• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Årets påskeegg er fylt med..

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Gococo

Det svenske merket Gococo ble etablert i 2009 av søstrene Annie og Linneéa Wennergren. Grunnlaget for Gococos idé, å utvikle funksjonsklær med absolutt beste funksjon, ble sammensatt for lenge siden. Oppvokst i en tekstilfamilie med høy aktivitetsnivå i både skibakken og på havet samt erfaringer med utallige undertøy har skapt innsikten om hvor viktig det er med bra klær, men også hvor få klær det er som virkelig lever opp til hva de lover. Uregnelig er antallet undertøy og sokker som blir kastet i søpla etter bare 20 gangers bruk på grunn av illeluktende svettelukt som ikke går an å vaske ut, dålig tørkeytelse, dålig evne til å håndtere svetten på kroppen m.m. Gococo har derfor utviklet sokker for alle typer aktiviteter. Hos Gococo finner du alt fra ull-, tur-, løpe- og funksjonssokker til ski- og kompresjonssokker.


Gococo bruker kun markedets mest holdbare materiale og bruker stor del av funksjonsmaterialet Cocona® i kolleksjonen sin. Coconas egenskaper kommer fra en naturlig teknologi, uten kjemiske tilsetninger, og har tross alt det bedre ytelse enn konkurrenter på markedet. Grunnen til at Gococo bruker Coconas er på grunn av disse kraftfulle egenskapene:


Ekstremt rasktørkende – Coconas høye andel av aktivt karbon bidrar til en rasktørkende prosess som er opp til syv ganger raskere enn lignende materiale. Plaggets tørketid er avgjørende for hvordan kroppen klarer å håndtere de temperaturforskjellene som oppstår ved aktivitet og trening.


Lukteliminator- Det aktive karbonet i Cocona omslutter luktmolekyler som utgis først ved vask og gir plagget en fresh følelse under hele treningsøkten.
UV beskyttelse- Coconanettet i Gococo gir plagget en UV beskyttelse med opp til +50 UPF (Ultra Violet Protection Faktor) noe som er det høyeste som kan oppnås for å beskytte kroppen mot solens farlige stråler.


Antistatisk – Med det aktive karbonet som finnes i garnet blir plaggene fra Gococo antistatisk noe som er til stor fordel når man blant annet trener i kaldere klima.


Motstandsdyktighet - Egenskaper i Gococos produkter sitter igjen i hele plaggets levetid og kan ikke slites eller vaskes ut.


Gococo begynte under sine første år å fokusere på sokkemarkedet for å deretter ta steget mot en bredere retning med t-shirts og undertøy. For hver sesong utvidet Gococo sortimentet med nye spennende produkter som fremmer prestasjonen sammen med lekfulle farger og fresh design. I dag finnes Gococo i Frankrike, Russland, Polen, Mellomøsten og Skandinavia. Gococo produktene blir produsert i blant annet Litauen og Sri Lanka.

Gococo - Viser nå: 70 modeller

more news
Löparskor dam 2019

Test! De beste løpeskoene til henne 2019

Grusen på gatene er borte og det kan bare bety en ting – det er på tide å innvie et par nye løpesko. Her er damemodellene som er best i test denne sesongen!

Mote & trender
Header-HERR-2.jpg

Test! De beste løpeskoene til ham 2019

Press din personlige rekord med nye løpesko! Her er sesongens herremodeller som er best i test.

Mote & trender
Elvine

Her er vårens jakketrender for ham

Bomberjakke, grønt eller ryddig – hvilken jakketrend skal du satse på denne våren? Her har vi listet opp de tre viktigste trendene å holde styr på!

Mote & trender
Kari Traa

Her er tre vårlige jakketrender for henne

Det er på tide å finne frem den tynne jakken for et fint antrekk i byen. Her har vi listet opp tre hotte trender denne våren. Kombiner friluftsliv med fashion!

Mote & trender
Intervallpass

Tre intervalløkter du kan stjele fra eliteutøveren

De tørre veiene lokker mange ut på løpetur, men ikke alle liker å løpe langt og lenge. Her er tre intervalløkter du kan ta mellom distanseøktene

Sport & trening
Huvudvärk

Derfor får du hodepine når du trener

Får du vondt i hodet når du trener? Da er det mest sannsynlig anstrengelseshodepine. Men ingen grunn til bekymring, det er ikke farlig og du kan gjøre noe med det.

Friluft & Velvære
Högintensiv träning

Slik maksimerer du din høyintensive trening

Høyintensiv trening er både utfordrende og gir bra effekt. Men hva kan man gjøre for å maksimere økten din? Det vet PT-en Pischa Strindstedt!

Sport & trening
TESTBILD

PT-en tester: Så bra er de trendy treningsklærne

All ære til fashion, men hvor squatvennlige er egentlig de trendy treningsklærne fra motemerkene? Treningsprofilen Sara Wiss har testet tre fine outfit for å se hvor bra de er.

Mote & trender
Sara Hoy

Yoga for å lindre ryggsmertene dine

Yoga er et perfekt redskap for å roe ned og redusere stressnivået. Men visste du at det også lindrer ryggsmerter?

Friluft & Velvære
726424686933_001_96af07d7e1bd4bdfbd0cd823cddb74b2.jpg

Sesongens survival kit for ham

Hva trenger du egentlig for at dette skal bli din beste vår noensinne? Vi har satt sammen det ultimate utstyret du trenger til forsommerens eventyr.

Mote & trender
5713770031574_001_e485521f37494cc9bdaf33dbd7dc6fcf.jpg

8 vårfavoritter du IKKE vil gå glipp av

Alt du trenger for å rocke sesongens hverdagslook er duse pastellfarger og en blanding av materialer. Her er 8 vårfavoritter!

Mote & trender
Nike Free

De nye Nike Free gjør løpesteget ditt enda mer fleksibelt

Du som har kjennskap til Nike Free vet at det er løpesko for deg som vil ha den naturlige barfot-følelsen. Sjekk ut de to nye modellene som er mer fleksible enn noensinne!

Mote & trender
Camelbak

Hvilken vannflaske skal jeg ha?

BPA-fri plast, glass eller stål – vannflasker finnes det mange av og det kan være vanskelig å vite hvilken modell du skal satse på. Bruk vår guide til å finne ut hvilken flaske som passer deg!

Sport & trening
Cykelbyxor

TEST! Sykkelshorts til ham og henne

Sykkelshorts med pad er helt klart en av dine viktigste investeringer når du skal opp på setet og tråkke i vei. Vi har testet sesongens mest populære modeller!

Mote & trender
Löpartights test

Vi tester sesongens løpetights til ham

I takt med at solen stiger mer og mer, er det alltid et bra alternativ med en løpetur i lunsjen eller på kveldstid. Her er våre fem beste løpetights til menn.

Mote & trender