• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Icebug

År 2001 ble Icebug opprettet, et uavhengig svenskt skomerke som allerede på starten begynte å utfordre verdens sportsko giganter. Drivkraften bak Icebug er innovasjon, kreativitet og integritet – de vil lage funksjonelle og fine sko av høy kvalitet.
Grunnen til at Icebug ble til fra begynnelsen av var egentlig ren frustrasjon fra grunderne selv: Skal man virkelig behøve å velge mellom å skli rundt på glatt underlag om man vil gjøre en aktivitet undendørs eller helt enkelt bli inne på grunn av at det er for glatt?

Svaret ble naturligvis nei og løsningen på problemet ble den prisberømte og patenterte Bugrip-teknologien som med en spesiell grummiblanding og 15-16 integrerte stålpigger gir en dynamisk funksjon. Piggene, som er helt uavhengige av hverandre, presses innover ved trykket fra brukeren, samtidig som de tilpasser deg etter underlaget og på den måten gir best mulig grep. Bugrip-teknologien revolusjonerer markedet og Icebug blir sett på i dag som helt outstanding når det gjelder funksjonelle grepteknologier. Icebug er forgjengeren og den eneste grepspesialisten som stadig utvikler sine grepteknologier og gjør den bedre.
De få årene som merket Icebug har vært til, har de utvidet sortimentet skikkelig og i dag finnes foruten sko for terreng- og vinterløping, også populære sko tilpasset spesielt til orientering. Icebug sponser en god del stjerner innenfor sporten, og et par Icebug-sko vant VM-gull i orientering 2011! Produktporteføljen inneholder også sko for walking og light trekking samt tursko, fjellstøvler og vintersneakers.

Selvom Icebub kontinuelig utvikler sine produkter og tilgjengeligheten innenfor ulike typer aktiviteter så kommer mottoet og fellesnevneren alltid å være den samme; Best grep! Ambisjonen til selskapet er å øke menneskers mulighet til å være aktive og dermed styrke deres livskvalitet. Er du lei av å skli rundt på vinteren og at glatt underlag ødelegger treningen din? Om svaret er ja, da er Icebug helt enkelt merket for deg!

Icebug - Viser nå: 83 modeller

more news
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening