no-header-dam.jpg

Vi tester: Løpesko til henne 2018

Vi har satt sommernyheter fra våre største merker på prøve. Her er meningene fra vårt kvinnelige testpanel om løpeskoene du ikke kan gå glipp av! 

ASICS GEL-KAYANO 25.jpg

Merke: Asics

Modell: Gel-Kayano 25

Ordinær pris: 1 900 kroner

Finnes i fargene: , og 

Passform: Helt normale i størrelsen, men god bredde i forfoten og dermed uten tvil et par sko for deg med litt bredere føtter. 

Komfort: Bred såle som gir mye stabilitet samtidig som skoene er fleksible. Kjempedeilig demping foran og under hælen. En av de mest komfortable løpeskoene vi har testet. 

Design: Ingen banebrytende design, men noen fine løpesko som virkelig oser løping og stabilitet. Solid såle som virker litt leken! 

Kort oppsummert:

Kayano er en favoritt for mange og den som ikke var solgt før kommer til å bli det av denne nyeste oppdateringen. Gel Kayano 25 er fantastisk å løpe i! Stabile, med bra demping og en fin passform som umiddelbart former seg perfekt etter føttene. Ingen gnagsår eller trykk. Kun mye spenst og fart i steget. I dette tilfellet får du virkelig hva du betaler for. Et lite minus siden designet ikke føles like klokkerent som passformen og teknologien i skoene. Men dette er på den andre siden et par sko for løpere, ikke for den som skal ta fine selfies på løpeturen. 

saucony ride iso.jpg

Merke: Saucony

Modell: Ride Iso

Ordinær pris: 1 725 kroner

Finnes i fargene: 

Passform: Nøytrale sko som tilpasser seg etter føttene og passer dermed til de fleste føtter. 

Komfort: Overdelen er vevd i engineered mesh, det føles nesten ut som at du har på deg sokker. Dempingen er veldig bra og fører til at man får en enda bedre følelse når man løper. Overdelen ventilerer godt og holder føttene svale når du løper. 

Design: Fargekombinasjonen er kjempefin! Men sålen er kanskje litt i det groveste laget. Den er litt for klumpete til å få maks poengsum.  

Kort oppsummert:

Til tross for utseendet er disse skoene overraskende lette å løpe i. De ser solide ut med en ordentlig traktordekk-lignende såle, men føles ikke klumpete når du er ute og løper. Vi vil si at det er de perfekte mengdetreningsskoene for deg som vil ha noe fint og pålitelig som holder, og ikke vil styre for mye med passformen. Det er noen nøytrale sko som går i retning av stabile, men samtidig tilbyr mye fleksibilitet. 

DIADORA.jpg

Merke: Diadora

Modell: Mythos Blushield 2

Ordinær pris: 1 415 kroner

Finnes i fargene:

Passform: True to size mot den brede retningen. Ikke slik at du glir rundt i skoene, men de er best for deg som vanligvis merker et trykk på tærne. 

Komfort: For testere med bredere føtter var dette en match made in heaven. Deilige på føttene og smidige å løpe i, til tross for at det ikke er de netteste skoene.  

Design: Fargekombinasjonen føles kanskje litt utgått etter VM-feberen, men dersom du liker blått og gult så er dette et fint alternativ. Perfekt design om du liker den klassiske "raske" løpelooken. 

Kort oppsummert:

Når du prøver skoene for første gang så føles Mythos Blushield 2 litt tunge, men gi dem en sjanse! Ute i sporet er de fleksible og relativt lette på føttene samtidig som du får en bra respons i steget. De passer for sprint, løping på asfalt og mykere terreng – noen bra allroundsko med andre ord. Du med smale føtter kan tenke at de er litt vel brede, men om du vanligvis ønsker mer plass kommer disse til å sitte perfekt på deg.  

NEW BALANCE.jpg

Merke: New Balance

Modell: Lazr

Ordinær pris: 999 kroner

Finnes i fargene: og 

Passform: Litt små i størrelsen. De passer best for deg med smale føtter, eller så kan du tenke på å gå opp en størrelse for å få en bedre passform. 

Komfort: Hælen er litt stiv i begynnelsen og noen testpersoner merket at sømmene på innsiden kan gnage litt. Partiet på utsiden av hælen gir derimot bra støtte og låser fast hælen, men kan som i mange andre sko være litt uvant før du har løpt dem inn. En komfort som vokser jo mer du løper i skoene.  

Design: Om du liker den feminine stilen er dette helt rett sko for deg. De er søte som sukker. Litt vel søte i følge noen testpersoner, men ingen tvil om at vi liker den pastellrosa fargen og den spenstige looken. 

Kort oppsummert:

Den strømpelignende passformen med en stretchy overdel kommer dessverre ikke til sitt rette på alle slags føtter, ettersom de oppleves som ganske nette i størrelsen. Men med rett størrelse på føttene har du et par sjarmerende løpesko som passer perfekt for deg som vil ha en kombinert sko både til hverdags og korte løpeøkter. Et søtt valg for mosjonisten eller som et alternativ å ha med seg på reisen ettersom disse skoene er like fine til en sommerkjole som til løpeshortsen på morgenrunden. 

SAUCONY freedom iso.jpg

Merke: Saucony

Modell: Freedoom Iso 2

Ordinær pris: 1 945 kroner

Finnes i fargene: 

Passform: Skotungen er integrert med overdelen, som gir en strømpelignende følelse og forhindrer at skotungen glir til siden. Et ytterligere pluss når det kommer til passformen er støtten over hælen. Hælen blir "låst fast" i skoene uten risiko for å gli ut. 

Komfort: Freedom er helt riktig navn på disse deilige løpeskoene. De er lette på føttene og gir en komfortabel løpetur uansett underlag og distanse. Selv om dette er et par sko for deg med nøytralt løpesteg, så synes testpanelet at de gir god støtte for fotbuen. 

Design: Om du vil få komplimenter for skovalget ditt så er dette riktig løpesko å satse på. De er kjempefine og skapte mange kommentarer og misunnelige blikk fra omgangskretsen. Dessuten nøytrale nok til å passe som sneakers.  

Kort oppsummert:

Her er et par løpesko som henter hjem plusspoeng både når det gjelder funksjon og stil. Den myke rosa sålen sammen med en hvit overdel gir et feminint utseende, men det oppleves bare som positivt av testpanelet som elsket designet på disse godbitene. De ser ut som luftige skyer, noe som er passende ettersom de gir en lett følelse når du er ute og løper. En integrert skotunge samt en støtte over hælen sørger for at skoene går i ett med føttene. Dette er et par løpesko for deg som liker å løpe mye og lenge.  

Reebok.jpg

Merke: Reebok

Modell: Fusion Flexweave

Ordinær pris: 1 395 kroner

Finnes i fargene: og 

Passform: God plass foran ved tærne uten at skoene blir for store eller brede. Samtidig føles de stabile i hælen. 

Komfort: Deilige fra aller første stund! Ingen tendenser til slitne føtter eller gnagsår etter en økt på fem kilometer, ikke engang på testpersoner som vanligvis får gnagsår. 

Design: Løpesko som ikke ser ut som de fleste løpesko – på en positiv måte. De føles freshe, kule og tøffe. Fint, Reebok! 

Kort oppsummert:

Disse ventilerte og komfortable vinnerne fra Reebok imponerte testpanelet som tidligere først og fremst har assosiert merket med trening og CrossFit. Men ikke nå lenger! Fusion Flexweave er et par myke, lette og raske løpesko med et utseende som er skapt for deg som vanligvis tilbringer mest tid i boxen. Det er ikke skoene du drar på deg til et maraton, da skulle vi ønske oss litt mer demping. Til korte og middels lange økter har vi funnet noen nye favoritter. 

Nike ZOOM WINFLO.jpg

Merke: Nike

Modell: Zoom Winflo 5

Ordinær pris: 999 kroner

Finnes i fargene: og 

Passform: Litt små, også til å være Nike, men ellers sitter de helt suverent på.

Komfort: De sitter kjempegodt på føttene, gnager ikke. Dempingen er derimot litt så som så og vi anbefaler dem ikke til løping på asfalt om du har sensitive knær eller legger. 

Design: Superfine løpesko som lett kan anvendes til hverdagsbruk for den som vil være sporty fin. Fin lyselilla trendy farge som tar seg ekstra bra ut nå i sommer. Uten tvil med på topplisten over sesongens fineste løpesko. Disse vil vi ikke ta av oss! 

Kort oppsummert:

Zoom Winflo 5 er helt perfekte for deg med et nøytralt løpesteg som vil ha stabile men lette sko og ikke behøver for mye demping. Man føler seg smidig og lett i skoene som er fine nok til å brukes i hverdagen. De beskrives som stabile av Nike og det stemmer, men om du pronerer så holder ikke støtten. Til kortere løpeturer på litt mykere underlag eller sporty komfort på jobben er dette skoene vi har lett etter. 

nike air max sequent 3.jpg

Merke: Nike

Modell: Air Max Sequent 3

Ordinær pris: 1 095 kroner

Finnes i fargene: , og

Passform: Overdelen er strikket og sitter ikke så stramt som vi skulle ønske den gjorde. Ellers “true to Nike”-størrelse.

Komfort: Som sneakers er det fantastisk komfort, men som løpesko blir det ingen vinner når det kommer til komforten. Det er litt for lite respons i skoene. Nedslaget i bakken blir veldig flatt og du ruller ikke fremover, du får en "plattfot-følelse".  

Design: Utrolig fine! Den klassiske synlige hælen er veldig fin og det samme gjelder fargekombinasjonen. Et par nye favoritter. 

Kort oppsummert:

Dette er visstnok et par løpesko, men vi anbefaler ikke denne modellen til noen som ser etter løpesko. Dette er snarere et bra valg for deg som vil ha noen sporty sneakers med mye demping og som kan anvendes til å løpe kortere strekninger i. Perfekt å ha med seg på ferien når du vil ha noen sporty sko på ferie og eventuelt løpe litt i. Det blir ingen rullende følelse når du løper. Derimot er dempingen under hælen veldig effektiv, så du kan faktisk løpe på asfalt og få en myk følelse. 

ADIDAS.jpg

Merke: Adidas

Modell: Adizero Adios

Ordinær pris: 1 615 kroner

Finnes i fargene: , , og 

Passform: Skoene sitter perfekt! De sitter som et skudd og omslutter føttene på en suveren måte. Hælpartiet er veldig bra, så du skipper ikke. At de sitter såpass bra rundt føttene fører til at de blir stabile og det er lett å løpe med skoene. 

Komfort: Toppscore når det gjelder komforten. Bra demping, suveren passform sammen med et bra ventilerende materiale. Skoene er ikke klassifisert som lettvektssko, men de kunne nesten vært det. Steget flyter veldig bra. 

Design: Kjempefint, stilrent design. Forsterkningen foran ved tærne har også et "fløyelslignende" materiale som gjør de litt ekstra kule og litt mer trendy. 

Kort oppsummert:

Testpanelet er helt forelsket i disse skoene! Fans av Adidas Ultraboost var litt i tvil om noen andre sko kunne toppe Ultraboost, men bekymringen forsvant allerede etter den første runden i Adizero. Adizero Adios er lette, smidige og har en suveren demping takket være boost-sålen bak. Løpingen ble lettere enn normalt på ulike typer av underlag, men man merket det aller best på asfalt. Bypersoner som løper mye i byen må prøve disse skoene! Ikke nok med at de er suverene å løpe i, de er dessuten veldig fine. Verdt hver eneste krone. 

SHOP HER:

LES MER:

LES MER:

 Tilbake

News Feed

0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

1 dag siden
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg
Mote & trender

Slik tar du vare på din sports-BH

3 dager siden
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg
Mote & trender

8 tightsnyheter 2019

4 dager siden
NO-header.jpg
Mote & trender

Stor test! Treningstights med høy midje

4 dager siden
Salomon.jpg
Mote & trender

8 sklisikre sko på vinteren

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Test: Superundertøy til langrennsløping!

10 jan 2019
NO_header.jpg
Mote & trender

Vi tester Wytes mest populære jakker

07 jan 2019
sweatshirt_nike.jpg
Mote & trender

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

04 jan 2019
Adidas_brajpg
Mote & trender

8 nye treningsfavoritter for henne

04 jan 2019
Casall Sculpture 2.0
Mote & trender

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

02 jan 2019
NO-DAM-Header.jpg
Mote & trender

TEST! Våre beste kompresjonstights

28 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Best i test! Sports-BH med mye støtte

28 dec 2018
K2 pjäxor
Mote & trender

Finn de rette damestøvlene fra K2

25 dec 2018
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg
Mote & trender

Varme salgskupp til barna

21 dec 2018
jacka peak.jpg
Mote & trender

8 garderobeklassikere på romjulssalget

21 dec 2018
Under armour_shorts.jpg
Mote & trender

8 tidløse romjulskupp for ham

20 dec 2018
NO_Header.png
Mote & trender

Vinterens goggles som er best i test!

16 dec 2018
Suunto Fitness 3
Mote & trender

Test av Suunto Fitness 3

16 dec 2018
Organotex_1.jpg
Mote & trender

Slik impregnerer du skiklær

13 dec 2018
Vomero 14png
Mote & trender

Mange fine mil med nyheten Nike Vomero 14

13 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Skiklær til henne som er best i test

12 dec 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Fleecegensere til henne

12 dec 2018
OrganoTex_2018
Mote & trender

Derfor skal du velge miljøvennlig impregnering

11 dec 2018
Julklappstips honom
Mote & trender

11 julegavetips til han

08 dec 2018
Nike_Metallic Clash.png
Mote & trender

Skinn inn i det nye året med Nike Metallic Clash

07 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

TEST: Skiklær til ham

06 dec 2018
Blacc tights
Mote & trender

Stor guide: Finn den rette tightsen fra Blacc

04 dec 2018
Calvin klein_tröja.jpg
Mote & trender

6 julegaver du kan gi til deg selv

03 dec 2018
NO-HEADER.jpg
Mote & trender

Myke sett som er best i test

02 dec 2018
Peak_JR_Frost
Mote & trender

15 varme favoritter til barn

01 dec 2018
fleece
Mote & trender

Tenk på dette når du skal kjøpe ny fleecegenser

30 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

Test av sesongens sklisikre vinterstøvler

29 nov 2018
sorel
Mote & trender

Guide: Finn de rette vinterskoene fra Sorel

26 nov 2018
Plock_Adidas
Mote & trender

10 sportswear-favoritter fra Adidas

22 nov 2018
Craft underställ syntet zip.jpg
Mote & trender

9 rosa superundertøy til henne

22 nov 2018
NIKE_HEADER_COLLAGE
Mote & trender

10 gymfavoritter fra Nike

22 nov 2018
Frida 501877-060 + Helle 501835-083 2.jpg
Mote & trender

Slik finner du den rette vinterjakken fra Didriksons

20 nov 2018
NO_header.jpg
Mote & trender

TEST: Skibukser til henne

20 nov 2018
Adidas Copa 19
Mote & trender

De nye fotballskoene fra Adidas, Copa 19, er her!

20 nov 2018
Barnpjäxor
Mote & trender

Hvilke alpinstøvler skal jeg velge til barn?

19 nov 2018
more news
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

Om du ser etter noen sko som takler det nordiske vinterværet helt uten problemer, så er det Mount Baker fra Canada Snow du skal satse på.

Mote & trender
LB_SwirlHeroBlue_SportsBra_050.jpg

Slik tar du vare på din sports-BH

Har du kjøpt en ny sports-BH du vil forlenge livet på? Her er de beste tipsene våre til hvordan du skal vaske og ta vare på toppene dine.

Mote & trender
4060515939314_001_b65ee6ca186d44e9b7896776c9f2c781.jpg

8 tightsnyheter 2019

Myke, deilige, stretchy – og fine! Vi elsker alt med disse åtte nye tightsene.

Mote & trender
NO-header.jpg

Stor test! Treningstights med høy midje

Tights, tights, tights og flere tights! Vårt kvinnelig testpanel har svettet i 8 treningsfavoritter du kan bruke på treningssenteret.

Mote & trender
Salomon.jpg

8 sklisikre sko på vinteren

I snø og kulde er det lurt å utstyre føttene med noen ordentlige sko. Disse åtte modellene er sikre investeringer for sesongens slapsete og glatte underlag.

Mote & trender
NO_header.jpg

Test: Superundertøy til langrennsløping!

Det er en forutsetning med komfortable støvler og bra ski når du skal gå på langrenn. Det er derimot viktig at du ikke glemmer klærne, du får nemlig en bedre opplevelse i skiløypa med superundertøy som kan suge opp all fuktigheten.

Mote & trender
NO_header.jpg

Vi tester Wytes mest populære jakker

Sportswear-merket Wyte har jakker til alle mulige formål. Ved hjelp av testpanelet vårt har det aldri vært enklere å finne den perfekte modellen!

Mote & trender
sweatshirt_nike.jpg

Et fint nytt treningsår! 9 kupp for ham

So fresh, so clean! Med nye, fine treningsklær blir det lettere å komme seg til treningssenteret. Det er gammelt nytt.

Mote & trender
Adidas_brajpg

8 nye treningsfavoritter for henne

Hvordan innleder du treningsåret 2019 på best mulig måte? Selvfølgelig med nye, fine treningsklær! Disse åtte nyhetene gir deg en flyvende start på treningssenteret.

Mote & trender
Casall Sculpture 2.0

Nå har Casalls Sculpture tights blitt squat proof

Sculpture er en av Casalls mest elskede tightsmodeller. Nå har favoritten blitt finjustert – her er alt du bør vite om den nye, forbedrede Sculpture tights.

Mote & trender
NO-DAM-Header.jpg

TEST! Våre beste kompresjonstights

Det er ikke bare de avanserte idrettsutøverne som ser fordelen med å trene i kompresjonsplagg. Testpanelet vårt har kåret den beste tightsen for maksimal restitusjon.

Mote & trender
NO_header.jpg

Best i test! Sports-BH med mye støtte

En sports-BH er definitivt den viktigste brikken i treningsgarderoben. Maksimal støtte, vatterte skulderstropper og en passende passform er alfa og omega. Her er ni modeller som holder bysten på plass!

Mote & trender
K2 pjäxor

Finn de rette damestøvlene fra K2

Noen gode støvler er et must for en vellykket skiferie. Vi guider deg!

Mote & trender
5713729298683_001_ea54e973f66d406cab7c9ffe6df68c63.jpg

Varme salgskupp til barna

Nordisk vinter krever ordentlig yttertøy til barna. Her er 8 varme jakker og dresser du kan gjøre et kupp på under romjulssalget.

Mote & trender
jacka peak.jpg

8 garderobeklassikere på romjulssalget

I salgstidene kan det være vanskelig å vite hvilke kupp det er verdt å bruke penger på. Disse 8 klassiske produktene til dame kommer du ikke til å angre på.

Mote & trender