• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

48H: 25% på løping, trening & yoga

Icebug - Viser nå: 68 modeller

Icebug

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Icebug

År 2001 ble Icebug opprettet, et uavhengig svenskt skomerke som allerede på starten begynte å utfordre verdens sportsko giganter. Drivkraften bak Icebug er innovasjon, kreativitet og integritet – de vil lage funksjonelle og fine sko av høy kvalitet.
Grunnen til at Icebug ble til fra begynnelsen av var egentlig ren frustrasjon fra grunderne selv: Skal man virkelig behøve å velge mellom å skli rundt på glatt underlag om man vil gjøre en aktivitet undendørs eller helt enkelt bli inne på grunn av at det er for glatt?

Svaret ble naturligvis nei og løsningen på problemet ble den prisberømte og patenterte Bugrip-teknologien som med en spesiell grummiblanding og 15-16 integrerte stålpigger gir en dynamisk funksjon. Piggene, som er helt uavhengige av hverandre, presses innover ved trykket fra brukeren, samtidig som de tilpasser deg etter underlaget og på den måten gir best mulig grep. Bugrip-teknologien revolusjonerer markedet og Icebug blir sett på i dag som helt outstanding når det gjelder funksjonelle grepteknologier. Icebug er forgjengeren og den eneste grepspesialisten som stadig utvikler sine grepteknologier og gjør den bedre.
De få årene som merket Icebug har vært til, har de utvidet sortimentet skikkelig og i dag finnes foruten sko for terreng- og vinterløping, også populære sko tilpasset spesielt til orientering. Icebug sponser en god del stjerner innenfor sporten, og et par Icebug-sko vant VM-gull i orientering 2011! Produktporteføljen inneholder også sko for walking og light trekking samt tursko, fjellstøvler og vintersneakers.

Selvom Icebub kontinuelig utvikler sine produkter og tilgjengeligheten innenfor ulike typer aktiviteter så kommer mottoet og fellesnevneren alltid å være den samme; Best grep! Ambisjonen til selskapet er å øke menneskers mulighet til å være aktive og dermed styrke deres livskvalitet. Er du lei av å skli rundt på vinteren og at glatt underlag ødelegger treningen din? Om svaret er ja, da er Icebug helt enkelt merket for deg!

more news
Sportswear herr

Fargerikt og oversized for menn i høst

Influenceren John Fornander har full oversikt over sesongens trender når det gjelder sporty ytterplagg. Her deler han noen fine tips.

Mote & trender
NO_header.jpg

Stor test av 10 superundertøy i syntet

Det nærmer seg vinterløping og skikjøring! Sats på syntetisk superundertøy som transporterer bort svette og holder kroppen tørr. Vi tester ti favoritter til dame og herre.

Mote & trender
Wyte

Hold føttene varme med Wyte

Er du ute etter nye sko til den kjølige sesongen? Wyte lanserer for første gang en kolleksjon med vintersko, som er komfortable og fine for både dame og herre.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST! 12 varme ullundertøy

Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy.

Mote & trender
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddygensere

Teddygenseren er uten tvil sesongens mykeste trend. Utstyr hele familien i det myke pile-materialet!

Mote & trender
ida b olsson

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

Kaldere vær betyr ikke nødvendigvis at du må flytte treningen inn på treningssenteret. Helseinspirasjonen Ida B Olsson vet hvordan du kler deg best etter været.

Mote & trender
Reflexplagg löpning

14 refleksplagg for høstløping

Gjør deg synlig med refleks! Vi har samlet 14 løpenyheter som er spesielt tilpasset for høst- og vintermørket.

Mote & trender
vinterlöpning

Slik skal kvinner løpe trygt i mørket

Mange kvinner føler seg utrygge i høstmørket og unngår derfor løping utendørs. Det vil merket Silva gjøre noe med gjennom løpeeventet Girls night out.

Sport & trening
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løpekolleksjon med myke, naturlige nyanser som gjenspeiler frihetsfølelsen klærne gir deg når du løper.

Mote & trender
NO-Header-HERR.jpg

Test av høstens beste liner jakker til ham

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

Mote & trender
Blacc jet vest

Vi tester løpevesten Jet fra Blacc

Synes du det er vanskelig å kle deg optimalt når du skal løpe på høsten? Vi har testet plagget alle vil løpe i når det er kaldt ute – den nye løpevesten fra Blacc!

Mote & trender
NO-Header-DAM.jpg

Best i test! Liner jakke til dame

En liner jakke er ikke bare det ultimate ytterplagget, det er også det perfekte mellomlaget. Vi har testet liner jakker i både dun og syntet på Sportamore.

Mote & trender
Blundstone

Nytt tidløst skomerke på Sportamore

Et nytt merke har kommet inn til oss på Sportamore, med funksjon og finesse i ett. Blundstone tilbyr slitesterke sko med et trendy preg og høy motefaktor.

Mote & trender
Workout_sleeping

Slik bør du trene for å sove bedre

Sover du bedre etter en hard kveldsøkt? Og bør du virkelig analysere dagen før du skal sove? Søvnforskeren forteller hvorfor du egentlig skal unngå begge deler.

Friluft & Velvære
HEADER_NO.jpg

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

Er du på jakt etter en ny pulsklokke? Vi har testet 6 av våre beste modeller – både dyre multiklokker og enklere varianter som er snille mot lommeboka.

Mote & trender