13 FAVORITT VAREMERKER 30% KODE - - >

Abilica - Akkurat nå: 7 modeller på lager

Abilica

Filtrer etter

Sporter
Vis alle Skjul filter
Farger
Vis alle Skjul filter

Abilica

Merket Abilica, som eies av Mylna AS, er et nordisk kvalitetsmerke med hovedkontor i Norge. Merket har utviklet seg mye de seneste 15 årene, og blitt ledende innenfor treningsutstyr til hjemmebruk i Norden.


Mylna sport har gjennom 25 år bygd opp en omfattende kompetanse når det gjelder salg og markedsføring av treningsutstyr. Nordic Fitness og Sport Supply International AS var to konkurrenter som praktisk talt lå rygg mot rygg tidligere. År 2010 inngikk de en sammenslåing, og virksomheten ligger nå under selskapet Mylna Sport. Mylna Sport er det største merkevarehuset innenfor trening, helse og livsstilprodukter i Norden og utover Abilica finnes flere andre internasjonelle merker i deres portefølje.


Abilica retter seg hovedsakelig mot kvalitetsbevisste forbrukere. De konkurrerer ikke med pris, men har best produkter i prisklassen deres. Abilicas arbeid med produktutvikling skjer kontinuerlig for å kunne tilby kundene optimale tilpassede produkter som møter deres behov og etterspørsel. Utgangspunktet for utviklingen deres er alltid en rekke treningsmessige kriterier, og alle Abilica-produkter gjennomgår en tøff kvalitetskontroll der funksjonalitet og sikkerhet grundig testes. Utenom de funksjonelle og tekniske aspektene, legges også et stort fokus på design for å gi produktene et spennende og moderne utseende som passer bra inn i hjemmemiljøet.


I Abilicas sortiment finnes populære treningsmaskiner som modellene:>br />Win Tech – en treningssykkel med elektromagnetisk motstand på 16 nivåer
Trex 3 – en tredemølle med 12 ulike program for variert trening
Trex 8 – En litt større tredemølle enn Trex 3, som også klarer en tyngre løper under høyere hastigheter


I tillegg til tredemøller og treningssykler, selger også Abilica flere ulike Crosstrainers som WinCross 1.0, WinCross 2.0, WinElip Plus, CrossTech, Pro Elip XP, ProFront & E-Glide. I sortimentet finnes også romaskinene WinRower, C-Rower, PremiumRower, ProRower samt store multigym som Multi 970, Multi4ST, MultiPower, Express og x4.


Abilica har også mindre utstyr for hjemmetrening slik som balanseballer, vektvester, yogamatter og rockeringer. Et annet populært produkt fra Abilica er trampolinene deres på 4,3 og 3,6 meter i diameter. Abilicas trampoliner er av høy kvalitet og stabile med kraftige bein- og rammekonstruksjon i stål og kraftige stålfjærer. Til trampolinene fra Abilica finnes også tilbehør som kantbeskyttelse med borrelås, stige og høye sikkerhetsnett.

more news
Synliga muskler

Slik får du synlige muskler

Foretrekker du å se resultater på utsiden når du trener? En av Sveriges største CrossFit-atleter gir sine beste tips til hvordan du kan få musklene til å poppe.

Sport & trening
ryggsäck

Riktig ryggsekk for deg!

Ikke rygg tilbake - begi deg ut på jakt etter riktig ryggsekk for nettopp deg og dine behov. Vi guider deg!

Mote & trender
väska

Velg riktig weekendveske

En bra veske gjør helgeturen din enda smidigere. Les ekspertens tips for å finne den optimale kabinkofferten for deg.

Friluft & Velvære
Isabel Adrian

Hollywoodfruen Isabel Adrian disser treningssentre: ”Du må ikke løfte tungt”

Den svenska Hollywoodfruen Isabel Adrian snakker om hva som motiverer henne til å trene og hvordan hun holder formen sin - uten å gå til treningssenteret.

Friluft & Velvære
En om dagen shot.png

Shots til frokost? Ja, takk!

Til forskjell fra sterkere greier kan du kaste i deg denne rakkeren uten risiko for å få vondt i hodet. Tvert imot, den gjør susen for både immunforsvaret og energinivået.

Kosthold & oppskrifter
löpning styrka

Styrke gir fart i beina

For å bli en bra løper holder det ikke bare å ha mange mil i beina, du må også være sterk. Her er ekspertens tips til hvordan du får inn styrketrening i løpingen din.

Sport & trening
Handgående

Steg for steg - slik lærer du deg å gå på hender

Angrer du også på at du aldri fortsatte med gymnastikken fra tenårene? Ingen problem! CrossFit-Stjernen Helena Falk lærer deg å gå på hender med fem enkle steg.

Sport & trening
mud cake

Godt og glutenfritt - to søte oppskrifter

Hvem takker vel nei til honningstekte ferskener eller en mud cake med karamellkrem? Ikke vi! Og du, det er (nesten) bare sunne ingredienser i disse oppskriftene.

Kosthold & oppskrifter
löparskor

Forskjellen mellom løpesko for damer og herrer

Har du noen gang tenkt på hvorfor det finnes ulike skomodeller for gutter og jenter når det gjelder løpesko? Eksperten forteller hvorfor det er slik.

Mote & trender
NO-header.jpg

Høstens store sport-bh test 2017

Det sies at en sports-bh aldri skal feire en bursdag. Om du kjenner at ditt utvalg av støtte for komforten har feiret betydelig flere brusdager enn som så, da skal du sjekke ut testen vår av 14 nye sports-bh'er.

Mote & trender
squats pischa strindstedt

Fem nye supersvettende squats

Lei av vanlige knebøy? Årets PT Pischa Strindstedt viser fem typer squats som virkelig får det til å brenne i baken.

Sport & trening
dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Den ultimate listen på alt du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din. 10 smarte tips!

Mote & trender
Massage

Video: Massasje for stiv nakke og rygg

Litt massasje etter en lang dag på jobben, høres det bra ut? Si fra til partneren din, trykk på play og følg med på videoinstruksjonen!

Friluft & Velvære
Kost

Slik unngår du familiekaos ved matbordet

Den svensk supernannyen Anna-Karin Wyndhamn vet hvordan du får matvanene med barnet ditt til å funke - disse stridene bør du unngå og slik bør du legge frem maten!

Kosthold & oppskrifter
NO-header.jpg

Regnjakken som er best i test

Ser du etter en ny regnjakke? Les testen vår for å få vite hvilken regnjakke i PU som er best i test.

Mote & trender