13 FAVORITT VAREMERKER 30% KODE - - >

Exel - Akkurat nå: 66 modeller på lager

Exel

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Exel

Frigjør ditt potensial med Exel. Varemerket Exel har en lang tradisjon med innovasjoner og idrettslige prestasjoner bak seg. Bak Exel produktene ligger en tradisjon med verdensledende teknologi og produksjon av komposittmateriale i verdensklasse. Navnet Exel kommer fra ordet explosive electronics, hvilket var utgangspunktet for varemerkets opprinnelse. Exel ble grunnlagt i Finland av tre kjemikere i 1960. Siden 1970-tallet har Exel spesialisert seg på å levere høyinnovativt sportsutstyr og i dag er merket en av de største produsentene innen innebandy. Varemerkets første suksess om allerede i 1976 ved OS i Innsbruck, da Exel som første merke slo gjennom med langrennstaver av komposittmateriale. Siden den først innebandykøllen ble produser på 1990-tallet har sortimentet utviklet seg til å passe alle nivåer av utøvere helt opp til elitenivå. Innen innebandysegmentet finnes alt fra keeperutstyr til matchtilbehør for alle nivåer. Exels uendelige jakt etter bedre produkter resulterte blant annet i den første innebandykøllen med dimples for bedre aerodynamikk og presisjon. Ballen bel utnevnt til offisiell matchball av IFF under innebandy-VM 2006-2010. Exel er også stolt samarbeidspartner med noen av Nordens fremste innebandyklubber, deriblant SSV, IBF, Falun og Warberg IC.
Hurtigkjøp 117828-exel-f40-svart
249 NOK

Levering: 2-6 arbeidsdager

Du har lagt til 1 produkt i varekurven
more news
Synliga muskler

Slik får du synlige muskler

Foretrekker du å se resultater på utsiden når du trener? En av Sveriges største CrossFit-atleter gir sine beste tips til hvordan du kan få musklene til å poppe.

Sport & trening
ryggsäck

Riktig ryggsekk for deg!

Ikke rygg tilbake - begi deg ut på jakt etter riktig ryggsekk for nettopp deg og dine behov. Vi guider deg!

Mote & trender
väska

Velg riktig weekendveske

En bra veske gjør helgeturen din enda smidigere. Les ekspertens tips for å finne den optimale kabinkofferten for deg.

Friluft & Velvære
Isabel Adrian

Hollywoodfruen Isabel Adrian disser treningssentre: ”Du må ikke løfte tungt”

Den svenska Hollywoodfruen Isabel Adrian snakker om hva som motiverer henne til å trene og hvordan hun holder formen sin - uten å gå til treningssenteret.

Friluft & Velvære
En om dagen shot.png

Shots til frokost? Ja, takk!

Til forskjell fra sterkere greier kan du kaste i deg denne rakkeren uten risiko for å få vondt i hodet. Tvert imot, den gjør susen for både immunforsvaret og energinivået.

Kosthold & oppskrifter
löpning styrka

Styrke gir fart i beina

For å bli en bra løper holder det ikke bare å ha mange mil i beina, du må også være sterk. Her er ekspertens tips til hvordan du får inn styrketrening i løpingen din.

Sport & trening
Handgående

Steg for steg - slik lærer du deg å gå på hender

Angrer du også på at du aldri fortsatte med gymnastikken fra tenårene? Ingen problem! CrossFit-Stjernen Helena Falk lærer deg å gå på hender med fem enkle steg.

Sport & trening
mud cake

Godt og glutenfritt - to søte oppskrifter

Hvem takker vel nei til honningstekte ferskener eller en mud cake med karamellkrem? Ikke vi! Og du, det er (nesten) bare sunne ingredienser i disse oppskriftene.

Kosthold & oppskrifter
löparskor

Forskjellen mellom løpesko for damer og herrer

Har du noen gang tenkt på hvorfor det finnes ulike skomodeller for gutter og jenter når det gjelder løpesko? Eksperten forteller hvorfor det er slik.

Mote & trender
NO-header.jpg

Høstens store sport-bh test 2017

Det sies at en sports-bh aldri skal feire en bursdag. Om du kjenner at ditt utvalg av støtte for komforten har feiret betydelig flere brusdager enn som så, da skal du sjekke ut testen vår av 14 nye sports-bh'er.

Mote & trender
squats pischa strindstedt

Fem nye supersvettende squats

Lei av vanlige knebøy? Årets PT Pischa Strindstedt viser fem typer squats som virkelig får det til å brenne i baken.

Sport & trening
dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Den ultimate listen på alt du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din. 10 smarte tips!

Mote & trender
Massage

Video: Massasje for stiv nakke og rygg

Litt massasje etter en lang dag på jobben, høres det bra ut? Si fra til partneren din, trykk på play og følg med på videoinstruksjonen!

Friluft & Velvære
Kost

Slik unngår du familiekaos ved matbordet

Den svensk supernannyen Anna-Karin Wyndhamn vet hvordan du får matvanene med barnet ditt til å funke - disse stridene bør du unngå og slik bør du legge frem maten!

Kosthold & oppskrifter
NO-header.jpg

Regnjakken som er best i test

Ser du etter en ny regnjakke? Les testen vår for å få vite hvilken regnjakke i PU som er best i test.

Mote & trender