Header adidas

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

En drømmetest av crème de la crème fra Adidas. Skoene Ultraboost, en padelracket med maksimal kontroll og en t-skjorte som kan brukes til trening og hverdags. Disse svarte Adidas-favorittene vil du ikke gå glipp av!

Det er ingenting som er så tidløst som de tre stripene fra . Uansett om de pryder sidene på et par , bena på en  eller toppen av en , er én ting sikkert og visst – vi blir aldri lei! Testpanelet vårt har trent i treningsklær fra Adidas, løpesko fra Adidas og padelracketen  fra Adidas. Her er resultatet!

Deilig shorts til alle aktiviteter

adidas shorts

Modell og merke: ,

Brukes til: Treningssenteret, innendørs sport, gruppetimer og til og med løping (med mindre du foretrekker tights eller en kort løpeshorts).

Størrelse og passform: Shortsen fra Adidas er normal i størrelsen og har, som de fleste treningsshorts, en løs passform for optimal bevegelsesfrihet.

Fukttransport og ventilasjonsevne: Shortsen frakter bort fuktighet på en behagelig måte og holder deg fresh under alt fra innebandy- og fotballtrening til styrketrening. Den har ingen meshpartier, men ventilerer fortsatt bra takket være det tynne materialet.

Komfort og design: Designet er fint. Logoen på det ene buksebenet liker testpanelet spesielt godt. Shortsen får ekstra pluss for lommene der du kan oppbevare mobiltelefonen eller andre små ting. Midjen er elastisk og er behagelig når du beveger deg.

Sammendrag: En klassisk  som passer til det meste. Den lufter perfekt og sørger for at svetten blir absorbert bort fra huden din. Designet, mener testpanelet, er en av de viktigste fordelene med shortsen, med den store logoen og komforten. Midjen er elastisk, noe som betyr at den følger kroppens bevegelser og rotasjoner, i stedet for å stritte imot når du for eksempel bøyer deg fremover i markløft. En basic modell som du kan bruke til all slags trening.

Trenger du flere shorts som du kan variere mellom? finner du flere treningsshorts.

Enkel, teknisk genser som presterer på topp

adidas tröja

Modell og merke: ,

Brukes til: All slags trening og løping. For utetrening kan du bruke genseren som et tynt mellomlag i kombinasjon med superundertøy og en dunvest om våren og høsten, eller alene som en løpegenser om sommeren. 

Størrelse og passform: Denne svarte treningsgenseren fra Adidas er litt stor i størrelsen, men har en rett og ettersittende passform.

Fukttransport og ventilasjonsevne: Ventilasjonsevnen og fukttransporten er noe av det beste med denne treningsgenseren fra Adidas. Selv de i testpanelet som vanligvis svetter mye på treningssenteret, synes den er av høy kvalitet.

Komfort og design: Komforten er en av mange fordeler med denne genseren. Den sitter etter uten å bli oppfattet som for slim mot kroppen. Den eneste ulempen med genseren er at den føles litt kjedelig med tanke på designet. Visse personer i testpanelet skulle helst sett litt mer farge eller mønster, mens andre understreker at det er pent når det er stilrent.

Sammendrag: En tynn, svart ! Adidas har valgt å lage ryggen på genseren i et tynnere stoff enn fronten, noe som gir optimal ventilasjon der du svetter mest. Derfor er genseren perfekt for utendørs løping om sommeren. Et stort pluss at genseren har litt lengre passform enn mange andre modeller. Det betyr at du kan ta øvelser på treningssenteret der du løfter armene over hodet, uten at magen titter frem. Enkel, stilren og lommebokvennlig.

Ikke bruk den samme treningsgenseren to dager på rad! Sjekk ut alle  våre.

Slim, teknisk t-skjorte til treningssenteret eller løping 

alphaskin tee

Modell og merke:

Brukes til: Veldig svette treningsøkter.

Størrelse og passform: Det er vanskelig å avgjøre om denne t-skjorta er liten i størrelsen, eller bare veldig, veldig slim. Flertallet i testpanelet mener både og. Dette er noe for deg som virkelig vil flexe musklene på treningssenteret. Hvis du vil ha en løsere passform, bør du gå opp en størrelse eller se etter en annen modell.

Fukttransport og ventilasjonsevne: Alle plagg som sitter så etter må rett og slett være gode når det gjelder transport av fuktighet og det å holde kroppen tørr, ellers blir det fort ubehagelig. Heldigvis holder denne t-skjorta fra Adidas det den lover. Du må anstrenge deg veldig hvis du vil sette denne overdelen på prøve! 

Komfort og design: Hvis du liker en stram passform, er denne t-skjorta helt klart perfekt når det gjelder komfort. Det samme gjelder designet. I sin enkelhet er den veldig stilig og kan matches med alt.

Sammendrag: En klassisk  med en ettersittende passform. I testpanelet oppstod det en diskusjon om hvorvidt den passer best som superundertøy eller for seg selv. Selvfølgelig kan den brukes til begge deler. En såkalt vinn-vinn-situasjon. Testpanelet liker at t-skjorta gir litt støtte når du trener. Akkurat som at en tights "holder sammen" musklene på bena, gjør denne t-skjorta akkurat det samme for overkroppen. Designet får høy score, og det oppleves som nyskapende med logoen på den ene skuldra. Bra jobba, Adidas! 

En tekniske t-skjorte er det perfekte plagget til all trening med høy intensitet.  finner du flere modeller.

Trendy genser

ess crew

Modell og merke: ,

Brukes til: Hovedsakelig til hverdags og hjemmekos, men også som en oppvarmingsgenser på treningssenteret.

Størrelse og passform: Normal til litt stor i størrelsen. Din vanlige størrelse bør fungere. Hvis du imidlertid står mellom to, kan det være lurt å vurdere den minste. 

Komfort og design: Denne genseren er klassifisert som en sweatshirt og dermed er den, som du kanskje kan gjette, kjempedeilig på. Designet er også en klar fordel med denne genseren. Her har Adidas satset på de klassiske tre stripene. Stripene gjør en ellers kjedelig genser til et ekte ikon, som lett kan matches med en olabukse, joggebukse eller stort sett alle bukser. For en komplett look kan du style antrekket med et par Ultraboost på føttene (se nedenfor)!

Sammendrag: Du vet den genseren du river ut av posen, tester én gang og som du aldri vil ta av igjen? Genseren som du tar på deg hver gang du kommer hjem fra jobb eller når du våkner i helgen, helt til den dagen den er så utslitt at du MÅ kjøpe en ny? Dette er den genseren! Den er rett gjennom kjempedeilig, er løs og ledig med et mykt stoff. Til trening er den så som så. Hvis du blir svett, så blir den fort våt. Men mens du varmer opp samt til og fra treningssenteret, så fungerer den desto bedre. En vinner i sportswear-garderoben! 

Har du allerede slitt ut din gamle modell? finner du din nye sweatshirt!

Lettspilt racket med god ballkontroll

tour se test

Modell og merke: ,

Passer deg som ... er en defensiv spiller eller som kanskje er i begynnelsen av din padelkarriere og ser etter en padelracket som gir presisjon. 

Vekt: Det aller første panelet legger merke til når denne padelracketen plasseres i hendene deres, er at den veier veldig lite. Den ligger også komfortabelt i hånden, og oppleves derfor som lettspilt.

Følelse og presisjon: Etter et par slag fra bakglasset på padelbanen, finner testpanelet ut at den gir en perfekt ballkontroll. Padelracketen fra Adidas gjør det enkelt å sikte seg inn takket være en stor sweetspot. 

Sammendrag: Dette er en racket som er perfekt for defensivt spill, men selv de i testpanelet som ser på seg selv som offensive spillere, kan se spenningen ved Tour SE. Bortsett fra ved defensivt spill, så føles den bra ved overhead-slag. Testpanelet mener det er enkelt å få spinn på ballen. Overflaten på padelracketen  fra Adidas er laget av glassfiber, noe som skaper en slags sprettert-effekt ved hvert slag. Det eneste noen i testpanelet savner, er den kraftfulle smashen som man kan få av for eksempel en diamantformet padelracket. Ellers kan det sies at Tour SE er veldig rimelig! 

Er ikke en rund padelracket noe for deg? 

Sneaker eller løpesko? Why not both?

Ultraboost 20

Modell og merke: ,

Størrelse og bredde: Størrelsen på Ultraboost er normal. Du kan kjøpe størrelsen du vanligvis bruker i sneakers eller løpesko. Bredden er også tilpasset en normal bred fot, men takket være den strømpelignende overdelen, tilpasser skoen seg og passer dermed også til brede føtter.  

Demping: Hvis du ikke allerede har hørt om den anerkjente Boost-dempingen fra Adidas, er det på tide å lære om den nå. Boost, som er mellomsålen på denne og flere løpesko fra Adidas, er så behagelig som demping noen gang kan bli! Perfekt for ødelagte menisker.

Stabilitet: Ultraboost er en nøytral løpesko, noe som betyr at den passer deg som har en fotbue som ikke har behov for ekstra støtte i form av oppbygning. Hvis du er ute etter løpesko med pronasjonsstøtte, så er ikke dette den rette modellen. Da bør du heller sjekke ut fra samme merke, som er et par nøytrale løpesko, men som gir et mer stabilt preg. Eventuelt kan du teste ut sko fra Adidas som har ST i navnet, som er deres stabile løpesko. Imidlertid, hvis du har et nøytralt løpesteg, er Ultraboost perfekt! Ultraboost 20 er oppdatert fra den forrige modellen og har fått en ny overdel, med forsterkninger som gjør den mer stabil enn den forrige versjonen.

Komfort og design: Komforten er det Ultraboost er mest kjent for. Det er også grunnen til at de fleste som prøver skoene også bruker dem hver dag. Testpanelet er også enig i at komforten er det beste med modellen. De merker også en stor forskjell fra tidligere versjoner av den samme skoen. Sammenlignet med Ultraboost 19, er Ultraboost 20 betydelig hardere i overdelen, men komforten har likevel ikke blitt noe dårligere. Designet trenger man kanskje ikke å nevne engang? Du forsvinner ikke i mengden hvis du dukker opp med disse! 

Sammendrag: Hvis de bare fikk lov til å kjøpe én skomodell resten av livet, er testpanelet enig om at valget sannsynligvis hadde landet på Ultraboost. Den har alt du kan ønske deg med tanke på design, noe som betyr at den er passe sporty slik at den kan brukes til både olabukse og løpetights. Ellers er dempingen åpenbart en snakkis som testpanelet aldri helt klarte å komme seg unna. Skal du løpe lengre strekninger på asfalt? Velg Ultraboost. Skal du ta en spasertur dagen etter et intenst løp? Bruk Ultraboost. Finner du ingen sneakers som føles gode nok til å bruke en hel dag? ULTRABOOST!

SHOP HER:

Tre raske spørsmål og svar om Adidas:

Hva står Adidas for og hva betyr Adidas?

Adidas betyr faktisk ingenting. Det er egentlig et ordspill med grunnleggerens navn – Adolf Dassler, som ofte gikk under kallenavnet Adi. Adidas er ganske enkelt en kombinasjon av de tre første bokstavene i Adolf Dasslers for- og etternavn.

Hvilket land kommer Adidas fra?

Tyskland! Adidas ble grunnlagt like etter andre verdenskrig, men Adi Dassler hadde laget sko lenge før den tid. Han grunnla Adidas først etter et brudd med broren Rudolf Dassler, som tidligere var hans partner.

Kan man vaske sko fra Adidas i vaskemaskinen?

Ideelt sett bør du unngå å vaske skoene dine i maskinen. Forsøk heller å legge dem i fryseren for å fjerne ekkel lukt, og gni med en klut for å fjerne flekker. Hvis du vasker sko i maskinen, kan limet mellom sålen på skoen og overdelen løsne på grunn av varmen.

Visste du dette?

Under bruddet mellom brødrene Adi og Rudolf Dassler ble to merker grunnlagt. Rudolf valgte derimot ikke å gjøre som sin bror, som satt sammen de tre første bokstavene i fornavnet og etternavnet. I stedet for å kalle sitt varemerke Ruddas, som ville vært ekvivalent med Adidas, valgte han å navngi det etter et stort kattedyr. Slik ble  til!

LES MER:

 Tilbake

News Feed

Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

1 dag siden
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

4 dager siden
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

4 dager siden
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
Header-tights.jpg
Mote & trender

Best i test: Tights med høy midje 2020

01 mar 2020
PLus size träningskläder nike
Mote & trender

Best i test! Treningsklær fra Nike i store størrelser

29 feb 2020
Hoka One One header
Mote & trender

Hvilke løpesko fra Hoka One One bør jeg velge?

27 feb 2020
SL20
Mote & trender

Slå konkurransetiden med den nye løpeskoen SL20 fra Adidas

27 feb 2020
fotbollsskor header
Mote & trender

Sesongens 10 beste fotballsko fra Adidas, Nike og Puma

26 feb 2020
Casall tights
Mote & trender

Derfor bør du trene i Casalls myke treningstights

25 feb 2020
Header prommenadskor
Mote & trender

Test! De beste gåskoene som gir maksimal komfort

25 feb 2020
SP20_WBN_BRAS_TIGHTS_REFRESH_NIKE_SWOOSH_PADDED_ASIA_BRA_JJ_0150_V3.jpg
Mote & trender

Treningstøy fra Nike som du bare må ha

25 feb 2020
Header dam adidas
Mote & trender

Test: Topp 5 bestselgere fra Adidas

22 feb 2020
Header adidas
Mote & trender

Vi tester 6 svarte herrefavoritter fra Adidas

22 feb 2020
Barnskor
Mote & trender

Stor guide: Finn riktige barnesko og størrelse fra Adidas

21 feb 2020
more news
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

1 dag siden
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

4 dager siden
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

4 dager siden
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

4 dager siden
Mote & trender
adidas_grand_court_sneakers.jpg

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

I fjor var det hvite sneakers som dominerte, men i år er det grå sneakers som gjelder. Her er sesongens 10 hotteste modeller!

22 mar 2020
Mote & trender
traningstrojor_herr.png

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

Kortermet, teknisk t-skjorte eller en langermet genser? Hvit, svart eller neongul? Vi har samlet de mest populære treningsoverdelene til ham akkurat nå.

20 mar 2020
Mote & trender
Linnen dam

12 vårlige treningssingleter til henne

Loose fit, seamless eller med innebygd BH? Her er vårens hotteste treningssingleter til henne! Hvilken variant vil du rocke under hjemmetreningen?

20 mar 2020
Mote & trender
Herr - Sneakertest.jpg

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

Ta stilsikre steg denne våren. Vårt motebevisste herrepanel har testet årets kuleste sneakers fra Adidas, Nike og Jack & Jones.

19 mar 2020
Mote & trender
Dam - Sneakertest.jpg

Test: Årets fineste sneakers 2020

Vi elsker sneakers! Sjekk hva testpanelet vårt mener om årets fineste modeller til dame.

17 mar 2020
Mote & trender
reebok royal turbo header

Seks stilige sneakers fra Reebok

Mars måned betyr nye sneakers! Sjekk ut vårens nyheter fra Reebok.

17 mar 2020
Mote & trender
Kari Traa

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

Uavhengig av vær, skal alle kunne nyte våren med stil. Derfor lanserer Kari Traa sin nye pastellfargede kolleksjon til friluftslivet!

16 mar 2020
Mote & trender
better bodies tights

Den nye trenden: Glinsende treningstights

Sol deg i din egen glans på treningssenteret med en glinsende tights! Her er de fineste, glinsende treningstightsene akkurat nå.

16 mar 2020
Mote & trender
Padelheader dam

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

Best i test! Her prøver vi sesongens beste modeller som gjør deg raskere, smidigere og vanskeligere å slå på banen.

15 mar 2020
Mote & trender
Padelskor header

Best i test! Padelsko til menn

På tide å ta padelspillet til et nytt nivå! Her er padelskoene som er best i test, ifølge testpanelet vårt.

15 mar 2020
Mote & trender
sport bh header

Best i test: Sports-BH for store bryster

Det er ekstra viktig med en sports-BH hvis man har store bryster. Her er de beste sports-BH'ene for deg med D, E, F og G-cup.

14 mar 2020
Mote & trender