• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på mengder av sko med kode

Bauer - Viser nå: 157 modeller

Bauer

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Bauer

Bauer ble dannet år 1927 i Kitchener, Ontario, av familien Bauer. Bauers var eierne av det daværende selskapet Western Shoe Company, og valgte år 1927 å lage et nytt merke som idag er kjent som Bauer. Bauer var det første selskapet som lanserte og begynte å produsere ishockeyskøyter der skøytestålet satt fast til skoen. Dette produktet ble lansert som Bauer Supreme.

En av selskapets største konkurrenter var CCM som kjøpte navnet Tackaberry år 1937. Tackaberry kom fra den berømte George Tackaberry, som produserte skøyter. CCMs Tackaberry Pro_lite stål på skøytene ble brukt av alle NHLs toppscorere mellom årene 1939-1969. Bauers comeback skjedde når selskapet besluttet seg for å betale stjernen Bobby Hull for å bruke skøytene deres. Det sammen med Bauers lansering av Tuukchassin, en underdel på skøyten, innledes en ny tid i selskapets historie.

Etter en skade på Montreal Canadiens spiller Maurice ”Rocket” Richard, under sesongen 1958-59, ble det obligatorisk i NHL 1964 å ha plast/gummibremse som ble utviklet av CCM år 1960. På begynnelsen av 1970-tallet begynte Jim Roberts, også han fra Montreal Canadiens, å bruke det berømte Tuukbladet fra Bauer. Det ble lagt merke til av mange, blant annet lagkameratene Guy Lafleur og Jaques Lemaire som etter det gjorde det samme. Det ble så populært med dette bladet at år 1995 hadde merker som Canstar, Micron og Bauer blant annet, 70 % av NHL's markedsandelen. Bauer begynte å produsere en forbedret Tuukchassin år 1994. Det skjedde en revolusjonerende produksjon av alt utstyr for ishockey da det ble tillatt å lage skøytene lettere og de ble også mere holdbare.

Idag er Bauer verdensledende i utstyr for ishockey med flere verdensstjerner som bruker merket. Dagens storselgere er modellen Nike Bauer Supreme One95. Denne skøyten er laget av et ikke epoksybasert materiale som gjør at skøyten veier ca 35-45% mindre enn den forrige. Nike kjøpte opp Bauer for noen år siden, men det samarbeidet er over den dag i dag.

Noen av de verdensstjernene som bruker Bauers utstyr er; Henrik Lundquist, Eric Staal og Evgeni Malkin.

more news
Josefin Jensen

Topp høstlooken med fargerike ytterplagg

Influenceren Josefin Jensen har stålkontroll på trendene når det gjelder ytterplagg. Hun deler sine beste tips til å gå høsten i møte med en deilig og sporty stil.

Mote & trender
Pendlarjackor dam NO

TEST: De beste pendlerjakkene til henne

Hvordan tar du deg til jobben? Vi har testet de beste jakkene som passer til ulike måter å komme seg til og fra jobben på. Finn en passelig pendlerjakke for deg!

Mote & trender
Pendlarjackor herr NO

Best i test! Pendlerjakker til ham

Hva slags jakke bruker du på vei til jobben? Vårt mannlige testpanel har pendlet til jobben på ulike måter med ulike jakker – her er modellene som er best i test.

Mote & trender
Test tights no.jpg

Best i test! Høstens heteste tights

Er du en av dem som trenger minst ti ulike tights for en komplett treningsgarderobe? Vi også! Her er høstens nyheter som er best i test.

Mote & trender
Jackor:2018

10 banebrytende høstjakker til henne

Om du liker den sporty stilen er det bare én jakke som gjelder i høst: den puffy dunjakken. Retro, sporty og kjempefint. Her er 10 av våre favoritter akkurat nå.

Mote & trender
Bananscones

Oppskrift: Gode bananscones på 20 minutter

Nybakte bananscones er en perfekt start på helgen. Med denne oppskriften får du en luksusfrokost på null komma niks!

Kosthold & oppskrifter
NO_header.jpg

Vi har testet Nike Pegasus Turbo!

Sesongens største løpenyhet fra Nike har endelig landet! Vil du vite hvordan de er å løpe i? Her er testpanelets vurdering og kommentarer.

Mote & trender
Skärmavbild 2018-09-11 kl. 10.52.04.png

3 gode grønne oppskrifter

Hvis du vil spise mer grønt er Therese Elgquists bok, The new green protein, høstens lesestoff. Her er tre av hennes favorittoppskrifter fra boken.

Kosthold & oppskrifter
Isbjörn

Tenk på dette når du skal kjøpe barnedress

Vi går mot kaldere tider og det er snart på tide å se nærmere på dresser til de små. Hva er det viktigste å tenke på? Her er en kjøpeguide til barnedresser!

Mote & trender
NO-Header.jpg

Best i test! Sports-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Ikke gjør det! Bestill heller noen av sesongens nyheter.

Mote & trender
NO Header sneaker

TEST! Sneakers for henne

Sneakers er alltid et trygt valg. Det er fint, det er enkelt å matche og fremfor alt er det behagelig for føttene. Sjekk ut testen vår og finn dine nye favoritter!

Mote & trender
NO Header herr

TEST! Høstens heteste sneakers for ham

Du kan aldri få for mange sneakers. Gå høsten i møte med noen nye favoritter – vi har testet 7 trendy modeller for herrer.

Mote & trender
New Green Protein

Grønne proteinkilder – slik fungerer det!

Et plantebasert kosthold er mer trendy enn noensinne, men dette med proteiner kan virke litt vanskelig. Her er alt du bør vite om grønne proteinkilder.

Kosthold & oppskrifter
Chris Boots.2018

Høstens heteste damestøvler

Høstsko i god kvalitet er en av de beste investeringene i skohylla. Vi har valgt ut tre trender på bootsfronten som er verdt å se nærmere på.

Mote & trender
Running tjejmilen

Den beste oppladingen til Tjejmilen

Kom i løpeform! Her er de beste tipsene til en god oppladingsuke før Tjejmilen setter i gang.

Sport & trening