Vintertights header

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

Ikke legg løpingen på is bare fordi det er kaldt ute! Testpanelet vårt har løpt i ni tights som er perfekte for vinterløping når temperaturen er rundt null.

Når du løper eller trener utendørs om vinteren, trenger du en tights som holder muskler og ledd varme. Noen fine refleksdetaljer skader heller ikke – på den måten sørger du for at du er synlig i mørket. Dette mener testpanelet vårt om sesongens beste vintertights fra blant annet Craft, Newline, Nike og Salomon.

Tights for damer

mind winter tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen, med en normal passform.

Sammendrag: Denne tightsen er i utgangspunktet den perfekte vintertightsen. Den har en børstet innside som gjør den perfekt i alt fra noen få til flere minusgrader! Stoffet er mykt og føyelig, noe som betyr at den imponerer testpanelet. Det eneste minus testpanelet kan komme på, handler hovedsakelig om smak – midjen på denne tightsen er relativt lav, noe ikke alle liker. Ved anklene er det stilrene refleksdetaljer og glidelås, slik at du enkelt kan dra tightsen av og på!

- Personlig synes jeg vintertights skal ha en høy midje, men det er virkelig et spørsmål om smak. Ellers sjekker den virkelig av alle bokser! sier en testperson.

Den fineste i testen!

warm tights newline

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen, men med en litt løsere passform rundt hoftene.

Sammendrag: På siden av denne tightsen er det en lomme hvor du kan oppbevare mobiltelefonen mens du løper, noe som er kjempebra! Ellers har modellen en børstet innside og flate sømmer for optimal komfort. Newline er også kjent for sine fukttransporterende egenskaper, og det merkes virkelig, ifølge testpanelet. Testpersonene har ikke følt seg kalde en eneste gang under treningen – materialet suger nemlig opp svetten og holder deg tørr. Sist, men ikke minst, ønsker de også å understreke at dette kanskje er den fineste tightsen i testen. Fargen er helt klart moteriktig!

- Jeg kan oppsummere modellen med å si at den er veldig myk, behagelig og sitter bra uansett aktivitet. Jeg liker spesielt godt at det ikke er noen glidelåser nederst. De har en tendens til å gnage, sier en av testpersonene. 

Ny favoritt fra Nike

nike pro warm tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Litt mindre enn normal i størrelsen. Hvis du misliker tights som strammer rundt leggene og lårene, kan du gå opp en størrelse.

Sammendrag: Dette er en virkelig en varm tights som passer utmerket til løping når temperaturen er rett under null. Hvis du har lett for å fryse under trening med lav intensitet, som yoga, passer den også bra innendørs. Det verste med denne tightsen, hvis du spør testpanelet, er at den ikke har noen direkte reflekser. Hvis du løper sent på kvelden når det er mørkt, kan det hende at du må supplere med en refleksvest. Imidlertid et stort pluss for at tightsen fra Nike har ventilerende netting bak knærne og på lårene, noe som betyr at du ikke blir for varm når du svetter mye. Perfekt hvis du løper en solrik vinterdag.

- Det beste med denne tightsen er at den er komfortabel og fin i lengden. Det verste jeg vet er når det oppstår et gap mellom beina og skoene! sier en testperson, som er over gjennomsnittet høy.

Fin, trygt og fremfor alt rimelig!

anja winter tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Generelt sett normal i størrelsen.

Sammendrag: Det absolutt beste med tightsen fra Wyte er at den er så høy i midjen. Det betyr at den overlapper trøya med god margin, som er alfa og omega når man løper på kalde vinterdager. Dessuten er denne tightsen 100 prosent squatproof mens du gir jernet i tufteparken. Den har også en myk, børstet innside som gir både varme og høy komfort! En annen ting som hever totalvurderingen er detaljene på tightsen. På både forsiden og baksiden av leggene er det reflekser, og på baksiden er det en praktisk mobillomme. Likevel er det prislappen som imponerte mest! 

- Jeg synes designet er fint, med de glitrende detaljene og fargen langs beina. Det tilfører noe ekstra, uten at det blir for mye. Samtidig føler man seg trygg siden den har reflekser. 

Tights for herrer!

Gear up!

under armour cold gear

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen med en ettersittende passform.

Sammendrag: Med denne tightsen fra Under Amour er det ikke noe problem å løpe når temperaturen er rundt null. Den fører vekk fuktigheten på en veldig god måte, noe som helt klart er avgjørende for den generelle følelsen siden du da ikke vil fryse når svetten kjøles ned. Designmessig er tightsen litt enkel. Under Amour har ikke lagt veldig mye vekt på små detaljer, men på den annen side er det aldri feil med noe som er så fint og stilrent. Den passer veldig bra til løpeturer kombinert med en fargerik løpejakke! 

- Tightsen er litt stram når du tar den på deg, men når den først er på, er passformen perfekt og den sitter som et skudd. Totalt sett er den ekstremt komfortabel, og jeg kan absolutt anbefale den til alle som løper om vinteren, sier en tester.

Optimal fukttransport

Newline Winter tights ny bild

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Denne tightsen er litt stor i størrelsen. Hvis du står mellom to størrelser og tenker at tightsen skal sitte som et ekstra hudlag, kan du gå ned en størrelse.

Sammendrag: Akkurat som dametightsen fra det samme merket, er det beste med denne modellen at den fører bort fuktighet på en effektiv måte. Den egenskapen sammen med den myke, børstede innsiden gjør tightsen veldig komfortabel, men dessverre føler ikke testpanelet at den er så varm at du kan løpe i minusgrader. Den fungerer imidlertid bedre i noen få plussgrader. Ellers sitter den bra, har bra lengde i beina og en praktisk lomme i korsryggen hvor du kan oppbevare mobilen, nøkler eller andre småting.

- Jeg liker passformen, tightsen er ettersittende og komprimerende, uten at det hindrer bevegeligheten, bemerker en tester.

For kalde dager

craft train tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen med en normal passform. Omslutter anklene ekstra bra takket være glidelåser ved leggene.

Sammendrag: Refleksdetaljene på baksiden av denne tightsen er en fin touch som gir deg flere stilpoeng. Ellers liker testpanelet at tightsen ikke er like lav i midjen som andre herremodeller kan være – det betyr at den overlapper genseren med god margin. Tightsen er generelt veldig varm takket være en børstet innside. Dersom det er varmt ute, med temperaturer rundt fem plussgrader, er det fare for at den faktisk blir for varm. Bruk derfor denne modellen når det er veldig kaldt, så den varmende evnen kan være i fokus. 

- Jeg er mest imponert over varmen i denne tightsen, spesielt etter at jeg har fått opp pulsen litt, da den virkelig sørger for å bevare varmen min.

Nesten like varm som en stilongs!

Salomon agile warm tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Som alt av klær og sko fra Salomon, er Agile Warm Tights litt liten i størrelsen. Velg den største størrelsen hvis du står mellom to.

Sammendrag: Salomon kan virkelig dette med løpeturer i minusgrader! Innsiden på denne tightsen er børstet, noe som både er behagelig for huden og gir god varme. Tightsen er faktisk så varm og sitter så etter at du kan bruke den som stilongs under en vindtett overtrekksbukse – for eksempel når du går på ski. Den eneste ulempen er at midjen er lav – til og med enda lavere enn på bildet – noe som betyr at det kan bli litt kaldt hvis det kommer luft innunder løpejakken. På baksiden er det en lomme med glidelås hvor du kan oppbevare mobilen din trygt, forutsatt at du ikke har en plus-size telefon. Lommen er ikke så stor.

- Jeg anbefaler denne tightsen sterkt og vil absolutt kjøpe den igjen når paret jeg har er utslitt. Det er også perfekt at den har glidelåser nederst ved anklene, da er det lettere å få den av og på! 

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

När byta löparskor
Mote & trender

Hvor ofte bør jeg bytte ut løpesko?

2 timer siden
Herr - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

2 dager siden
Dam - Trailtest.jpg
Mote & trender

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

2 dager siden
Herr - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Test: Løpejakker til herre i 2020

3 dager siden
Dam - Header - Löparjackor.jpg
Mote & trender

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

4 dager siden
Hur tvättar man sneakers?
Mote & trender

Video: Hvordan vasker man sneakers?

4 dager siden
fenix 6 pro solar header
Mote & trender

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

4 dager siden
Supperrep go test
Mote & trender

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

5 dager siden
superrep go
Mote & trender

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

6 dager siden
reima regnkläder flera barn
Mote & trender

Kan man vaske regntøy?

31 mar 2020
Adidas Solarboost
Mote & trender

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

30 mar 2020
Header.jpg
Mote & trender

Best i test: Yogabukser 2020

28 mar 2020
wyte badshorts
Mote & trender

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
mss löparskor header
Mote & trender

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

25 mar 2020
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg
Mote & trender

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

25 mar 2020
adidas_grand_court_sneakers.jpg
Mote & trender

Vårens hotteste trend: grå sneakers!

22 mar 2020
traningstrojor_herr.png
Mote & trender

Toppliste: 11 treningsoverdeler til ham

20 mar 2020
Linnen dam
Mote & trender

12 vårlige treningssingleter til henne

20 mar 2020
Herr - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Best i test! Vårens beste sneakers til herre 2020

19 mar 2020
Dam - Sneakertest.jpg
Mote & trender

Test: Årets fineste sneakers 2020

17 mar 2020
reebok royal turbo header
Mote & trender

Seks stilige sneakers fra Reebok

17 mar 2020
Kari Traa
Mote & trender

Vårens pastellfargede mote fra Kari Traa

16 mar 2020
better bodies tights
Mote & trender

Den nye trenden: Glinsende treningstights

16 mar 2020
Padelheader dam
Mote & trender

Vi tester sesongens beste padelsko til dame

15 mar 2020
Padelskor header
Mote & trender

Best i test! Padelsko til menn

15 mar 2020
sport bh header
Mote & trender

Best i test: Sports-BH for store bryster

14 mar 2020
Header - Vårens NYA sportbhar.jpg
Mote & trender

Vårens beste sports-BH'er 2020

12 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

9 løpesko for menn som er best i test 2020

11 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

STOR test! De beste løpeskoene for dame i 2020

11 mar 2020
Peak Performance Helium Glacier Hood
Mote & trender

Topp 5 beste friluftsklær fra Peak Performance

10 mar 2020
adidas core sneakers
Mote & trender

Sneakers-trender i 2020

10 mar 2020
Vuxen-barnskor plock
Mote & trender

Årets fineste sneakers til dame, herre og barn i 2020

07 mar 2020
Peak Performance Argon Hybrid Jacket
Mote & trender

Sesongens beste kjøp: Den nye hybridjakken fra Peak Performance

06 mar 2020
Peak Performance skaljacka
Mote & trender

Hvordan skal en skalljakke sitte?

05 mar 2020
nike metcon 5 herr
Mote & trender

Hvilke treningssko er best til funksjonell trening?

05 mar 2020
suunto 7 header
Mote & trender

TEST! Så bra er den nye pulsklokken Suunto 7

05 mar 2020
nike metcon fuchsia
Mote & trender

Slik får du best effekt av funksjonell trening med riktige treningssko

02 mar 2020
521523_Vesi_528409_-Rainy_527207_Kura_Boy_Laughing_in_the_Rain.jpg
Mote & trender

Guide: Hvilket regntøy bør barnet mitt bruke?

02 mar 2020
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Best i test! 8 stilige vårjakker for kvinner

01 mar 2020
HEADER_M.jpg
Mote & trender

Best i test: Vårjakker for menn 2020

01 mar 2020
more news
När byta löparskor

Hvor ofte bør jeg bytte ut løpesko?

Etter en sesong, når det har blitt hull i overdelen eller når sålen begynner å bli stiv? Vi vet når du bør skaffe deg nye løpesko.

2 timer siden
Mote & trender
Herr - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til herre!

Ta utfordringen og prøv terrengløping! Her er de beste terrengskoene våre fra Asics, Nike, New Balance, Saucony, Salming og Hoka One One.

2 dager siden
Mote & trender
Dam - Trailtest.jpg

Test: Sesongens beste terrengsko til dame!

Testpanelet vårt har løpt i terrengsko fra Nike, Adidas, Salomon, Asics, New Balance og Hoka One One. Se hvilken modell som er best i test!

2 dager siden
Mote & trender
Herr - Header - Löparjackor.jpg

Test: Løpejakker til herre i 2020

På tide å begi deg ut i sporet? Ikke glem løpejakken! Vårt raske testpanel har prøvd sesongens beste løpejakker til herre – her er resultatet.

3 dager siden
Mote & trender
Dam - Header - Löparjackor.jpg

Stor test: De beste løpejakkene til dame i 2020

Sportamores egen eliteløper, Charlotte Karlsson, har testet vårens beste løpejakker. Dette mener hun om å løpe i de ulike jakkene.

4 dager siden
Mote & trender
Hur tvättar man sneakers?

Video: Hvordan vasker man sneakers?

Det er mange som lurer på hvordan man kan få skoene sine hvite igjen. Hvordan skal de egentlig rengjøres? Vi sitter på svaret.

4 dager siden
Mote & trender
fenix 6 pro solar header

Fenix 6X Pro Solar – pulsklokken som er best i test

Nå har testpanelet satt pulsklokken Fenix 6X Pro Solar på prøve! Så bra er monsterklokken fra Garmin!

4 dager siden
Mote & trender
Supperrep go test

Vi tester: Treningsskoen SuperRep Go fra Nike

Det Metcon er for crosstraining er SuperRep for gruppetimer. Tidligere i år ble den splitter nye Nike-skoen lansert. Nå slippes lillesøsteren SuperRep Go.

5 dager siden
Mote & trender
superrep go

Gi alt under sirkeløkten med den nye treningsskoen Nike SuperRep Go

Treningsskoen Nike SuperRep har fått en lillesøster – si hei til SuperRep Go!

6 dager siden
Mote & trender
reima regnkläder flera barn

Kan man vaske regntøy?

Noen ganger må man gjøre rent regntøyet sitt, men kan man egentlig vaske regntøy i vaskemaskinen? Vi har svaret.

31 mar 2020
Mote & trender
Adidas Solarboost

Derfor får Adidas Solarboost toppscore!

Trodde du ikke Adidas kunne lage bedre løpesko? Da har du ikke sett Solarboost. Du kommer til å falle helt pladask!

30 mar 2020
Mote & trender
Header.jpg

Best i test: Yogabukser 2020

Når du trener yoga, vil du ha yogaklær som gir deg full bevegelsesfrihet og fleksibilitet. Vårt yogi-testpanel har tatt solhilsen i årets beste yogabukser.

28 mar 2020
Mote & trender
wyte badshorts

Gjør et kupp på treningsklær, sko og badetøy på vårt Mid Season Sale

Vi ønsker våren velkommen med Mid Season Sale! Benytt anledningen til å handle klær, sko og vesker til deg selv, en venn eller noen andre du er glad i.

25 mar 2020
Mote & trender
mss löparskor header

De beste løpeskoene på vårt Mid Season Sale

Benytt anledningen til å kapre dine nye løpesko nå som vårt store Mid Season Sale er i gang!

25 mar 2020
Mote & trender
traningsklader-rea-kari-traa-sneakers.jpg

11 gullkorn du finner på Mid Season Sale

Alt fra treningstights til rideklær! Sjekk ut disse godbitene når de dukker opp til nedsatt pris under vårt store Mid Season Sale.

25 mar 2020
Mote & trender