• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

SPRING DEAL -25%

Haglöfs - Viser nå: 145 modeller

Haglöfs

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Haglöfs

Historien og Haglöfs begynte i Torsång i Sverige, en fin vårdag 1914. Victor Haglöf hadde sydd klar den første omgangen av ryggsekker som han ga seg ut for å selge til bygdens bønder og skogsfolk. Det ble suksess og dette var bare begynnelsen til noe som viste seg å bli Nordens største outdoormerke.

Haglöfs er idag Nordens største leverandør av outdoorprodukter. Victors ryggsekk har vokst til 500 ulike elementer og Haglöfs marked har ekspandert fra Torsång Rättvik og Sveg til hele Skandinavia, Europa og Japan etter 96 fremgangsrike år i outdoorbransjen.

Grunnlaget for Haglöfs etablering er fortsatt fremfor alt å lage utstyr som fungerer under menneskers mest ekstremt krevende aktiviteter. For å oppnå disse målene har Haglöfs satt sammen et team av ekstremklatrere, sertifiserte fjellguider og multiutøvere som får forhåndsteste produktene og si hva de synes er bra eller dårlig med de. Alt for å få et så gjennomtenkt produkt som mulig med detaljer som de beste etterspør.

Hver detalj er veldig viktig for Haglöfs, det kan handle om å tenke minimalistisk ved å lage et helt sortiment av ryggsekker, soveposer og outdoorklær som er ekstremt lette. Produkter hvor det er fjernet alle unødvendige ting, der kun det nødvendigste finnes, alt for å holde vekten nede. Det kan også handle om å utvikle riktig tape til sømmene på klærne for å holde vekten nede, men samtidig garantere vanntetthet og full funksjonalitet. Haglöfs er spesialister og tenker på detaljer.

Haglöfs jobber med mange ulike materiale og produsenter av materialer og de bruker blant annet GORE-TEX i mange av plaggene sine, (både i sko og klær). Dette garanterer at plagget er vanntett men samtidig beholder pusteevnen noe som holde deg tørr og med behagelig temperatur.

Alle som jobber på Haglöfs er dedikerte outdoormennesker med stor erfaring innen friluftsliv. På Sportamore finner du sko, støvler, sandaler, jakker, bukser, skjorter, gensere, ryggsekker, soveposer, sportsbager og mye mere fra Haglöfs.

more news
löparskor

På tide å kjøpe nye løpesko? Husk dette!

Alt du bør vite før du investerer i nye løpesko.

Sport & trening
Spänningshuvudvärk

Tren bort spenningshodepinen

Får du spenningshodepine etter en lang arbeidsdag? Her får du 5 tips for å motvirke det!

Friluft & Velvære
Tommy Sport

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

Det blir mer og mer populært med funksjonell sportsmote, og våren 2019 er den stilige vindjakken på topp. Her er modellene vi ikke kan stoppe å lengte etter.

Mote & trender
Löparjackor

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

Før vi beveger oss inn i sommermånedene er det smart med en løpejakke på vindfulle løpeturer. Vi har testet herremodellene som både er fine og funksjonelle. Løp og kjøp!

Mote & trender
Header.png

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

Vi har testet seksten modeller. Alt fra lett til høy støtte. I basisfarger og vårens mest trendy farger. Her er sesongens mest populære sports-BH'er!

Mote & trender
Löparjackor Test

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

Det er et sikkert vårtegn når løpelysten kommer tilbake igjen. Når det fortsatt er litt kjølig i luften, kreves det en løpejakke som beskytter mot vind. Her er testpanelets favoritter våren 2019.

Mote & trender
Grym_Evo_W_I4A9550.jpg

Alt du vil vite om Grym Evo, den nye skalljakken fra Haglöfs

Det er ingen tilfeldighet at Haglöfs nye skalljakke heter Grym. Den er spesielt utviklet for tøft, nordisk klima og blir fort en ny favoritt for friluftsmennesker.

Mote & trender
Nike Tanjun

9 fine damesneakers våren 2019

Har du også lyst til å pakke bort vinterstøvlene? Her er ni nyheter egnet for sneakersvær.

Mote & trender
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers våren 2019

Snart er det vår, hurra! Feir med noen splitter nye sneakers. Her er åtte herremodeller vi liker litt ekstra akkurat nå.

Mote & trender
iStock-852688676.jpg

Har du IBS? Les dette!

Dersom du mistenker at du har IBS, gjelder det å få kontroll over kostholdet ditt. Vi har pratet med Sofia Antonsson, Sveriges fremste ekspert på problemmager, om hva du kan gjøre for å føle deg bedre.

Kosthold & oppskrifter
Header-HERR.jpg

TEST! Nye treningssko for ham 2019

Årets treningsnyheter har rullet inn på Sportamore og vårt mannlige testpanel har svettet i seks nye treningssko. Her er modellene som er best i test!

Mote & trender
Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

Mote & trender
Puma Cilia.jpg

Vårens heteste sneakers 2019

Praktiske, kraftige og retro. Her er de tre heteste sneakerstrendene i 2019.

Mote & trender
padel racket test

Best i test: Padelracket 2019

Er du på jakt etter en ny padelracket? Da har du kommet riktig. Vårt treffsikre testpanel har testet de 6 beste modellene våre på padelbanen. Hvilken passen best til deg?

Sport & trening
Header_DAM.png

Best i test! Nye løpesko for kvinner 2019

Ut med det gamle og inn med det nye! Løpesesongen 2019 er endelig i gang og det er tid for å utstyre seg med nye favoritter på føttene.

Mote & trender