• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

SPRING DEAL -25%

Bauer - Viser nå: 83 modeller

Bauer

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Bauer

Bauer ble dannet år 1927 i Kitchener, Ontario, av familien Bauer. Bauers var eierne av det daværende selskapet Western Shoe Company, og valgte år 1927 å lage et nytt merke som idag er kjent som Bauer. Bauer var det første selskapet som lanserte og begynte å produsere ishockeyskøyter der skøytestålet satt fast til skoen. Dette produktet ble lansert som Bauer Supreme.

En av selskapets største konkurrenter var CCM som kjøpte navnet Tackaberry år 1937. Tackaberry kom fra den berømte George Tackaberry, som produserte skøyter. CCMs Tackaberry Pro_lite stål på skøytene ble brukt av alle NHLs toppscorere mellom årene 1939-1969. Bauers comeback skjedde når selskapet besluttet seg for å betale stjernen Bobby Hull for å bruke skøytene deres. Det sammen med Bauers lansering av Tuukchassin, en underdel på skøyten, innledes en ny tid i selskapets historie.

Etter en skade på Montreal Canadiens spiller Maurice ”Rocket” Richard, under sesongen 1958-59, ble det obligatorisk i NHL 1964 å ha plast/gummibremse som ble utviklet av CCM år 1960. På begynnelsen av 1970-tallet begynte Jim Roberts, også han fra Montreal Canadiens, å bruke det berømte Tuukbladet fra Bauer. Det ble lagt merke til av mange, blant annet lagkameratene Guy Lafleur og Jaques Lemaire som etter det gjorde det samme. Det ble så populært med dette bladet at år 1995 hadde merker som Canstar, Micron og Bauer blant annet, 70 % av NHL's markedsandelen. Bauer begynte å produsere en forbedret Tuukchassin år 1994. Det skjedde en revolusjonerende produksjon av alt utstyr for ishockey da det ble tillatt å lage skøytene lettere og de ble også mere holdbare.

Idag er Bauer verdensledende i utstyr for ishockey med flere verdensstjerner som bruker merket. Dagens storselgere er modellen Nike Bauer Supreme One95. Denne skøyten er laget av et ikke epoksybasert materiale som gjør at skøyten veier ca 35-45% mindre enn den forrige. Nike kjøpte opp Bauer for noen år siden, men det samarbeidet er over den dag i dag.

Noen av de verdensstjernene som bruker Bauers utstyr er; Henrik Lundquist, Eric Staal og Evgeni Malkin.

more news
löparskor

På tide å kjøpe nye løpesko? Husk dette!

Alt du bør vite før du investerer i nye løpesko.

Sport & trening
Spänningshuvudvärk

Tren bort spenningshodepinen

Får du spenningshodepine etter en lang arbeidsdag? Her får du 5 tips for å motvirke det!

Friluft & Velvære
Tommy Sport

Trendspaning! 8 funksjonelle vindjakker

Det blir mer og mer populært med funksjonell sportsmote, og våren 2019 er den stilige vindjakken på topp. Her er modellene vi ikke kan stoppe å lengte etter.

Mote & trender
Löparjackor

Test: De beste løpejakkene til ham våren 2019

Før vi beveger oss inn i sommermånedene er det smart med en løpejakke på vindfulle løpeturer. Vi har testet herremodellene som både er fine og funksjonelle. Løp og kjøp!

Mote & trender
Header.png

Vårens STORE TEST av sports-BH'er

Vi har testet seksten modeller. Alt fra lett til høy støtte. I basisfarger og vårens mest trendy farger. Her er sesongens mest populære sports-BH'er!

Mote & trender
Löparjackor Test

TEST! Vårens beste løpejakker til henne

Det er et sikkert vårtegn når løpelysten kommer tilbake igjen. Når det fortsatt er litt kjølig i luften, kreves det en løpejakke som beskytter mot vind. Her er testpanelets favoritter våren 2019.

Mote & trender
Nike Tanjun

9 fine damesneakers våren 2019

Har du også lyst til å pakke bort vinterstøvlene? Her er ni nyheter egnet for sneakersvær.

Mote & trender
4060509568315_001_f2dffcdecf2040efa9fd85276dd18d93.jpg

8 herresneakers våren 2019

Snart er det vår, hurra! Feir med noen splitter nye sneakers. Her er åtte herremodeller vi liker litt ekstra akkurat nå.

Mote & trender
iStock-852688676.jpg

Har du IBS? Les dette!

Dersom du mistenker at du har IBS, gjelder det å få kontroll over kostholdet ditt. Vi har pratet med Sofia Antonsson, Sveriges fremste ekspert på problemmager, om hva du kan gjøre for å føle deg bedre.

Kosthold & oppskrifter
Header-HERR.jpg

TEST! Nye treningssko for ham 2019

Årets treningsnyheter har rullet inn på Sportamore og vårt mannlige testpanel har svettet i seks nye treningssko. Her er modellene som er best i test!

Mote & trender
Träningsskor henne

Vårens store test av treningssko for henne 2019

Treningssenteret er aldri så populært som de første månedene i året. Match din nye treningsrutine med nye sko på føttene – her er vårens nyheter!

Mote & trender
Puma Cilia.jpg

Vårens heteste sneakers 2019

Praktiske, kraftige og retro. Her er de tre heteste sneakerstrendene i 2019.

Mote & trender
padel racket test

Best i test: Padelracket 2019

Er du på jakt etter en ny padelracket? Da har du kommet riktig. Vårt treffsikre testpanel har testet de 6 beste modellene våre på padelbanen. Hvilken passen best til deg?

Sport & trening
Header_DAM.png

Best i test! Nye løpesko for kvinner 2019

Ut med det gamle og inn med det nye! Løpesesongen 2019 er endelig i gang og det er tid for å utstyre seg med nye favoritter på føttene.

Mote & trender
Jackor test

Best i test! 11 tynne dunjakker du kommer til å elske

Når temperaturen passerer null er det på tide å tørke støv av den tynne dunjakken. Eller kanskje investere i en ny modell. Her er 11 favoritter for dame og herre!

Mote & trender