• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på mengder av sko med kode

Haglöfs - Viser nå: 104 modeller

Haglöfs

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Haglöfs

Historien og Haglöfs begynte i Torsång i Sverige, en fin vårdag 1914. Victor Haglöf hadde sydd klar den første omgangen av ryggsekker som han ga seg ut for å selge til bygdens bønder og skogsfolk. Det ble suksess og dette var bare begynnelsen til noe som viste seg å bli Nordens største outdoormerke.

Haglöfs er idag Nordens største leverandør av outdoorprodukter. Victors ryggsekk har vokst til 500 ulike elementer og Haglöfs marked har ekspandert fra Torsång Rättvik og Sveg til hele Skandinavia, Europa og Japan etter 96 fremgangsrike år i outdoorbransjen.

Grunnlaget for Haglöfs etablering er fortsatt fremfor alt å lage utstyr som fungerer under menneskers mest ekstremt krevende aktiviteter. For å oppnå disse målene har Haglöfs satt sammen et team av ekstremklatrere, sertifiserte fjellguider og multiutøvere som får forhåndsteste produktene og si hva de synes er bra eller dårlig med de. Alt for å få et så gjennomtenkt produkt som mulig med detaljer som de beste etterspør.

Hver detalj er veldig viktig for Haglöfs, det kan handle om å tenke minimalistisk ved å lage et helt sortiment av ryggsekker, soveposer og outdoorklær som er ekstremt lette. Produkter hvor det er fjernet alle unødvendige ting, der kun det nødvendigste finnes, alt for å holde vekten nede. Det kan også handle om å utvikle riktig tape til sømmene på klærne for å holde vekten nede, men samtidig garantere vanntetthet og full funksjonalitet. Haglöfs er spesialister og tenker på detaljer.

Haglöfs jobber med mange ulike materiale og produsenter av materialer og de bruker blant annet GORE-TEX i mange av plaggene sine, (både i sko og klær). Dette garanterer at plagget er vanntett men samtidig beholder pusteevnen noe som holde deg tørr og med behagelig temperatur.

Alle som jobber på Haglöfs er dedikerte outdoormennesker med stor erfaring innen friluftsliv. På Sportamore finner du sko, støvler, sandaler, jakker, bukser, skjorter, gensere, ryggsekker, soveposer, sportsbager og mye mere fra Haglöfs.

more news
Josefin Jensen

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

Influenceren Josefin Jensen har stålkontroll på trendene når det gjelder ytterplagg. Hun deler sine beste tips til å gå høsten i møte med en deilig og sporty stil.

Mote & trender
Pendlarjackor dam NO

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

Hvordan tar du deg til jobben? Vi har testet de beste jakkene som passer til ulike måter å komme seg til og fra jobben på. Finn en passelig pendlerjakke for deg!

Mote & trender
Pendlarjackor herr NO

Best i test! Pendlerjakker til ham

Hva slags jakke bruker du på vei til jobben? Vårt mannlige testpanel har pendlet til jobben på ulike måter med ulike jakker – her er modellene som er best i test.

Mote & trender
Test tights no.jpg

Best i test! Høstens heteste tights

Er du en av dem som trenger minst ti ulike tights for en komplett treningsgarderobe? Vi også! Her er høstens nyheter som er best i test.

Mote & trender
Jackor:2018

10 banebrytende høstjakker til henne

Om du liker den sporty stilen er det bare én jakke som gjelder i høst: den puffy dunjakken. Retro, sporty og kjempefint. Her er 10 av våre favoritter akkurat nå.

Mote & trender
Bananscones

Oppskrift: Gode bananscones på 20 minutter

Nybakte bananscones er en perfekt start på helgen. Med denne oppskriften får du en luksusfrokost på null komma niks!

Kosthold & oppskrifter
NO_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sesongens største løpenyhet fra Nike har endelig landet! Vil du vite hvordan de er å løpe i? Her er testpanelets vurdering og kommentarer.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-09-11 kl. 10.52.04.png

3 gode grønne oppskrifter

Hvis du vil spise mer grønt er Therese Elgquists bok, The new green protein, høstens lesestoff. Her er tre av hennes favorittoppskrifter fra boken.

Kosthold & oppskrifter
Isbjörn

Tenk på dette når du skal kjøpe barnedress

Vi går mot kaldere tider og det er snart på tide å se nærmere på dresser til de små. Hva er det viktigste å tenke på? Her er en kjøpeguide til barnedresser!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter.

Mote & trender
NO Header sneaker

TEST! Sneakers for henne

Sneakers er alltid et trygt valg. Det er fint, det er enkelt å matche og fremfor alt er det behagelig for føttene. Sjekk ut testen vår og finn dine nye favoritter!

Mote & trender
NO Header herr

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

Du kan aldri få for mange sneakers. Gå høsten i møte med noen nye favoritter – vi har testet 7 trendy modeller for herrer.

Mote & trender
haglöfs

Høsten ifølge Haglöfs

Haglöfs er et klassisk varemerke som lager jakker, sko og ryggsekker med maksimal funksjonalitet og minimal miljøpåvirkning. Her er høstens gullkorn.

Mote & trender
New Green Protein

Grønne proteinkilder – slik fungerer det!

Et plantebasert kosthold er mer trendy enn noensinne, men dette med proteiner kan virke litt vanskelig. Her er alt du bør vite om grønne proteinkilder.

Kosthold & oppskrifter
Chris Boots.2018

Høstens heteste damestøvler

Høstsko i god kvalitet er en av de beste investeringene i skohylla. Vi har valgt ut tre trender på bootsfronten som er verdt å se nærmere på.

Mote & trender