• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Icebug - Viser nå: 66 modeller

Icebug

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Icebug

År 2001 ble Icebug opprettet, et uavhengig svenskt skomerke som allerede på starten begynte å utfordre verdens sportsko giganter. Drivkraften bak Icebug er innovasjon, kreativitet og integritet – de vil lage funksjonelle og fine sko av høy kvalitet.
Grunnen til at Icebug ble til fra begynnelsen av var egentlig ren frustrasjon fra grunderne selv: Skal man virkelig behøve å velge mellom å skli rundt på glatt underlag om man vil gjøre en aktivitet undendørs eller helt enkelt bli inne på grunn av at det er for glatt?

Svaret ble naturligvis nei og løsningen på problemet ble den prisberømte og patenterte Bugrip-teknologien som med en spesiell grummiblanding og 15-16 integrerte stålpigger gir en dynamisk funksjon. Piggene, som er helt uavhengige av hverandre, presses innover ved trykket fra brukeren, samtidig som de tilpasser deg etter underlaget og på den måten gir best mulig grep. Bugrip-teknologien revolusjonerer markedet og Icebug blir sett på i dag som helt outstanding når det gjelder funksjonelle grepteknologier. Icebug er forgjengeren og den eneste grepspesialisten som stadig utvikler sine grepteknologier og gjør den bedre.
De få årene som merket Icebug har vært til, har de utvidet sortimentet skikkelig og i dag finnes foruten sko for terreng- og vinterløping, også populære sko tilpasset spesielt til orientering. Icebug sponser en god del stjerner innenfor sporten, og et par Icebug-sko vant VM-gull i orientering 2011! Produktporteføljen inneholder også sko for walking og light trekking samt tursko, fjellstøvler og vintersneakers.

Selvom Icebub kontinuelig utvikler sine produkter og tilgjengeligheten innenfor ulike typer aktiviteter så kommer mottoet og fellesnevneren alltid å være den samme; Best grep! Ambisjonen til selskapet er å øke menneskers mulighet til å være aktive og dermed styrke deres livskvalitet. Er du lei av å skli rundt på vinteren og at glatt underlag ødelegger treningen din? Om svaret er ja, da er Icebug helt enkelt merket for deg!

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening