• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

Gococo - Viser nå: 65 modeller

Gococo

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Gococo

Det svenske merket Gococo ble etablert i 2009 av søstrene Annie og Linneéa Wennergren. Grunnlaget for Gococos idé, å utvikle funksjonsklær med absolutt beste funksjon, ble sammensatt for lenge siden. Oppvokst i en tekstilfamilie med høy aktivitetsnivå i både skibakken og på havet samt erfaringer med utallige undertøy har skapt innsikten om hvor viktig det er med bra klær, men også hvor få klær det er som virkelig lever opp til hva de lover. Uregnelig er antallet undertøy og sokker som blir kastet i søpla etter bare 20 gangers bruk på grunn av illeluktende svettelukt som ikke går an å vaske ut, dålig tørkeytelse, dålig evne til å håndtere svetten på kroppen m.m. Gococo har derfor utviklet sokker for alle typer aktiviteter. Hos Gococo finner du alt fra ull-, tur-, løpe- og funksjonssokker til ski- og kompresjonssokker.


Gococo bruker kun markedets mest holdbare materiale og bruker stor del av funksjonsmaterialet Cocona® i kolleksjonen sin. Coconas egenskaper kommer fra en naturlig teknologi, uten kjemiske tilsetninger, og har tross alt det bedre ytelse enn konkurrenter på markedet. Grunnen til at Gococo bruker Coconas er på grunn av disse kraftfulle egenskapene:


Ekstremt rasktørkende – Coconas høye andel av aktivt karbon bidrar til en rasktørkende prosess som er opp til syv ganger raskere enn lignende materiale. Plaggets tørketid er avgjørende for hvordan kroppen klarer å håndtere de temperaturforskjellene som oppstår ved aktivitet og trening.


Lukteliminator- Det aktive karbonet i Cocona omslutter luktmolekyler som utgis først ved vask og gir plagget en fresh følelse under hele treningsøkten.
UV beskyttelse- Coconanettet i Gococo gir plagget en UV beskyttelse med opp til +50 UPF (Ultra Violet Protection Faktor) noe som er det høyeste som kan oppnås for å beskytte kroppen mot solens farlige stråler.


Antistatisk – Med det aktive karbonet som finnes i garnet blir plaggene fra Gococo antistatisk noe som er til stor fordel når man blant annet trener i kaldere klima.


Motstandsdyktighet - Egenskaper i Gococos produkter sitter igjen i hele plaggets levetid og kan ikke slites eller vaskes ut.


Gococo begynte under sine første år å fokusere på sokkemarkedet for å deretter ta steget mot en bredere retning med t-shirts og undertøy. For hver sesong utvidet Gococo sortimentet med nye spennende produkter som fremmer prestasjonen sammen med lekfulle farger og fresh design. I dag finnes Gococo i Frankrike, Russland, Polen, Mellomøsten og Skandinavia. Gococo produktene blir produsert i blant annet Litauen og Sri Lanka.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening