ENG_HEADER.png

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

Det kan være vanskelig å finne den riktige vinterdressen, men ingen grunn til bekymring! Vårt mini-testpanel hjelper deg. Her er vinterdressene som er best i test.

Ingen vil at barnet sitt skal fryse når vinteren kommer – selvfølgelig! Derfor er det viktig å finne en dress som passer både i regn, sludd, snø og minusgrader. Alt for at barnet ditt skal kunne leke og ha det gøy ute over lengre tid og ikke bekymre seg for været. Vi ba vårt aller minste testpanel om å leke i noen av vinterdressene våre. Her er meningene deres!

En smidig vinterdress

ENG_Stavanger_Reimatec.pngModell: , .

Passform: En rett modell som kan justeres i midjen for optimal passform.

Materiale: Dressen er laget i et slitesterkt, vindtett Duraplus-materiale som puster og passer i all slags vær og for alle aktiviteter. Alle sømmene er teipet og vanntette, noe som betyr at barnet så og si kan gjøre hva som helst uten å bli våt. Den er varmefôret uten å være for klumpete og tung. Regn preller av på en effektiv måte, det siden et økologisk middel har blitt brukt for å impregnere stoffet. Lett å tørke av. Fotstroppen er laget av silikon, noe som er slitesterkt og smart!  

Komfort: Dressen er ikke så tykk, men varmer fortsatt og holder ned til -20 grader! Det er lett å bevege seg i den og den føles ikke så tung. 
 
Detaljer: Fine og enkle detaljer i form av reflekser som er synlige i mørket. Det er også reflekser på andre steder som på ryggen, armene, hetta, på utsiden av bena samt på glidelåsene.

Design: Et enkelt og stilrent design. Dressen kommer i hele syv farger. Hetta, som er avtagbar, har en fin og luftig krage i fuskepels. 

Kort oppsummert: Dette er et plagg som kan brukes hele vinteren. Utenom det som allerede er nevnt, vil testpanelets foreldre gjerne hylle at det nederst på bena er trykknapper slik at du kan tilpasse bredden på bena etter skoene barnet har på seg. Stoffet i dressen er veldig slitesterkt (hele dressen er laget av et stoff som ligner det som brukes som forsterkning på for eksempel knærne og rumpa) og barnet kan krabbe rundt på hva som helst uten at dressen slites. Her har Reima gjort en veldig bra jobb! Ikke rart at den har blitt kåret til best i test. Barna sier bare: "Woooow!".

Unisex-dress til de minste

ENG_Gotland_Reimatec.pngModell: .

Passform: Passformen er bra, men passer hovedsakelig barn som er litt rolige siden det mangler snøstopp (altså det materialet som sitter på innsiden av bena for at de skal festes ved støvelen). 

Materiale: Mykt og smidig materiale. Kanskje ikke det mest slitesterke, men ikke skjørt heller. Siden modellen er laget for de minste barna (finnes fra størrelse 74) som kanskje ikke løper rundt aller mest, er materialet tilpasset etter det. Dressen er laget i et vindtett og smussavvisende materiale som puster. Alle sømmene er teipet og vanntette, og dressen har ekstra isolering over rumpa – perfekt for leking i snøen! 

Komfort: Deilig og smidig, oppleves absolutt ikke som stiv av testpanelet. 

Detaljer: Dressen har reflekser, men litt for få. Det er en lomme på dressen hvor vottene får plass. Strikket i armene og bena er laget av plast, akkurat som på den andre modellen fra Reima. Veldig smart og slitesterkt. 

Design: Et tidløst design i en unisex-modell. Ensfarget og med en fin, lys fuskepels på hetta. Dressen finnes i seks forskjellige, fine farger. 

Kort oppsummert: Dette er dressen for de minste barna, som ikke er villest i snøen. Takket være det enkle designet passer den like bra til både gutter og jenter. Hetta, som festes med trykknapper, er stor og stopper vind og snøfnugg. Hetta kan du ta av om du ønsker det. Fôringen er varm og deilig, og dressen virker veldig lett. Den tåler tørketrommel (noe vi alle vet er et stort pluss!).

"Kjempebra å leke gjemsel i"

ENG_Camo_Overall.pngModell: , .

Passform: Endene på bena og armene kan justeres ved hjelp av borrelås, noe som gjør det betydelig lettere når støvler og sko skal av og på.  

Materiale: Et vanntett materiale, behandlet med fluorkarbonfri behandling – bra for både barna og miljøet! 

Komfort: Dressen er lett og deilig på, men fortsatt varm. Hetta er avtagbar og beskytter mot vær og vind.

Detaljer: Store reflekser rundt armene, bena og på ryggen, noe som er bra og viktig på mørke kvelder om høsten og vinteren. Hetta er justerbar og avtagbar med syntetisk pels. På dressen er det to sidelommer samt to brystlommer.

Design: Kjempefin kamuflasjefarget dress i unisex-modell. Ifølge en 4-årig testperson er dressen "kjempebra å leke gjemsel i". 

Kort oppsummert: Dette er en dress som testpanelet liker, både på grunn av det kule kamuflasjemønsteret, men også for bevegelsesfriheten. Dressen er lett å bevege seg i, og det er kjempeviktig. Hvis barnet føler seg for påkledd blir det vanskelig å bevege seg, noe som ikke bare er kjedelig, men også betyr at barnet kan fort bli kaldt. Foreldrene til testpersonene mener at borrelåsene på bena og armene er praktiske, men det er en liten ulempe at barna lett kan åpne de selv og på den måten få snø inn og bli litt kalde.

En slitesterk dress med et diskret design

ENG_Legend_Insulated_Overall.pngModell: , .

Passform: Dressen virker ganske lang i bena, i motsetning til hvordan den sitter ellers, men det er ikke noe problem siden barn ofte har litt større og høyere vintersko til en dress. Innvendig er det seler som du trer armene gjennom for at dressen skal få best mulig passform og sitte stille. "Tommel opp for den detaljen", hilser mammaen til en testperson.

Materiale: Dressen er laget i et vanntett materiale som puster. Stoffet er varmt, men ikke for tykt. Ellers er dressen forsterket på rumpa, baksiden av låra samt knærne slik at barna ikke begrenses. En av testerne, som gjerne glir rundt på diverse underlag, gir dressen høyest score for holdbarheten.

Komfort: Denne dressen er smidig og myk, og det er ingen problem å leke i denne. 

Detaljer: Det er reflekser på armene, bak på hetta og foran på brystet. Modellen har også to  lommer foran. 

Design: Et enkelt og fint design i blått og svart. Hetta har en neonoransje kant som pigger opp og som dessuten gjør barnet litt ekstra synlig når det blir mørkt ute, selv om den ikke er laget av reflekterende stoff. 

Kort oppsummert: Dressen er hovedsakelig svart, men de mørkeblå og mørkegrønne detaljene gjør den veldig fin og litt morsommere. Testpanelet liker at designet ikke er så barnslig, men heller mer diskret enn gjennomsnittet. Dressen er virkelig mye finere i virkeligheten enn på bildet. Den er også helt vanntett, noe som betyr at den er perfekt å leke i, uansett vær. 


En varm og slitesterk klassiker

ENG_Björnen_Kids_Coverall.pngModell: , .

Passform: Testpanelet opplever dressen som litt lang i størrelsen, men det er snarere en fordel siden barnet har noe å vokse i. Modellen har dessuten funksjonen Extend size, som innebærer at bena og armene kan forlenges med opptil en størrelse. Det eneste du må gjøre er å løsne en søm på innsiden av armene og bena. 

Materiale: Denne dressen er laget i et vind- og vanntett materiale med teipede sømmer. Materialet puster bra og har en PFC-fri vannavvisning. Dressen har forsterkninger på de riktige plassene for å takle masse leking utendørs på kalde høst- og vinterdager. 

Komfort: Myk og deilig samt passe varm, mener testerne. Hetta oppleves som ekstra deilig og fin – den er perfekt å kose med.  

Detaljer: Refleksdetaljer finner du på bena, armene, ryggen og på glidelåsen foran. På forsiden av dressen sitter det to store lommer med knapper samt en brystlomme med glidelås. Armene har praktiske mansjetter som beskytter mot snø og kulde. 

Design: Dressen kommer i seks ulike farger. Blant annet gul, rosa og mørkegrønn. Alle har svarte detaljer på knærne og skuldrene, uansett farge. Fuskepels på hetta som du kan ta av, dersom du ønsker det.  

Kort oppsummert: Dette er en dress som er smidig, herlig varm og veldig slitesterk. Dessuten har dressen en supersmart funksjon som gjør at man kan forlenge armene og bena en størrelse, så den fungerer flere sesonger når barnet vokser. 

SHOP HER:

LES MER: 


 Tilbake

News Feed

saucony_endorphin_PRO-header.jpg
Mote & trender

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

1 dag siden
löparshorts header
Mote & trender

Våre beste løpeshorts til dame og herre

3 dager siden
nike pegasus 37 header
Mote & trender

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

3 dager siden
Test tenniskjol
Mote & trender

5 tennisskjørt som er best i test 2020

4 dager siden
Creme-Creative_997HXD_group.jpg
Mote & trender

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

6 dager siden
Better Bodies träningstights
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

26 may 2020
Asics GT-2000
Mote & trender

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

26 may 2020
Underkläder träning
Mote & trender

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

25 may 2020
React Miler NY
Mote & trender

Løp lenger med Nike React Miler

22 may 2020
korta tights
Mote & trender

Test: Korte treningstights til dame 2020

22 may 2020
Merrells trailskor
Mote & trender

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

21 may 2020
New Balance skor
Mote & trender

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

21 may 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

21 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

21 may 2020
nike-low-sneakers.jpg
Mote & trender

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

21 may 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

19 may 2020
Nike yoga infinalon header
Mote & trender

Yoga uten begrensninger i Nike Infinalon

19 may 2020
björn borg tights
Mote & trender

Tips! 9 tights med høy midje

18 may 2020
Mjukisset
Mote & trender

Fine joggedresser til hverdagsbruk

15 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: sykkelhjelmer til dame og herre

14 may 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Best i test: Sport-BH'er til løping

13 may 2020
badtofflor plock
Mote & trender

Sommerens beste sandaler og slippers

13 may 2020
Saucony Freedom Iso 3
Mote & trender

Den nye løpeskoen Saucony Freedom 3 er her

13 may 2020
lisa tellbe header
Mote & trender

Slik styler Lisa Tellbe sine Nike-favoritter

13 may 2020
fila header
Mote & trender

Derfor er sneakers fra Fila et stilsikkert valg i sommer

12 may 2020
gavelo seamless
Mote & trender

Nå har vi fått inn treningsklær fra Gavelo

11 may 2020
sneakers herr
Mote & trender

Shoppingtips! 9 fine, svarte sneakers til herre

11 may 2020
sneakers header
Mote & trender

Trendspaning! 8 rosa sneakers til dame

11 may 2020
Matchanse set
Mote & trender

Test: Matchende sett til dame

10 may 2020
Header.jpg
Mote & trender

Treningstrusene som er best i test

10 may 2020
Årets badtrender
Mote & trender

Årets hotteste badetrender

08 may 2020
Asics Novablast test
Mote & trender

Vi tester nyheten Asics Novablast til dame og herre

07 may 2020
Kompressionsstrumpor header
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

05 may 2020
nano x header
Mote & trender

Nyheten Reebok Nano X – like allsidig som deg

05 may 2020
Header - Reebok Nano X.jpg
Mote & trender

Test: Treningsskoen Reebok Nano X

05 may 2020
Petra Månström
Mote & trender

Slik kler du deg til løping om våren

04 may 2020
tights header
Mote & trender

Topp 5: Våre beste treningstights

03 may 2020
header skaljackor 2020
Mote & trender

Best i test: Skalljakker til dame & herre 2020

02 may 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 apr 2020
salomon löpning ss 20
Mote & trender

Hvordan bør jeg vaske løpeklærne mine?

27 apr 2020
more news
saucony_endorphin_PRO-header.jpg

Maks tempo med Sauconys nye løpesko Endorphin Pro

Vil du bli bedre, raskere og redusere risikoen for skader når du løper tempoøkter? Da skal du prøve Sauconys nyeste innovasjon: Endorphin Pro!

1 dag siden
Mote & trender
löparshorts header

Våre beste løpeshorts til dame og herre

Hvilken shorts er egentlig best til løping? Det vet testpanelet vårt! Les deres vurdering av sesongens modeller til dame og herre.

3 dager siden
Mote & trender
nike pegasus 37 header

Bedre demping i nyheten Nike Pegasus 37

Den siste versjonen av alles favorittsko er her: Nike Air Zoom Pegasus 37! Her kan du lese om oppdateringene, dempingen og det nye designet på løpeskoen.

3 dager siden
Mote & trender
Test tenniskjol

5 tennisskjørt som er best i test 2020

Du kan bare glemme en innershorts som glir opp og et gjennomsiktig stoff. Her er våre topp fem tennisskjørt som er best i test!

4 dager siden
Mote & trender
Creme-Creative_997HXD_group.jpg

Vi elsker sesongens sneakers fra New Balance

Vil du ha et par retroinspirerte, men fortsatt moderne, sneakers? Da bør du satse på sko fra New Balance! Her er årets nyheter.

6 dager siden
Mote & trender
Better Bodies träningstights

Guide: Finn riktig treningstights fra Better Bodies

De har et bredt sortiment av treningstights, fra myke og sømløse tights til kompresjonstights. Her hjelper vi deg å finne riktig tights fra Better Bodies.

26 may 2020
Mote & trender
Asics GT-2000

Sats på løpesko fra Asics hvis du pronerer

Hvis du sliter med pronasjon, er det flere ting man kan lære av skoprodusenten Asics. Her er alt du trenger å vite om deres beste pronasjonssko.

26 may 2020
Mote & trender
Underkläder träning

Tren i riktig undertøy – og unngå gnagsår

Har du fått gnagsår i lysken av trening? Bomullsundertøy er nok grunnen til det!

25 may 2020
Mote & trender
React Miler NY

Løp lenger med Nike React Miler

Vil du ha en god mengdetreningssko som gir deg den støtten du trenger under lange økter? Da er Nikes løpenyhet, React Miler, noe for deg.

22 may 2020
Mote & trender
korta tights

Test: Korte treningstights til dame 2020

Det kan være deilig å trene i en kort tights når det er varmt ute. Veldig flaks, for testpanelet vårt har nemlig testet korte tights!

22 may 2020
Mote & trender
Merrells trailskor

Test: terrengsko fra Merrell til dame og herre

Er det på tide å kjøpe nye terrengsko? Her tester vi de beste terrengskoene fra Merrell.

21 may 2020
Mote & trender
New Balance skor

Kjøp riktige løpesko fra New Balance

Lær hvordan du finner riktig modell i utvalget av løpesko fra New Balance. Her er deres mest populære modeller!

21 may 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Adidas, Nike, Hoka One One eller Saucony – hvilken produsent har de beste løpeskoene med mye demping? Vi har svaret!

21 may 2020
Mote & trender
Header.jpg

Test: Fotballsko til juniorer i 2020

På tide å gå til innkjøp av nye fotballsko til barnet? Les denne testen først!

21 may 2020
Mote & trender
nike-low-sneakers.jpg

3 kjerringråd for å få sneakers hvite igjen

Hvite sneakers holder seg ikke hvite spesielt lenge. Prøv disse triksene for å få dem kritthvite igjen!

21 may 2020
Mote & trender