25% på nye sko med kode! Se her >>>

Bjørn Dæhlie - Akkurat nå: 22 modeller på lager

Bjørn Dæhlie

Filtrer etter

Varemerker
Vis alle Skjul filter
Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie, verdens beste skiløper i følge mange. 8 OL gull, 9 VM gull og 47 Verdenscup seiere svarer vel godt på denne påstanden.

1996, startet Bjørn Dæhlie sitt eget merke og kolleksjon av klær i navnet: ”Bjørn Dæhlie technical wear”.

Bjørn hadde gjennom hele sin tid som aktiv toppidrettsutøver en drøm og tanke om å skape klær for den aktive skiløperen, klær som skulle være av god kvalitet og funksjon. Dette var noe som han gjennom sin aktive tid ikke mente fantes og som svarte opp til de kravene en konkurranseløper har, slik som Bjørn.

Med en god følelse for produktutvikling og markedsføring begynte selskapet å ta fart. På kort sikt var merket det mest tekniske og sterkeste merket innen langrennski-klær. Med helt nye materialer, helt ny måte å plassere materiale og pusteevne, ble disse plaggene raskt veldig ettertraktet. Bjørn som hele tiden overvåket utviklingen av kolleksjonene i form av: Design og funksjon opptrer han hele tiden som testpilot og kritisk bedømmer av produktene. Ingenting overlates til tilfeldighetene!

Idag eier Björn fortsatt alle rettigheter til merket Bjørn Dæhlie (Bj). Han har en spesiell eierandel i selskapet BJ SPORT AS og han har fortsatt en aktiv rolle i selskapet, da spesielt når det gjelder produktutvikling og markedsføring.

I 2007 flyttet kontoret og utvikling tilbake til Norge fra Sveits, der merket har hatt sin base siden 2001. Selskapet har idag en sterk tilvekst etter noen tøffe år rundt 2006-2007, men er idag sterke på det norske og det svenske markedet, samt at det vokser sterkt i Europa.

 • Sorter her:
 • Varemerker
  Vis alle Skjul filter
 • Farger
  Vis alle Skjul filter
 • Pris
  Vis alle Skjul filter
 • Viser 22 produkter
more news
paolos yoga

"Yogaen gir mulighet til å jobbe jævlig hardt"

Paolo Roberto driver et foretak, skriver bøker og trener hardt. For å orke den hektiske livsstilen utøver han yoga, hver dag. Med boken "Paolos yoga" vill han få flere til å oppdage fordelene med treningsformen.

Friluft & Velvære
adidas ultraboost x

Den nye Adidas Ultra Boost X er her!

Er du en kvinnelig løper som gjerne løper langt og ofte? Da kommer du til å elske Adidas Ultra Boost X, den nyeste versjonen av Ultra Boost som er spesielt utviklet for kvinner.

Mote & trender
bonnier_paolo_yoga_160615_0073.jpg

Paolo Robertos yogaøkt til kontorarbeidere

I boka “Paolos yoga” deler Paolo Roberto sine tanker om yoga. Den profesjonelle bokseren og superentreprenøren viser også ulike yogaposisjoner som du enkelt kan ta hjemme, som denne yogaøkten til kontorarbeidere.

Friluft & Velvære
outdoor

Rustet for vintereventyr

Skal du ut i bakken, skogen eller ut på isen? Vi har funnet frem utstyret og klærne som gjør deg klar til vinteraktiviteter i naturen.

Mote & trender
laptop

Førstehjelp for musearm

Om du har et litt for intensivt forhold til datamusa, kan du få musearm. Naprapaten Mauricio Toro Martinez vet hvordan du blir kvitt det, og hvorfor du skal ta smertene på alvor.

Sport & trening
benträning

Derfor er ikke løping beintrening

Tror du at løperundene dine holder som beintrening? Da må du tenke om igjen. Den personlige treneren James McRae forklarer hvorfor musklene dine trenger regelmessige styrkeøkter på treningssenteret.

Sport & trening
chokladsmoothie_2017-02-17.png

Frokostsmoothie med sjokolade

Om vi liker å starte dagen med sjokolade? Oh, yes! Denne smoothien er full av nyttige stoffer, men smaker som en dessert.

Kosthold & oppskrifter
stellasport hoodie

8 magekorte favoritter

Crop tops med lange ermer er den fineste måten å vise litt hud på og samtidig holde varmen. Et ekstra pluss for passe mengde Flashdance-vibber.

Mote & trender
sporttrender

Stylisten om sesongens sportstrender

Vi på Sportamore elsker treningsklær i alle slags former, men hvilke plagg og farger er litt ekstra populære denne våren? Stylisten Annika Norman deler det med deg!

Mote & trender
nike

Slik finner du riktig løpesko fra Nike

Nikes store utvalg av løpesko kan føles som en jungel, men det behøver ikke å være så vanskelig. Her er guiden som gjør det enkelt for deg å finne løpesko!

Mote & trender
röda träningskläder

14 røde elsklinger

Rødt er ikke bare kjærlighetens farge - det er også vårens store trendfarge. Gjør et kupp i dag på valentinsdagen!

Mote & trender
lurar

Trådløse høretelefoner som er best i test

Hør etter! Ledning er umoderne og bluetooth-høretelefoner er det eneste som gjelder. Her er de trådløse høretelefonene som er best i test.

Mote & trender
crosstrainer

PT-en tipser: Slik trener du hardere på en crosstrainer

En crosstrainer duger til mer enn bare oppvarming - bruk den riktig for å få god kondisjonstrening! Slik får du svetten til å renne skikkelig på crosstraineren.

Sport & trening
norge xfitskor

Test av X-fitsko til kvinner

Høyintensiv trening og CrossFit-økter stiller høye krav til skoene. Her er treningsskoene som klarer både løfting og hurtige forflytninger - og denne modellen er best i test!

Mote & trender
Ronja manfredsson

“Modellverden er en av de mest kroppsfikserte bransjene”

Top Model-vinneren Ronja Manfredsson klarer å ha en sunn innstilling til helse og kosthold, til tross for at hun jobber som modell. Slik spiser og trener hun en vanlig uke.

Sport & trening