• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Fortsett å gjøre store kupp på vinterkampanjen

Bauer - Viser nå: 99 modeller

Bauer

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Bauer

Bauer ble dannet år 1927 i Kitchener, Ontario, av familien Bauer. Bauers var eierne av det daværende selskapet Western Shoe Company, og valgte år 1927 å lage et nytt merke som idag er kjent som Bauer. Bauer var det første selskapet som lanserte og begynte å produsere ishockeyskøyter der skøytestålet satt fast til skoen. Dette produktet ble lansert som Bauer Supreme.

En av selskapets største konkurrenter var CCM som kjøpte navnet Tackaberry år 1937. Tackaberry kom fra den berømte George Tackaberry, som produserte skøyter. CCMs Tackaberry Pro_lite stål på skøytene ble brukt av alle NHLs toppscorere mellom årene 1939-1969. Bauers comeback skjedde når selskapet besluttet seg for å betale stjernen Bobby Hull for å bruke skøytene deres. Det sammen med Bauers lansering av Tuukchassin, en underdel på skøyten, innledes en ny tid i selskapets historie.

Etter en skade på Montreal Canadiens spiller Maurice ”Rocket” Richard, under sesongen 1958-59, ble det obligatorisk i NHL 1964 å ha plast/gummibremse som ble utviklet av CCM år 1960. På begynnelsen av 1970-tallet begynte Jim Roberts, også han fra Montreal Canadiens, å bruke det berømte Tuukbladet fra Bauer. Det ble lagt merke til av mange, blant annet lagkameratene Guy Lafleur og Jaques Lemaire som etter det gjorde det samme. Det ble så populært med dette bladet at år 1995 hadde merker som Canstar, Micron og Bauer blant annet, 70 % av NHL's markedsandelen. Bauer begynte å produsere en forbedret Tuukchassin år 1994. Det skjedde en revolusjonerende produksjon av alt utstyr for ishockey da det ble tillatt å lage skøytene lettere og de ble også mere holdbare.

Idag er Bauer verdensledende i utstyr for ishockey med flere verdensstjerner som bruker merket. Dagens storselgere er modellen Nike Bauer Supreme One95. Denne skøyten er laget av et ikke epoksybasert materiale som gjør at skøyten veier ca 35-45% mindre enn den forrige. Nike kjøpte opp Bauer for noen år siden, men det samarbeidet er over den dag i dag.

Noen av de verdensstjernene som bruker Bauers utstyr er; Henrik Lundquist, Eric Staal og Evgeni Malkin.

more news
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
Yoga Veronica Jäderlund

Slik blir du en yogi i 2019

Nytt år, ny yogarutine! Yogin Veronica Jäderlund guider deg til en rolig og stressfri 2019.

Friluft & Velvære
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
278356.jpg

Derfor skal du bade i kaldt vann

Det er gratis, enkelt og gir en rekke positive helseeffekter. Dette er året hvor du skal begi deg ut i iskaldt vann.

Friluft & Velvære
Hälsoångest

Har du helseangst?

Om du har et overdrevent fokus på din egen helse eller en konstant redsel for å bli alvorlig syk, kan du være utsatt for helseangst. Her er ekspertens tips til hvordan du kan få hjelp med problemet ditt.

Friluft & Velvære
Massage

Vondt i ryggen? Test denne ryggmassasjen

Det er ingen nyhet at kontorjobb, gjøremål og trening kan gi en vond rygg. Her er ryggmassasjen som (til og med) partneren din kan lære seg.

Friluft & Velvære
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
iStock-692990626.jpg

5 helsetrender i 2019

Trendeksperten speider etter hva som gjelder innenfor wellness det kommende året. Her er de fem største trendene du bør vite om.

Friluft & Velvære
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender
Adidas_brajpg

8 nye treningsfavoritter for henne

Hvordan innleder du treningsåret 2019 på best mulig måte? Selvfølgelig med nye, fine treningsklær! Disse åtte nyhetene gir deg en flyvende start på treningssenteret.

Mote & trender
NO-DAM-Header.jpg

TEST! Våre beste kompresjonstights

Det er ikke bare de avanserte idrettsutøverne som ser fordelen med å trene i kompresjonsplagg. Testpanelet vårt har kåret den beste tightsen for maksimal restitusjon.

Mote & trender
NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

Mote & trender
Burpees

5 nye versjoner av burpees

Du kommer ikke unna burpees bare fordi du er lei av den klassiske versjonen. Her er fem nye, både lettere og tyngre, burpees du kan piffe opp treningsøkten din med.

Sport & trening