ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

Det kan være vanskelig å finne den riktige vinterdressen, men ingen grunn til bekymring! Vårt mini-testpanel hjelper deg. Her er vinterdressene som er best i test.

Ingen vil at barnet sitt skal fryse når vinteren kommer – selvfølgelig! Derfor er det viktig å finne en dress som passer både i regn, sludd, snø og minusgrader. Alt for at barnet ditt skal kunne leke og ha det gøy ute over lengre tid og ikke bekymre seg for været. Vi ba vårt aller minste testpanel om å leke i noen av vinterdressene våre. Her er meningene deres!

En smidig vinterdress

ENG_Stavanger_Reimatec.pngModell: , .

Passform: En rett modell som kan justeres i midjen for optimal passform.

Materiale: Dressen er laget i et slitesterkt, vindtett Duraplus-materiale som puster og passer i all slags vær og for alle aktiviteter. Alle sømmene er teipet og vanntette, noe som betyr at barnet så og si kan gjøre hva som helst uten å bli våt. Den er varmefôret uten å være for klumpete og tung. Regn preller av på en effektiv måte, det siden et økologisk middel har blitt brukt for å impregnere stoffet. Lett å tørke av. Fotstroppen er laget av silikon, noe som er slitesterkt og smart!  

Komfort: Dressen er ikke så tykk, men varmer fortsatt og holder ned til -20 grader! Det er lett å bevege seg i den og den føles ikke så tung. 
 
Detaljer: Fine og enkle detaljer i form av reflekser som er synlige i mørket. Det er også reflekser på andre steder som på ryggen, armene, hetta, på utsiden av bena samt på glidelåsene.

Design: Et enkelt og stilrent design. Dressen kommer i hele syv farger. Hetta, som er avtagbar, har en fin og luftig krage i fuskepels. 

Kort oppsummert: Dette er et plagg som kan brukes hele vinteren. Utenom det som allerede er nevnt, vil testpanelets foreldre gjerne hylle at det nederst på bena er trykknapper slik at du kan tilpasse bredden på bena etter skoene barnet har på seg. Stoffet i dressen er veldig slitesterkt (hele dressen er laget av et stoff som ligner det som brukes som forsterkning på for eksempel knærne og rumpa) og barnet kan krabbe rundt på hva som helst uten at dressen slites. Her har Reima gjort en veldig bra jobb! Ikke rart at den har blitt kåret til best i test. Barna sier bare: "Woooow!".

Unisex-dress til de minste

ENG_Gotland_Reimatec.pngModell: .

Passform: Passformen er bra, men passer hovedsakelig barn som er litt rolige siden det mangler snøstopp (altså det materialet som sitter på innsiden av bena for at de skal festes ved støvelen). 

Materiale: Mykt og smidig materiale. Kanskje ikke det mest slitesterke, men ikke skjørt heller. Siden modellen er laget for de minste barna (finnes fra størrelse 74) som kanskje ikke løper rundt aller mest, er materialet tilpasset etter det. Dressen er laget i et vindtett og smussavvisende materiale som puster. Alle sømmene er teipet og vanntette, og dressen har ekstra isolering over rumpa – perfekt for leking i snøen! 

Komfort: Deilig og smidig, oppleves absolutt ikke som stiv av testpanelet. 

Detaljer: Dressen har reflekser, men litt for få. Det er en lomme på dressen hvor vottene får plass. Strikket i armene og bena er laget av plast, akkurat som på den andre modellen fra Reima. Veldig smart og slitesterkt. 

Design: Et tidløst design i en unisex-modell. Ensfarget og med en fin, lys fuskepels på hetta. Dressen finnes i seks forskjellige, fine farger. 

Kort oppsummert: Dette er dressen for de minste barna, som ikke er villest i snøen. Takket være det enkle designet passer den like bra til både gutter og jenter. Hetta, som festes med trykknapper, er stor og stopper vind og snøfnugg. Hetta kan du ta av om du ønsker det. Fôringen er varm og deilig, og dressen virker veldig lett. Den tåler tørketrommel (noe vi alle vet er et stort pluss!).

"Kjempebra å leke gjemsel i"

ENG_Camo_Overall.pngModell: , .

Passform: Endene på bena og armene kan justeres ved hjelp av borrelås, noe som gjør det betydelig lettere når støvler og sko skal av og på.  

Materiale: Et vanntett materiale, behandlet med fluorkarbonfri behandling – bra for både barna og miljøet! 

Komfort: Dressen er lett og deilig på, men fortsatt varm. Hetta er avtagbar og beskytter mot vær og vind.

Detaljer: Store reflekser rundt armene, bena og på ryggen, noe som er bra og viktig på mørke kvelder om høsten og vinteren. Hetta er justerbar og avtagbar med syntetisk pels. På dressen er det to sidelommer samt to brystlommer.

Design: Kjempefin kamuflasjefarget dress i unisex-modell. Ifølge en 4-årig testperson er dressen "kjempebra å leke gjemsel i". 

Kort oppsummert: Dette er en dress som testpanelet liker, både på grunn av det kule kamuflasjemønsteret, men også for bevegelsesfriheten. Dressen er lett å bevege seg i, og det er kjempeviktig. Hvis barnet føler seg for påkledd blir det vanskelig å bevege seg, noe som ikke bare er kjedelig, men også betyr at barnet kan fort bli kaldt. Foreldrene til testpersonene mener at borrelåsene på bena og armene er praktiske, men det er en liten ulempe at barna lett kan åpne de selv og på den måten få snø inn og bli litt kalde.

En slitesterk dress med et diskret design

ENG_Legend_Insulated_Overall.pngModell: , .

Passform: Dressen virker ganske lang i bena, i motsetning til hvordan den sitter ellers, men det er ikke noe problem siden barn ofte har litt større og høyere vintersko til en dress. Innvendig er det seler som du trer armene gjennom for at dressen skal få best mulig passform og sitte stille. "Tommel opp for den detaljen", hilser mammaen til en testperson.

Materiale: Dressen er laget i et vanntett materiale som puster. Stoffet er varmt, men ikke for tykt. Ellers er dressen forsterket på rumpa, baksiden av låra samt knærne slik at barna ikke begrenses. En av testerne, som gjerne glir rundt på diverse underlag, gir dressen høyest score for holdbarheten.

Komfort: Denne dressen er smidig og myk, og det er ingen problem å leke i denne. 

Detaljer: Det er reflekser på armene, bak på hetta og foran på brystet. Modellen har også to  lommer foran. 

Design: Et enkelt og fint design i blått og svart. Hetta har en neonoransje kant som pigger opp og som dessuten gjør barnet litt ekstra synlig når det blir mørkt ute, selv om den ikke er laget av reflekterende stoff. 

Kort oppsummert: Dressen er hovedsakelig svart, men de mørkeblå og mørkegrønne detaljene gjør den veldig fin og litt morsommere. Testpanelet liker at designet ikke er så barnslig, men heller mer diskret enn gjennomsnittet. Dressen er virkelig mye finere i virkeligheten enn på bildet. Den er også helt vanntett, noe som betyr at den er perfekt å leke i, uansett vær. 


En varm og slitesterk klassiker

ENG_Björnen_Kids_Coverall.pngModell: , .

Passform: Testpanelet opplever dressen som litt lang i størrelsen, men det er snarere en fordel siden barnet har noe å vokse i. Modellen har dessuten funksjonen Extend size, som innebærer at bena og armene kan forlenges med opptil en størrelse. Det eneste du må gjøre er å løsne en søm på innsiden av armene og bena. 

Materiale: Denne dressen er laget i et vind- og vanntett materiale med teipede sømmer. Materialet puster bra og har en PFC-fri vannavvisning. Dressen har forsterkninger på de riktige plassene for å takle masse leking utendørs på kalde høst- og vinterdager. 

Komfort: Myk og deilig samt passe varm, mener testerne. Hetta oppleves som ekstra deilig og fin – den er perfekt å kose med.  

Detaljer: Refleksdetaljer finner du på bena, armene, ryggen og på glidelåsen foran. På forsiden av dressen sitter det to store lommer med knapper samt en brystlomme med glidelås. Armene har praktiske mansjetter som beskytter mot snø og kulde. 

Design: Dressen kommer i seks ulike farger. Blant annet gul, rosa og mørkegrønn. Alle har svarte detaljer på knærne og skuldrene, uansett farge. Fuskepels på hetta som du kan ta av, dersom du ønsker det.  

Kort oppsummert: Dette er en dress som er smidig, herlig varm og veldig slitesterk. Dessuten har dressen en supersmart funksjon som gjør at man kan forlenge armene og bena en størrelse, så den fungerer flere sesonger når barnet vokser. 

SHOP HER:

LES MER: 


 Tilbake

News Feed

Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

20 timer siden
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

2 dager siden
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

3 dager siden
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

4 dager siden
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
viking-sled.jpg
Mote & trender

Hvilke vintersko bør barnet mitt bruke?

24 oct 2019
header-2.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Varmt ullundertøy

23 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Mote & trender

Best i test! Vinterjakker med pelskrage

23 oct 2019
Heade boots kids
Mote & trender

Best i test: Vinterstøvler og sko til barn

21 oct 2019
Asics reflex
Mote & trender

Slik blir du synlig i mørket – alt om løping og reflekser

18 oct 2019
Tights med hög midja
Mote & trender

Stor test av tights med høy midje

16 oct 2019
reima vinter
Mote & trender

Kle barna riktig i kulda – slik gjør du det

16 oct 2019
Eliud Kipchoge
Mote & trender

Her er Nike-skoen som var med på å slå verdensrekorden i maraton

16 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Mote & trender

Hvordan vasker jeg ull- og superundertøy?

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Mote & trender

Aldri kalde føtter igjen: Her er de heteste støvlene akkurat nå

14 oct 2019
Heade trail
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for damer!

13 oct 2019
ENG_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

13 oct 2019
Svea Boots header
Mote & trender

Test: 3 trendy støvler fra Svea

13 oct 2019
Header_DAM.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for damer

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Mote & trender

Tre dunjakker, tre stiler – slik skal du se ut akkurat nå

11 oct 2019
linerjackor herr
Mote & trender

Vi har testet sesongens beste linerjakker for menn

11 oct 2019
Parkas
Mote & trender

Best i test! Sesongens parkaser til ham

10 oct 2019
trailskor herr
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for menn!

09 oct 2019
The puffer jacket
Mote & trender

Sesongens heteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Mote & trender

Hurtigguide til dunjakkene fra Peak Performance

08 oct 2019
peak performance frost down herr aw 18
Mote & trender

Det viktigste når du kjøper en dunjakke

08 oct 2019
paul tunn dunjacka
Mote & trender

Jakken alle bør ha

07 oct 2019
Polar Ignite header
Mote & trender

Minitest: Vi har prøvd nyheten Polar Ignite!

04 oct 2019
more news
Alpint trend skidkläder

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

Silhuett og bærekraft er i fokus når vi snakker om trender i bakken. Her er tipsene som gir deg noen ekstra motepoeng – enten du kjører i bakken eller offpist.

20 timer siden
Mote & trender
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke trodde Speedcross 5 fra Salomon kunne bli noe bedre, lanserte de den populære terrengskoen med en helt vanntett membran. Hvor bra?

2 dager siden
Mote & trender
HEADER vinterkängor.jpg

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

Det beste du kan gjøre for å holde føttene varme under de kaldeste månedene, er å bruke tykke støvler. Testpanelet vårt har trasket rundt i sesongens mest populære modeller for ham og henne!

3 dager siden
Mote & trender
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

Elevenate ble dannet i 2010 og har siden den gang vært en skjult skatt på vintersportsmarkedet. Nå finner du merket hos oss, bli med videre og bli kjent med dem!

4 dager siden
Mote & trender
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

Brrr, nå merker man virkelig at det nærmer seg vinter! Derfor satte testpanelet vårt 11 vinterjakker på prøve. Her er sesongens beste modeller for kvinner og menn.

08 nov 2019
Mote & trender
Icebug vinterlöpning header

Alt du bør vite om vinterløpesko

Når skal du bruke piggsko og når holder det med en vanlig gummisåle? Ekspertene fra Icebug vet hvordan du skal takle vinterveiene!

06 nov 2019
Mote & trender
Vintertights header

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

Ikke legg løpingen på is bare fordi det er kaldt ute! Testpanelet vårt har løpt i ni tights som er perfekte for vinterløping når temperaturen er rundt null.

05 nov 2019
Mote & trender
Kari Traa underställ header

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig eksperter på ull- og superundertøy. Det norske merket lager longs og trøyer av høy kvalitet i både syntet, ull og ullblanding. Vi har testet flere av modellene, og her er de beste.

03 nov 2019
Mote & trender
Header padelskor

Test: De beste padelskoene for ham

Padel vokser i popularitet og er en rask og morsom sport som passer for mange. Det er derimot viktig med riktige sko når du spiller padel, da vil du nemlig presterer bedre, reduserer risikoen for skader og i tillegg ha det ekstra moro! Testpanelet vårt har testet flere padelsko – her er resultatet.

29 oct 2019
Mote & trender
winterized header

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

Løper du langdistanse, korte runder i lunsjen eller trener du deg opp til et løp? Det finnes en skomodell for alle og enhver, og til all slags løping. Finn dine nye løpesko blant sesongens heteste modeller.

28 oct 2019
Mote & trender
Craft running aw 19

Skal jeg løpe i underklær?

Kan, bør eller skal jeg bruke underklær når jeg løper? Det er mange modeller å velge mellom, materialene er forskjellige og de passer til ulike treningsformer. Malin Caron på Craft forklarer.

28 oct 2019
Mote & trender
ENG_M.png

Best i test: Vinterløpesko for menn

Aldri mer Bambi på isen! Her er vinterløpeskoene for menn som holder deg varm, tørr og oppreist når du løper om vinteren.

27 oct 2019
Mote & trender
Header vinterlöparskor

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

Vil du løpe rundt i snø og sludd med løpesko som egner seg om våren og sommeren? Nei, takk! Testpanelet vårt har løpt i vinterløpesko fra blant annet Icebug, Nike, Asics og Adidas. Her er resultatet!

26 oct 2019
Mote & trender
HEADER.jpg

Best i test! Superundertøy

Underklær er kanskje den viktigste delen av vinterantrekket ditt, uansett om du skal suse frem i langrennsløypa eller ta en løpetur over stokk og stein. Vi har testet superundertøy – her er de beste plaggene!

25 oct 2019
Mote & trender
Pulseboost Winterized

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

Adidas Pulseboost er løpeskoen som takler raske sideforflytninger bedre enn noen andre løpesko. Nå er den her i en helt ny variant! Her er Pulseboost Winterized.

24 oct 2019
Mote & trender