• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på nesten alt vi har i lager!

Buff - Viser nå: 35 modeller

Buff

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Buff

Merket Buff ble etablert av spanjolen Juan Roja. Etter en karriere innenfor trailing mente han at det trengtes et multifunksjonelt plagg som kunne bæres både på og rundt hodet, det han hadde brukt tidligere fungerte ikke bra nok. Det skulle være et hodebånd som gjorde at man slapp å ha flere plagg på seg for å holde seg varm. Juan fant da et mikrofiber som samtidig var luftig, vanntett og holdbart, og etter det startet han sin virksomhet. Navnet Buff kommer fra det spanske ordet bufanda, som betyr skjerf. Juan konstruerte maskiner og transport slik at buffen ble helt fri for sømmer. 1992 ble den første Buff-kolleksjonen presentert, og bare to år senere startet eksport til en rekke europeiske land.

Mange lurer på hvordan man bruker en Buff; en Buff er nemlig hva du gjør den til. Buffen kan brukes av hvem som helst, uansett om du er barn eller voksen, stor eller liten, passer Buff alle uansett alder og intresse. En Buff beskytter deg mot vind, kulde og sol under friluftsaktiviteter. Selskapet bruker kun materialer av absolutt høyeste kvalitet fra verdens ledende produsenter, blant annet polyester microfiber, et materiale som puster og gir en god komfortfølelse. Du finner buffer i en enorm mengde farger og stiler; en del enkle, andre litt mer kule som passer snowboardsession.

Buff er idag et verdensledende merke innenfor multifunksjonelle hodeplagg og selges idag i 50-talls ulike land. Produksjonen har blitt flyttet til en ny og moderne fabrikk utenfor Barcelona, der grunderen stadig utvikler og forbedrer sin enkle men geniale Buff. Senere har de også utviklet en ny serie Buff for yrkesfolk. Den kalles for Buff Protection, og passer for de fleste yrker. Den passer til alt fra byggearbeid, veiarbeid til skogsarbeide og i militæret.

more news
NO_Header.png

Vinterens goggles som er best i test!

Synes du det er vanskelig å bestille goggles? Vi hjelper deg! Testpanelet vårt har stått utfor i vinterens heteste modeller, slik at du skal finne de rette skibrillene.

Mote & trender
Hanna Olvenmark

Lær deg å leve billig

Hanna Olvenmark er geniet bak Portionen under tian, en Instagramkonto og en side hvor hun deler sine klimasmarte og billige oppskrifter. Nå lanserer hun også en svensk bok.

Kosthold & oppskrifter
Nackmassage

Enkel massasje for en anspent nakke

Det øker sirkulasjonen og gjør deg avslappet – her er 3 lette massasjebevegelser for deg som har en anspent nakke. Det er på tide å kreve en massasje av partneren din!

Friluft & Velvære
Organotex_1.jpg

Slik impregnerer du skiklær

Du kan både vaske og spraye skiklærne dine med miljøvennlig impregnering. Slik går du frem trinn for trinn.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening