• Fri frakt & fri retur
  • 30 Dagers åpent kjøp
  • Toll & moms inkludert i prisen

-30% på sesongens favoritter!

Atomic

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Atomic

Det østerrikske merket Atomic ble dannet i 1955 når Alois Rohrmoser og hans fire kollegaer begynte å produsere ski. Atomics hovedkontor ligger i Altenmarkt, midt i Alpenes hjerte, og man kan i dag finne merket over hele verden. Når Alois og hans ledsagere startet selskapet, produserte de ca 40 ski per år. Dette tallet økte raskt til 5000 per år, og på 60-tallet og rundt 1969 produserte de 72 000 ski per år. Antallet produserte ski har bare vokst for hvert år som har gått. På 70-tallet økte de produksjonen enda mere takket være åpningen av en ny fabrikk i samme by, Altenmarkt. Etter det fikk Atomic et realt løft og ble et av verdens ledende selskaper innenfor skibransjen. I 1989 utvidet Atomic sitt sortiment med blant annet å selge bindinger, støvler, hjelmer og skistaver. Dette resulterte i at Atomic ble verdens største leverandør av ski og skiutstyr.


Atomic har siden 1994 vært med i Amer Sports Group, i denne gruppen finner man andre kjente og internasjonelle selskaper slik som Salomon, Suunto og Wilson. Atomic skiene har en veldig gjennomtenkt teknologi og de ansatte jobber alltid med å produsere ski med best kvalitet. Målet er å gjøre hver eneste skikjører til en bedre skikjører. Hvert Atomic produkt er laget med lidenskap som hver ansatt har for skikjøring. På Atomic lever de og puster av sporten samtidig som de jobber for å levere det beste for hver skikjører i verden uansett nivå. 2009-2010 vant deltakerne i Atomic teamet hele 20 verdensmesterskap i Alpine Ski World Cup og samlet syv medaljer i OL. 2009 vant Carlos Janka verdensmesterskapet i slalom utstyrt med Atomic ski. Noen andre kjente navn som var med i Atomic teamet samme år, var Erik Guay, John Kucera, Daniel Albrecht, Marlies Schild, Lara Gut og Kathrin Zettel.

Hemmeligheten bak Atomics store suksess ligger i 50 års erfaring i skikjøring. Atomic er idag verdensledende innenfor denne bransjen; dette takket være lidenskapen for skikjøring, deres innovative produkter og noe veldig viktig, deres miljøvennlige produksjon.

Dessverre fant vi ikke ikke noe resultat på ditt søk i vårt sortiment.
Leter du kanskje etter noen av produktene nedenfor?
  • Sorter her:
  • Farger
    Vis alle Skjul filter
  • Pris
    Vis alle Skjul filter
  • Viser 60 / 19876 produkter
Hurtigkjøp 125579-canada-snow-quebec-f-svart
1995 NOK

Levering: 2-6 arbeidsdager