• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

SKONYTT! -25% PÅ SKONYHETER

Haglöfs - Viser nå: 100 modeller

Haglöfs

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Haglöfs

Historien og Haglöfs begynte i Torsång i Sverige, en fin vårdag 1914. Victor Haglöf hadde sydd klar den første omgangen av ryggsekker som han ga seg ut for å selge til bygdens bønder og skogsfolk. Det ble suksess og dette var bare begynnelsen til noe som viste seg å bli Nordens største outdoormerke.

Haglöfs er idag Nordens største leverandør av outdoorprodukter. Victors ryggsekk har vokst til 500 ulike elementer og Haglöfs marked har ekspandert fra Torsång Rättvik og Sveg til hele Skandinavia, Europa og Japan etter 96 fremgangsrike år i outdoorbransjen.

Grunnlaget for Haglöfs etablering er fortsatt fremfor alt å lage utstyr som fungerer under menneskers mest ekstremt krevende aktiviteter. For å oppnå disse målene har Haglöfs satt sammen et team av ekstremklatrere, sertifiserte fjellguider og multiutøvere som får forhåndsteste produktene og si hva de synes er bra eller dårlig med de. Alt for å få et så gjennomtenkt produkt som mulig med detaljer som de beste etterspør.

Hver detalj er veldig viktig for Haglöfs, det kan handle om å tenke minimalistisk ved å lage et helt sortiment av ryggsekker, soveposer og outdoorklær som er ekstremt lette. Produkter hvor det er fjernet alle unødvendige ting, der kun det nødvendigste finnes, alt for å holde vekten nede. Det kan også handle om å utvikle riktig tape til sømmene på klærne for å holde vekten nede, men samtidig garantere vanntetthet og full funksjonalitet. Haglöfs er spesialister og tenker på detaljer.

Haglöfs jobber med mange ulike materiale og produsenter av materialer og de bruker blant annet GORE-TEX i mange av plaggene sine, (både i sko og klær). Dette garanterer at plagget er vanntett men samtidig beholder pusteevnen noe som holde deg tørr og med behagelig temperatur.

Alle som jobber på Haglöfs er dedikerte outdoormennesker med stor erfaring innen friluftsliv. På Sportamore finner du sko, støvler, sandaler, jakker, bukser, skjorter, gensere, ryggsekker, soveposer, sportsbager og mye mere fra Haglöfs.

more news
Puma XT Fuse

De beste håndballskoene i 2019

Hvis du har sett på Håndball-VM har du mest sannsynlig sett skoene Puma Rise Fuse XT på en del spillere. Vi tok en prat med venstrebacken Simon Jeppsson, som elsker skoene sine.

Mote & trender
UA Hovr

Løpeskoene du ikke vil gå glipp av i 2019

Hvilke løpenyheter kan du virkelig ikke gå glipp av dette året? Vi vet!

Mote & trender
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

Om du ser etter noen sko som takler det nordiske vinterværet helt uten problemer, så er det Mount Baker fra Canada Snow du skal satse på.

Mote & trender
Kitchen workout

Kitchen workout – 6 øvelser med miniband

Det er lett tilgjengelig, enkelt å sette opp og tidseffektivt. En treningsøkt foran spisebordet er derimot hardere enn du tror!

Sport & trening
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
Yoga Veronica Jäderlund

Slik blir du en yogi i 2019

Nytt år, ny yogarutine! Yogin Veronica Jäderlund guider deg til en rolig og stressfri 2019.

Friluft & Velvære
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
278356.jpg

Derfor skal du bade i kaldt vann

Det er gratis, enkelt og gir en rekke positive helseeffekter. Dette er året hvor du skal begi deg ut i iskaldt vann.

Friluft & Velvære
Hälsoångest

Har du helseangst?

Om du har et overdrevent fokus på din egen helse eller en konstant redsel for å bli alvorlig syk, kan du være utsatt for helseangst. Her er ekspertens tips til hvordan du kan få hjelp med problemet ditt.

Friluft & Velvære
Massage

Vondt i ryggen? Test denne ryggmassasjen

Det er ingen nyhet at kontorjobb, gjøremål og trening kan gi en vond rygg. Her er ryggmassasjen som (til og med) partneren din kan lære seg.

Friluft & Velvære
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
iStock-692990626.jpg

5 helsetrender i 2019

Trendeksperten speider etter hva som gjelder innenfor wellness det kommende året. Her er de fem største trendene du bør vite om.

Friluft & Velvære
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender