• Fri frakt & fri retur
  • Åpent kjøp til 20/1
  • Toll & moms inkludert i prisen

Varme klær og tilbehør -30%

Atomic - Viser nå: 26 modeller

Atomic

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Atomic

Det østerrikske merket Atomic ble dannet i 1955 når Alois Rohrmoser og hans fire kollegaer begynte å produsere ski. Atomics hovedkontor ligger i Altenmarkt, midt i Alpenes hjerte, og man kan i dag finne merket over hele verden. Når Alois og hans ledsagere startet selskapet, produserte de ca 40 ski per år. Dette tallet økte raskt til 5000 per år, og på 60-tallet og rundt 1969 produserte de 72 000 ski per år. Antallet produserte ski har bare vokst for hvert år som har gått. På 70-tallet økte de produksjonen enda mere takket være åpningen av en ny fabrikk i samme by, Altenmarkt. Etter det fikk Atomic et realt løft og ble et av verdens ledende selskaper innenfor skibransjen. I 1989 utvidet Atomic sitt sortiment med blant annet å selge bindinger, støvler, hjelmer og skistaver. Dette resulterte i at Atomic ble verdens største leverandør av ski og skiutstyr.


Atomic har siden 1994 vært med i Amer Sports Group, i denne gruppen finner man andre kjente og internasjonelle selskaper slik som Salomon, Suunto og Wilson. Atomic skiene har en veldig gjennomtenkt teknologi og de ansatte jobber alltid med å produsere ski med best kvalitet. Målet er å gjøre hver eneste skikjører til en bedre skikjører. Hvert Atomic produkt er laget med lidenskap som hver ansatt har for skikjøring. På Atomic lever de og puster av sporten samtidig som de jobber for å levere det beste for hver skikjører i verden uansett nivå. 2009-2010 vant deltakerne i Atomic teamet hele 20 verdensmesterskap i Alpine Ski World Cup og samlet syv medaljer i OL. 2009 vant Carlos Janka verdensmesterskapet i slalom utstyrt med Atomic ski. Noen andre kjente navn som var med i Atomic teamet samme år, var Erik Guay, John Kucera, Daniel Albrecht, Marlies Schild, Lara Gut og Kathrin Zettel.

Hemmeligheten bak Atomics store suksess ligger i 50 års erfaring i skikjøring. Atomic er idag verdensledende innenfor denne bransjen; dette takket være lidenskapen for skikjøring, deres innovative produkter og noe veldig viktig, deres miljøvennlige produksjon.

more news
NO-HEADER.jpg

Skiklær til henne som er best i test

Usikker på hvilket skisett du skal satse på i vinter? Testpanelet hjelper deg med å finne frem blant sesongens skijakker og skibukser.

Mote & trender
NO_header.jpg

STOR TEST: Fleecegensere til henne

En fleecegenser er det perfekte mellomlaget. Vi har testet de beste modellene til henne fra våre store varemerker.

Mote & trender
OrganoTex_2018

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

Skallplaggene dine holder seg lenger med re-impregnering, men det er viktig at du gjør det på en miljøvennlig måte. Her er impregneringen som gjør jobben uten at det sliter på miljøet.

Mote & trender
Julklappstips honom

11 julegavetips til han

Har du en partner, bror eller venn som ikke vet hva han ønsker seg? Ingen problem! Her er 11 gaver alle menn vil ha, uten at de vet det.

Mote & trender
iStock-859522432_coffee.jpg

Vintertrøtt og kaffeelsker? Ta en nappucino!

På denne tiden av året kan trøttheten på ettermiddagen oppleves som verre enn noensinne, men fortvil ikke! Vi vet hvordan du kan booste energinivået ved hjelp av din vanlige kopp med kaffe.

Friluft & Velvære
NO-HEADER.jpg

TEST: Skiklær til ham

Skisesongen er rett rundt hjørnet og vi har bedt vårt mannlige testpanel om å vurdere hvilke jakker og bukser som er best i test.

Mote & trender
Calvin klein_tröja.jpg

6 julegaver du kan gi til deg selv

Selvfølgelig er det herlig å gi, men det er også ganske nice å få. Her er seks godbiter som vi mer enn gjerne legger under juletreet til oss selv.

Mote & trender
NO-HEADER.jpg

Myke sett som er best i test

Foran peisen på hytta, til og fra treningssenteret eller i sofaen med en kopp varm kakao. Vi har testet seks trendy joggedresser til dame!

Mote & trender
Peak_JR_Frost

15 varme favoritter til barn

Vinterkulda er på vei og barna behøver varme sko og ytterplagg. Her er våre varme juniorfavoritter, i tre ulike prisklasser.

Mote & trender
plantbasedbythess.png

Lag grønn adventskos!

Om du vil ha adventskos på en grønnere måte i år, så har matkreatøren Therese Elgquist, bak Plantbasedbythess, noen tips til deg.

Kosthold & oppskrifter
pull up.jpg

5 øvelser PT-en aldrig dropper

Vil du vite hva de profesjonelle prioriterer, uansett hva? Disse fem bevegelsene tar den personlige treneren, Charlotte Beijer, hver dag.

Sport & trening
fleece

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

En fleecegenser er det optimale mellomlaget i vinter ettersom det både er mykt, varmt og ventilerer. Vår ekspert hjelper deg med å finne Den Perfekte Fleecen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

Vi har testet sesongens sklisikre favoritter for dame og herre.

Mote & trender
Out of breath

PT-en tipser: Slik kommer du i gang med treningen

Ifølge en ny undersøkelse fra GIH, så har nesten annenhver svenske en helsefarlig dårlig kondisjon. Det er veldig triste tall! Her er den svenske Biggest Loser-treneren, Pischa, sine tips til deg som vil komme i gang.

Sport & trening
löpning_kallt väder.jpg

Derfor kan du løpe i vinterkulda

Flytter du løpeøkten innendørs når vinterkulda kommer? Ikke gjør det! Minusgrader og kald luft behøver ikke sette en stopper for utendørstreningen.

Sport & trening