Vintertights header

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

Ikke legg løpingen på is bare fordi det er kaldt ute! Testpanelet vårt har løpt i ni tights som er perfekte for vinterløping når temperaturen er rundt null.

Når du løper eller trener utendørs om vinteren, trenger du en tights som holder muskler og ledd varme. Noen fine refleksdetaljer skader heller ikke – på den måten sørger du for at du er synlig i mørket. Dette mener testpanelet vårt om sesongens beste vintertights fra blant annet Craft, Newline, Nike og Salomon.

Tights for damer

mind winter tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen, med en normal passform.

Sammendrag: Denne tightsen er i utgangspunktet den perfekte vintertightsen. Den har en børstet innside som gjør den perfekt i alt fra noen få til flere minusgrader! Stoffet er mykt og føyelig, noe som betyr at den imponerer testpanelet. Det eneste minus testpanelet kan komme på, handler hovedsakelig om smak – midjen på denne tightsen er relativt lav, noe ikke alle liker. Ved anklene er det stilrene refleksdetaljer og glidelås, slik at du enkelt kan dra tightsen av og på!

- Personlig synes jeg vintertights skal ha en høy midje, men det er virkelig et spørsmål om smak. Ellers sjekker den virkelig av alle bokser! sier en testperson.

Den fineste i testen!

warm tights newline

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen, men med en litt løsere passform rundt hoftene.

Sammendrag: På siden av denne tightsen er det en lomme hvor du kan oppbevare mobiltelefonen mens du løper, noe som er kjempebra! Ellers har modellen en børstet innside og flate sømmer for optimal komfort. Newline er også kjent for sine fukttransporterende egenskaper, og det merkes virkelig, ifølge testpanelet. Testpersonene har ikke følt seg kalde en eneste gang under treningen – materialet suger nemlig opp svetten og holder deg tørr. Sist, men ikke minst, ønsker de også å understreke at dette kanskje er den fineste tightsen i testen. Fargen er helt klart moteriktig!

- Jeg kan oppsummere modellen med å si at den er veldig myk, behagelig og sitter bra uansett aktivitet. Jeg liker spesielt godt at det ikke er noen glidelåser nederst. De har en tendens til å gnage, sier en av testpersonene. 

Ny favoritt fra Nike

nike pro warm tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Litt mindre enn normal i størrelsen. Hvis du misliker tights som strammer rundt leggene og lårene, kan du gå opp en størrelse.

Sammendrag: Dette er en virkelig en varm tights som passer utmerket til løping når temperaturen er rett under null. Hvis du har lett for å fryse under trening med lav intensitet, som yoga, passer den også bra innendørs. Det verste med denne tightsen, hvis du spør testpanelet, er at den ikke har noen direkte reflekser. Hvis du løper sent på kvelden når det er mørkt, kan det hende at du må supplere med en refleksvest. Imidlertid et stort pluss for at tightsen fra Nike har ventilerende netting bak knærne og på lårene, noe som betyr at du ikke blir for varm når du svetter mye. Perfekt hvis du løper en solrik vinterdag.

- Det beste med denne tightsen er at den er komfortabel og fin i lengden. Det verste jeg vet er når det oppstår et gap mellom beina og skoene! sier en testperson, som er over gjennomsnittet høy.

Fin, trygt og fremfor alt rimelig!

anja winter tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Generelt sett normal i størrelsen.

Sammendrag: Det absolutt beste med tightsen fra Wyte er at den er så høy i midjen. Det betyr at den overlapper trøya med god margin, som er alfa og omega når man løper på kalde vinterdager. Dessuten er denne tightsen 100 prosent squatproof mens du gir jernet i tufteparken. Den har også en myk, børstet innside som gir både varme og høy komfort! En annen ting som hever totalvurderingen er detaljene på tightsen. På både forsiden og baksiden av leggene er det reflekser, og på baksiden er det en praktisk mobillomme. Likevel er det prislappen som imponerte mest! 

- Jeg synes designet er fint, med de glitrende detaljene og fargen langs beina. Det tilfører noe ekstra, uten at det blir for mye. Samtidig føler man seg trygg siden den har reflekser. 

Tights for herrer!

Gear up!

under armour cold gear

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen med en ettersittende passform.

Sammendrag: Med denne tightsen fra Under Amour er det ikke noe problem å løpe når temperaturen er rundt null. Den fører vekk fuktigheten på en veldig god måte, noe som helt klart er avgjørende for den generelle følelsen siden du da ikke vil fryse når svetten kjøles ned. Designmessig er tightsen litt enkel. Under Amour har ikke lagt veldig mye vekt på små detaljer, men på den annen side er det aldri feil med noe som er så fint og stilrent. Den passer veldig bra til løpeturer kombinert med en fargerik løpejakke! 

- Tightsen er litt stram når du tar den på deg, men når den først er på, er passformen perfekt og den sitter som et skudd. Totalt sett er den ekstremt komfortabel, og jeg kan absolutt anbefale den til alle som løper om vinteren, sier en tester.

Optimal fukttransport

Newline Winter tights ny bild

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Denne tightsen er litt stor i størrelsen. Hvis du står mellom to størrelser og tenker at tightsen skal sitte som et ekstra hudlag, kan du gå ned en størrelse.

Sammendrag: Akkurat som dametightsen fra det samme merket, er det beste med denne modellen at den fører bort fuktighet på en effektiv måte. Den egenskapen sammen med den myke, børstede innsiden gjør tightsen veldig komfortabel, men dessverre føler ikke testpanelet at den er så varm at du kan løpe i minusgrader. Den fungerer imidlertid bedre i noen få plussgrader. Ellers sitter den bra, har bra lengde i beina og en praktisk lomme i korsryggen hvor du kan oppbevare mobilen, nøkler eller andre småting.

- Jeg liker passformen, tightsen er ettersittende og komprimerende, uten at det hindrer bevegeligheten, bemerker en tester.

For kalde dager

craft train tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen med en normal passform. Omslutter anklene ekstra bra takket være glidelåser ved leggene.

Sammendrag: Refleksdetaljene på baksiden av denne tightsen er en fin touch som gir deg flere stilpoeng. Ellers liker testpanelet at tightsen ikke er like lav i midjen som andre herremodeller kan være – det betyr at den overlapper genseren med god margin. Tightsen er generelt veldig varm takket være en børstet innside. Dersom det er varmt ute, med temperaturer rundt fem plussgrader, er det fare for at den faktisk blir for varm. Bruk derfor denne modellen når det er veldig kaldt, så den varmende evnen kan være i fokus. 

- Jeg er mest imponert over varmen i denne tightsen, spesielt etter at jeg har fått opp pulsen litt, da den virkelig sørger for å bevare varmen min.

Nesten like varm som en stilongs!

Salomon agile warm tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Som alt av klær og sko fra Salomon, er Agile Warm Tights litt liten i størrelsen. Velg den største størrelsen hvis du står mellom to.

Sammendrag: Salomon kan virkelig dette med løpeturer i minusgrader! Innsiden på denne tightsen er børstet, noe som både er behagelig for huden og gir god varme. Tightsen er faktisk så varm og sitter så etter at du kan bruke den som stilongs under en vindtett overtrekksbukse – for eksempel når du går på ski. Den eneste ulempen er at midjen er lav – til og med enda lavere enn på bildet – noe som betyr at det kan bli litt kaldt hvis det kommer luft innunder løpejakken. På baksiden er det en lomme med glidelås hvor du kan oppbevare mobilen din trygt, forutsatt at du ikke har en plus-size telefon. Lommen er ikke så stor.

- Jeg anbefaler denne tightsen sterkt og vil absolutt kjøpe den igjen når paret jeg har er utslitt. Det er også perfekt at den har glidelåser nederst ved anklene, da er det lettere å få den av og på! 

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

K2 intervju header
Mote & trender

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

1 dag siden
Test av goggles header
Mote & trender

Skibrillene som er best i test!

2 dager siden
header.jpg
Mote & trender

Test: Teddy fleece til dame og herre

2 dager siden
Alpint trend skidkläder
Mote & trender

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

4 dager siden
Salomon Speedcross 5 GTX
Mote & trender

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

12 nov 2019
HEADER vinterkängor.jpg
Mote & trender

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

12 nov 2019
Nu finns Elevenate hos Sportamore
Mote & trender

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

11 nov 2019
Vinterns varmaste vinterjackor
Mote & trender

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

08 nov 2019
Icebug vinterlöpning header
Mote & trender

Alt du bør vite om vinterløpesko

06 nov 2019
Vintertights header
Mote & trender

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

05 nov 2019
Kari Traa underställ header
Mote & trender

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

03 nov 2019
Header padelskor
Mote & trender

Test: De beste padelskoene for ham

29 oct 2019
winterized header
Mote & trender

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

28 oct 2019
Craft running aw 19
Mote & trender

Skal jeg løpe i underklær?

28 oct 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for menn

27 oct 2019
Header vinterlöparskor
Mote & trender

Best i test: Vinterløpesko for kvinner

26 oct 2019
HEADER.jpg
Mote & trender

Best i test! Superundertøy

25 oct 2019
Pulseboost Winterized
Mote & trender

Test: Nyheten Pulseboost Winterized fra Adidas

24 oct 2019
viking-sled.jpg
Mote & trender

Hvilke vintersko bør barnet mitt bruke?

24 oct 2019
header-2.jpg
Mote & trender

STOR TEST: Varmt ullundertøy

23 oct 2019
testbild vinterjackor med pälskrage
Mote & trender

Best i test! Vinterjakker med pelskrage

23 oct 2019
Heade boots kids
Mote & trender

Best i test: Vinterstøvler og sko til barn

21 oct 2019
Asics reflex
Mote & trender

Slik blir du synlig i mørket – alt om løping og reflekser

18 oct 2019
Tights med hög midja
Mote & trender

Stor test av tights med høy midje

16 oct 2019
reima vinter
Mote & trender

Kle barna riktig i kulda – slik gjør du det

16 oct 2019
Eliud Kipchoge
Mote & trender

Her er Nike-skoen som var med på å slå verdensrekorden i maraton

16 oct 2019
Hur tvättar jag mitt underställ?
Mote & trender

Hvordan vasker jeg ull- og superundertøy?

14 oct 2019
timberland 6 inch maxa utelivet shoot
Mote & trender

Aldri kalde føtter igjen: Her er de heteste støvlene akkurat nå

14 oct 2019
Heade trail
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for damer!

13 oct 2019
ENG_HEADER.png
Mote & trender

Vi tester: Varme vinterdresser til barn

13 oct 2019
Svea Boots header
Mote & trender

Test: 3 trendy støvler fra Svea

13 oct 2019
Header_DAM.png
Mote & trender

Test: Sesongens beste tynne dunjakker for damer

11 oct 2019
Reebok dunjacka
Mote & trender

Tre dunjakker, tre stiler – slik skal du se ut akkurat nå

11 oct 2019
linerjackor herr
Mote & trender

Vi har testet sesongens beste linerjakker for menn

11 oct 2019
Parkas
Mote & trender

Best i test! Sesongens parkaser til ham

10 oct 2019
trailskor herr
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko for menn!

09 oct 2019
The puffer jacket
Mote & trender

Sesongens heteste jakketrend – The puffer jacket (Korean style)

09 oct 2019
Så sköter du om dina kängor från Timberland
Mote & trender

Slik tar du hånd om støvlene dine fra Timberland

09 oct 2019
0107392501380_001_752253e8875e4955b642498271da36ce.jpg
Mote & trender

Derfor er Mount Baker sesongens beste sko

09 oct 2019
peak performace chand närbild
Mote & trender

Hurtigguide til dunjakkene fra Peak Performance

08 oct 2019
more news
K2 intervju header

Stor guide: Slik skal skiutstyret ditt sitte

Hvorfor blir du nummen i tærne når du står på ski, og hva er egentlig flex index? Her forteller eksperten på K2 alt om hvordan skiutstyret ditt skal sitte!

1 dag siden
Mote & trender
Test av goggles header

Skibrillene som er best i test!

Endelig! Snart er skisesongen her, og da trenger du noen splitter nye skibriller. Her har Sportamore satt sesongens beste goggles på prøve!

2 dager siden
Mote & trender
header.jpg

Test: Teddy fleece til dame og herre

Vil du bruke noe veldig varmt, mykt og deilig? Da skal du ha en teddy fleece. Vi har testet mange av disse deilige plaggene – her er de beste!

2 dager siden
Mote & trender
Alpint trend skidkläder

Trendspaning: Her er sesongens skitrender

Silhuett og bærekraft er i fokus når vi snakker om trender i bakken. Her er tipsene som gir deg noen ekstra motepoeng – enten du kjører i bakken eller offpist.

4 dager siden
Mote & trender
Salomon Speedcross 5 GTX

Salomon Speedcross 5 Gore-Tex er her!

Da du ikke trodde Speedcross 5 fra Salomon kunne bli noe bedre, lanserte de den populære terrengskoen med en helt vanntett membran. Hvor bra?

12 nov 2019
Mote & trender
HEADER vinterkängor.jpg

Stor test: 10 varme vinterstøvler for kvinner og menn

Det beste du kan gjøre for å holde føttene varme under de kaldeste månedene, er å bruke tykke støvler. Testpanelet vårt har trasket rundt i sesongens mest populære modeller for ham og henne!

12 nov 2019
Mote & trender
Nu finns Elevenate hos Sportamore

Nyhet på Sportamore! Vintersportsmerket Elevenate

Elevenate ble dannet i 2010 og har siden den gang vært en skjult skatt på vintersportsmarkedet. Nå finner du merket hos oss, bli med videre og bli kjent med dem!

11 nov 2019
Mote & trender
Vinterns varmaste vinterjackor

Stor test! 11 varme vinterjakker for kvinner og menn

Brrr, nå merker man virkelig at det nærmer seg vinter! Derfor satte testpanelet vårt 11 vinterjakker på prøve. Her er sesongens beste modeller for kvinner og menn.

08 nov 2019
Mote & trender
Icebug vinterlöpning header

Alt du bør vite om vinterløpesko

Når skal du bruke piggsko og når holder det med en vanlig gummisåle? Ekspertene fra Icebug vet hvordan du skal takle vinterveiene!

06 nov 2019
Mote & trender
Vintertights header

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

Ikke legg løpingen på is bare fordi det er kaldt ute! Testpanelet vårt har løpt i ni tights som er perfekte for vinterløping når temperaturen er rundt null.

05 nov 2019
Mote & trender
Kari Traa underställ header

Best i test: Ull- og superundertøy fra Kari Traa

Kari Traa er virkelig eksperter på ull- og superundertøy. Det norske merket lager longs og trøyer av høy kvalitet i både syntet, ull og ullblanding. Vi har testet flere av modellene, og her er de beste.

03 nov 2019
Mote & trender
Header padelskor

Test: De beste padelskoene for ham

Padel vokser i popularitet og er en rask og morsom sport som passer for mange. Det er derimot viktig med riktige sko når du spiller padel, da vil du nemlig presterer bedre, reduserer risikoen for skader og i tillegg ha det ekstra moro! Testpanelet vårt har testet flere padelsko – her er resultatet.

29 oct 2019
Mote & trender
winterized header

Finn riktige løpesko – her er de heteste modellene akkurat nå

Løper du langdistanse, korte runder i lunsjen eller trener du deg opp til et løp? Det finnes en skomodell for alle og enhver, og til all slags løping. Finn dine nye løpesko blant sesongens heteste modeller.

28 oct 2019
Mote & trender
Craft running aw 19

Skal jeg løpe i underklær?

Kan, bør eller skal jeg bruke underklær når jeg løper? Det er mange modeller å velge mellom, materialene er forskjellige og de passer til ulike treningsformer. Malin Caron på Craft forklarer.

28 oct 2019
Mote & trender
ENG_M.png

Best i test: Vinterløpesko for menn

Aldri mer Bambi på isen! Her er vinterløpeskoene for menn som holder deg varm, tørr og oppreist når du løper om vinteren.

27 oct 2019
Mote & trender