no-header-dam.jpg

Vi tester: Løpesko til henne 2018

Vi har satt sommernyheter fra våre største merker på prøve. Her er meningene fra vårt kvinnelige testpanel om løpeskoene du ikke kan gå glipp av! 

ASICS GEL-KAYANO 25.jpg

Merke: Asics

Modell: Gel-Kayano 25

Ordinær pris: 1 900 kroner

Finnes i fargene: , og 

Passform: Helt normale i størrelsen, men god bredde i forfoten og dermed uten tvil et par sko for deg med litt bredere føtter. 

Komfort: Bred såle som gir mye stabilitet samtidig som skoene er fleksible. Kjempedeilig demping foran og under hælen. En av de mest komfortable løpeskoene vi har testet. 

Design: Ingen banebrytende design, men noen fine løpesko som virkelig oser løping og stabilitet. Solid såle som virker litt leken! 

Kort oppsummert:

Kayano er en favoritt for mange og den som ikke var solgt før kommer til å bli det av denne nyeste oppdateringen. Gel Kayano 25 er fantastisk å løpe i! Stabile, med bra demping og en fin passform som umiddelbart former seg perfekt etter føttene. Ingen gnagsår eller trykk. Kun mye spenst og fart i steget. I dette tilfellet får du virkelig hva du betaler for. Et lite minus siden designet ikke føles like klokkerent som passformen og teknologien i skoene. Men dette er på den andre siden et par sko for løpere, ikke for den som skal ta fine selfies på løpeturen. 

saucony ride iso.jpg

Merke: Saucony

Modell: Ride Iso

Ordinær pris: 1 725 kroner

Finnes i fargene: 

Passform: Nøytrale sko som tilpasser seg etter føttene og passer dermed til de fleste føtter. 

Komfort: Overdelen er vevd i engineered mesh, det føles nesten ut som at du har på deg sokker. Dempingen er veldig bra og fører til at man får en enda bedre følelse når man løper. Overdelen ventilerer godt og holder føttene svale når du løper. 

Design: Fargekombinasjonen er kjempefin! Men sålen er kanskje litt i det groveste laget. Den er litt for klumpete til å få maks poengsum.  

Kort oppsummert:

Til tross for utseendet er disse skoene overraskende lette å løpe i. De ser solide ut med en ordentlig traktordekk-lignende såle, men føles ikke klumpete når du er ute og løper. Vi vil si at det er de perfekte mengdetreningsskoene for deg som vil ha noe fint og pålitelig som holder, og ikke vil styre for mye med passformen. Det er noen nøytrale sko som går i retning av stabile, men samtidig tilbyr mye fleksibilitet. 

DIADORA.jpg

Merke: Diadora

Modell: Mythos Blushield 2

Ordinær pris: 1 415 kroner

Finnes i fargene:

Passform: True to size mot den brede retningen. Ikke slik at du glir rundt i skoene, men de er best for deg som vanligvis merker et trykk på tærne. 

Komfort: For testere med bredere føtter var dette en match made in heaven. Deilige på føttene og smidige å løpe i, til tross for at det ikke er de netteste skoene.  

Design: Fargekombinasjonen føles kanskje litt utgått etter VM-feberen, men dersom du liker blått og gult så er dette et fint alternativ. Perfekt design om du liker den klassiske "raske" løpelooken. 

Kort oppsummert:

Når du prøver skoene for første gang så føles Mythos Blushield 2 litt tunge, men gi dem en sjanse! Ute i sporet er de fleksible og relativt lette på føttene samtidig som du får en bra respons i steget. De passer for sprint, løping på asfalt og mykere terreng – noen bra allroundsko med andre ord. Du med smale føtter kan tenke at de er litt vel brede, men om du vanligvis ønsker mer plass kommer disse til å sitte perfekt på deg.  

NEW BALANCE.jpg

Merke: New Balance

Modell: Lazr

Ordinær pris: 999 kroner

Finnes i fargene: og 

Passform: Litt små i størrelsen. De passer best for deg med smale føtter, eller så kan du tenke på å gå opp en størrelse for å få en bedre passform. 

Komfort: Hælen er litt stiv i begynnelsen og noen testpersoner merket at sømmene på innsiden kan gnage litt. Partiet på utsiden av hælen gir derimot bra støtte og låser fast hælen, men kan som i mange andre sko være litt uvant før du har løpt dem inn. En komfort som vokser jo mer du løper i skoene.  

Design: Om du liker den feminine stilen er dette helt rett sko for deg. De er søte som sukker. Litt vel søte i følge noen testpersoner, men ingen tvil om at vi liker den pastellrosa fargen og den spenstige looken. 

Kort oppsummert:

Den strømpelignende passformen med en stretchy overdel kommer dessverre ikke til sitt rette på alle slags føtter, ettersom de oppleves som ganske nette i størrelsen. Men med rett størrelse på føttene har du et par sjarmerende løpesko som passer perfekt for deg som vil ha en kombinert sko både til hverdags og korte løpeøkter. Et søtt valg for mosjonisten eller som et alternativ å ha med seg på reisen ettersom disse skoene er like fine til en sommerkjole som til løpeshortsen på morgenrunden. 

SAUCONY freedom iso.jpg

Merke: Saucony

Modell: Freedoom Iso 2

Ordinær pris: 1 945 kroner

Finnes i fargene: 

Passform: Skotungen er integrert med overdelen, som gir en strømpelignende følelse og forhindrer at skotungen glir til siden. Et ytterligere pluss når det kommer til passformen er støtten over hælen. Hælen blir "låst fast" i skoene uten risiko for å gli ut. 

Komfort: Freedom er helt riktig navn på disse deilige løpeskoene. De er lette på føttene og gir en komfortabel løpetur uansett underlag og distanse. Selv om dette er et par sko for deg med nøytralt løpesteg, så synes testpanelet at de gir god støtte for fotbuen. 

Design: Om du vil få komplimenter for skovalget ditt så er dette riktig løpesko å satse på. De er kjempefine og skapte mange kommentarer og misunnelige blikk fra omgangskretsen. Dessuten nøytrale nok til å passe som sneakers.  

Kort oppsummert:

Her er et par løpesko som henter hjem plusspoeng både når det gjelder funksjon og stil. Den myke rosa sålen sammen med en hvit overdel gir et feminint utseende, men det oppleves bare som positivt av testpanelet som elsket designet på disse godbitene. De ser ut som luftige skyer, noe som er passende ettersom de gir en lett følelse når du er ute og løper. En integrert skotunge samt en støtte over hælen sørger for at skoene går i ett med føttene. Dette er et par løpesko for deg som liker å løpe mye og lenge.  

Reebok.jpg

Merke: Reebok

Modell: Fusion Flexweave

Ordinær pris: 1 395 kroner

Finnes i fargene: og 

Passform: God plass foran ved tærne uten at skoene blir for store eller brede. Samtidig føles de stabile i hælen. 

Komfort: Deilige fra aller første stund! Ingen tendenser til slitne føtter eller gnagsår etter en økt på fem kilometer, ikke engang på testpersoner som vanligvis får gnagsår. 

Design: Løpesko som ikke ser ut som de fleste løpesko – på en positiv måte. De føles freshe, kule og tøffe. Fint, Reebok! 

Kort oppsummert:

Disse ventilerte og komfortable vinnerne fra Reebok imponerte testpanelet som tidligere først og fremst har assosiert merket med trening og CrossFit. Men ikke nå lenger! Fusion Flexweave er et par myke, lette og raske løpesko med et utseende som er skapt for deg som vanligvis tilbringer mest tid i boxen. Det er ikke skoene du drar på deg til et maraton, da skulle vi ønske oss litt mer demping. Til korte og middels lange økter har vi funnet noen nye favoritter. 

Nike ZOOM WINFLO.jpg

Merke: Nike

Modell: Zoom Winflo 5

Ordinær pris: 999 kroner

Finnes i fargene: og 

Passform: Litt små, også til å være Nike, men ellers sitter de helt suverent på.

Komfort: De sitter kjempegodt på føttene, gnager ikke. Dempingen er derimot litt så som så og vi anbefaler dem ikke til løping på asfalt om du har sensitive knær eller legger. 

Design: Superfine løpesko som lett kan anvendes til hverdagsbruk for den som vil være sporty fin. Fin lyselilla trendy farge som tar seg ekstra bra ut nå i sommer. Uten tvil med på topplisten over sesongens fineste løpesko. Disse vil vi ikke ta av oss! 

Kort oppsummert:

Zoom Winflo 5 er helt perfekte for deg med et nøytralt løpesteg som vil ha stabile men lette sko og ikke behøver for mye demping. Man føler seg smidig og lett i skoene som er fine nok til å brukes i hverdagen. De beskrives som stabile av Nike og det stemmer, men om du pronerer så holder ikke støtten. Til kortere løpeturer på litt mykere underlag eller sporty komfort på jobben er dette skoene vi har lett etter. 

nike air max sequent 3.jpg

Merke: Nike

Modell: Air Max Sequent 3

Ordinær pris: 1 095 kroner

Finnes i fargene: , og

Passform: Overdelen er strikket og sitter ikke så stramt som vi skulle ønske den gjorde. Ellers “true to Nike”-størrelse.

Komfort: Som sneakers er det fantastisk komfort, men som løpesko blir det ingen vinner når det kommer til komforten. Det er litt for lite respons i skoene. Nedslaget i bakken blir veldig flatt og du ruller ikke fremover, du får en "plattfot-følelse".  

Design: Utrolig fine! Den klassiske synlige hælen er veldig fin og det samme gjelder fargekombinasjonen. Et par nye favoritter. 

Kort oppsummert:

Dette er visstnok et par løpesko, men vi anbefaler ikke denne modellen til noen som ser etter løpesko. Dette er snarere et bra valg for deg som vil ha noen sporty sneakers med mye demping og som kan anvendes til å løpe kortere strekninger i. Perfekt å ha med seg på ferien når du vil ha noen sporty sko på ferie og eventuelt løpe litt i. Det blir ingen rullende følelse når du løper. Derimot er dempingen under hælen veldig effektiv, så du kan faktisk løpe på asfalt og få en myk følelse. 

ADIDAS.jpg

Merke: Adidas

Modell: Adizero Adios

Ordinær pris: 1 615 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Passform: Skoene sitter perfekt! De sitter som et skudd og omslutter føttene på en suveren måte. Hælpartiet er veldig bra, så du skipper ikke. At de sitter såpass bra rundt føttene fører til at de blir stabile og det er lett å løpe med skoene. 

Komfort: Toppscore når det gjelder komforten. Bra demping, suveren passform sammen med et bra ventilerende materiale. Skoene er ikke klassifisert som lettvektssko, men de kunne nesten vært det. Steget flyter veldig bra. 

Design: Kjempefint, stilrent design. Forsterkningen foran ved tærne har også et "fløyelslignende" materiale som gjør de litt ekstra kule og litt mer trendy. 

Kort oppsummert:

Testpanelet er helt forelsket i disse skoene! Fans av Adidas Ultraboost var litt i tvil om noen andre sko kunne toppe Ultraboost, men bekymringen forsvant allerede etter den første runden i Adizero. Adizero Adios er lette, smidige og har en suveren demping takket være boost-sålen bak. Løpingen ble lettere enn normalt på ulike typer av underlag, men man merket det aller best på asfalt. Bypersoner som løper mye i byen må prøve disse skoene! Ikke nok med at de er suverene å løpe i, de er dessuten veldig fine. Verdt hver eneste krone. 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Nike Air Max Trainer test
Mote & trender

TEST: Slik er de nye Nike Air Max Trainer 1

1 dag siden
casall
Mote & trender

Høstnyheter fra Casall

5 dager siden
Sport_bh_Nike
Mote & trender

Guide: Finn den rette sports-BH'en fra Nike

6 dager siden
Träningströja
Mote & trender

10 treningstrøyer som selger best

14 aug 2018
Kari Traa sneakers
Mote & trender

Kari Traas sneakers er endelig her!

14 aug 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Sesongens nye treningssko fra Puma

10 aug 2018
ASICS
Mote & trender

Høstnytt: Løpeskoene for ham

10 aug 2018
BTS_KIDS
Mote & trender

14 must-haves til skolestart

08 aug 2018
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg
Mote & trender

Guide: Høstens nye løpesko for henne

08 aug 2018
NOheader.jpg
Mote & trender

Test av de nye treningsskoene fra Nike

08 aug 2018
Blacc training
Mote & trender

Mønstermani møter natur i Blaccs nye treningskolleksjon

06 aug 2018
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg
Mote & trender

12 tightsnyheter du ikke kan gå glipp av

03 aug 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Så bra er de nye Puma AMP XT

02 aug 2018
NOheader.jpg
Mote & trender

TEST: Rosa treningssingleter

31 jul 2018
nike tisha
Mote & trender

Sensommerens 12 fineste hvite t-skjorter

30 jul 2018
NO-header.jpg
Mote & trender

Test av de nye løpeskoene Saucony Freedom ISO 2

26 jul 2018
NOheader.jpg
Mote & trender

Test: Så bra er den nye løpekolleksjonen fra Blacc

26 jul 2018
5705375426183_001.jpg
Mote & trender

Slik er det å trene med leg sleeves

26 jul 2018
Puma Future
Mote & trender

Puma Uprising – det opplagte valget for tenåringer

26 jul 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester: Sommerens sports-BH som er best i test

24 jul 2018
Shorts dam herr
Mote & trender

10 behagelige shorts i sommervarmen

24 jul 2018
Blacc junior
Mote & trender

Slik ruster du opp barnegarderoben til skolestart

24 jul 2018
Adidas Solar no
Mote & trender

Vi har testet løpeskoene i Adidas Solar-familien

22 jul 2018
4060514403281_001_fec8d0d1b07843acb19d4bacab27b885.jpg
Mote & trender

12 svale treningsfavoritter til henne

22 jul 2018
Blacc running
Mote & trender

Blaccs nye (superfine) løpekolleksjon er her!

19 jul 2018
LisaAnckarman
Mote & trender

Skaff deg høstens heteste trend allerede nå!

18 jul 2018
9324976161666_001.jpg
Mote & trender

Derfor skal du kjøpe Le Specs bøybare solbriller

18 jul 2018
Sport-bh:ar
Mote & trender

13 sports-BH'er under 400 kroner

15 jul 2018
Skärmavbild 2018-07-10 kl. 14.50.44.png
Mote & trender

Nå finnes Nike Pegasus 35 i metallic rosa!

13 jul 2018
Vinterkap
Mote & trender

9 vinterkupp på sommersalget

10 jul 2018
no-header-dam.jpg
Mote & trender

Vi tester: Løpesko til henne 2018

09 jul 2018
no-header-herr.jpg
Mote & trender

TEST: De beste løpeskoene til menn sommeren 2018

06 jul 2018
NO_Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Kompresjonsstrømper

04 jul 2018
white noise
Mote & trender

Saucony White Noise Collection har landet

03 jul 2018
Salomon_trailskor
Mote & trender

Finn de rette trailskoene fra Salomon

01 jul 2018
klänning
Mote & trender

Sommerens fineste kjoler

29 jun 2018
Parley
Mote & trender

Løpeskoene Adidas Parley UltraBoost er snille mot miljøet

26 jun 2018
Header-NO.jpg
Mote & trender

Golfskoene som er best i test 2018

25 jun 2018
Global_FW16_I4A1852_A4.png
Mote & trender

Sommerjakken alle bør ha

20 jun 2018
NO-Header.jpg
Mote & trender

De svaleste tightsene for sommertrening

20 jun 2018
more news
Nike Air Max Trainer test

TEST: Slik er de nye Nike Air Max Trainer 1

Maks nittitallsnostalgi i Nikes nye treningssko med et retro design. Les testpanelets anmeldelse av X-fitskoene for menn som du ikke bør gå glipp av.

Mote & trender
casall

Høstnyheter fra Casall

Du vet nok allerede at ingen lager like bra treningstights som Casall. Men vet du hvordan deres nye kolleksjon ser ut? Her er plaggene du må ha høsten 2018.

Mote & trender
Sport_bh_Nike

Guide: Finn den rette sports-BH'en fra Nike

Noen ganger er det vanskelig å finne en modell som passer best til hva. Her er guiden som hjelper deg å finne riktig sports-BH fra Nike.

Mote & trender
Träningströja

10 treningstrøyer som selger best

Synes du det er vanskelig å velge riktig treningstrøye? Få hjelp av andre! Dette er topp ti kundefavoritter for kvinner.

Mote & trender
Kari Traa sneakers

Kari Traas sneakers er endelig her!

Kari Traa er kjente for sine fantastiske superundertøy i fine mønstre og farger. Nå lanserer merket for aller første gang et par sneakers.

Mote & trender
NO_header.jpg

TEST: Sesongens nye treningssko fra Puma

Hvis du ser etter nye treningssko som er fine nok til å brukes som sneakers, så er Puma et sikkert valg. Dette mener testpanelet vårt om høstsesongens nye godbiter.

Mote & trender
ASICS

Høstnytt: Løpeskoene for ham

Blant de første høstnyhetene ser vi både oppdaterte favoritter og spennende nykommere. Her er løpeskoene for menn som du ikke kan gå glipp av.

Mote & trender
BTS_KIDS

14 must-haves til skolestart

Sommerferien går mot slutten og et nytt semester står for tur. Sørg for at barna er klare til skolestart. Her er våre favoritter akkurat nå.

Mote & trender
ASICS_AW18_IMM_ROADHAWK_CHARMAINE_SOCIAL 01.jpg

Guide: Høstens nye løpesko for henne

Ny sesong betyr nye modeller, farger og oppdateringer av løpesko fra de ulike varemerkene våre. Her er favorittene våre for kvinner.

Mote & trender
NOheader.jpg

Test av de nye treningsskoene fra Nike

Høstens fineste treningssko er også høstens mest behagelige og brukervennlige sko. Her er vårt testpanel sine meninger om de nye Nike Air Zoom Fearless Flyknit 2.

Mote & trender
Blacc training

Mønstermani møter natur i Blaccs nye treningskolleksjon

Svett i sterke farger og iøynefallende mønster. Blaccs nye treningskolleksjon, The Force of nature, er endelig her!

Mote & trender
7325600076679_001_484ecc9e3e714473820b2d8dc0d987e5.jpg

12 tightsnyheter du ikke kan gå glipp av

Endelig begynner høstens nyheter å trille inn! Her er 12 nye tights vi mer enn gjerne bestiller hjem for å kickstarte treningssesongen.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Så bra er de nye Puma AMP XT

Kampanjen for de nye treningsskoene AMP XT fra Puma frontes av Selena Gomez. Ikke så rart, med tanke på at skoene både er teknisk avanserte og er veldig trendy.

Mote & trender
NOheader.jpg

TEST: Rosa treningssingleter

Liker du rosa? Da bør du lese denne testen. Vi har svettet i 8 kjære favoritter, slik at du finner nyansen og modellen som passer best for deg.

Mote & trender
nike tisha

Sensommerens 12 fineste hvite t-skjorter

T-skjorte er det optimale plagget både til trening og hverdagsbruk på sensommeren. Her er sesongens fineste hvite varianter.

Mote & trender