• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Bursdagsfest på Sportamore!

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Henri Lloyd

Henri Lloyd er et britisk merke etablert i Manchester, England 1963 av Henri Strzelencki. I femti år har Henri Lloyd etablert et formidabelt inernasjonalt omdømme for sitt innovative design og kvalitet innen seiling og livsstilsklær.

Henri Lloyd har virkelig banet vei for ny teknikk, slik som å bruke nye materialer. Et eksempel på dette er 1960-tallets storselger Henri Lloyd Bri-Nylon, som brukte tapede sømmer og var den første til å bruke borrelås i produksjon av klær. Senere har Henri Lloyd vært ledende og vunnet mange utmerkelser for sitt utvalg av Blue-Eco produkter som er produsert av resirkulert og resirkulerbart materiale.

Mange eventyrere og pionerer innen global seiling og utstyr som Sir Francis Chichester, Sir Robin Knox-Johnson og Sir Ranulph Fiennes var alle mennesker som brukte Henri Lloyds revolusjonerende redskaper og utstyr. I dag er Henri Lloyd førstevalget blant moderne mestere som trippel OL-gullvinner Ben Ainslie og American Cups Yacht mannskap. Samtidig har Henri Lloyd blitt en favoritt blant mange av dagens musikk-, sport- og media personligheter.


Noen av Henri Lloyds storselgende produkter er Explorerer Boot, TP1 Vista Jacket og Milano BWR Jacket. Foruten disse produktene er Henri Lloyd veldig kjent for sine holdbare og fine seilersko i flere ulike varianter.

Henri Lloyds rykte som et premium merke innenfor mote ble født på 80-tallet da den superkule Milanesiske ungdomsbevegelsen kjent som ”Paninari” inntok Henri Lloyds ”Consort” jakke som en del av sin uniform. Et samarbeid med den inspirerende italienske designeren Olmes Carretti fulgte og med dette vokste Henri Lloyds omdømme i moteverden. På den banen fortsetter selskapet i dag med lansering av HL Jeans, den yngre mer utadvendte søsken til Henri-Lloyd og det nystartede HLMusic som satser på å bane vei for nye talenter i musikkenverden.

Henri startet selskapet basert på prinsippene ærlighet, integritet og frihet. Disse prinsippene er enda viktige grunnsteiner den dag i dag. Hans sønner som i dag driver Henri Lloyds virksomhet har lært av sin far å behandle alle med samme genuine intresse og sjarm uansett hvilken bakgrunn de har.

Henri Lloyd - Viser nå: 19 modeller

more news
Test fritidsbyxor herr

Vi har testet sesongens beste fritidsbukser til ham

Trenger du en ny fritidsbukse til fotturen? Eller ser du etter en modell som du kan bygge terrassen i? Vårt mannlige testpanel har prøvd fem sesongfavoritter!

Friluft & Velvære
Test

Test: De 5 beste gummistøvlene til barn

Vår og regn hører sammen. Du må derfor tenke på at barnet ditt trenger noen gode gummistøvler. Her har vi samlet 5 fine gummistøvler, som alle gjør det mulig for barna å plaske i vanndammer.

Mote & trender
Mental träning

Bli en bedre golfer med mental trening

Avstand, vindhastighet og svingteknikk er ikke det eneste du må tenke på for å bli en bedre golfer. Eksperten vet hvordan du trener deg opp mentalt for å håndtere motgangen på banen.

Sport & trening
Bulk – Ta till vara på kalorierna

Slik kan du hamstre inn og dra nytte av kaloriene

Snu kalorioverskuddet i din favør, da kan du trene oftere og mer intensivt. PT-en Mattias Egnell forklarer hvordan du kan gjøre som kroppsbyggere og øke porsjonene på tallerken.

Kosthold & oppskrifter
Haglöfs

Softshell eller skalljakke – hva er forskjellen?

Er en softshelljakke det samme som en skalljakke? Det er på tide å finne ut hva som er forskjellen mellom de to typene.

Mote & trender
Osprey

Guide: Velg riktig løpesekk

1,5 liter, 15 liter eller en drikkevest? Ekspertene fra Osprey hjelper deg med å finne riktig ryggsekk til løpeturen din!

Sport & trening
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære