011! Produktporteføljen inneholder også sko for walking og light trekking samt tursko, fjellstøvler og vintersneakers.

Selvom Icebub kontinuelig utvikler sine produkter og tilgjengeligheten innenfor ulike typer aktiviteter så kommer mottoet og fellesnevneren alltid å være den samme; Best grep! Ambisjonen til selskapet er å øke menneskers mulighet til å være aktive og dermed styrke deres livskvalitet. Er du lei av å skli rundt på vinteren og at glatt underlag ødelegger treningen din? Om svaret er ja, da er Icebug helt enkelt merket for deg!

more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender