• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Henri Lloyd - Viser nå: 15 modeller

Henri Lloyd

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Henri Lloyd

Henri Lloyd er et britisk merke etablert i Manchester, England 1963 av Henri Strzelencki. I femti år har Henri Lloyd etablert et formidabelt inernasjonalt omdømme for sitt innovative design og kvalitet innen seiling og livsstilsklær.

Henri Lloyd har virkelig banet vei for ny teknikk, slik som å bruke nye materialer. Et eksempel på dette er 1960-tallets storselger Henri Lloyd Bri-Nylon, som brukte tapede sømmer og var den første til å bruke borrelås i produksjon av klær. Senere har Henri Lloyd vært ledende og vunnet mange utmerkelser for sitt utvalg av Blue-Eco produkter som er produsert av resirkulert og resirkulerbart materiale.

Mange eventyrere og pionerer innen global seiling og utstyr som Sir Francis Chichester, Sir Robin Knox-Johnson og Sir Ranulph Fiennes var alle mennesker som brukte Henri Lloyds revolusjonerende redskaper og utstyr. I dag er Henri Lloyd førstevalget blant moderne mestere som trippel OL-gullvinner Ben Ainslie og American Cups Yacht mannskap. Samtidig har Henri Lloyd blitt en favoritt blant mange av dagens musikk-, sport- og media personligheter.


Noen av Henri Lloyds storselgende produkter er Explorerer Boot, TP1 Vista Jacket og Milano BWR Jacket. Foruten disse produktene er Henri Lloyd veldig kjent for sine holdbare og fine seilersko i flere ulike varianter.

Henri Lloyds rykte som et premium merke innenfor mote ble født på 80-tallet da den superkule Milanesiske ungdomsbevegelsen kjent som ”Paninari” inntok Henri Lloyds ”Consort” jakke som en del av sin uniform. Et samarbeid med den inspirerende italienske designeren Olmes Carretti fulgte og med dette vokste Henri Lloyds omdømme i moteverden. På den banen fortsetter selskapet i dag med lansering av HL Jeans, den yngre mer utadvendte søsken til Henri-Lloyd og det nystartede HLMusic som satser på å bane vei for nye talenter i musikkenverden.

Henri startet selskapet basert på prinsippene ærlighet, integritet og frihet. Disse prinsippene er enda viktige grunnsteiner den dag i dag. Hans sønner som i dag driver Henri Lloyds virksomhet har lært av sin far å behandle alle med samme genuine intresse og sjarm uansett hvilken bakgrunn de har.

more news
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender