• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Stor vinterferie-deal her

Hunter - Viser nå: 6 modeller

Hunter

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Hunter

1856 var året da den amerikanske entreprenøren Henry Lee kom til Skottland for å finne en plass for skoselskapet sitt. Valget falt på Castle Silk Mills i Edinburgh der han grunnla North British Rubber Company som siden ble til Hunter Boot Ltd. På begynnelsen var det kun fire personer som jobbet i selskapet, men i 1875 hadde antallet ansatte økt til 600.

 

Produksjonen av støvler og gummistøvler økte dramatisk i sammenheng med første verdenskrig. Hunter fikk i oppdrag av den britiske armé å produsere en stabil og kraftig støvel som fungerte i oversvømte grøfter. Hunterfabrikken jobbet dag og natt og produserte enorme mengder støvler. Totalt under krigen produserte Hunter 1,185,036 par støvler.

 

I sammenheng med andre verdenskrig fikk Hunter igjen oppdrag å produsere store mengder gummistøvler og støvler. Gjennom denne tiden var 80% av produksjonen dedikert til krigsmateriale. Foruten støvler så produserte de blant annet liggeunderlag, belter og gassmasker. Etter andre verdenskrig flyttet Hunter produksjonen sin til en større fabrikk i Heathball Dumfries for å kunne møte den økende etterspørselen.

 

Hunters mest berømte gummistøvel, the Original, ble produsert for første gang for over 65 år siden. Det var den første ortopedisk utformet støvel som Hunter laget og den ble lansert samtidig som en annen klassisk modell, Royal Hunter. Begge modellene lever videre den dag i dag.

 

I løpet av 1977 ble Hunter utnevnt til kongelig hovedleverandør av hertugen av Edinburgh. I 1986 ble dette fulgt opp med samme utmerkelse, bare at denne gangen gjaldt det dronningen.

 

Sommeren 2007 var en rekordsommer for Hunter, men i takt med at material- og produksjonskostnadene stadig økte, havnet de i en ekonomisk krise. Dette førte til at de begynte å lete etter nye produksjonsmuligheter i Europa og Asia. Også hovekontoret fikk flytte men finnes idag i Edinburgh.

 

Hunter er i dag et favorittmerke og det finnes et stort utvalg av gummistøvler som passer en mengde støvelbrukere rundt om i verden – alt fra kongefamilier til festivalfolk og landbrukere.

more news
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Stram passform og bedre energiretur i hvert eneste løpesteg er stikkordene for de nye, hypede løpeskoene fra Adidas. Dette mener testpanelet vårt om UltraBoost 19.

Mote & trender
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender