• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Bursdagsfest på Sportamore!

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Hunter

1856 var året da den amerikanske entreprenøren Henry Lee kom til Skottland for å finne en plass for skoselskapet sitt. Valget falt på Castle Silk Mills i Edinburgh der han grunnla North British Rubber Company som siden ble til Hunter Boot Ltd. På begynnelsen var det kun fire personer som jobbet i selskapet, men i 1875 hadde antallet ansatte økt til 600.

 

Produksjonen av støvler og gummistøvler økte dramatisk i sammenheng med første verdenskrig. Hunter fikk i oppdrag av den britiske armé å produsere en stabil og kraftig støvel som fungerte i oversvømte grøfter. Hunterfabrikken jobbet dag og natt og produserte enorme mengder støvler. Totalt under krigen produserte Hunter 1,185,036 par støvler.

 

I sammenheng med andre verdenskrig fikk Hunter igjen oppdrag å produsere store mengder gummistøvler og støvler. Gjennom denne tiden var 80% av produksjonen dedikert til krigsmateriale. Foruten støvler så produserte de blant annet liggeunderlag, belter og gassmasker. Etter andre verdenskrig flyttet Hunter produksjonen sin til en større fabrikk i Heathball Dumfries for å kunne møte den økende etterspørselen.

 

Hunters mest berømte gummistøvel, the Original, ble produsert for første gang for over 65 år siden. Det var den første ortopedisk utformet støvel som Hunter laget og den ble lansert samtidig som en annen klassisk modell, Royal Hunter. Begge modellene lever videre den dag i dag.

 

I løpet av 1977 ble Hunter utnevnt til kongelig hovedleverandør av hertugen av Edinburgh. I 1986 ble dette fulgt opp med samme utmerkelse, bare at denne gangen gjaldt det dronningen.

 

Sommeren 2007 var en rekordsommer for Hunter, men i takt med at material- og produksjonskostnadene stadig økte, havnet de i en ekonomisk krise. Dette førte til at de begynte å lete etter nye produksjonsmuligheter i Europa og Asia. Også hovekontoret fikk flytte men finnes idag i Edinburgh.

 

Hunter er i dag et favorittmerke og det finnes et stort utvalg av gummistøvler som passer en mengde støvelbrukere rundt om i verden – alt fra kongefamilier til festivalfolk og landbrukere.

Hunter - Viser nå: 29 modeller

more news
Test fritidsbyxor herr

Vi har testet sesongens beste fritidsbukser til ham

Trenger du en ny fritidsbukse til fotturen? Eller ser du etter en modell som du kan bygge terrassen i? Vårt mannlige testpanel har prøvd fem sesongfavoritter!

Friluft & Velvære
Test

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

Vår og regn hører sammen. Du må derfor tenke på at barnet ditt trenger noen gode gummistøvler. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler, som alle gjør det mulig for barna å plaske i vanndammer.

Mote & trender
Mental träning

Bli en bedre golfer med mental trening

Avstand, vindhastighet og svingteknikk er ikke det eneste du må tenke på for å bli en bedre golfer. Eksperten vet hvordan du trener deg opp mentalt for å håndtere motgangen på banen.

Sport & trening
Bulk – Ta till vara på kalorierna

Slik kan du hamstre inn og dra nytte av kaloriene

Snu kalorioverskuddet i din favør, da kan du trene oftere og mer intensivt. PT-en Mattias Egnell forklarer hvordan du kan gjøre som kroppsbyggere og øke porsjonene på tallerken.

Kosthold & oppskrifter
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære