• Gratis frakt over 199 kr og gratis retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

SUPR DEAL! 30% rabatt på nesten alt!

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Bauer

Bauer ble dannet år 1927 i Kitchener, Ontario, av familien Bauer. Bauers var eierne av det daværende selskapet Western Shoe Company, og valgte år 1927 å lage et nytt merke som idag er kjent som Bauer. Bauer var det første selskapet som lanserte og begynte å produsere ishockeyskøyter der skøytestålet satt fast til skoen. Dette produktet ble lansert som Bauer Supreme.

En av selskapets største konkurrenter var CCM som kjøpte navnet Tackaberry år 1937. Tackaberry kom fra den berømte George Tackaberry, som produserte skøyter. CCMs Tackaberry Pro_lite stål på skøytene ble brukt av alle NHLs toppscorere mellom årene 1939-1969. Bauers comeback skjedde når selskapet besluttet seg for å betale stjernen Bobby Hull for å bruke skøytene deres. Det sammen med Bauers lansering av Tuukchassin, en underdel på skøyten, innledes en ny tid i selskapets historie.

Etter en skade på Montreal Canadiens spiller Maurice ”Rocket” Richard, under sesongen 1958-59, ble det obligatorisk i NHL 1964 å ha plast/gummibremse som ble utviklet av CCM år 1960. På begynnelsen av 1970-tallet begynte Jim Roberts, også han fra Montreal Canadiens, å bruke det berømte Tuukbladet fra Bauer. Det ble lagt merke til av mange, blant annet lagkameratene Guy Lafleur og Jaques Lemaire som etter det gjorde det samme. Det ble så populært med dette bladet at år 1995 hadde merker som Canstar, Micron og Bauer blant annet, 70 % av NHL's markedsandelen. Bauer begynte å produsere en forbedret Tuukchassin år 1994. Det skjedde en revolusjonerende produksjon av alt utstyr for ishockey da det ble tillatt å lage skøytene lettere og de ble også mere holdbare.

Idag er Bauer verdensledende i utstyr for ishockey med flere verdensstjerner som bruker merket. Dagens storselgere er modellen Nike Bauer Supreme One95. Denne skøyten er laget av et ikke epoksybasert materiale som gjør at skøyten veier ca 35-45% mindre enn den forrige. Nike kjøpte opp Bauer for noen år siden, men det samarbeidet er over den dag i dag.

Noen av de verdensstjernene som bruker Bauers utstyr er; Henrik Lundquist, Eric Staal og Evgeni Malkin.

Bauer - Viser nå: 73 modeller

more news
Nike

Danseren Adjani Benita Goli: "Mitt alter ego tar ekstreme moves"

Det å stå på scenen og danse krever både følelse, mot og mest av alt en kul look. Adjani Hjert Goli forteller om hvordan hun takker sceneskrekken og når hun føler seg mest komfortabel.

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Paula Rosas om det å løfte tungt: "Jeg bryr meg ikke om jeg blir en muskelbunt"

Gå fra det å ikke ville ha noen muskler på armene til å foretrekke en sterk kropp. Slik bidro mammarollen til at Paula Rosas ville løfte tyngt på treningssenteret.

akkurat nå
Sport & trening
Nike

Stylisten guider deg: Sommerens 3 heteste trender

Trenger treningsgarderoben din ny stilinspirasjon? Her får du stylistens beste tips til hvordan du kler deg trendy på treningsøkten i sommer!

akkurat nå
Mote & trender
Nike

Derfor skal du sporte med stil

Du har vel ikke gått glipp av vår nye kampanje Sporta stilen? Vi vil inspirere deg og din garderobe for å øke treningslysten!

1 dag siden
Mote & trender
Mattias Egnell Friskis och Svettis Sollentuna

Video: Tre effektive mageøvelser du må prøve

”Hvordan får jeg en veltrent mage?". Svaret er lett, men treningen er ikke det. Her er tre mageøvelser som sliter ut kjernen din!

6 dager siden
Sport & trening
192564530830_005_296c612cdd1e4565883cc8179bdfe78a.jpg

11 treningstights med lommer

Ikke undervurder bra lommer! Når du vil ha med deg det aller nødvendigste, er det helt perfekt med lommer på treningsklærne. Her er noen av våre fineste treningstights med lommer.

16 may 2019
Mote & trender
Birkenstock Sandalheader

Trendspaning: Sandaler for sommeren 2019

Uansett om du skal gå i sand på stranden eller trenger noen enkle sko som du kan matche med antrekket ditt en varm sommerdag, så finnes det noen passelige sandaler. Her er årets sandaltrender 2019!

14 may 2019
Mote & trender
Test löpartröjor

Vi har testet fem nye løpetrøyer til menn 2019

5 nye løpetrøyer som på mange måter minner om hverandre. Testpanelet vårt har undersøkt forskjellene mellom dem, slik at du vet hvilken modell som skal bli med ut på din neste løpetur!

13 may 2019
Mote & trender
Dasia Starlily Bow

Nytt, fint og komfortabelt fra Dasia

Er du på jakt etter drømmeskoene som faktisk er like fantastiske i virkeligheten? Nå kan du shoppe sneakers fra Dasia på Sportamore!

11 may 2019
Mote & trender
Tre myter om magen

Tre myter om magetrening

Er en flat mage virkelig en veltrent mage? Er de synlige magemusklene faktisk de viktigste? Her stikker vi hull på tre myter om magetrening og forteller hva som egentlig er en sterk kjerne.

09 may 2019
Sport & trening
Header löpartröjor dam

Sesongens beste løpetrøyer til henne

Push deg selv til bedre resultater ved hjelp av noe nytt i løpegarderoben. Vi har latt testpanelet vårt prøve fem trendy løpetrøyer til henne.

07 may 2019
Mote & trender
Epic React

Slik ser de nye Epic React Flyknit 2 ut

Lyst på nye løpesko? Sjekk ut Nikes populære Epic React Flyknit 2, som nå har blitt oppdatert i nye kulører for sesongen.

07 may 2019
Mote & trender
Nike Icon Clash

Nyhetene fra Nike gir oss surfevibber

Kombiner surfelooken med treningsplagg fra Nike! Her finner du fargerike og sommerlige treningsplagg som gjør at du vil henge og trene på stranden.

07 may 2019
Mote & trender
9324976319753_001_1204a274d93940c49e51ef28cf7f59d1.jpg

9 trendy solbriller for sommeren 2019

Hva er vel en sommer uten noen fine solbriller? Unngå å bli blendet og få en kul look på kjøpet i noen av sesongens solbriller.

06 may 2019
Mote & trender
Nike Tech pack

Plaggene fra Nike Tech Pack som du ikke vil gå glipp av

Futuristiske detaljer, ekstra tynne materialer og et design utformet for en kropp i bevegelse. Det er hva Nikes oppdatering av kolleksjonen Tech Pack handler om.

06 may 2019
Mote & trender