• Gratis frakt over 299 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

-25% på løpesko og sneakers nyheter

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Helly Hansen

Helly Hansens historie begynte i 1877. Den norske sjøkapteinen Helly Juell Hansen og konen hans Maren Margerethe begynte, etter mange år til sjøs, å produsere klær av et enkelt stoff dynket i linolje. Helly Hansens klær gjorde det stort på markedet, og fikk ros under verdensutstillingen i Paris, noe som satte fart på eksporten. Allerede under de første fem årene solgte Helly Hansen rundt 10 000 produkter.

På 20-tallet gjorde Helly Hansen sitt gjennombrudd innen produktutvikling, og resultatet ble et komplett trelagssystem, som i dag er kjent under navnet 3-Layer System. Nok et gjennombrudd i Helly Hansens historie skjedde i 1949 da Helox, en tynn plate av gjennomsiktig PVC-plast som sys inn i vanntette frakker, ble oppfunnet. Disse plaggene tok nesten helt over etter oljebaserte ytterplagg, og med 30 000 frakker solgt hver måned ble suksessen et faktum.

I 1961 utviklet Helly Hansen den første fleecen, og disse plaggene ble raskt tatt i bruk av arbeidere som trengte varme, men likevel ventilerende klær under hardt arbeid. Det nye materialet var lett, isolerende, raskttørkende og beskyttet til og med mot lett regn og snø.

På 1970-tallet utviklet Helly Hansen materialet LIFA. Fibrene i dette materialet holdt huden tørr og varm ved å presse fukt bort fra kroppen, noe som gjorde det perfekt for basisplagg til utendørsbruk. Den nye generasjonen LIFA brukes fremdeles i Helly Hansens basisplagg.

I 1980 ble Helly Teck lansert, noe som betydde at klærne både pustet og holdt fukt ute. Dette gjorde at utøvere av utendørsidrett nå kunne forvente seg et plagg som arbeidet for dem, ikke mot dem. Helly Hansens utvikling av funksjonsjakker som både er vanntette og puster har hatt stor innvirkning på hele friluftsbransjen, og varemerket Helly Hansen har blitt et av Skandinavias sterkeste merker.

1997 ble Helly Hansen kjøpt av Investcorp fra Bahrain. Siden 2006 har selskapet vært eid av Altor Equity Partners. Varemerket har blant annet blitt brukt i filmene The Perfect Storm og Touching The Void. I tillegg til at Helly Hansen i dag brukes av utøvere innen alle slags utendørsidretter, for eksempel seilere, skikjørere og eventyrere, har klærne også blitt populære innen industri, overlevelse og redning, samt som hverdagslige, men prestisjefylte ytterplagg. 

Helly Hansen - Viser nå: 171 modeller

more news
Header löparoutfit

Alt du trenger for å bli en profesjonell løper

Har du bare et par løpesko som du løper i uansett distanse? Eller har du kanskje glemt å skaffe deg løpebriller? Vi har satt sammen alt du trenger for å bli en profesjonell løper.

11 timer siden
Sport & trening
pischa

Derfor skal du ikke løpe for å gå ned i vekt

Les mer! Det er ekspertens fremste råd når det gjelder løping og vektreduksjon – en kombinasjon som i feil format faktisk kan være direkte skadelig.

3 dager siden
Kosthold & oppskrifter
Fruktmönster

Derfor er fruktmønster trendy på stranden

Hvis du ikke har lagt merke til alle bikinier, badedrakter og badeshorts som prydes av frukter fra alle mulige slag, har du mest sannsynlig bodd under en stein. Moteeksperten forklarer hvorfor trenden er så populær.

5 dager siden
Mote & trender
Better Bodies grupp

Treningsutstyr – dette trenger du på treningssenteret

Noen vil ha så lite utstyr som overhodet mulig når de trener, mens andre vil ha mye. Her er utstyret du trenger for å trene som hardcore-gymmeren!

05 jul 2019
Sport & trening
Kost och löpning

Slik skal du spise for å maksimere løpingen din

Hvor mange kalorier skal jeg spise for å beholde en sunn vekt, samtidig som jeg presser min personlige rekord? Kostholdsrådgiveren gir noen nyttige råd når det gjelder mat og løping!

03 jul 2019
Kosthold & oppskrifter
Test: löparshorts header

TEST: Sommerens beste løpeshorts til dame og herre

Når du skal ut og løpe i sommer er det viktig at du er riktig kledd. Varmen stiller høye krav til ventilasjonsevne, passform og lengde på klærne dine. Her finner du 9 modeller som holder målet!

02 jul 2019
Mote & trender
Kompressionskläder header

Derfor skal du løpe i kompresjonsklær

Medisinsk gradert kompresjon kan hjelpe deg med å øke prestasjonen, lindre skader og øke blodsirkulasjonen. Her er alt du trenger å vite om når plaggene skal brukes, hvordan og hvorfor!

01 jul 2019
Mote & trender
Gabriella Picano

Hvilken form for trening passer meg?

Det kan – men ikke nødvendigvis alltid – være vanskelig å vite hvilken form for trening som passer deg. Gabriella Picano jobber som PT og vet hvilke spørsmål du skal stille deg selv for å komme frem til hva du skal satse på.

27 jun 2019
Sport & trening
test stabila löparskor

Test: 5 stabile løpesko til dame og herre

Du er helt sikkert ute etter et par stabile løpesko hvis du har blitt fortalt at du pronerer. Vårt testpanel har løpt i 5 ekstra dempede og stabile modeller for å se hvilken modell som kan støtte deg i løpesporet.

23 jun 2019
Mote & trender
Jannica Sigurdsson

Dette skal du tenke på ved sommerløping

Mange har lyst til å begi seg ut på løpetur på sommeren. Løpsentusiasten Jannica Sigurdsson, som blant annet driver Instagramkontoen @runn1ca, deler sine beste tips til løping på sommeren.

19 jun 2019
Sport & trening
puma hybrid

10 løpesko du ikke kan gå glipp av i sommer

Sportamores store SOMMERSALG er i gang. Sjekk ut disse gullkornene og begi deg ut på løpetur.

16 jun 2019
Mote & trender
Maja Pernefeldt tunga lyft

Slik løfter du trygt – uten å skade ryggen din

Korrekt markløft handler ikke bare om å stå i hoftebreddes avstand med føttene og bøye kroppen i riktig posisjon. Fysioterapauten slår et slag for den indre spenningen og forklarer hvordan du løfter skadefritt.

13 jun 2019
Sport & trening
Helly Hansen seglarjacka

Derfor skal du ha en seilerjakke i stedet for en vanlig regnjakke

Alle som har seilet i norsk farvann vet at sommeren aldri er feilfri. Det er på tide å gå til innkjøp av en vanntett seilerjakke nå som seilersesongen er i gang. Dette skal du tenke på.

08 jun 2019
Mote & trender
Löpträning teknik

Video: Automatiser løpesteget ditt ved hjelp av tre trinn

Du har sikkert hørt at du må tenke på hoft, holdning og fotisett når du løper. Men det er lettere sagt enn gjort. Slik automatiserer du holdningen og løpesteget.

07 jun 2019
Sport & trening
Kari Traa

Guide: Velg riktig treningsveske

Plass til matpakke og laptop? Ryggsekk eller skulderveske? Slik finner du treningsvesken med de riktige funksjonene for deg.

06 jun 2019
Mote & trender