• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på vinterbrands!

Bauer - Viser nå: 97 modeller

Bauer

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Bauer

Bauer ble dannet år 1927 i Kitchener, Ontario, av familien Bauer. Bauers var eierne av det daværende selskapet Western Shoe Company, og valgte år 1927 å lage et nytt merke som idag er kjent som Bauer. Bauer var det første selskapet som lanserte og begynte å produsere ishockeyskøyter der skøytestålet satt fast til skoen. Dette produktet ble lansert som Bauer Supreme.

En av selskapets største konkurrenter var CCM som kjøpte navnet Tackaberry år 1937. Tackaberry kom fra den berømte George Tackaberry, som produserte skøyter. CCMs Tackaberry Pro_lite stål på skøytene ble brukt av alle NHLs toppscorere mellom årene 1939-1969. Bauers comeback skjedde når selskapet besluttet seg for å betale stjernen Bobby Hull for å bruke skøytene deres. Det sammen med Bauers lansering av Tuukchassin, en underdel på skøyten, innledes en ny tid i selskapets historie.

Etter en skade på Montreal Canadiens spiller Maurice ”Rocket” Richard, under sesongen 1958-59, ble det obligatorisk i NHL 1964 å ha plast/gummibremse som ble utviklet av CCM år 1960. På begynnelsen av 1970-tallet begynte Jim Roberts, også han fra Montreal Canadiens, å bruke det berømte Tuukbladet fra Bauer. Det ble lagt merke til av mange, blant annet lagkameratene Guy Lafleur og Jaques Lemaire som etter det gjorde det samme. Det ble så populært med dette bladet at år 1995 hadde merker som Canstar, Micron og Bauer blant annet, 70 % av NHL's markedsandelen. Bauer begynte å produsere en forbedret Tuukchassin år 1994. Det skjedde en revolusjonerende produksjon av alt utstyr for ishockey da det ble tillatt å lage skøytene lettere og de ble også mere holdbare.

Idag er Bauer verdensledende i utstyr for ishockey med flere verdensstjerner som bruker merket. Dagens storselgere er modellen Nike Bauer Supreme One95. Denne skøyten er laget av et ikke epoksybasert materiale som gjør at skøyten veier ca 35-45% mindre enn den forrige. Nike kjøpte opp Bauer for noen år siden, men det samarbeidet er over den dag i dag.

Noen av de verdensstjernene som bruker Bauers utstyr er; Henrik Lundquist, Eric Staal og Evgeni Malkin.

more news
7333102035858_001_2e676719d5c54b17bde97a923c88d51e.jpg

15 farsdagsgaver

Du har vel ikke glemt at det er farsdag på søndag? Her er 15 gaver alle pappaer blir glade for.

Mote & trender
kokosdröm_.png

Oppskrifter: Unicorn toast & kokosdrøm

Maten som ser like god ut som den smaker får alltid plusspoeng av oss. Disse to oppskriftene kommer garantert til å vekke mat-instagrammeren i deg.

Kosthold & oppskrifter
NO_header_DAM.jpg

TEST! 15 vinterjakker som takler kulden

En varm vinterjakke er et must på denne tiden av året. Den kan gjerne være deilig, varm og fin på en og samme tid. Vi har testet 15 varme modeller for dame og herre som takler en skikkelig kald vinter.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Stor test: Treningstrusene som har fått høyest score

Bomull er utelukket, men foretrekker du å trene i funksjonsmateriale eller merinoull? Vi har testet det beste fra begge verdener for å se hvilke treningstruser som er best.

Mote & trender
Overaller barn no

Test av vinterens varmeste barnedresser

Årets viktigste innkjøp til de minste i familien er definitivt vinterdressen. Vi har testet sesongens mest populære modeller for å se om de tåler aking og snøballkrig.

Mote & trender
IdaB

3 øvelser som gir deg en sterk rumpe

Rumpe, glutes, booty eller sete? Kroppens største muskel har mange navn og hjelper oss betydelig mer enn man tror. PT-en Ida Bergfoth forklarer hvorfor og viser sine tre beste rumpeøvelser.

Sport & trening
Vegansk snabbmat 1.png

Veganske brunsj-favoritter

Leter du etter raske, gode veganske oppskrifter som passer utmerket til en koselig brunsj i helgen? Vær så god!

Kosthold & oppskrifter
Ida Bergfoth

Hjemmetrening med egen kroppsvekt

Er det vanskelig å sette av tid til trening? PT-en Ida Bergfoth har den perfekte hjemmetreningen som aktiverer hele kroppen på en tidseffektiv måte.

Sport & trening
Header löpartights NO

Best i test! 7 varme løpetights for ham

For kaldt til å løpe ute? Med en fôret tights blir det deiligere og smidigere å løpe i kulda, og du slipper dessuten to lag med bukser. Her er løpetightsen som er best i test!

Mote & trender
Wyte jacka

15 must-have plagg i høstens heteste farge

Høstens mest trendy farge er helt klart den vinrøde kuløren, eller burgunder som den kalles av moteeliten. Vi har plukket frem 15 høstplagg for henne som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
Chins pull ups

Hva er forskjellen på pull-ups og chins?

Chins, chin-ups og pull-up – kjært barn har mange navn, eller? PT-en Jonathan Fagerlund forklarer forskjellen på øvelsene og gir tips til hvordan du kan trene opp styrken din.

Sport & trening
Header löpartights NO

8 varme løpetights som er best i test

Dropp tredemølla og fortsett med løpingen ute i høst og vinter. Med en fôret tights forsvinner unnskyldningene om at det er for kaldt ute. Her er damemodellene som har blitt best i test!

Mote & trender
Nike Utility.png

Sesongens løping sikrer du med nyheten Nike Shield

Noen av Nikes mest populære løpesko har blitt rustet opp til høsten og vinteren. Hold føttene tørre og varme uansett vær i nyheten Nike Shield.

Mote & trender
Karljohanfries.png

Vegetarisk hverdagsmiddag på brett

Julia Tuvesson, kjent som matbloggeren Tuvessonskan, har nettopp sluppet sin første bok. I den svenske boken, Plåtmat, finner du gode vegetariske oppskrifter som lages på et brett.

Kosthold & oppskrifter
NO-Header-HERR.jpg

Test! Våre 7 beste terrengsko for ham

Tiden er inne! Vi har testet høstens mest populære terrengsko for ham for å se hvilken modell som ikke hindres av glatte steiner, røtter og vått løv.

Mote & trender