• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

Stor vinterferie-deal her

Atomic - Viser nå: 27 modeller

Atomic

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Atomic

Det østerrikske merket Atomic ble dannet i 1955 når Alois Rohrmoser og hans fire kollegaer begynte å produsere ski. Atomics hovedkontor ligger i Altenmarkt, midt i Alpenes hjerte, og man kan i dag finne merket over hele verden. Når Alois og hans ledsagere startet selskapet, produserte de ca 40 ski per år. Dette tallet økte raskt til 5000 per år, og på 60-tallet og rundt 1969 produserte de 72 000 ski per år. Antallet produserte ski har bare vokst for hvert år som har gått. På 70-tallet økte de produksjonen enda mere takket være åpningen av en ny fabrikk i samme by, Altenmarkt. Etter det fikk Atomic et realt løft og ble et av verdens ledende selskaper innenfor skibransjen. I 1989 utvidet Atomic sitt sortiment med blant annet å selge bindinger, støvler, hjelmer og skistaver. Dette resulterte i at Atomic ble verdens største leverandør av ski og skiutstyr.


Atomic har siden 1994 vært med i Amer Sports Group, i denne gruppen finner man andre kjente og internasjonelle selskaper slik som Salomon, Suunto og Wilson. Atomic skiene har en veldig gjennomtenkt teknologi og de ansatte jobber alltid med å produsere ski med best kvalitet. Målet er å gjøre hver eneste skikjører til en bedre skikjører. Hvert Atomic produkt er laget med lidenskap som hver ansatt har for skikjøring. På Atomic lever de og puster av sporten samtidig som de jobber for å levere det beste for hver skikjører i verden uansett nivå. 2009-2010 vant deltakerne i Atomic teamet hele 20 verdensmesterskap i Alpine Ski World Cup og samlet syv medaljer i OL. 2009 vant Carlos Janka verdensmesterskapet i slalom utstyrt med Atomic ski. Noen andre kjente navn som var med i Atomic teamet samme år, var Erik Guay, John Kucera, Daniel Albrecht, Marlies Schild, Lara Gut og Kathrin Zettel.

Hemmeligheten bak Atomics store suksess ligger i 50 års erfaring i skikjøring. Atomic er idag verdensledende innenfor denne bransjen; dette takket være lidenskapen for skikjøring, deres innovative produkter og noe veldig viktig, deres miljøvennlige produksjon.

more news
Header-ultraboost.jpg

Vi har testet UltraBoost 19 fra Adidas

Stram passform og bedre energiretur i hvert eneste løpesteg er stikkordene for de nye, hypede løpeskoene fra Adidas. Dette mener testpanelet vårt om UltraBoost 19.

Mote & trender
Vasaloppet

Siste liten-tips før Vasaloppet

Opplevelsen din av Vasaloppet kan avgjøres av små detaljer, som lengden på dine tånegler. Her er tipsene som utgjør en stor forskjell under løpet.

Sport & trening
Sport-bh Nike Tech Pack

Sportamores store guide til riktig sports-BH

Hvis du er usikker på hvilken sports-BH som passer til hva og hvordan den egentlig skal sitte, så er dette guiden for deg.

Mote & trender
Hoftlyft.jpg

Slik utfører du hofteløft riktig

Det er en av de vanligste øvelsene for å styrke hofte- og setemuskulaturen, men gjør du det riktig? Slik utfører du hofteløft riktig!

Sport & trening
Seamlesstights

Endelig! Vi tester seamless tights

Nyt neste treningsøkt med en myk, fleksibel og sømløs treningstights. Vi har testet sesongens favoritter.

Mote & trender
Miniband

Test: Våre beste miniband

Trening med miniband har aldri vært mer populært. Vår PT forklarer forskjellen mellom motstanden og hvordan du kan bruke hver modell.

Mote & trender
Längdskidåkning

5 teknikktips for bedre tid under Vasaloppet

Balanse, bøyde armer og stolt holdning spiller en stor rolle når du går på langrenn. Her er fem tips fra ekspertene som gjør deg raskere og bedre.

Sport & trening
Sfinx.png

Yin yoga: 3 stillinger for kontorrotten

Sitter du foran dataen store deler av dagen og er stiv i nakken og ryggen? Myk opp kroppen med disse tre yogastillingene.

Friluft & Velvære
13090412_O_1.jpg

Myk opp kroppen med yin yoga

I yin yoga ligger du flere minutter i hver stilling. Langtekkelig sier noen, fantastisk for kroppen sier yogalæreren Johanna Wickström, som har skrevet en bok om yin yoga.

Friluft & Velvære
Längdskidåkning

Slik skal du trene og spise frem til Vasaloppet

Det er fire uker igjen til Vasaloppet og det er på tide å gi jernet. Den profesjonelle coachen vet hvordan du skal trene og spise for å oppnå best mulig resultat.

Sport & trening
svea_sneakers.jpg

12 røde kjøp til Valentinsdagen

Feel the love! Rødt er ikke bare en fin farge, det er også kjærlighetens farge. Bestill disse favorittene til noen du liker, eller unn deg selv noe fint på Valentinsdagen.

Mote & trender
Charlotte Kalla

Charlotte Kallas beste tips til langrennsløperen

Kalde fingre, dårlig teknikk og problemer med utstyret? Ta langrennsløpingen til et nytt nivå ved hjelp av Charlotte Kallas beste tips.

Sport & trening
JR BLACKBURN

Pakkeliste til fjellturen med barna

Vinterferien nærmer seg med stormskritt, og du er kanskje en av dem som skal stå på ski med familien? Dette må du ha med deg.

Mote & trender
9324976246011_001_e65fc8753b4144309d94ac29eb808d71.jpg

8 ting du må ha med deg på solferien

Vi har to ting å si om du og familien drar til varmere strøk i vinterferien: Heldiggriser! Og ikke glem å pakke med disse åtte tingene.

Mote & trender
NO-Header.jpg

Vanntette tursko som er best i test

Kilometer etter kilometer, i skog og mark – det er tid for å finne de rette turskoene. Vi har testet seks skomodeller som gjør jobben.

Mote & trender