• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Nyheter til de små! Shop med 30% rabatt

Buff - Viser nå: 38 modeller

Buff

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Buff

Merket Buff ble etablert av spanjolen Juan Roja. Etter en karriere innenfor trailing mente han at det trengtes et multifunksjonelt plagg som kunne bæres både på og rundt hodet, det han hadde brukt tidligere fungerte ikke bra nok. Det skulle være et hodebånd som gjorde at man slapp å ha flere plagg på seg for å holde seg varm. Juan fant da et mikrofiber som samtidig var luftig, vanntett og holdbart, og etter det startet han sin virksomhet. Navnet Buff kommer fra det spanske ordet bufanda, som betyr skjerf. Juan konstruerte maskiner og transport slik at buffen ble helt fri for sømmer. 1992 ble den første Buff-kolleksjonen presentert, og bare to år senere startet eksport til en rekke europeiske land.

Mange lurer på hvordan man bruker en Buff; en Buff er nemlig hva du gjør den til. Buffen kan brukes av hvem som helst, uansett om du er barn eller voksen, stor eller liten, passer Buff alle uansett alder og intresse. En Buff beskytter deg mot vind, kulde og sol under friluftsaktiviteter. Selskapet bruker kun materialer av absolutt høyeste kvalitet fra verdens ledende produsenter, blant annet polyester microfiber, et materiale som puster og gir en god komfortfølelse. Du finner buffer i en enorm mengde farger og stiler; en del enkle, andre litt mer kule som passer snowboardsession.

Buff er idag et verdensledende merke innenfor multifunksjonelle hodeplagg og selges idag i 50-talls ulike land. Produksjonen har blitt flyttet til en ny og moderne fabrikk utenfor Barcelona, der grunderen stadig utvikler og forbedrer sin enkle men geniale Buff. Senere har de også utviklet en ny serie Buff for yrkesfolk. Den kalles for Buff Protection, og passer for de fleste yrker. Den passer til alt fra byggearbeid, veiarbeid til skogsarbeide og i militæret.

more news
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender
Ont i höften

Derfor får du vondt i hofta når du løper

Får du vondt i hofta når du løper? Eller løper du mer og får vondt? Da kan det hende du lider av overbelastning.

Sport & trening