• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Henri Lloyd - Viser nå: 22 modeller

Henri Lloyd

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Henri Lloyd

Henri Lloyd er et britisk merke etablert i Manchester, England 1963 av Henri Strzelencki. I femti år har Henri Lloyd etablert et formidabelt inernasjonalt omdømme for sitt innovative design og kvalitet innen seiling og livsstilsklær.

Henri Lloyd har virkelig banet vei for ny teknikk, slik som å bruke nye materialer. Et eksempel på dette er 1960-tallets storselger Henri Lloyd Bri-Nylon, som brukte tapede sømmer og var den første til å bruke borrelås i produksjon av klær. Senere har Henri Lloyd vært ledende og vunnet mange utmerkelser for sitt utvalg av Blue-Eco produkter som er produsert av resirkulert og resirkulerbart materiale.

Mange eventyrere og pionerer innen global seiling og utstyr som Sir Francis Chichester, Sir Robin Knox-Johnson og Sir Ranulph Fiennes var alle mennesker som brukte Henri Lloyds revolusjonerende redskaper og utstyr. I dag er Henri Lloyd førstevalget blant moderne mestere som trippel OL-gullvinner Ben Ainslie og American Cups Yacht mannskap. Samtidig har Henri Lloyd blitt en favoritt blant mange av dagens musikk-, sport- og media personligheter.


Noen av Henri Lloyds storselgende produkter er Explorerer Boot, TP1 Vista Jacket og Milano BWR Jacket. Foruten disse produktene er Henri Lloyd veldig kjent for sine holdbare og fine seilersko i flere ulike varianter.

Henri Lloyds rykte som et premium merke innenfor mote ble født på 80-tallet da den superkule Milanesiske ungdomsbevegelsen kjent som ”Paninari” inntok Henri Lloyds ”Consort” jakke som en del av sin uniform. Et samarbeid med den inspirerende italienske designeren Olmes Carretti fulgte og med dette vokste Henri Lloyds omdømme i moteverden. På den banen fortsetter selskapet i dag med lansering av HL Jeans, den yngre mer utadvendte søsken til Henri-Lloyd og det nystartede HLMusic som satser på å bane vei for nye talenter i musikkenverden.

Henri startet selskapet basert på prinsippene ærlighet, integritet og frihet. Disse prinsippene er enda viktige grunnsteiner den dag i dag. Hans sønner som i dag driver Henri Lloyds virksomhet har lært av sin far å behandle alle med samme genuine intresse og sjarm uansett hvilken bakgrunn de har.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening