Vintertights header

Vi har testet varme løpetights for kvinner og menn

Ikke legg løpingen på is bare fordi det er kaldt ute! Testpanelet vårt har løpt i ni tights som er perfekte for vinterløping når temperaturen er rundt null.

Når du løper eller trener utendørs om vinteren, trenger du en tights som holder muskler og ledd varme. Noen fine refleksdetaljer skader heller ikke – på den måten sørger du for at du er synlig i mørket. Dette mener testpanelet vårt om sesongens beste vintertights fra blant annet Craft, Newline, Nike og Salomon.

Tights for damer

mind winter tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen, med en normal passform.

Sammendrag: Denne tightsen er i utgangspunktet den perfekte vintertightsen. Den har en børstet innside som gjør den perfekt i alt fra noen få til flere minusgrader! Stoffet er mykt og føyelig, noe som betyr at den imponerer testpanelet. Det eneste minus testpanelet kan komme på, handler hovedsakelig om smak – midjen på denne tightsen er relativt lav, noe ikke alle liker. Ved anklene er det stilrene refleksdetaljer og glidelås, slik at du enkelt kan dra tightsen av og på!

- Personlig synes jeg vintertights skal ha en høy midje, men det er virkelig et spørsmål om smak. Ellers sjekker den virkelig av alle bokser! sier en testperson.

Den fineste i testen!

warm tights newline

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen, men med en litt løsere passform rundt hoftene.

Sammendrag: På siden av denne tightsen er det en lomme hvor du kan oppbevare mobiltelefonen mens du løper, noe som er kjempebra! Ellers har modellen en børstet innside og flate sømmer for optimal komfort. Newline er også kjent for sine fukttransporterende egenskaper, og det merkes virkelig, ifølge testpanelet. Testpersonene har ikke følt seg kalde en eneste gang under treningen – materialet suger nemlig opp svetten og holder deg tørr. Sist, men ikke minst, ønsker de også å understreke at dette kanskje er den fineste tightsen i testen. Fargen er helt klart moteriktig!

- Jeg kan oppsummere modellen med å si at den er veldig myk, behagelig og sitter bra uansett aktivitet. Jeg liker spesielt godt at det ikke er noen glidelåser nederst. De har en tendens til å gnage, sier en av testpersonene. 

Ny favoritt fra Nike

nike pro warm tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Litt mindre enn normal i størrelsen. Hvis du misliker tights som strammer rundt leggene og lårene, kan du gå opp en størrelse.

Sammendrag: Dette er en virkelig en varm tights som passer utmerket til løping når temperaturen er rett under null. Hvis du har lett for å fryse under trening med lav intensitet, som yoga, passer den også bra innendørs. Det verste med denne tightsen, hvis du spør testpanelet, er at den ikke har noen direkte reflekser. Hvis du løper sent på kvelden når det er mørkt, kan det hende at du må supplere med en refleksvest. Imidlertid et stort pluss for at tightsen fra Nike har ventilerende netting bak knærne og på lårene, noe som betyr at du ikke blir for varm når du svetter mye. Perfekt hvis du løper en solrik vinterdag.

- Det beste med denne tightsen er at den er komfortabel og fin i lengden. Det verste jeg vet er når det oppstår et gap mellom beina og skoene! sier en testperson, som er over gjennomsnittet høy.

Fin, trygt og fremfor alt rimelig!

anja winter tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Generelt sett normal i størrelsen.

Sammendrag: Det absolutt beste med tightsen fra Wyte er at den er så høy i midjen. Det betyr at den overlapper trøya med god margin, som er alfa og omega når man løper på kalde vinterdager. Dessuten er denne tightsen 100 prosent squatproof mens du gir jernet i tufteparken. Den har også en myk, børstet innside som gir både varme og høy komfort! En annen ting som hever totalvurderingen er detaljene på tightsen. På både forsiden og baksiden av leggene er det reflekser, og på baksiden er det en praktisk mobillomme. Likevel er det prislappen som imponerte mest! 

- Jeg synes designet er fint, med de glitrende detaljene og fargen langs beina. Det tilfører noe ekstra, uten at det blir for mye. Samtidig føler man seg trygg siden den har reflekser. 

Tights for herrer!

Gear up!

under armour cold gear

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen med en ettersittende passform.

Sammendrag: Med denne tightsen fra Under Amour er det ikke noe problem å løpe når temperaturen er rundt null. Den fører vekk fuktigheten på en veldig god måte, noe som helt klart er avgjørende for den generelle følelsen siden du da ikke vil fryse når svetten kjøles ned. Designmessig er tightsen litt enkel. Under Amour har ikke lagt veldig mye vekt på små detaljer, men på den annen side er det aldri feil med noe som er så fint og stilrent. Den passer veldig bra til løpeturer kombinert med en fargerik løpejakke! 

- Tightsen er litt stram når du tar den på deg, men når den først er på, er passformen perfekt og den sitter som et skudd. Totalt sett er den ekstremt komfortabel, og jeg kan absolutt anbefale den til alle som løper om vinteren, sier en tester.

Optimal fukttransport

Newline Winter tights ny bild

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Nei.

Størrelse og passform: Denne tightsen er litt stor i størrelsen. Hvis du står mellom to størrelser og tenker at tightsen skal sitte som et ekstra hudlag, kan du gå ned en størrelse.

Sammendrag: Akkurat som dametightsen fra det samme merket, er det beste med denne modellen at den fører bort fuktighet på en effektiv måte. Den egenskapen sammen med den myke, børstede innsiden gjør tightsen veldig komfortabel, men dessverre føler ikke testpanelet at den er så varm at du kan løpe i minusgrader. Den fungerer imidlertid bedre i noen få plussgrader. Ellers sitter den bra, har bra lengde i beina og en praktisk lomme i korsryggen hvor du kan oppbevare mobilen, nøkler eller andre småting.

- Jeg liker passformen, tightsen er ettersittende og komprimerende, uten at det hindrer bevegeligheten, bemerker en tester.

For kalde dager

craft train tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Normal i størrelsen med en normal passform. Omslutter anklene ekstra bra takket være glidelåser ved leggene.

Sammendrag: Refleksdetaljene på baksiden av denne tightsen er en fin touch som gir deg flere stilpoeng. Ellers liker testpanelet at tightsen ikke er like lav i midjen som andre herremodeller kan være – det betyr at den overlapper genseren med god margin. Tightsen er generelt veldig varm takket være en børstet innside. Dersom det er varmt ute, med temperaturer rundt fem plussgrader, er det fare for at den faktisk blir for varm. Bruk derfor denne modellen når det er veldig kaldt, så den varmende evnen kan være i fokus. 

- Jeg er mest imponert over varmen i denne tightsen, spesielt etter at jeg har fått opp pulsen litt, da den virkelig sørger for å bevare varmen min.

Nesten like varm som en stilongs!

Salomon agile warm tights

Modell: .

Merke: .

Reflekser: Ja.

Størrelse og passform: Som alt av klær og sko fra Salomon, er Agile Warm Tights litt liten i størrelsen. Velg den største størrelsen hvis du står mellom to.

Sammendrag: Salomon kan virkelig dette med løpeturer i minusgrader! Innsiden på denne tightsen er børstet, noe som både er behagelig for huden og gir god varme. Tightsen er faktisk så varm og sitter så etter at du kan bruke den som stilongs under en vindtett overtrekksbukse – for eksempel når du går på ski. Den eneste ulempen er at midjen er lav – til og med enda lavere enn på bildet – noe som betyr at det kan bli litt kaldt hvis det kommer luft innunder løpejakken. På baksiden er det en lomme med glidelås hvor du kan oppbevare mobilen din trygt, forutsatt at du ikke har en plus-size telefon. Lommen er ikke så stor.

- Jeg anbefaler denne tightsen sterkt og vil absolutt kjøpe den igjen når paret jeg har er utslitt. Det er også perfekt at den har glidelåser nederst ved anklene, da er det lettere å få den av og på! 

LES MER:

SHOP HER:

 Tilbake

News Feed

Hoka one one
Mote & trender

Hoka One One tar over løpeverden

2 timer siden
dunjacka
Mote & trender

Slik vasker du dunjakken

1 dag siden
HEADER_W.jpg
Mote & trender

Test: Treningsklær for gravide

2 dager siden
Header-3.jpg
Mote & trender

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

3 dager siden
Reebok Nano 9.0 nya färger
Mote & trender

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

3 dager siden
houdini
Mote & trender

Guide til innkjøp av skallbukser

4 dager siden
kompressionsstrumpor
Mote & trender

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

6 dager siden
Tvätta träningsskor
Mote & trender

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

6 dager siden
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg
Mote & trender

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

19 jan 2020
Test av träningsskor för damer
Mote & trender

Test av årets beste treningssko til dame

16 jan 2020
Träningsskor test header
Mote & trender

Test! Årets beste treningssko til herre

16 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Treningstightsen du bare må ha

16 jan 2020
Guide 13 header Saucony
Mote & trender

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

14 jan 2020
Header.png
Mote & trender

Test: Årets beste treningsvesker

11 jan 2020
frontier header
Mote & trender

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

09 jan 2020
Nytt hos Sportamore - NOUN
Mote & trender

Nyhet: Kombiner fint og komfortabelt med myke sett fra Noun!

09 jan 2020
petite pirouette rosa
Mote & trender

Nytt merke for danseglade barn: Petite Pirouette

07 jan 2020
Tvätta träningskläder
Mote & trender

Vask riktig, og treningsklærne dine vil holde lengre

04 jan 2020
nike superrep header
Mote & trender

Toppscore for Nikes nye treningssko SuperRep

03 jan 2020
Asics löparskor 2020
Mote & trender

5 løpesko du ikke kan gå glipp av i 2020

29 dec 2019
Ultraboost 20 adidas header
Mote & trender

Test: Så bra er nyheten Adidas Ultraboost 20!

27 dec 2019
Mellandagarnas bästa tights
Mote & trender

Test! Årets topp 10 beste tights

25 dec 2019
Nike Metcon
Mote & trender

Guide: Finn riktig treningssko fra Nike

18 dec 2019
Handskar barn
Mote & trender

Guide: Finn de riktige hanskene til barnet ditt

17 dec 2019
Eva sjöholm header
Mote & trender

Treningstrender 2020: Slik kommer vi til å trene neste år

17 dec 2019
ENG_M.png
Mote & trender

Vi tester: de beste skijakkene til menn

13 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Test av sesongens beste skijakker til henne

13 dec 2019
Icebug kängor och skor
Mote & trender

Gå trygt i piggsko fra Icebug

10 dec 2019
Header-halksäkra-vinterskor.jpg
Mote & trender

Stor test: Trygge vintersko med pigger

10 dec 2019
test tofflor header
Mote & trender

Test: Tøfler til dame og herre

06 dec 2019
ENG_W.png
Mote & trender

Våre pulsklokker som er kåret best i test!

06 dec 2019
header julbild
Mote & trender

Sportamores julegavetips til hele familien

06 dec 2019
Nike See my style
Mote & trender

Slik styler du løpelooken med reflekterende detaljer

03 dec 2019
Vinterkängor Icebug
Mote & trender

Kjøp støvler i julegave – stor gaveguide

03 dec 2019
header icebug
Mote & trender

Test: Vinterløpesko fra Icebug til dame og herre

01 dec 2019
ryggskydd
Mote & trender

Derfor bør du bruke ryggbeskyttelse i skibakken

30 nov 2019
skidhandskar test header
Mote & trender

Testpanelet: Her er vinterens beste skihansker!

28 nov 2019
icebug
Mote & trender

Derfor bør du kjøpe vinterløpesko med pigger

27 nov 2019
Adidas Ultraboost 20
Mote & trender

Vi tar en sniktitt på nye Adidas Ultraboost 20

27 nov 2019
Header reflexplagg
Mote & trender

TEST! 9 refleksplagg til løping

24 nov 2019
more news
Hoka one one

Hoka One One tar over løpeverden

Når du først har løpt i Hoka One One, vil du aldri løpe i noe annet igjen. Kanskje det er grunnen til at det er verdens mest hurtigvoksende skomerke innenfor løping.

2 timer siden
Mote & trender
dunjacka

Slik vasker du dunjakken

Her er en liste over 10 ting du bør tenke på når du skal vaske dunjakken din.

1 dag siden
Mote & trender
HEADER_W.jpg

Test: Treningsklær for gravide

Du må ikke slutte å trene bare fordi du er gravid – tvert imot! Bevegelse seg under svangerskapet er bra for både deg og babyen din. Vårt gravide testpanel har svettet i treningsklær fra Blacc.

2 dager siden
Mote & trender
Header-3.jpg

BEST I TEST! Sports-BH'er 2020

Til store og små bryster, med eller uten justerbare stropper og hemper. Les alt om sesongens sports-BH som er best i test.

3 dager siden
Mote & trender
Reebok Nano 9.0 nya färger

Endelig! Nye farger på Reebok CrossFit Nano 9.0

Nano er CrossFit-skoen med stor S, og nå har vi fått den inn i nye, freshe farger! Sjekk ut oppdateringen og lær mer om superskoen.

3 dager siden
Mote & trender
houdini

Guide til innkjøp av skallbukser

Skal du stå på ski, gå en fjelltur eller klatre? Uansett aktivitet, bør du tenke på dette når du skal kjøpe en ny skallbukse.

4 dager siden
Mote & trender
kompressionsstrumpor

Derfor bør du løpe i kompresjonsstrømper

De fleste elsker kompresjonsklær – men vet du egentlig hvordan kompresjon fungerer? Vi forklarer teknikken bak de ekstra tettsittende tightsene og de smarte strømpene som forbedrer prestasjonen din.

6 dager siden
Mote & trender
Tvätta träningsskor

Slik vasker du treningsskoene dine på best mulig måte

Det er kjempeviktig at du lufter treningsskoene dine etter en svett treningsøkt, men det er langt fra alt du bør gjøre for å forlenge levetiden til skoene. Her er de beste tipsene fra eksperten!

6 dager siden
Mote & trender
SP20_WBN_SwooshBra_Wing_Portrait_215_v3rgb.jpg

Revolusjonerende sports-BH fra Nike: Swoosh One Piece Pad

Det finnes en mengde forskjellige sports-BH'er avhengig av hva du og kroppen din trenger, men noen modeller er ekstra populære. En av dem er Nike Swoosh Sports Bra. Nå har den fått en innovativ oppgradering du ikke kan gå glipp av!

19 jan 2020
Mote & trender
Test av träningsskor för damer

Test av årets beste treningssko til dame

Er du nysgjerrig på hva det nye året har å tilby i form av treningssko? Vi har trent i fem av de beste modellene i 2020, som egner seg for trening på treningssenteret eller i salen.

16 jan 2020
Mote & trender
Träningsskor test header

Test! Årets beste treningssko til herre

Det nye året har allerede begynt, og dersom du ikke allerede har kommet deg på treningssenteret, er det nå på tide. Få hjelp til å oppfylle nyttårsforsettet med nye treningssko som passer innendørs. Her er årets beste modeller fra Nike, Reebok og Under Armour.

16 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Treningstightsen du bare må ha

Tights er et treningsplagg som passer til alle former for trening: yoga, treningsøkter med høy intensitet, gruppetimer og styrketrening. I denne testen har testpanelet prøvd mange tights for å kåre de beste!

16 jan 2020
Mote & trender
Guide 13 header Saucony

Guide til Sauconys nye stabile løpesko

I 2020 har skoprodusenten Saucony bestemt seg for å gjøre noe nytt i produksjonen av stabile løpesko. Her er alt du trenger å vite om den nye innovasjonen, og hvorfor du bør oppdatere deg med en gang!

14 jan 2020
Mote & trender
Header.png

Test: Årets beste treningsvesker

Treningsvesken er din faste følgesvenn når du skal på trening. I denne testen av sesongens heteste modeller, kan du finne den perfekte modellen for deg!

11 jan 2020
Mote & trender
frontier header

Sjekk ut Frontier, vårt nye herremerke

Kle deg pent, komfortabelt og rimelig med Frontier – det splitter nye herremerket. Her avslører produkteksperten alt om sortimentet, inspirasjonen bak merket og størrelsene!

09 jan 2020
Mote & trender