• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Gococo - Viser nå: 61 modeller

Gococo

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Gococo

Det svenske merket Gococo ble etablert i 2009 av søstrene Annie og Linneéa Wennergren. Grunnlaget for Gococos idé, å utvikle funksjonsklær med absolutt beste funksjon, ble sammensatt for lenge siden. Oppvokst i en tekstilfamilie med høy aktivitetsnivå i både skibakken og på havet samt erfaringer med utallige undertøy har skapt innsikten om hvor viktig det er med bra klær, men også hvor få klær det er som virkelig lever opp til hva de lover. Uregnelig er antallet undertøy og sokker som blir kastet i søpla etter bare 20 gangers bruk på grunn av illeluktende svettelukt som ikke går an å vaske ut, dålig tørkeytelse, dålig evne til å håndtere svetten på kroppen m.m. Gococo har derfor utviklet sokker for alle typer aktiviteter. Hos Gococo finner du alt fra ull-, tur-, løpe- og funksjonssokker til ski- og kompresjonssokker.


Gococo bruker kun markedets mest holdbare materiale og bruker stor del av funksjonsmaterialet Cocona® i kolleksjonen sin. Coconas egenskaper kommer fra en naturlig teknologi, uten kjemiske tilsetninger, og har tross alt det bedre ytelse enn konkurrenter på markedet. Grunnen til at Gococo bruker Coconas er på grunn av disse kraftfulle egenskapene:


Ekstremt rasktørkende – Coconas høye andel av aktivt karbon bidrar til en rasktørkende prosess som er opp til syv ganger raskere enn lignende materiale. Plaggets tørketid er avgjørende for hvordan kroppen klarer å håndtere de temperaturforskjellene som oppstår ved aktivitet og trening.


Lukteliminator- Det aktive karbonet i Cocona omslutter luktmolekyler som utgis først ved vask og gir plagget en fresh følelse under hele treningsøkten.
UV beskyttelse- Coconanettet i Gococo gir plagget en UV beskyttelse med opp til +50 UPF (Ultra Violet Protection Faktor) noe som er det høyeste som kan oppnås for å beskytte kroppen mot solens farlige stråler.


Antistatisk – Med det aktive karbonet som finnes i garnet blir plaggene fra Gococo antistatisk noe som er til stor fordel når man blant annet trener i kaldere klima.


Motstandsdyktighet - Egenskaper i Gococos produkter sitter igjen i hele plaggets levetid og kan ikke slites eller vaskes ut.


Gococo begynte under sine første år å fokusere på sokkemarkedet for å deretter ta steget mot en bredere retning med t-shirts og undertøy. For hver sesong utvidet Gococo sortimentet med nye spennende produkter som fremmer prestasjonen sammen med lekfulle farger og fresh design. I dag finnes Gococo i Frankrike, Russland, Polen, Mellomøsten og Skandinavia. Gococo produktene blir produsert i blant annet Litauen og Sri Lanka.

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening