• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen
0 : : 0 : : 0 Barneprodukter -30%

Haglöfs - Viser nå: 120 modeller

Haglöfs

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Haglöfs

Historien og Haglöfs begynte i Torsång i Sverige, en fin vårdag 1914. Victor Haglöf hadde sydd klar den første omgangen av ryggsekker som han ga seg ut for å selge til bygdens bønder og skogsfolk. Det ble suksess og dette var bare begynnelsen til noe som viste seg å bli Nordens største outdoormerke.

Haglöfs er idag Nordens største leverandør av outdoorprodukter. Victors ryggsekk har vokst til 500 ulike elementer og Haglöfs marked har ekspandert fra Torsång Rättvik og Sveg til hele Skandinavia, Europa og Japan etter 96 fremgangsrike år i outdoorbransjen.

Grunnlaget for Haglöfs etablering er fortsatt fremfor alt å lage utstyr som fungerer under menneskers mest ekstremt krevende aktiviteter. For å oppnå disse målene har Haglöfs satt sammen et team av ekstremklatrere, sertifiserte fjellguider og multiutøvere som får forhåndsteste produktene og si hva de synes er bra eller dårlig med de. Alt for å få et så gjennomtenkt produkt som mulig med detaljer som de beste etterspør.

Hver detalj er veldig viktig for Haglöfs, det kan handle om å tenke minimalistisk ved å lage et helt sortiment av ryggsekker, soveposer og outdoorklær som er ekstremt lette. Produkter hvor det er fjernet alle unødvendige ting, der kun det nødvendigste finnes, alt for å holde vekten nede. Det kan også handle om å utvikle riktig tape til sømmene på klærne for å holde vekten nede, men samtidig garantere vanntetthet og full funksjonalitet. Haglöfs er spesialister og tenker på detaljer.

Haglöfs jobber med mange ulike materiale og produsenter av materialer og de bruker blant annet GORE-TEX i mange av plaggene sine, (både i sko og klær). Dette garanterer at plagget er vanntett men samtidig beholder pusteevnen noe som holde deg tørr og med behagelig temperatur.

Alle som jobber på Haglöfs er dedikerte outdoormennesker med stor erfaring innen friluftsliv. På Sportamore finner du sko, støvler, sandaler, jakker, bukser, skjorter, gensere, ryggsekker, soveposer, sportsbager og mye mere fra Haglöfs.

more news
+H21448_eCommerce_Ready_To_Go_FW18_FW18_Ready_to_Go_PDP_All_Markets_PDP_LAM_0_DUA_DR.jpg

Den nye kolleksjonen fra Adidas – inspirert av Stella McCartney

Adidas har hatt et langt samarbeid med designeren Stella McCartney, noe som feires med den nye kolleksjonen Statement. Sjekk ut de fine plaggene her.

Mote & trender
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 farsdagsgaver

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Her er 15 gaver alle pappaer blir glade for.

Mote & trender
kokosdröm_.png

Oppskrifter: Unicorn toast & kokosdrøm

Maten som ser like god ut som den smaker får alltid plusspoeng av oss. Disse to oppskriftene kommer garantert til å vekke mat-instagrammeren i deg.

Kosthold & oppskrifter
NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Mote & trender
Overaller barn no

Test av vinterens varmeste barnedresser

Årets viktigste innkjøp til de minste i familien er definitivt vinterdressen. Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig.

Mote & trender
IdaB

3 øvelser som gir deg en sterk rumpe

Rumpe, glutes, booty eller sete? Kroppens største muskel har mange navn og hjelper oss betydelig mer enn man tror. PT-en Ida Bergfoth forklarer hvorfor og viser sine tre beste rumpeøvelser.

Sport & trening
Vegansk snabbmat 1.png

Veganske brunsj-favoritter

Leter du etter raske, gode veganske oppskrifter som passer utmerket til en koselig brunsj i helgen? Vær så god!

Kosthold & oppskrifter
Ida Bergfoth

Hjemmetrening med egen kroppsvekt

Er det vanskelig å sette av tid til trening? PT-en Ida Bergfoth har den perfekte hjemmetreningen som aktiverer hele kroppen på en tidseffektiv måte.

Sport & trening
Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Mote & trender
Wyte jacka

15 must-have plagg i høstens heteste farge

Høstens mest trendy farge er helt klart den vinrøde kuløren, eller burgunder som den kalles av moteeliten. Vi har plukket frem 15 høstplagg for henne som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
Chins pull ups

Hva er forskjellen på pull-ups og chins?

Chins, chin-ups og pull-up – kjært barn har mange navn, eller? PT-en Jonathan Fagerlund forklarer forskjellen på øvelsene og gir tips til hvordan du kan trene opp styrken din.

Sport & trening
Header löpartights NO

8 varme løpetights som er best i test

Dropp tredemølla og fortsett med løpingen ute i høst og vinter. Med en fôret tights forsvinner unnskyldningene om at det er for kaldt ute. Her er damemodellene som har blitt best i test!

Mote & trender
Nike Utility.png

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

Noen av Nikes mest populære løpesko har blitt rustet opp til høsten og vinteren. Hold føttene tørre og varme uansett vær i nyheten Nike Shield.

Mote & trender
Karljohanfries.png

Vegetarisk hverdagsmiddag på brett

Julia Tuvesson, kjent som matbloggeren Tuvessonskan, har nettopp sluppet sin første bok. I den svenske boken, Plåtmat, finner du gode vegetariske oppskrifter som lages på et brett.

Kosthold & oppskrifter