• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

48H: 25% på løping, trening & yoga

Henri Lloyd - Viser nå: 16 modeller

Henri Lloyd

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Henri Lloyd

Henri Lloyd er et britisk merke etablert i Manchester, England 1963 av Henri Strzelencki. I femti år har Henri Lloyd etablert et formidabelt inernasjonalt omdømme for sitt innovative design og kvalitet innen seiling og livsstilsklær.

Henri Lloyd har virkelig banet vei for ny teknikk, slik som å bruke nye materialer. Et eksempel på dette er 1960-tallets storselger Henri Lloyd Bri-Nylon, som brukte tapede sømmer og var den første til å bruke borrelås i produksjon av klær. Senere har Henri Lloyd vært ledende og vunnet mange utmerkelser for sitt utvalg av Blue-Eco produkter som er produsert av resirkulert og resirkulerbart materiale.

Mange eventyrere og pionerer innen global seiling og utstyr som Sir Francis Chichester, Sir Robin Knox-Johnson og Sir Ranulph Fiennes var alle mennesker som brukte Henri Lloyds revolusjonerende redskaper og utstyr. I dag er Henri Lloyd førstevalget blant moderne mestere som trippel OL-gullvinner Ben Ainslie og American Cups Yacht mannskap. Samtidig har Henri Lloyd blitt en favoritt blant mange av dagens musikk-, sport- og media personligheter.


Noen av Henri Lloyds storselgende produkter er Explorerer Boot, TP1 Vista Jacket og Milano BWR Jacket. Foruten disse produktene er Henri Lloyd veldig kjent for sine holdbare og fine seilersko i flere ulike varianter.

Henri Lloyds rykte som et premium merke innenfor mote ble født på 80-tallet da den superkule Milanesiske ungdomsbevegelsen kjent som ”Paninari” inntok Henri Lloyds ”Consort” jakke som en del av sin uniform. Et samarbeid med den inspirerende italienske designeren Olmes Carretti fulgte og med dette vokste Henri Lloyds omdømme i moteverden. På den banen fortsetter selskapet i dag med lansering av HL Jeans, den yngre mer utadvendte søsken til Henri-Lloyd og det nystartede HLMusic som satser på å bane vei for nye talenter i musikkenverden.

Henri startet selskapet basert på prinsippene ærlighet, integritet og frihet. Disse prinsippene er enda viktige grunnsteiner den dag i dag. Hans sønner som i dag driver Henri Lloyds virksomhet har lært av sin far å behandle alle med samme genuine intresse og sjarm uansett hvilken bakgrunn de har.

more news
Sportswear herr

Fargerikt og oversized for menn i høst

Influenceren John Fornander har full oversikt over sesongens trender når det gjelder sporty ytterplagg. Her deler han noen fine tips.

Mote & trender
NO_header.jpg

Stor test av 10 superundertøy i syntet

Det nærmer seg vinterløping og skikjøring! Sats på syntetisk superundertøy som transporterer bort svette og holder kroppen tørr. Vi tester ti favoritter til dame og herre.

Mote & trender
Wyte

Hold føttene varme med Wyte

Er du ute etter nye sko til den kjølige sesongen? Wyte lanserer for første gang en kolleksjon med vintersko, som er komfortable og fine for både dame og herre.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST! 12 varme ullundertøy

Vår kaldeste årstid er på vei og det er på tide å utstyre seg med et varmt lag. Vi har testet sesongens mest populære ullundertøy.

Mote & trender
7325600089051_001_48006d956c26456190d15aa8cd8561de.jpg

12 fluffy teddygensere

Teddygenseren er uten tvil sesongens mykeste trend. Utstyr hele familien i det myke pile-materialet!

Mote & trender
ida b olsson

Kle deg riktig når du skal gå eller løpe i kula

Kaldere vær betyr ikke nødvendigvis at du må flytte treningen inn på treningssenteret. Helseinspirasjonen Ida B Olsson vet hvordan du kler deg best etter været.

Mote & trender
Reflexplagg löpning

14 refleksplagg for høstløping

Gjør deg synlig med refleks! Vi har samlet 14 løpenyheter som er spesielt tilpasset for høst- og vintermørket.

Mote & trender
vinterlöpning

Slik skal kvinner løpe trygt i mørket

Mange kvinner føler seg utrygge i høstmørket og unngår derfor løping utendørs. Det vil merket Silva gjøre noe med gjennom løpeeventet Girls night out.

Sport & trening
HO18_STYLEGUIDE_NWMN_NATURAL_INSPIRATION_BLennox_0607.jpg

Luksuriøs naturlighet i Nike Terra Perma

Nike Terra Perma er en løpekolleksjon med myke, naturlige nyanser som gjenspeiler frihetsfølelsen klærne gir deg når du løper.

Mote & trender
NO-Header-HERR.jpg

Test av høstens beste liner jakker til ham

Trenger du en allsidig jakke som fungerer både som ytterlag på høsten og mellomlag på vinteren? Da er liner jakken det rette valget. Her er herremodellene som er best i test!

Mote & trender
Blacc jet vest

Vi tester løpevesten Jet fra Blacc

Synes du det er vanskelig å kle deg optimalt når du skal løpe på høsten? Vi har testet plagget alle vil løpe i når det er kaldt ute – den nye løpevesten fra Blacc!

Mote & trender
NO-Header-DAM.jpg

Best i test! Liner jakke til dame

En liner jakke er ikke bare det ultimate ytterplagget, det er også det perfekte mellomlaget. Vi har testet liner jakker i både dun og syntet på Sportamore.

Mote & trender
Blundstone

Nytt tidløst skomerke på Sportamore

Et nytt merke har kommet inn til oss på Sportamore, med funksjon og finesse i ett. Blundstone tilbyr slitesterke sko med et trendy preg og høy motefaktor.

Mote & trender
Workout_sleeping

Slik bør du trene for å sove bedre

Sover du bedre etter en hard kveldsøkt? Og bør du virkelig analysere dagen før du skal sove? Søvnforskeren forteller hvorfor du egentlig skal unngå begge deler.

Friluft & Velvære
HEADER_NO.jpg

Stor test! De beste pulsklokkene våre i alle prisklasser

Er du på jakt etter en ny pulsklokke? Vi har testet 6 av våre beste modeller – både dyre multiklokker og enklere varianter som er snille mot lommeboka.

Mote & trender