Få -30% rabatt her

Exel - Viser nå: 50 modeller

Exel

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Exel

Frigjør ditt potensial med Exel. Varemerket Exel har en lang tradisjon med innovasjoner og idrettslige prestasjoner bak seg. Bak Exel produktene ligger en tradisjon med verdensledende teknologi og produksjon av komposittmateriale i verdensklasse. Navnet Exel kommer fra ordet explosive electronics, hvilket var utgangspunktet for varemerkets opprinnelse. Exel ble grunnlagt i Finland av tre kjemikere i 1960. Siden 1970-tallet har Exel spesialisert seg på å levere høyinnovativt sportsutstyr og i dag er merket en av de største produsentene innen innebandy. Varemerkets første suksess om allerede i 1976 ved OS i Innsbruck, da Exel som første merke slo gjennom med langrennstaver av komposittmateriale. Siden den først innebandykøllen ble produser på 1990-tallet har sortimentet utviklet seg til å passe alle nivåer av utøvere helt opp til elitenivå. Innen innebandysegmentet finnes alt fra keeperutstyr til matchtilbehør for alle nivåer. Exels uendelige jakt etter bedre produkter resulterte blant annet i den første innebandykøllen med dimples for bedre aerodynamikk og presisjon. Ballen bel utnevnt til offisiell matchball av IFF under innebandy-VM 2006-2010. Exel er også stolt samarbeidspartner med noen av Nordens fremste innebandyklubber, deriblant SSV, IBF, Falun og Warberg IC.
more news
NO_header.jpg

Vi tester fancy sneakers!

Fancy sneakers er det ultimate kompromisset mellom pensko og joggesko. Testpanelet vet hvilke modeller som er de fineste og mest komfortable denne sommeren.

Mote & trender
Header_BB

Si det med en t-skjorte! 7 topper med motiverende print

Vi er svake for t-skjorter og singleter med morsomme, dristige eller motiverende budskap. Her er 7 overdeler som gjør oss glade og motiverer oss.

Mote & trender
Running 2018

13 løpeshorts for å unngå gnagsår mellom lårene

Vi elsker å løpe i shorts, men vi hater når lårene gnisser mot hverandre. Løsningen er et par løpeshorts med et mykt innerlag. Her er de fineste modellene våre akkurat nå!

Mote & trender
NO.jpg

Test av tennissko for menn 2018

Spiller du tennis på hardcourt? Da skal du sjekke ut vår store test av tennissko for herrer.

Mote & trender
padel

Best i test: Padelsko for menn

Om du er en mann og liker racketsport på sommeren, da skal du se hitover. Her er de tre beste skoene våre til padel eller tennis på grus.

Mote & trender
NO_dam.jpg

Stor test av tennissko 2018

Ser du etter tennisskoene som er best i test? Da har du havnet på rett sted. Her er de beste damemodellene innenfor tennis som passer til alle underlag.

Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får de nye løpeskoene Adidas Solarboost den høyeste poengsummen!

Trodde du ikke Adidas kunne laget bedre løpesko? Nå har de lansert Solarboost – deres mest tekniske sko noensinne!

Mote & trender
Löparlinnen

16 løpetopper under 350 kroner

Alt for varme klesplagg kan ødelegge en hel løpetur. Her er våre beste løpetopper – som kommer til å gjøre løpingen i sommer enda mer komfortabel.

Mote & trender
Megaformer workout

Vi har testet The Megaformer

Vil du gi magen din alt den kan tåle? Da skal du satse på Megaformer-trening! Vi på Sportamore har testet den hete treningstrenden.

Sport & trening
NO_header.jpg

De beste funksjonssandalene sommeren 2018

Sandaler med god demping og solid følelse er et suverent alternativ til flip-flops når temperaturen stiger. Testpanelet har satt sesongens godbiter på prøve.

Mote & trender
NO_header.jpg

Sykkelshortsen som er best i test

Det gjelder å beskytte stumpen når du tilbringer mange timer på sykkelsetet. Vi har testet sesongens sykkelshortser, slik at du kan finne en passende modell!

Mote & trender
NO_header_HERR.jpg

BEST I TEST: T-skjorter til trening

Vårt mannlige testpanel har testet 6 kortermede treningstrøyer. Her er favoritten deres!

Mote & trender
Löparskor test dam

Stor test av forsommerens beste løpesko

Vårt kvinnelige testpanel har løpt i nyheter fra både store og små merker for å avgjøre sommerens beste løpesko. Her er svaret!

Mote & trender
Löparskor test herr no

Løpeskoene som gjør jobben på sommeren

Hvilke sko passer best å løpe i når temperaturen stiger? Vårt mannlige testpanel har løpt i 8 nye favoritter – her er resultatet!

Mote & trender
Bikini

Gjør deg klar for stranden i mønster og farger

Vi har satt sammen 11 bikinier og badedrakter i alle mulige farger og mønster – alt for at du skal finne din nye favoritt!

Mote & trender