Padelskor dam

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

Best i test! Her tester vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

Padeltennis er en hurtigvoksende sport som fortsatt er relativt ung. Det er derfor ikke uvanlig at man fremdeles ser tennissko suse forbi på padelbanen. Hvis du er en av dem som spiller i tennissko, er det imidlertid gode grunner for å oppdatere til padelsko. 

Shoppingklar?

Kjappe fakta om padelsko

  1. De fremste egenskapene til padelsko er ekstra stabilitet, og at de er spesielt tilpasset det underlaget som padeltennis spilles på. 
  2. Forskjellen mellom ulike modeller og produsenter kan være alt fra stabilitet – ettersom noen spillere heller vil føle seg smidige enn stabile – til grep, siden mange vil kunne gli litt på underlaget, mens andre vil ta kjappe stopp.
  3. Padelsko skiller seg fra tennissko  grunn av stabiliteten og grepet. Det kommer av underlaget og bevegelsesmønsteret. I tennis har man en tendens til å bevege seg mellom sidelinjene på banen, mens man i padel jobber mer foran og bak mellom nett og vegg. Det betyr at padelsko ikke trenger å være like forsterket. Derfor er de vanligvis lettere enn tennissko.
  4. Padelsko skal være stramme, men ikke så stramme at de gjør vondt. Det er delvis et spørsmål og smak og behag, men du skal absolutt ikke gli rundt på innersålen. Det er et tegn på for store sko. Du skal heller ikke oppleve at de klemmer rundt tærne dine, da er de for små. 

Vi tester årets beste modeller

Lyst på nye padelsko? Her er en guide til de fire heteste modellene i 2020! 

Test av: ,

Babolat - Jet Team Padel.jpg

Tilgjengelig i fargene:

Sammendrag: En lett og rask padelsko for deg som har en aggressiv spillestil.

Testpanelet mener:

Her har Babolat latt stabiliteten vike til fordel for den smidige følelsen, som er den største styrken ved denne padelskoen. Hvis du er nybegynner er det ikke sikkert at dette er modellen for deg. Hvis du imidlertid beveger deg på padelbanen lik en katt på et hustak, er dette modellen du bør ta en ekstra titt på.  

– Den er kjempesmidig! Veldig nett og oppleves som lett på foten, bemerker en testperson allerede etter første forsøk.

Passformen er også en av tingene som de andre testpersonene påpeker som ekstra positivt. Overdelen sitter etter overalt, uten å glippe. En annen fordel er bakkekontakten du får.

– Sålen er relativt flat, noe som betyr at du jobber nærme underlaget, noe jeg liker. Det gir en følelse av smidighet, men den er ikke så stabil.

Ellers kan man si at skoen er mer smal enn bred, men ingenting utenom det vanlige. Passformen kan også justeres lett med lissene.

– Sist, men ikke minst, er grepet på sålen også perfekt. Det betyr at denne skoen er så og si perfekt, etter min mening, avslutter en i testpanelet.

Test: 

Court lite 2

Tilgjengelig i fargene:  og 

Sammendrag: En stabil padelsko for deg med ledd som trenger litt ekstra kjærlighet og støtte. 

Testpanelet mener: 

Det beste med denne modellen er stabiliteten. Denne padelskoen passer med andre ord for deg som lett vrikker føttene, veier litt mer eller av en eller annen grunn liker at foten sitter stødig på plass i skoen. 

– Et stort pluss er virkelig at stabiliteten ikke gjør skoen mindre smidig. Stabile sko kan ofte oppleves som litt klumpete, mener en testperson og legger til:

– Jeg føler meg absolutt smidig nok for å ta raske baller sidelengs, og aldri så ustabil at jeg ikke stoler på skoen. Det er en fantastisk kombo! 

Ellers får denne padelskoen fra Nike skryt for materialet i overdelen, som føles robust og slitesterkt. Her slipper du å bekymre deg for at skoen bare holder en halv sesong. Selv festet får bra score av testpersonene våre.

– Mønsteret under sålen skaper et veldig bra feste i underlaget, både på kunstgress og innendørs. Likevel er ikke festet så klebrig at du setter deg fast. Veldig bra!

Det eneste som kan anses som et minus med denne modellen, er stabiliteten. Det betyr at skoen er perfekt for deg som liker stabile sko, mens du som heller vil føle deg rask og smidig, kan oppleve den som en dårlig match. Smaken er som baken! 

Test: 

wilson rush

Tilgjengelig i fargene:  og 

Sammendrag: Denne padelskoen er veldig bra for spillere som vil føle seg smidige!

Testpanelet mener: 

Her må du lete lenge før du finner noen feil. Wilson er mest kjent som et tennismerke, men er selvfølgelig også eksperter når det gjelder padel, og det merkes! 

– Det er en veldig god passform og skoen sitter etter rundt foten. I bredden kan man si at den er normal, men du med smale føtter glir heller ikke rundt omkring, så lenge du knyter skoen riktig, forteller en testperson.

Hvis du heller liker smidighet enn trygghet og stabilitet, kan dette være drømmemodellen for deg.

– Jeg vil gi et stort pluss for skoens smidighet. Når jeg spiller padel er det viktig at jeg føler meg eksplosiv. Denne skoen hjelper virkelig til med det. 

Hvis anklene dine trenger ekstra støtte, kan det imidlertid være lurt å vite at denne skoen gir deg ikke det. Designet er derimot en faktor som faller i smak blant de fleste. 

– Jeg liker designet, skoen er så mye finere i virkeligheten enn på bildet. Den rødfargen utgjør virkelig forskjellen på hele padelantrekket ditt, sier en testperson.

Sist, men ikke minst, får skoen høy score for komforten. Du vet den ukomfortable tilvenningsperioden noen sko trenger? Den slipper du med denne padelskoen. 

Test: 

pulsa babolat

Tilgjengelig i fargene:  og 

Sammendrag: En veldig smidig og lett padelsko som dessuten får ti av ti for festet!

Testpanelet mener:

Det er en smakssak om du vil få feste hver gang du roterer eller heller vil gli noen centimeter for å nå de vanskelige ballene. Dette er en padelsko du skal velge om det viktigste for deg er å kunne vri deg på null komma niks.

– Festet er to die for, men jeg vil advare mot faren for vridninger i knærne hvis du ikke løfter føttene ordentlig. Skoen slipper ikke fra bakken med det første, sier en testperson.  

Til og med de delene av testpanelet som aldri har spilt i ordentlige padelsko er overrasket over alle fordelene denne skoen fra Babolat bringer med seg. 

– Tidligere når jeg har spilt padel, har jeg brukt vanlige treningssko siden jeg ikke har følt at det har vært vits å investere i et par sko som er skapt kun for padel. Jeg må imidlertid si til alle nybegynnere som tenker det samme, at det definitivt er verdt å kjøpe padelsko. Wow, for en forskjell! 

Det perfekte festet gjør deg til en raskere spiller siden du kan trykke ordentlig fra, men skoen gjør det også lettere for teknikken i slaget, og omvendt.  

– Det er også lettere å få til presise slag når man står stabilt på banen. Da slipper jeg å bekymre meg for at føttene plutselig skal forsvinne under meg. Hvis du ser etter dine aller første padelsko, er dette en bra modell, mener testpersonene. Hvis du står og hviler mellom å kjøpe en ny racket eller for første gang investere i padelsko, mener våre testpersoner at det helt klart er verdt å satse på denne. 

Test: 

bullpadel flow

Tilgjengelig i fargene: 

Sammendrag: En stabil sko som er perfekt for deg som liker en bred såle, siden den gjør deg ekstra trygg og sikker når du beveger deg sidelengs.

Testpanelet mener:

At Bullpadel er et rent padelmerke er det lett å se med tanke på designet på denne padelskoen. Under er yttersålen todelt for at du skal få det festet som trengs når du setter foten ned og hever den på underlaget som finnes på padelbanen. Sålen er dessuten ekstra bred. 

– Det beste med denne modellen er hvordan jeg kan bevege meg sidelengs. Hvis du får dårlig tid langs kanten, kan det ellers nesten bli slik at du snubler over dine egne føtter, sier en testperson og fortsetter: 

– Her kan du legge all belastning på foten, siden den er så bred og stabil.

Ellers er dempingen på topp, noe som gjør den bra ved høye hopp som avsluttes i en smash. Designet går dessuten i tråd med den offensive følelsen skoen gir. 

– Fin, men ikke så diskret farge. Jeg vil si at dette er et design som du enten elsker eller hater, sier en i panelet og ler. 

Ellers får Bullpadels padelsko høy score for det meste. Testpanelet synes faktisk det er vanskelig å komme på noen ulemper, men klemmer ut at hvis du ikke liker brede sko, er kanskje ikke dette riktig modell for deg.

– Skoen er mer stabil enn rask. Jeg liker nette sko og ble ikke helt fornøyd, men på den andre siden ser jeg virkelig poenget når jeg trykker fra sidelengs. Jeg kan ikke se for meg at man kan  vrikke føttene i denne skoen. 

LES MER:

SHOP HER: Alle våre

 Tilbake

News Feed

craft header
Mote & trender

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

18 timer siden
Salomon Alphacross Blast
Mote & trender

Minitest: Salomon Alphacross Blast

2 dager siden
Kari Traa underställ
Mote & trender

Velg riktig superundertøy

6 dager siden
Test sport-bh.png
Mote & trender

Best i test! Sports-BH'er 2020

15 oct 2020
Header herr.jpg
Mote & trender

Vi har testet varme høstjakker til ham

10 oct 2020
Test höstjackor
Mote & trender

Høstens varme damejakker som er best i test

07 oct 2020
Herr - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

03 oct 2020
Dam - Trailtest.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

02 oct 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

27 sep 2020
canada snow
Mote & trender

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

22 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

22 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: løpesko med mye demping

22 sep 2020
Test Björn Borg
Mote & trender

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

21 sep 2020
Herr - Header.jpg
Mote & trender

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

20 sep 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Slik finner du rett dunjakke fra Peak Performance

19 sep 2020
Dam - Header.jpg
Mote & trender

Test: De beste innebandyskoene til dame

18 sep 2020
underställ
Mote & trender

Finn riktig superundertøy

17 sep 2020
promenadskor header
Mote & trender

Vanntette tursko som er best i test

16 sep 2020
Vinterjacka barn
Mote & trender

Kjøp riktig vinterjakke til barnet ditt

14 sep 2020
nike superrep header
Mote & trender

Guide: Finn riktige treningssko fra Nike

14 sep 2020
Test tights med fickor
Mote & trender

Test: Den beste treningstightsen med lommer

13 sep 2020
innebandylubbor
Mote & trender

Stor test av innebandykøller

13 sep 2020
Tvätta din dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

11 sep 2020
Nike
Mote & trender

Finn riktige løpesko fra Nike

10 sep 2020
Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 sep 2020
Adidas
Mote & trender

Nå kan du handle treningstøy etter været med det nye konseptet til Adidas

08 sep 2020
tights
Mote & trender

Guide: Kjøp riktig tights for din trening

07 sep 2020
virvelvind
Mote & trender

Sjekk ut høstens prisverdige barnekolleksjon!

07 sep 2020
header
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for kvinner

05 sep 2020
långärmade träningströjor test
Mote & trender

Test: Langermede treningstrøyer for menn

05 sep 2020
Blacc fitness
Mote & trender

New in: Squat-vennlige tights fra Blacc

04 sep 2020
test svarta tights
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

01 sep 2020
nike metcon 6
Mote & trender

Test: Så bra er den nye treningsskoen Nike Metcon 6

31 aug 2020
Header.jpg
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

26 aug 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

26 aug 2020
Nike Metcon Release
Mote & trender

Alt du vil vite om nyheten Nike Metcon 6

26 aug 2020
Header – 1.jpg
Mote & trender

Best i test: Padelsko til herre

23 aug 2020
Padelskor dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til henne

21 aug 2020
Kari Traa
Mote & trender

Høstens nye ull- og superundertøy fra Kari Traa

19 aug 2020
jared ward
Mote & trender

Bli høy på endorfiner i Sauconys nye løpesko

16 aug 2020
more news
craft header

Finn den perfekte løpejakken til vinteren

Løping er ikke bare en sommersport, med riktig utstyr kan du løpe utendørs året rundt. Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinterløpejakken.

18 timer siden
Mote & trender
Salomon Alphacross Blast

Minitest: Salomon Alphacross Blast

Våre nye friluftsambassadører har løpt off road i Salomons Alphacross Blast. Så bra er de nye terrengskoene!

2 dager siden
Mote & trender
Kari Traa underställ

Velg riktig superundertøy

Alle prater om superundertøy i ull - men noen ganger er syntet faktisk bedre. Vi vet når du skal velge polyester fremfor merino.

6 dager siden
Mote & trender
Test sport-bh.png

Best i test! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og knepping. Les alt om sesongens sports-BH'er som er best i test.

15 oct 2020
Mote & trender
Header herr.jpg

Vi har testet varme høstjakker til ham

Dagene blir mørkere og temperaturen synker. Det er på tide å plukke frem den varme høstjakken. Her er fire nyheter til ham som er best i test!

10 oct 2020
Mote & trender
Test höstjackor

Høstens varme damejakker som er best i test

Vannavvisende utside og varmende evne. Her er høstens varme jakker til henne som er best i test!

07 oct 2020
Mote & trender
Herr - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, Saucony, Salomon og Adidas.

03 oct 2020
Mote & trender
Dam - Trailtest.png

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Adidas, Salomon, Asics og Saucony. Se hvilken modell som er best i test!

02 oct 2020
Mote & trender
Hoka One One header

Bondi – den beste løpeskoen for deg med et tungt løpesteg

Bondi 6 fra Hoka One One passer deg som veier litt mer eller har problemer med løpeteknikken din. Her er alt du trenger å vite om løpeskoen med god demping!

27 sep 2020
Mote & trender
canada snow

Hold føttene varme i støvler fra Canada Snow

Myke, varme og helt fantastiske på! Her er alt du trenger å vite om støvlene fra Canada Snow.

22 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Vi tester: løpesko til herre med mye demping

Hvis du løper på asfalt trenger du sko med god demping for å få et skånsomt fotisett. Vi har testet løpesko med demping til herre.

22 sep 2020
Mote & trender
Dam - Header.jpg

Test: løpesko med mye demping

Dempende løpesko er alfa og omega til distanseøkter på asfalt og andre harde underlag for at du skal få et skånsomt fotisett. Her er de myke løpeskoene til henne som er best i test!

22 sep 2020
Mote & trender
Test Björn Borg

Vi tester sesongens nye løpekolleksjon fra Björn Borg

Björn Borg har nettopp lansert sin nye løpekolleksjon, Running from daylight, og vi har selvfølgelig satt klærne på prøve. Så bra er de fine dame- og herreplaggene.

21 sep 2020
Mote & trender
Herr - Header.jpg

Test! De beste innendørsskoene våre til innebandy

Vårt mannlige testpanel har spurtet og gjort raske vendinger i de nye treningsskoene våre som er ment for sport innendørs. Her er innebandyskoene som er best akkurat nå!

20 sep 2020
Mote & trender
Peak Performance Helium Glacier Hood

Slik finner du rett dunjakke fra Peak Performance

Vurderer du også å kjøpe en dunjakke fra Peak Performance? Følg disse smarte rådene for å finne jakken som sitter perfekt og holder lenge!

19 sep 2020
Mote & trender